#آش_کشک 👇
نخود لوبیا یک لیوان ،
عدس نصف لیوان که پختم
آب قلم دو لیوان
پیاز یک کیلو
سیر سه بوته کامل
کشک دو لیوان
ماست یک کیلو
رشته نصف بسته
سبزی اش به اندازه یه لیوان و نصف
پیاز ها رو تفت دادم سیر رو اضافه کردم بعد کمی تفت سبزی رو هم اضافه کردم تفت دادم، آب قلم رو هم اضافه کردم ، بعضی ها تو این اش مقداری گوشت هم می ریزن بعد مقدار یه پارچ آب ریختم گذاشتم نیم تا یه ساعت سبزی بپزه ، بعد ماست و کشک رو اضافه کردم با اضافه کردم این دو باید آش رو هم بزنیم تا جوش بیاد وگرنه میبره و دون دون میشن
سر آخر هم حبوبات و رشته رو اضافه کردم
@sofrebanovanbeheshti
#زیتون_پرورده
✅ زیتون پرورده خانگی 😋
✍مواد لازم:
زیتون بی هسته مقداری
گردو چرخ شده
رب انار ترش
نعنا،پونه،نمک،فلفل،گلپر،
روغن زیتون یک ق غ
سیر خام رنده شده
آب انار
🍜 طرز تهیه:
همه مواد رو با هم مخلوط کردم البته چشمی😉 و زیتون ها رو خرد میکنید البته من چون بچه هام دوست ندارن درشت باشه خیلی ریز کردم 😉 ولی اینجوری زود مواد به داخل زیتون ها رفت و خوب طعم گرفت 😁 ولی اگه درشت تر ریختید بعد از یکی دو روز قابل مصرفه😋
اضافه کردن زیادی گلپر پرورده رو تلخ میکنه...
اضافه کردن رب انار واجب نیست اما طعمشو عالی میکنه؛
بعضیا داخلش انار محلی ترش هم میریزن که طعمشو خیلی عالیتر میکنه...
اولین بار بود درست میکردم ولی خداروشکر مورد قبول بود😉😉
البته باز به کارهای شمالی های عزیز که نمیرسه ☺️
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده👇
#کیک_وانیلی_کشمشی 👇
با دو برابر دستور
#کیک_وانیلی
درست کردم فقط با ۵ تا تخم مرغ و من کمی مقدار شیر رو بیشتر کردم و یک و یک سوم پیمانه شیر ریختم ؛ چون این دستور کیک، موادش خیلی سفت میشه ؛ و من همیشه که با این دستور کیک درست میکنم کمی شیر رو بیشتر میریزم
برای قالب بزرگ و میان تهی نصف پیمانه کشمش رو ، اردی کردم و ریختم توی کیک ، کمی از مواد رو برداشتم و کاکائوی کردم و روی کیک ریختم ؛ که این کیک بزرگ رو دیروز برای عیادت بردم
یک کاسه از مواد بالا رو برداشتم و دو قاشق پودر کاکائو زدم و کاپ کیک درست کردم و روش هم شکلات چیپسی ریختم ؛ این کاپ کیک ها رو برای بچه های خودم درست کردم و چون برای بار اول توی این قالب ها کیک میپختم ؛ خیلی این مدل کیک رو دوست داشتند و طعم و بافتش هم خوب شده بود ، این کیک چون زرده و سفیده ی تخم مرغ توش جدا میشه ، بافتش تقریبا مثل کیک شیفون میشه
@sofrebanovanbeheshti
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
تزیین کیک به شکل هندوانه
#شب_یلدا
#دسر
#پاناکوتا_نسکافه_ای👇
شیر۳لیوان شکر ۳لیوان میگذاریم روگاز در حدشکرحل بشه ولی شیر نجوشه یه بسته نسکافه رو اضافه میکنیم بعد ۳ق غذاخوری پودرژلاتین را که بانصف لیوان آب بم ماریش کردیم داغ داغ میریزیم تو شیر شعله رو خاموش کرده بعد کمی سرد شد یه بسته خامه صبحانه رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و در آخر ازچایی صاف کن رد میکنیم و در قالب میریزیم برای این دسر باید یک روز قبل درست کرد تا ببنده
@sofrebanovanbeheshti
#عدس_پلو👇
عدس پلوی من با ته دیگ دلبر😍😋😋
عدس یک پیمانه
برنج دو پیمانه
سیب زمینی برای ته دیگ یک عدد
پیاز یک عدد متوسط سرخ شده
نمک وفلفل و دارچین به مقدار لازم
زرشک و کشمش به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده100تا 150گرم من بعضی وقتا نمیریزم مثل امروز😊🙈
رب گوجه که سلیقه ایی من یه قاشق زدم رنگش خوش رنگ بشه میتونید نزنید.
اول عدس رو شستم آبکش کردم ریختم تو قابلمه با نمک و فلفل و دارچین میریزم میگذارم بپزه با کمی آب بعد پیاز سرخ شده رو اضافه میکنم، اگه گوشت میریزید اول گوشت رو تفت بدید بعد پیاز و سرخ کنید باهم تفت بدید بعد بریزید تو عدس که یکم پخته و بعد رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنم سر دیگو برمیدارم تا قشنگ آبش کشیده بشه، بعد برنج و آبکش میکنم ته ظرف سیب زمینی میگذارم و برنج و مواد عدسی رو تو دیگه میریزم، تو فاصله ایی که برنج دم بیاد میرم زرشک و کشمش رو یکم تفت میدم، بعد واسه سرو کنار غذا میزارم من کشمش زیاد دوست ندارم درست نکردم، فقط زرشک درست کردم🙈😊
فاطمه حسنا و علی عشقای مامان 😊😍😊
@sofrebanovanbeheshti