#ایده👇
نحوه پیچیدن شکلهای مختلف نون خرمایی
اول خمیر را به اندازه یه مربع باز میکنید و توی ذهن به سه قسمت تقسیم میکنید بعد به قسمت وسط مواد رو میریزید(توی عکس این رو مخصوص دخترم درست کردم شکر و دارچین و پودر هل هست) بعد دو قسمت چپ و راست را روی هم میارید و بعد رومال میزنید و کنجد پاشی و بعد که تو سینی فر قرار دادید برش میزنید و در فر که از قبل گرم شده قرار میدید😍
اون که مثل گل رز شده هم به همین روش درست میکنید بعد باریک برش میزنید و مثل گل که با گوجه فرنگی درست میکنید می پیچید و رو مال میزنید و .....
امیدوارم استفاده کرده باشید صلوات برای فرج آقا مون یادتون نره❤️
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
دوستان
به جای قلم گوساله و...
قلم شتر تهیه کنید که طبع گرمی داره وروغن فراوان
من وقتی ۱۰ ساعت قلم شتر رو با یه پیاز وکمی نمک میپزم آب قلم رو داخل ظرف نسبتا بزرگ میریزم ویخچال میگذارم روش روغن جامد میشه مایع هم شکل ژله ای
روغن رو جدا میکنم وداخل فریزرم میگذارم برا غذاهام ومایع ژله ای رو هم وعده ای تقسیم کرده داخل کیسه فریزر میگذارم داخل فریزر
من از یک قلم تقریبا ۷۰۰ گرم روغن میگیرم .
@sofrebanovanbeheshti
#نان_چایی 👇
قزوین
خوشمزه وخوش عطروترد
آرد:375گرم یا تقریبا دولیوان دسته دار فرانسه
پودرقند:۱۰۰گرم یا۱۰ ق غذاخوری
روغن جامد :۱۸۰گرم (من ۱۰۰گرم کره و۸۰گرم روغن صاف زدم )
زرده تخم مرغ :۲عدد
بکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
ماست :۵۰گرم تقریبا ۲قاشق غذاخوری
محلول زعفران غلیظ :۱قاشق چایخوری
پودرهل :۱قاشق چایخوری
موادبرای رویه شیرینی -تخم مرغ :۱عدد
ماست :۱قاشق غذاخوری
کنجد :مقداری
روغن جامد و پودرقندراباهمزن میزنیم تا یکدست وکرم رنگ وپوک شود ؛بعداز اینکه خوب یکدست شدن پودرهل+زعفران+زرده های تخم مرغ (درصورت تمایل رنده پوست پرتقال )روهم اضافه کرده وهمزده تا یکدست ومخلوط شود
ماست وبکینگ پودررادر ظرفی جدا مخلوط کرده واضافه ومخلوط میکنیم
در آخر آردراهم به مواداضافه کرده وبالیسک یا قاشق مخلوط کرده ودراخربانوک انگشتان مخلوط کرده (خمیررا به هیچ وجه ورز
نمیدهیم )چون شیرینی خراب میشه ،خمیررادر نایلون گذاشته درجای خنک یک ساعت استراحت میدهیم ؛بعدازاستراحت خمیر ؛خمیررابین دونایلون با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده وقالب زده ودر سینی فر چرب شده قرارمیدهیم ؛فاصله زیاد لازم نیس ؛واز تخم مرغ وزعفران وماست که مخلوط کرده ایم روی شیرینی زده وبه دلخواه کنجد یا تخم خرفه پاشیده ودرفردمای ۱۷۵درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرارمیدهیم
میتونین روی شیرینی با چنگال شیار هم بندازین که من ایندفعه نزدم
دمای فرها متفاوته ؛بعداز یه ربع شیرینیهاتون رو تست کنید اگه زیرشون طلایی بشه کافیه (برای خوشرنگ شدن روی شیرینی گریل روهم میتونیدروشن کنید )
من باقالب متوسط قالب زدم بااین قالب متوسط ؛۴۰ تا شیرینی بدست اومد
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_دادلی👇
شیرینی خوشمزه و عاالی . با بافتی نرم .طعمش و بوش آدم رو مدهوش می کنه .
من باز به لیوان مثل همیشه براتون انداره ها رو نوشتم ولی خودتون ببینید دیگه با تقریبا و حدودا کار شیرینی پزی خیلی سخته همینه که توی شیرینی پزی یک گرم هم مهمه .
تاکید مهم اندازه به گرم معیار درسته .
برای حدودا ۲۲ عدد
کره ۵۰ گرم
روغن جامد ۴۰ گرم (حدودا حدودا ۲ تا ۳ ق غ) (روغن نیمه جامد یا روغن جامد صاف قنادی)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۳۰ گرم (حدودا ۲ ق غذاخوری)
آرد سفید قنادی ۱۳۰ گرم (یه کم کمتر از لیوان)
پودر قند ۴۵ گرم (حدودا ۱/۴ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و روغن رو با پودر قند الک شده رو همزن خوب ۵ دقیقه زدم تا تغییر رنگ پیدا کنه .
زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد وانیل رو ریختم .
آرد نخودچی الک شده رو اضافه کردم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم ورز نمی خواد. آرد کم کم بریزین ممکنه آرد بیشتر بخواد ممکنه کمتر بخواد .
خمیر نیازی به استراحت نداره.
از خمیر یه قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گلوله کردم . با هر وسیله ، من از هاون استفاده کردم ،وسطش رو عمق ایجاد کردم .
سینی فر نیازی به کاغذ روغنی هم نداره می تونین خیلی جزیی با روغن جامد سینی رو چرب کنین .
فر از ۱۵ دقیقه قبل روشن کردم . در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از خنک شدن برای تزیین یه طرف شیرینی ها رو داخل شکلات آب شده زدم .
داخل حفره ها رو با بریلو پر کردم . بریلو هم آماده لوازم قنادی ها دارن من خودم خونه درست کردم .
نکات : ماندگاری این شیرینی در ظرف درب بسته در محیط خنک حدودا ۳ هفته می باشد .
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
زرد آلو سرد و تر است و در افرادی که دستگاه گوارش سرد دارند ایجاد نفخ و آروغ میکند.
بنابراین بهتر است پس از مصرف زردآلو از کوبیده #شکر و #انیسون به اندازه یک قاشق چایخوری استفاده نمایند.
زردآلو روی #غذا میل نشود و پس از آن آب نخورند. 🤗
برای #یبوست افراد گرم مزاج، خیسانده برگه زردآلو مفید است.👌🏼
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
1_38008039.mp3
679K
🌹 #ترتیل بدون ترجمه صفحه335🌹
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_گل_محمدی👇
آرد حدودا 500 گرم تقریبامعادل۳لیوان ویک سوم
تخم مرغ ۲عدد
شیر ۲٫۳ پیمانه
شکر ۸ق غ،دوقاشق برای خمیرمایه
روغن ۲٫۳ پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری سرصاف
زعفران دم کرده دلخواه
زرده تخم و کنجد برای رومال
مواد لازم کرم👇
آب دوسوم پیمانه(شیر)
شکر دوسوم پیمانه
آرد شش ق غذاخوری
وانیل کمی
گلاب در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
پیمانه:لیوان فرانسوی
ابتدا 2 قاشق خمیر مایه رو با دو قاشق شکر مخلوط میکنیم و داخل شیر ولرممون میریزیم و روشو میپوشونیم حدودا ده دقیقه میگذاریم جای نسبتا گرم تا عمل بیاد ( محرک خمیر مایه شکر هست نمک به هیچ وجه عمل نمیاره )
تو این فاصله کرم رو آماده میکنیم تا کاملا خنک بشه به این ترتیب که آب و آرد و شکر رو روی حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه لحظات آخر وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم تا خنک بشه (میتونید فقط از آب یا شیر به تنهایی استفاده کنیدیاهم ترکیب هردو )
تخم مرغ ، شکروزعفران رامخلوط کرده روغن وخمیر مایه عمل اومده ، اضافه میکنیم ، آرد و کم کم به مایه مون اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد اگه چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه ولی خیلی آرد اضافه نکنید چون شیرینی خشک میشه ورز بدید خمیر رو چند دقیقه بعد به چند قسمت تقسیم کنید و مرحله ی پیچیدن رو شروع کنید.
سطح کار رو آرد پاشی کنید و از خمیر بردارید با وردنه باز کنید نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم من نوارهایی با عرض 5 سانت باز کردم و از کرم وسط خمیر گذاشتم رول کردم و برش زدم اندازه هاش بستگی به سلیقه ی خودتون داره.
@sofrebanovanbeheshti
#کاچی 👇
#کاچی_آرد_برنج
آرد برنج : 1 پیمانه
کره : 3 قاشق غذا خوری
آب : 3 لیوان
گلاب : 3 قاشق غذا خوری
زعفران : 2 قاشق غذا خوری ( دم کرده )
شکر : 5 قاشق غذا خوری
من بجای شکر از نیشکراستفاده کردم
ابتدا کره را در قابلمه بر روی حرارت بگذارید تا کمی باز شود.پس از آنکه کره کمی باز شد آرد برنج را داخل قابلمه بریزید و تا زمانی که طلایی شود آن را تفت دهید.
هنگامی که آرد برنج طلایی رنگ شد آرام و به تدریج آب را به آن اضافه کنید و هم زمان هم بزنید تا گلوله نشود.
پس از آنکه آب و آرد به خوبی ترکیب شدند شکر،زعفران و گلاب را به آن ها اضافه کنید و تمام آن ها را بر روی شعله ملایم هم بزنید تا غلظت کافی پیدا کنند.سپس آن ها را درون ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#دوشنبه_های_شهدایی
📷 عکس دختر و پسر شهید جواد اَلله کَرَم با پیکر تازه تفحص شده ی پدرشان
#اطلاعیه
💠 مراسم تشییع پیکر پاک فرمانده شهید مدافع حرم #شهید_جواد_الله_کرم
🌷چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۹ صبح
🌷مهرآباد جنوبی ،دانشگاه هوایی شهید ستاری
(مزار شهید در گلزار شهدا قطعه ۵۰بهشت زهرا خواهد بود)
💢 پیکر شهید جواد اَلله کَرَم پس از چند سال در خانطومان تفحص و به تازگی به ایران بازگشته
شادی روح شهدا صلوات 🌷
#شهید_جواد_الله_کرم
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه 👇
من توی درست کردن چند باری که مارمالاد درست کردم این طور هست که ، فکر کنم میوه ها ، میزان پودر ژلاتینی که توش میریزیم با هم فرق دار، من یک بار گوشت پرتقال را وزن کردم و برای یک کیلو دو ق غذا خوری ژلاتین بن ماری کردم ، ریختم مثل پاستیل سفت شد 😢 ولی برای سیب ، برای یک کیلو سیب دو ق غذاخوری پودر ژلاتین ریختم و خیلی خوب و اندازه بود و اصلا سفت نشد ، مثل بیرونیها شد ، برای آلبالو چند روز پیش تو فریزر داشتم اوردم مارمالاد درست کنم ، باز برای یک کیلو دو ق غذاخوری ریختم ، نمیدونم چرا وقتی سرد شد مثل پاستیل شد ، من هم شربت آلبالو داشتم هر چی بود ریختم توی مارمالاد 😂😂تا لااقل مثل مربا بشه و اسراف نشه بدم بچه ها بخورن ، خدا را شکر نجاتش دادم 😂😂، ولی در کل به این که دو ق برای یک کیلو بریزیم اعتماد نکنید و بعد از اینکه مرباتون سفت شد ، شما اول یک ق چایخوری پودر ژله بریزید و بگذارید اول مارمالاد سرد شه ، و خودتون غلظتش را بسنجید ببینید چطور هست ، راضی هستید یانه ، و اگر غلظتش کم بود ، دوباره کمی پودر ژلاتین بزنید
اگر از مطلبم راضی بودید و از تجربه ام استفاده کردید ، برای سلامتی ظهور آقا امام زمان عج سه تا صلوات بفرستید 🌺
@sofrebanovanbeheshti