سفره بانـوان بهشتـی
#آشپزی_مادرانه ✍به قلم خانم #تقوی_راد مدرس طب اسلامی یادش بخیر.. جلسات درس اخلاق آیت الله حائری
#آشپزی_مادرانه
✍به قلم خانم #تقوی_راد مدرس طب اسلامی
❣جادوی بخشش 2 ❣
✅پست هفته ی قبل رو چند بار بخوانید...
🤔 بعد خوب فکر کنید... ببینید با چه کسانی کدورت دارید ⁉ روی خودتان کار کنید... کتاب فراوانه مثل جادوی بخشش... که درباره ی اثرات مثبت بخشیدن دیگران مطلب داره.. کتاب بخوانید... از خدا و اهل بیت کمک بگیرید آن کینه و کدورت را رفع کنید.. این در درجه اول باعث راحتی و آزادی روح خودتان است... ☺
🙏یکی از راهکارهای خوب برای رفع کینه اینست که خودتان را جای طرف مقابل بگذارید.. شرایط تربیتی او.. و...
به او حق بدهید 😬 و برایش دعا کنید..
این کارها اولش سخت و غیر قابل انجام به نظر میرسد ولی لطفا نگذارید شیطان شما را منصرف کند.. پایداری کنید آنقدر که این کار به عادت تبدیل شود یعنی هر بدی دیدید خود را به جای آن فرد بگذارید آن عمل را توجیه کنید و برای هدایتش دعا کنید...
در نظر بگیرید فردی وارد مجلسی شده... بعضی ها او را تحویل نگرفتند‼
( البته شیطان میآید و بعضی صحنه ها را بزرگنمایی می کند)
عکسالعمل اول : اشکال نداره.. حواسشان نبود مهمانی دیگه شلوغ پلوغه...
عکس العمل دوم : اینا چرا جلو پای من بلند نشدن ⁉ چرا احترام نکردن 😡 ( غرور..)
فکر کردی کی هستی که اینقدر توقع داری 🤔
به قول حضرت علی ع ( نقل به مضمون) : انسان تو موجودی هستی که از آبی گندیده خلق شدی... چند قطره عرق ناچیز تو را بو گندو!! میکند.. وقتی هم بمیری ثانیه ای درنگ نمی کنند و از ترس گندیده شدنت تو را سریع در خاک می کنند..
خلاصه... حالا تلافی می کنم کاری میکنم به غلط کردن بیفتن و..
نه تنها خودش دشمنی و کدورت رو شروع میکنه... از فردا یا بعضا همان لحظه ‼غیبت و تهمت و یار گیری را هم شروع میکنه 🤨
توی فضای مجازی و حقیقی فامیل رو بهم می ریزه 😨که چی.. فلانی فلان حرف رو زد.. فلان کار رو نکرد... و..
نچ... نچ... نچ.. وای مسلمان! خدا در قرآن فرموده تعاونوا علی بر و تقوا... در راه و کار خیر کمک هم باشید...
ولی بعضی از ماها به جای نزدیک کردن قلبها به هم بر عکس اونها رو از هم دور می کنیم... در راه کینه و کدورت همکاری می کنیم 😤
مگه دروغ حرام نیست روایت داریم دروغ گفتن برای آشتی دادن دو نفر جایز هست..
برو پیش اون بگو حالا این بنده خدا که باهاش قهری.. پشیمونه وگرنه واقعا دوستت داره دلش برات تنگ شده...
همین ها رو به او یکی هم بگو..
بعدش هم یک مهمانی بگیر هر دو رو دعوت کن... اگر نیت الهی باشه خدا خودش بساط جوشکاری میاره تو مهمانی قلبها رو بهم جوش میده 😉
بعد خونه ی تو اون شب میشه جشن ملایک🎉🧚♀🎊 درد و مرض و غم بیرون میره.. شیاطین بساط شون رو جمع میکنند و می روند.. 👿
خوش به حال کسانی که در خیرات پیش قدم میشوند..
روایت داریم : هر گاه دو دوست به هم می رسند با هم دست میدهند و رو بوسی می کنند خدا بین آن دو حاضر میشود آن را که با محبت تر است😍 و دوستش را بیشتر دوست دارد در آغوش میگیرد 🥰
چه خواست که همواره در آغوش خدا باشیم. .
که گرمترین و بهترین جایگاه ها است. 😊
آخر هفته فرصت خوبی برای بخشیدن و آشتی و مهمونی دادن است..
در تعجبم از کسی که می داند در صورتی که قهر کند و قهرش 3 روز طول بکشد نمازش مشکل پیدا می کند... و قهر می کند نه 3 روز نه 3 ماه 😞
در تعجبم از مسلمانی که شنیده پیامبرش با کسی که خاکروبه و شکمبه بر سرش می ریخته چه کرده.. به خاطر یک حرف یا رفتاری که مورد پسندش نبوده گرد و خاک اساسی کند.. 😔
و این جز از مکاید شیطان نیست که با بزرگنمایی می خواهد بین مومنین بین فامیل قهر و تفرقه بیندازد...
بیایید الهی شویم و با محبت...
عامل اتصال قلبها.. 💓
شیطان را لعنت کنیم و بهانه های بچه گانه و حرفهای خاله زنکی!! را کنار بگذاریم...
خدایی شویم..
یا علی..
کپی ⛔️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آش_کشک 👇
نخود لوبیا یک لیوان ،
عدس نصف لیوان که پختم
آب قلم دو لیوان
پیاز یک کیلو
سیر سه بوته کامل
کشک دو لیوان
ماست یک کیلو
رشته نصف بسته
سبزی اش به اندازه یه لیوان و نصف
پیاز ها رو تفت دادم سیر رو اضافه کردم بعد کمی تفت سبزی رو هم اضافه کردم تفت دادم، آب قلم رو هم اضافه کردم ، بعضی ها تو این اش مقداری گوشت هم می ریزن بعد مقدار یه پارچ آب ریختم گذاشتم نیم تا یه ساعت سبزی بپزه ، بعد ماست و کشک رو اضافه کردم با اضافه کردم این دو باید آش رو هم بزنیم تا جوش بیاد وگرنه میبره و دون دون میشن
سر آخر هم حبوبات و رشته رو اضافه کردم
@sofrebanovanbeheshti
#زیتون_پرورده
✅ زیتون پرورده خانگی 😋
✍مواد لازم:
زیتون بی هسته مقداری
گردو چرخ شده
رب انار ترش
نعنا،پونه،نمک،فلفل،گلپر،
روغن زیتون یک ق غ
سیر خام رنده شده
آب انار
🍜 طرز تهیه:
همه مواد رو با هم مخلوط کردم البته چشمی😉 و زیتون ها رو خرد میکنید البته من چون بچه هام دوست ندارن درشت باشه خیلی ریز کردم 😉 ولی اینجوری زود مواد به داخل زیتون ها رفت و خوب طعم گرفت 😁 ولی اگه درشت تر ریختید بعد از یکی دو روز قابل مصرفه😋
اضافه کردن زیادی گلپر پرورده رو تلخ میکنه...
اضافه کردن رب انار واجب نیست اما طعمشو عالی میکنه؛
بعضیا داخلش انار محلی ترش هم میریزن که طعمشو خیلی عالیتر میکنه...
اولین بار بود درست میکردم ولی خداروشکر مورد قبول بود😉😉
البته باز به کارهای شمالی های عزیز که نمیرسه ☺️
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده👇
#کیک_وانیلی_کشمشی 👇
با دو برابر دستور
#کیک_وانیلی
درست کردم فقط با ۵ تا تخم مرغ و من کمی مقدار شیر رو بیشتر کردم و یک و یک سوم پیمانه شیر ریختم ؛ چون این دستور کیک، موادش خیلی سفت میشه ؛ و من همیشه که با این دستور کیک درست میکنم کمی شیر رو بیشتر میریزم
برای قالب بزرگ و میان تهی نصف پیمانه کشمش رو ، اردی کردم و ریختم توی کیک ، کمی از مواد رو برداشتم و کاکائوی کردم و روی کیک ریختم ؛ که این کیک بزرگ رو دیروز برای عیادت بردم
یک کاسه از مواد بالا رو برداشتم و دو قاشق پودر کاکائو زدم و کاپ کیک درست کردم و روش هم شکلات چیپسی ریختم ؛ این کاپ کیک ها رو برای بچه های خودم درست کردم و چون برای بار اول توی این قالب ها کیک میپختم ؛ خیلی این مدل کیک رو دوست داشتند و طعم و بافتش هم خوب شده بود ، این کیک چون زرده و سفیده ی تخم مرغ توش جدا میشه ، بافتش تقریبا مثل کیک شیفون میشه
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
تزیین کیک به شکل هندوانه
#شب_یلدا
#دسر
#پاناکوتا_نسکافه_ای👇
شیر۳لیوان شکر ۳لیوان میگذاریم روگاز در حدشکرحل بشه ولی شیر نجوشه یه بسته نسکافه رو اضافه میکنیم بعد ۳ق غذاخوری پودرژلاتین را که بانصف لیوان آب بم ماریش کردیم داغ داغ میریزیم تو شیر شعله رو خاموش کرده بعد کمی سرد شد یه بسته خامه صبحانه رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و در آخر ازچایی صاف کن رد میکنیم و در قالب میریزیم برای این دسر باید یک روز قبل درست کرد تا ببنده
@sofrebanovanbeheshti
#عدس_پلو👇
عدس پلوی من با ته دیگ دلبر😍😋😋
عدس یک پیمانه
برنج دو پیمانه
سیب زمینی برای ته دیگ یک عدد
پیاز یک عدد متوسط سرخ شده
نمک وفلفل و دارچین به مقدار لازم
زرشک و کشمش به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده100تا 150گرم من بعضی وقتا نمیریزم مثل امروز😊🙈
رب گوجه که سلیقه ایی من یه قاشق زدم رنگش خوش رنگ بشه میتونید نزنید.
اول عدس رو شستم آبکش کردم ریختم تو قابلمه با نمک و فلفل و دارچین میریزم میگذارم بپزه با کمی آب بعد پیاز سرخ شده رو اضافه میکنم، اگه گوشت میریزید اول گوشت رو تفت بدید بعد پیاز و سرخ کنید باهم تفت بدید بعد بریزید تو عدس که یکم پخته و بعد رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنم سر دیگو برمیدارم تا قشنگ آبش کشیده بشه، بعد برنج و آبکش میکنم ته ظرف سیب زمینی میگذارم و برنج و مواد عدسی رو تو دیگه میریزم، تو فاصله ایی که برنج دم بیاد میرم زرشک و کشمش رو یکم تفت میدم، بعد واسه سرو کنار غذا میزارم من کشمش زیاد دوست ندارم درست نکردم، فقط زرشک درست کردم🙈😊
فاطمه حسنا و علی عشقای مامان 😊😍😊
@sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
Quran_Page (192).mp3
3.08M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه192🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#دسر_ویترینی👇
دیشب یه بسته ژله انار رو تو ظرف چهارگوش درست کردم امروز کامل بست با قالب گل برش زدم در کف قالب گذاشتم بعد از قبل دوبسته ژله آلئوورا رو درست کردم خنک که شد ریختم روش گذاشتم یخچال نیم بند که شد یه بسته ژله آلوورا رو با یه لیوان آبجوش حل کردم خنک شد یه لیوان شیر سرد میریزیم و روی ژله نیم بند میریزیم بعد در یخچال و در آخر یه بسته ژله انارو درست کردم و خنک که شد روی ژله ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_ناردون
و
ته چین زعفرانی 👇
برای باراول این غذا رو درست میکردم ؛ و فکر نمیکردم پسرم که بد غذا هست بخوره؛ ولی خوشبختانه دوست داشت و دوتا بشقاب هم خورد😂 آقای هم که با غذاهای مرغی میونه خوبی ندارند از این غذا خوششون اومد ؛ خلاصه این غذای خوشمزه شد جزءلیست غذاهای خانواده ی ما ؛ ممنون از گروه خوبمون بابت دستور های خوبشون ؛ من این غذا رو با این کلیپ👇درست کردم
مرغ رو با پیاز داغ فراوان سرخ کردم ویک ق رب گوجه و دو ق رب انار ملس و یک لیوان اب انار و فلفل سیاه ونمک گذاشتم پخت و نیم ساعت اخر الو و یک پیمانه انار دون کرده ریختم تو قابلمه و بعد ناردون ما جا افتاد ؛ رنگ و لعاب و طعمش مثل فسنجون هست فقط بدون گردو که خورشت من طعمش ملس بود😋😒 و رنگش به خاطر رب انار کمی به قهوه ای تیره میزد؛ واقعا خوشمزه میشه ؛تهچین هم یک سوم برنجم رو با زعفرون و روغن و یک تخم مرغ و یک کاسه ماست خوب همزدم و توی قابلمه فشرده کردم و بعد مابقی برنج سفید رو ریختم و خوب با کفگیر فشار دادم و یک ساعت دم گذاشتم و بعد توی دیس گرد بر گردوندم؛ یک بار خانمهای که تا به حال ناردون نپختید ؛ امتحان کنید
@sofrebanovanbeheshti