eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 اول اینکه هویج رو خرد یا رنده میکنید فقط دقت کنید که موقع رنده کردن همه در یک جهت باشه و بالا پایین نکنید چون هویج ها خرد میشه و منظره مربا تون بد میشه دوم اینکه به ازای هر یک کیلو هویج یک کیلو هم شکر لازم دارید سوم اینکه قبل از شروع کردن به درست کردن مربا باید اول هویج ها اجازه بدید بپزه یعنی با آب میگذارید میپزه و تست میکنید هروقت پخت بعد شکر رو اضافه میکنید چون شکر وقتی به هویج اضافه میشه دیگه نمیگذاره هویج بپزه بعد اینم بگم که آب رو که اول میریزید چشمی هست و من مقدار دقیقی ندارم فقط نکته ها رو خدمتتون عرض میکنم دیگه اینکه بعد که هویج خوب پخت شکر رو اضافه میکنید ولی درش رو نمیذارید چون باعث میشه رنگ مربا تیره بشه در ظرف ترجیحا لعابی یا پیرکس درست کنید که خوش رنگ تر بشه ظروف روحی یا مسی رنگ مربا رو تیره تر میکنن بعد وقتی آب و شکر و هویج قوام اومد یه کمی جوهر لیمو یا آبلیمو بهش اضافه کنید که شکرک نزنه اگه آبلیمو اضافه کردید بگذارید کمی بجوشه که طعمش از بین بره برای اینکه بدونید قوام پیدا کرده یا نه یه کمی از مواد شهد رو داخل یه لیوان آب سرد بریزید اگه سریع تو آب باز شد یعنی هنوز قوام نگرفته ولی اگه یه کمی موند یعنی قوام گرفته😉 بعد موادی که دوست دارید به مربا تون عطر بده مثل عرق هل (از دانه های هل استفاده نکنید چون مربا رو تیره میکنه)گلاب زعفران یا. ....بریزید و یه جوش ریز بزنه و از شعله بردارید ولی در ظرف رو نگذارید تا خنک بشه و بعد در ظرف شیشه ای نگهداری کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 پسته بهتر هست با پوست خشک بشه یامغزش روهم میشه خشک کرد؟وبعدخشک کردن کجانگهداری بشه و تفت دادن آیاخواصش رو کم میکنه؟ 👇 با پوست میشه بله توی سینی بریزید چند روز توی هوای خونه خشک میشه حتا این طوری هم خشک کنید مغزش خوب خشک میشه بعد میتونید اسیاب کنید پودر پسته برای شیرینی وتزیینات شیرینی وکیک نگه دارید تو یخچال @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛 🔸نخود رو خیس کرده و پخته 🔹با کمی لوبیا سبز بخارپزشده 🔸یک هویج بزرگ خلالی خرد شده بخارپز شده 🔹پیاز فراوان و رب و نمک و فلفل و پودر دارچین 🔶 همه رو با هم مخلوط کردم و به برنج اضافه کرده و دم گذاشتم. همه اندازه ها چشمی بود @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_اعراف ☘ #صفحه_154 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۱۵۴ استاد پرهیزگار .MP3
998.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه154🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
154.mp3
943.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۵۴ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍