#خوراک_لوبیاچیتی👇
۳تالیوان لوبیا چیتی روچندساعت خیس کردم بعد ریختم توقابلمه روش آب ریختم تابپزه
یه خیارهم عمودی برش زدم انداختم توش(چندوقته اینکارو میکنم بخاطر گرفتن نفخ حبوبات،بعدازپخت حبوبات خیارومیندازم دور)
وقتی کاملا پخته شد یه پیاز درشت رو خلالی کردم وباروغن خیلی کم سرخش کردم نمک فلفل زردچوبه زدم
بعدچندتاقاشق رب گوجه زدم البته مقدارش سلیقه ایه
کمی که تفت خورد یه سیب زمینی متوسط رو که مکعبی خردکردم بهش اضافه کردم وکمی تفت دادم وبعد به لوبیااضافه کردم
گذاشتم حسابی جابیفته وسیب زمینی ها بپزه
بعدهم نوش جان😋😋😋
بعضیا گلپر میزنن که من دوست ندارم😐قارچ هم همینطور
@sofrebanovanbeheshti
#نان_کامل_گندم👇
آردکامل گندم ۲کیلو
نمک ۲ ق غذاخوری (بهتره از سنگ نمک استفاده کنیم)
مایه خمیر ۱ق غ سرخالی
شکر ۱ ق چایخوری
آب به میزان لازم
شکر ومایه خمیر وباآب ولرم میگذاریم عمل بیاد .
بعد نمک وباآرد ومایه خمیر عمل اومده وآب مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم خمیر نان چسبنده تر از خمیر های دیگه هست
دست تون باآب خیس کنید وخمیر وورز بدید
بعد روی خمیر را آرد بزنید وبه مدت ۱الی ۲ساعت استراحت بدید
خمیر عمل اومده را چانه گیری کرده ومیپزیم .
این نون داخل تنور گازی روی ساج سنگی پخته شده
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#نکات_زرشک_پلو_مجلسی
برنجتونو از یک شب جلوتر با نمک دریا خیس کنید وبا اب سرد خیس کنید ودر جای خنک بزارید بعد که خواستید درست کنید اب رو بگذارید بجوشه کمی نمک بریزید وبرنجتونو بریزید وقتی جوش برنج تمام شد ابکش کنید ودر قابلمه که روغن ریختید ونون یا سیب زمینی گذاشتید بریزید وروی برنج کمی کره محلی یا کره پاستوریزه بگذارید ودم کنید بعد از دم کشیدن کمی زعفران اب کنید وزرشک هم خیس کنید بعد بشورید بزارید ابش بره وبعد در کره سرخ کنید و۱ قاشق هم شکر اضافه کنید وقتی سرخ شد خاموش کنید برنجتونو روغن بدید توی ظرف بکشید بعد کمی برنج رو با زعفرون مخلوط کنید روی برنج سفیدتون بریزید وبعد زرشک رو روی برنج زعفرونی بدید
@sofrebanovanbeheshti
#سالاد_توپی_سیب_زمینی_رنگی👇
سیب زمینی متوسط : 3 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
کره : 20 گرم
مواد لازم برای تزیین سالاد👇
سس مایونز
آب لبو
زعفران
کاهو
کلم سفید و کلم قرمز
جعفری ساطوری
و هویج
مواد لازم برای تهیه مغز سالاد👇
فلفل دلمه ای خرد شده : نصف پیمانه
ژامبون خرد شده : 1 پیمانه
خیار شور نگینی : نصف پیمانه
در مرحله اول طرز تهیه سالاد توپی
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و سپس آن ها را رنده کنید
کره را در داخل سیب زمینی ها قرار دهید تا با حرارت آن ها ذوب شود سپس نمک و سس مایونز و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و مواد سالاد را به مدت 60 دقیقه در درون یخچال قرار دهید.
در مرحله بعدی روش درست کردن سالاد توپی رنگی، ژامبون و فلفل دلمه ای ریز خرد شده و خیار شور را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس بعد از مدت زمان ذکر شده مواد سالاد را از درون یخچال بیرون آورید سپس به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و مواد سالاد را در کف دست هایتان باز کنید
سپس مقداری از مخلوط ژامبون و فلفل دلمه ای و خیار شور را در وسط مواد سالاد قرار دهید و مانند کوفته مواد سالاد را گرد کنید.
سپس توپ های سالادی را در درون را در داخل کلم و جعفری و یا هویج خرد شده بغلتانید.
در درون ظرف سرو سالاد مقداری کاهوی خرد شده بریزید و توپ های سالادی را در درون ظرف بچینید. برای تزیین کردن توپ های سالادی می توانید از سس مایونز های رنگی استفاده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_گردویی_کنجدی_باشکر_قهوه_ای👇
یه لیوان شکرقهوه ای،
۲ونیم لیوان آردسبوس دارالک شده،
بیکینگ پودرووانیل،
سه تاتخم مرغ،
یه استکان روغن مایع،
یه لیوان شیر،
من تخم مرغهاشوسفیده وزرده روجدازدم
اول سفیده روزدم گذاشتم یخچال بعدزرده روکه کمی زدم شیروشکرقهوه ای وروغن مایع رواضافه کردم
یکم دیگه زدم بعدبیکینگ پودرووانیل روکه باآردقاطی کردم بهش اضافه کردم وباهمزن زدم بعدسفیده روکه تویخچال گذاشته بودم روبهش کم کم اضافه کردم وبالیسک به خوردش دادم وخوب هم زدم که خوب قاطی شه
بعدریختم توی قالبم که ازقبل چرب کردم گذاشتم فربادمای ۱۷۵به مدت ۴۰تا۴۵دقیقه
البته من توی تستردرست کردم بااین دمافکرنکنم توی فرفرقی کنه باتسترنمیدونم دقیق،
من توش گردووکنجدوهل ویه کمی گلاب هم اضافه کردم که خوب سلیقه ایه
من گردووکنجدریختم طعمشم عالی شددوست داشتم.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۲) زمان سنج ممکن است مثل خیلی از افراد در خانه خود زمان سنج داشته باشید.
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۳)
پیمانه مدرج
از این نوع پیمانه برای اندازهگیری مایعات و مواد روان استفاده میشود. درجه بندی روی این پیمانهها میزان مقادیر مختلف را نشان میدهد. این پیمانهها دارای ظرفیتهای متنوع از جمله 1 پیمانه، 2 پیمانه و 4 پیمانه و از نوع پلاستیکی یا شیشهای هستند. اگر میخواهید فقط یکی از آنها را تهیه کنید، توصیه ما به شما پیمانه مدرج شیشهای با ظرفیت 2 پیمانه است.
ادامه دارد......
✍وبلاگ آشپزی های مامان
🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_5857159103280842748.mp3
12.36M
#شعبان_و_آشتی_کنان
#پیشنهاد_دانلود😢👌
فایل صوتی 📢استاد شجاعی
اگر با چهره هایِ دلبرانه ی خدا،
در شعبان اُنس نگیری؛
سفره ی هزار رنگِ جوشن کبیر در رمضان؛
برایت غریبه و نامأنوس خواهد بود....
💫برای لقمه برداشتن از این سفــره،
از همین الآن، آماده شــو!
@ostad_shojae
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_خرگوشی
با خمیر جادویی
البته چون آرد کامل گندم استفاده کردم بخاطر همین رنگش این رنگ شده 😋😋😋😋 طعمش خوب شد و از همه مهمتر سالم و ارگانیک😁👍👌
شکل دادن به خمیر برای پخت نان خرگوشی
از خمیر مقدار کمی برداشته و اون رو به صورت یک نوار رول شده باریک درمیاریم
تکه ی کوچکی از خمیر
از یک گوشه خمیر رو می پیچیم تا بدن خرگوشمون درست بشه.
حالا برای سر خرگوش یک تکه خمیر، کمی کوچکتر از بدنش برمیداریم اون رو به صورت یک اشک درمیاریم و کمی پهنش میکنیم.
با چاقو روی سر خرگوش یک برش ایجاد میکنیم و اون ها رو از هم باز میکنیم تا گوش ها شکل بگیرن.
یک تکه کوچک از خمیر برداشته و اون رو به صورت گرد فرم میدیم و به جای دُم خرگوش میچسبونیم.
یک دونه کشمش یا مویز یا هر چیزی شبیه به اون رو هم جای چشمش گذاشته و کمی فشار میدیم که داخل خمیر بره. برای خوشرنگتر شدن نان ها میتونید روشون رو با برس زرده تخم مرغ بزنید.
نان ها رو به همین ترتیب آماده کرده و به مدت ۲۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد میذاریم تا پخته بشن. این نان ها رو میتونید به عنوان صبحانه یا عصرانه با مربا، یا شکلات سرو کنید.
نوش جااان 😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🎊🎈🎊🎈🎊🎈🎊🎈🎊
السلام علیک یا حضرت علی اکبرحسین علیه السلام ❤
برجلوه واجلال محّمد صلوات
برچهره وتمثال محّمد صلوات
دیدند چو رخسار علی اکبر را
گفتند که برآل محّمد صلوات
#میلادت_مبارک_گل_پسر_اربابم
#روز_جوان_مبارک
🆔 @sofrebanovanbeheshti