#شیرینی_نارگیلی👇
پودر نارگیل125گرم
شکر250گرم
سفیده تخم مرغ 100گرم
روغن ۱۰۰تا۱۲۵ پودر نارگیل من تقریبا چرب بود صد گرم ریختم
آبلیمو تازه1/2ق غذاخوری
وانیل نصف ق چایخوری
پودر نارگیل و روغن و شکر و نیمی از سفیده رو مخلوط کنید داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید یه دور چرخ بزنید مابقی سفیده رو به مواد اضافه کنید. و داخل ظرف پیرکس خیلی بهتره بریزید و با حرارت خیلی ملایم به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل بشه ولی اصلااا نباید مواد جوش بزنه فقط در حدی گرم بشه که انگشت کوچیک رو داخل مواد میریزید داعی رو حس کنید ولی نسوزه به این مرحله داغ زدن گفته میشه حدود 10دقیقه تقریبا باید داغ بزنید حواستون باشه اگه مواد داخل ظرف جوش بزنه کارتون خراب میشه.من رو بخار کتری دوازده دقیقه داغ زدم
وقتی موادرواز روی حرارت برداشتید بهش آبلیمو و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید بگذارید مواد به مدت دو سه ساعت تو دمای محیط استراحت کنه تا خنک بشه بعد از خنک شدن غلظت مایه نارگیلی باید درحدی باشه که راحت توقیف خارج بشه ولی اونقدر شل باشه و پخش بشه تو سینی(نه شل نه سفت)
اگه خیلی شل بود بهش یه قاشق مربا خوری آرد برنج اضافه کنید تا مواد به غلظت مناسب برسه.مایه را داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید به صورت عمودی با فاصله قیف بزنید.
ودر فر دویست درجه گرم شده به مدت بیست دقیقه بگذارید دمای فر رو بیست درجه کمتر کنید تا قشنگ مغز پخت بشه.از فر خارج کنید تا خنک نشده دست نزنید در دمای محیط یک هفته نرم می مونه تو ظرف درب بسته برای زمان بیشتر در فریزر نگه داری کنید.
فاطمه حسنا و علی عشقای مامان
@sofrebanovanbeheshti
#کماج_سهن👇
مخصوص کرمان
آرد سهن و گندم به نسبت مساوی میریزیم همراه با ادویه مخصوص و خمیر مایع خمیر میکنیم.
یک ساعت بعد خمیر را نصف کرده پهن میکنیم کف سینی و یک لایه نازک خرما روی آن پهن میکنیم و دوباره یک لایه خمیر و میگذاریم داخل فر تا بپزه.
پ.ن:گندم جوانه زده که آسیاب بشه میگن آرد سهن یا ارد جوانه گندم
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه عزت نفس_۳۳.mp3
10.87M
#کارگاه_عزت_نفس ۳۳
😇هر چی ماها بیشتر باهم مهربون و متحد باشیم؛
عزّت و محبوبیت مون در نگاه دیگران بیشتر میشه...
حالا چه در خانواده،
چه در محیط کار،
چه در سطح جامعه،
و چه در جمع مسلمانانِ تمومِ دنیا.
@Ostad_Shojae
سفره بانـوان بهشتـی
#کارگاه_عزت_نفس ۳۲ #قسمت_سی_و_دو #استاد_شجاعی 🌟 ان تنصرالله، ینصرکم، و یثبت اقدامکم خدا خودش گفته
قسمت سی و دوم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #عزت_نفس رو ان شاءالله قرار میدیم
🔺فاجعه #اسپایکر، هولناکترین فاجعه قرن🔹
سال ۲۰۱۴ داعش وارد دانشگاه هوایی تکریت #عراق شد و بیش از ۲۰۰۰ هزار جوان شیعه عراقی را گردن زد و به دجله انداخت، طوری که رودخانهی دجله به رنگ قرمز درآمده بود!
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 🎥 روایت حاج قاسم از حادثهی هولناک اسپایکر و بلایی که بر سر دختران ایزدی آمد...
حتی شنیدنش هم سخته چه برسه به دیدن این صحنهها، چه ایثاری کردند مدافعان حرم
شادی روح شهدا صلوات 🌷
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده👇
نحوه پیچیدن شکلهای مختلف نون خرمایی
اول خمیر را به اندازه یه مربع باز میکنید و توی ذهن به سه قسمت تقسیم میکنید بعد به قسمت وسط مواد رو میریزید(توی عکس این رو مخصوص دخترم درست کردم شکر و دارچین و پودر هل هست) بعد دو قسمت چپ و راست را روی هم میارید و بعد رومال میزنید و کنجد پاشی و بعد که تو سینی فر قرار دادید برش میزنید و در فر که از قبل گرم شده قرار میدید😍
اون که مثل گل رز شده هم به همین روش درست میکنید بعد باریک برش میزنید و مثل گل که با گوجه فرنگی درست میکنید می پیچید و رو مال میزنید و .....
امیدوارم استفاده کرده باشید صلوات برای فرج آقا مون یادتون نره❤️
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
دوستان
به جای قلم گوساله و...
قلم شتر تهیه کنید که طبع گرمی داره وروغن فراوان
من وقتی ۱۰ ساعت قلم شتر رو با یه پیاز وکمی نمک میپزم آب قلم رو داخل ظرف نسبتا بزرگ میریزم ویخچال میگذارم روش روغن جامد میشه مایع هم شکل ژله ای
روغن رو جدا میکنم وداخل فریزرم میگذارم برا غذاهام ومایع ژله ای رو هم وعده ای تقسیم کرده داخل کیسه فریزر میگذارم داخل فریزر
من از یک قلم تقریبا ۷۰۰ گرم روغن میگیرم .
@sofrebanovanbeheshti
#نان_چایی 👇
قزوین
خوشمزه وخوش عطروترد
آرد:375گرم یا تقریبا دولیوان دسته دار فرانسه
پودرقند:۱۰۰گرم یا۱۰ ق غذاخوری
روغن جامد :۱۸۰گرم (من ۱۰۰گرم کره و۸۰گرم روغن صاف زدم )
زرده تخم مرغ :۲عدد
بکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
ماست :۵۰گرم تقریبا ۲قاشق غذاخوری
محلول زعفران غلیظ :۱قاشق چایخوری
پودرهل :۱قاشق چایخوری
موادبرای رویه شیرینی -تخم مرغ :۱عدد
ماست :۱قاشق غذاخوری
کنجد :مقداری
روغن جامد و پودرقندراباهمزن میزنیم تا یکدست وکرم رنگ وپوک شود ؛بعداز اینکه خوب یکدست شدن پودرهل+زعفران+زرده های تخم مرغ (درصورت تمایل رنده پوست پرتقال )روهم اضافه کرده وهمزده تا یکدست ومخلوط شود
ماست وبکینگ پودررادر ظرفی جدا مخلوط کرده واضافه ومخلوط میکنیم
در آخر آردراهم به مواداضافه کرده وبالیسک یا قاشق مخلوط کرده ودراخربانوک انگشتان مخلوط کرده (خمیررا به هیچ وجه ورز
نمیدهیم )چون شیرینی خراب میشه ،خمیررادر نایلون گذاشته درجای خنک یک ساعت استراحت میدهیم ؛بعدازاستراحت خمیر ؛خمیررابین دونایلون با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده وقالب زده ودر سینی فر چرب شده قرارمیدهیم ؛فاصله زیاد لازم نیس ؛واز تخم مرغ وزعفران وماست که مخلوط کرده ایم روی شیرینی زده وبه دلخواه کنجد یا تخم خرفه پاشیده ودرفردمای ۱۷۵درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرارمیدهیم
میتونین روی شیرینی با چنگال شیار هم بندازین که من ایندفعه نزدم
دمای فرها متفاوته ؛بعداز یه ربع شیرینیهاتون رو تست کنید اگه زیرشون طلایی بشه کافیه (برای خوشرنگ شدن روی شیرینی گریل روهم میتونیدروشن کنید )
من باقالب متوسط قالب زدم بااین قالب متوسط ؛۴۰ تا شیرینی بدست اومد
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_دادلی👇
شیرینی خوشمزه و عاالی . با بافتی نرم .طعمش و بوش آدم رو مدهوش می کنه .
من باز به لیوان مثل همیشه براتون انداره ها رو نوشتم ولی خودتون ببینید دیگه با تقریبا و حدودا کار شیرینی پزی خیلی سخته همینه که توی شیرینی پزی یک گرم هم مهمه .
تاکید مهم اندازه به گرم معیار درسته .
برای حدودا ۲۲ عدد
کره ۵۰ گرم
روغن جامد ۴۰ گرم (حدودا حدودا ۲ تا ۳ ق غ) (روغن نیمه جامد یا روغن جامد صاف قنادی)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۳۰ گرم (حدودا ۲ ق غذاخوری)
آرد سفید قنادی ۱۳۰ گرم (یه کم کمتر از لیوان)
پودر قند ۴۵ گرم (حدودا ۱/۴ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و روغن رو با پودر قند الک شده رو همزن خوب ۵ دقیقه زدم تا تغییر رنگ پیدا کنه .
زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد وانیل رو ریختم .
آرد نخودچی الک شده رو اضافه کردم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم ورز نمی خواد. آرد کم کم بریزین ممکنه آرد بیشتر بخواد ممکنه کمتر بخواد .
خمیر نیازی به استراحت نداره.
از خمیر یه قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گلوله کردم . با هر وسیله ، من از هاون استفاده کردم ،وسطش رو عمق ایجاد کردم .
سینی فر نیازی به کاغذ روغنی هم نداره می تونین خیلی جزیی با روغن جامد سینی رو چرب کنین .
فر از ۱۵ دقیقه قبل روشن کردم . در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از خنک شدن برای تزیین یه طرف شیرینی ها رو داخل شکلات آب شده زدم .
داخل حفره ها رو با بریلو پر کردم . بریلو هم آماده لوازم قنادی ها دارن من خودم خونه درست کردم .
نکات : ماندگاری این شیرینی در ظرف درب بسته در محیط خنک حدودا ۳ هفته می باشد .
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
زرد آلو سرد و تر است و در افرادی که دستگاه گوارش سرد دارند ایجاد نفخ و آروغ میکند.
بنابراین بهتر است پس از مصرف زردآلو از کوبیده #شکر و #انیسون به اندازه یک قاشق چایخوری استفاده نمایند.
زردآلو روی #غذا میل نشود و پس از آن آب نخورند. 🤗
برای #یبوست افراد گرم مزاج، خیسانده برگه زردآلو مفید است.👌🏼
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى