eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 صبحانه وعصرانه😋 طبق دستور خمیرجادویی ولی شکر یک لیوان زدم چون شیرین دوست داریم وبرای نرمی وبافت داخلش یک لیوان کمترماست ویک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر وبرای رنگش زردچوبه زدم😊 آردهم تاجایی که بدست نچسبه @sofrebanovanbeheshti
قاسمی: #بابونه_پلو با کباب👇 بابونه رو قبل ازاینکه گل بده میچینم ریز میکنم. بعد تو آبجوش میریزم به مدت 10دقیقه وبعد برنج .... پیشنهاد میکنم کسانی که اطرافشون بابونه هست درست کنن خیلی خوشمزه میشه @sofrebanovanbeheshti
🔹 چه کسانی اول رمضان ۱۴۴۰ (۱۳۹۸) مکلف می‌شوند ؟ #ماه_مبارک_رمضان 💠 @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 پیام ابراز محبت یکی از اعضای گل گروه ☝️ ❤️و نظر لطفشان 🍃🌸این پیامها کلی انرژی برای ماست💪 🙏 سپاس که همراهمون هستید ✅خادمین کانال و گروه محتاج دعای خیر شما هستند . انتقادات و پیشنهادات شما سازنده است 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پاناکوتا👇 شیر ۳ لیوان شکر ۷ ق غذاخوری خامه نصف بیشتر لیوان وانیل نوک ق م ژلاتین ۲ ق غذاخوری ژلاتین روبا نصف لیوان شیر بن ماری میکنیم بقیه شیر رو با شکر توی قابلمه میریزیم وروی حرارت ملایم تا شکرش اب بشه نباید بجوشه بعد از رو حرارت برمیداریم وانیل وژلاتین رو هم اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه کرده خوب میزنیم من ۲تا موز هم له کردم ریختم توش بعد توی ظرف ریخته میگذاریم ببنده وبعد که بست ژله هر رنگی که دوست داشتیم درست میکنیم وقتی پاناکوتا بست میریزیم روش 😉 @sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_خرمایی_با_خمیر_جادویی 👇 داخلش خرماوگردو خردشده و یه کم پودر دارچین ریختم من خمیرجادویی را هم برای پیتزا استفاده میکنم و هم برای دونات و هم کلوچه و... خمیرجادویی که استراحت کرد به اندازه یه گردو برمیداری و داخلش خرماوگردو خرد شده که ازقبل آماده کردم و گرد کردم مثل فندق میگذارم داخلش و خمیر را جمع میکنم و میگذارم رو یه سطح آرد پاشی شده بعد که همش آماده شد با وردنه باز کردم گذاشتم داخل سینی فر که کاغذ معمولی برگهa4 را انداختم و چرب کردم و روش طرح انداختم و گذاشتم نیم ساعت استراحت کردم(روش یه نایلون ودستمال انداختم) بعد از نیم ساعت روش رومال مالیدم و کنجد ریختم و گذاشتم تو فر یه کم که پف کرد زیرش را دیدم یه ذره طلایی شد خاموش کردم و گریل را روشن کردم تا طلایی شد. خیلی تو فر بمونه خشک میشه. کلا برای من ۱۰ دقیقه شد. رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم شیر و زعفران یا رنگ غذا @sofrebanovanbeheshti
#سبزی_محلی_شمالی😋👇 این چند تا سبزی ، رو تو سبزی شامی بابلی استفاده کردم با سبزی های دیگه ، این سبزی ها تو اکثر دلال ها استفاده میشه تو شامی ، کوکو ، آش ترش ، ماهی و .... من اینا رو چیدم برای سبزی آش ترش و به مقداری رو خشک کنم برای زمستون که دم کنم برای بچه ها ( پونه و اناریجه) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مدلهای_مختلف_پان_اسپانیا👌👌👌😍😍😍😋😋😋
‌ #دسر_پان_اسپانیا👇 گردو خرد شده 1/2 پیمانه آرد 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیتر نشاسته 2 قاشق غذا خوری وانیل 1/2 قاشق چای خوری کره 50 گرم بیسکویت 1-2 بسته کاکائو 3 قاشق غذا خوری خامه 150 گرم تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین میکنیم @sofrebanovanbeheshti
یا 🍒🍋😋: نخود و لوبیا قرمز :دوسوم پیمانه یااستکان رشته آشی:حدود دوسوم یک کاسه آش خوری یاکمتر(بسته به ذائقه تون داره) رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری روغن : برای سرخ کردن نعنا وپیاز داغ پیاز: دوعدد بزرگ نعنا خشک:۴الی ۵قاشق غذاخوری برگه زردآلو و آلبالو :دوسوم استکان سرکه سیب:یک استکان (اینهم کم و زیادش بسته به ذائقه تون داره) نخود ولوبیا روکه خیسونده بودم؛پختم وبعدازپخته شدن ،رشته آشی،یه قاشق رب گوجه روبهش اضافه کردم بعد بخشی ازپیازداغ ونعنا داغ که آماده کرده بودم با یه استکان سرکه طبیعی سیب و برگه زردآلو وآلبالو خشکه رو که در آب خیسونده بودم وتمیز شستم ،رو به نخود ولوبیا اضافه کردم نکته: برگه وانواع میوه ها مثل آلبالو،گیلاس،گوجه سیاه ،برگه زردآلو و ... رومیشه به این آش اضافه کرد البته تونیمساعت یا ۴۰دقیقه آخر که میوه ها شل نشه ووا نره سرکه سیب روهم تو ۲۰دقیقه یانیمساعت آخرباید اضافه کرد درآخرهم باقیمونده پیازونعنا داغ رو روی ظرف سرو آش مون میریزیم مال من هول هولکی شد؛ تزیین خاصی نداشت☺️🌸🌸 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۳۰گرم ارد ۳۰ گرم نشاسته ذرت ۴تا تخم مرغ درشت یا۵تا ریز ۴۰ گرم شیر سرد یخچالی ۴۰ گرم روغن مایع ۱ق چایخوری سرکه سفید ۱ ق چایخوری وانیل ۷۰ گرم شکر زرده وسفید رو جدا میکنیم زرده رو با نصف شکر ووانیل خوب میزنیم تا پفکی بشه بعد شیر وروغن رو با هم مخلوط میکنیم وبه زرده اضافه میکنیم وبعد آردهامون را که با هم مخلوط والک کردیم اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم وبعد سفیده رو با بقیه شکر وسرکه خوب میزنیم تا پفکی بشه واز ظرف بر میگردونیم نریزه وبعد سفیده رو به زرده اضافه میکنیم در۳ مرحله وبا همزن دستی مخلوط میکنیم بعد سینی ۳۰×۴۰ رو با کره چرب میکنیم وکاغذ میندازیم دوباره کاغذ رو هم چرب میکنیم با کره حتما باید کره باشه وموادمون رامیریزیم توی سینی چند بار میکوبیم زمین وبعد در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم وبعد پخت روی رولت را نیم ساعت با سفره میپوشونیم وبعد از نیم ساعت از زیر سفره در اورده وکاغذشو جدا میکنیم ولاش خامه میزنیم وبا همون کاغذ رول میکنیم وسر وته کاغذ رو جمع کرده وحدود۴ ساعت توی یخچال وبعد هم نوش جان میکنیم طعم بینظیری داره حتما اگه یه بار امتحان کنید مشتری همیشگیش میشید😉 بجای سرکه میتونیدابلیموبزنید پ.ن:اندازه ها😍 ۳۰گرم ارد تقریبا ۳تا ق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت هم ۳ ق تخم مرغم که مشخصه هر لیوان ۲۰۰گرم شیر هست نصفش میشه ۱۰۰گرم پس ۱/۴ لیوان میشه ۵۰ گرم از ۱/۴ لیوان ۱ قاشق بردار همینطور روغن مایع مثل شیر هست وانیل وسرکه هم که مشخصه ۷۰ گرم شکر هم ۷تا ق غذاخوری @sofrebanovanbeheshti
#کیک_نه_تخم_مرغی👇
👇 ۹ تا تخم مرغ؛ زرده سفیده جدا شود شیر سه چهارم پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه شکر سفید ۲ و۱/۴ پیمانه وانیل ۱چهارم ق چایخوری آرد ۳ پیمانه بکینگ پودر ۳ ق چایخوری اول فرتون رو روشن کنید با دمای‌ ۱۷۵. بعد قالب ۲۷cm رو چرب کنید بگذارید کنار. قالب گرد ۲۷سانت مناسبه،فقط کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید،دیواره ها به هیچ وجه چرب نشه کیکتون رو ردیف وسط فر بگذارید و دمای‌ فر رو ۵ درجه کمتر کنید. سفیده و زرده رو جدا کنید، سفیده رو توی ظرف استیل بریزید بگذارید کنار. زرده‌ها رو ۲ دقیقه با همزن بزنید ۱/۵ پیمانه از شکر رو آروم آروم بریزید توش و هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه وانیل هم اضافه کنید. بعد روغن رو آروم بریزید در حالی‌ که همچنان هم میزنید. بعد شیر رو آروم بریزید و هم بزنید. یکی‌ دو دور هم بزنید و بگذارید کنار. آرد رو با بکینگ پودر دوبار الک کنید و بگذارید کنار. سفیده ها رو با همزن بزنید تا کمی‌ کف کنه. توجه کنید نباید کلا کف کنه، فقط کمی‌. بعد باقیمانده شکر رو آروم آروم اضافه کنید در حالی‌ که همچنان با همزن مشغول هم زدن هستید. شکر که تموم شد، دور همزن رو تند کنید و تا حدی بزنید که فرم بگیره و اگه ظرف رو برگردوندید تکون نخوره. دقّت کنید که سفیده رو زیاد تر از این حد نزنید. چون کیکتون خشک می‌شه و از گلو پایین نمیره. حتما این مورد رو تو کیک های اسفنجی رعایت کنید. فکر نکنید اگه بیشتر بزنید کیکتون بیشتر پف می‌کنه. همینکه دیدید فرم گرفت بر عکسش‌ کنید کاسه رو. تکون نخورد آمادس. همزن رو بگذارید کنار و لیسک یا کفگیر یا قاشق تخته ای رو بردارید و نصف زرده رو از یه گوشه آروم آروم بریزید تو ظرف سفیده و دورانی آروم آروم هم بزنید و مخلوط کنید و بعد نصف دیگر زرده که تموم شد، نصف آرد رو الک کنید روش و باز دورانی هم بزنید. بعد نصف دیگرو. آروم از ته دورانی هم بزنید. و مایه رو آروم آروم بریزید توی قالب. اگه هم مشکل گلوله موندن آرد پیش اومد، همون موقع که می‌ریزید توی قالب درست تو دهانه ظرف که داره میریزه بیرون دورانی هم بزنید. چون راحت میتونید ببینید گلوله هارو. بعد از ریختن مایه توی قالب، برای صاف کردن روی مایه به هیچ وجه قالب رو تکون ندید بلکه از همون لیسک استفاده کنید. کلا قالب رو تکون ندید. حباب های هوای توی مایه از بین میره کیکتون پف نمی‌کنه. قالب رو بگذارید توی فر و تا یک ساعت در فر رو باز نکنید تا بپزه. بعد یه سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید. اگه چیزی نچسبید کیکتون پخته. اگه چسبید دما رو ۵ درجه بیارید پایین بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگه بپزه و دوباره امتحان کنید. بعد که پخت روی تور سیمی برگردونید و بگذارید سرد شه و هر جور دوست دارید تزیین کنید. مامان علی وفاطمه دوستتون داره @sofrebanovanbeheshti