#سلام_امام_زمانم
🔆 سلام آقای دلتنگی؛ سلام آقای تنهايی؛ سلام من بر تو ای حيرانِ بيابان های بیوفایی؛ سلام من بر تو ای سرگردان جادهی بیانتهای قلب های بیمهر؛ سلامی از جنس شرم؛ از جنس آلودگی؛ از جنس هوسهای ناتمامم؛ سلامی از جنس توبه و اِنابت به درگاه حق.
🔹 اين، از قلمِ مُحبّی جاری است كه زندگیاش سراسر شرمندگی است؛ از زبانِ دوستی روان است كه در مردابِ گناه، غرقِ دست و پا زدن و تلاطمِ بینتيجه است.
🔸 از دل كسی گوياست كه زمينِ اين دل بجز بذرِ گناه و فساد، زينت نيافته و امروز ثمره و نتيجهی اين بذرها را در بیپايانیِ بلاها و سردگمی و رنجهای زنگیاش، و در اضطرارهای گوناگون و نااميدیهای ناتمامش درک میكند.
🔹 امروز روز برداشت ميوه های قلب من است اما، دستانِ دلم خالی است، ميوههايم پوسيده و گنديده است؛ امروز دريای يأس، امواجش را بر صخرههای دلم میکوبد.
🌥 هوای آسمانِ دلم تاريک و ابری است؛ ابری است اما باران نمیبارد، باران میخواهم، بارانِ رحمتت را. روحم سرد و منجمد است، گرمای نگاهت آتشی است بر دلم؛ پس به آتش بكش و بسوزان. بتابان آن طلعتِ خورشيدِ رويت را. سرما دلم را خشكانده است، آفتابت را ميخواهم.
❤️ در اعماق دلم كورسوی اميدم تویی. ای كاش اميدم را نااميد نكنی...
🌸 #دلنوشته_مهدوی
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#مربای_زردآلو 👇
۷۰۰گرم زردآلو داشتم بدون هسته😉
من چهارقاچ کردم هر زردآلو رو ۵۰۰گرم شکر ریختم و نصف لیوان آب و گذاشتم روی حرارت تا بپزه و قوام بیاد😋
❌میزان شکر رو بسته به میزان شیرینی زردآلو میشه کم و زیاد کرد
❌برای اینکه شکرک نزنه هم آخر پخت می تونید یه قاشق آبلیمو بزنید من نزدم نیاز نبود 😉
💝مامان علی و فاطمه دوستتون داره💝
🆔@sofrebanovanbeheshti
مامانِ ایمان جان:
#شکلات_سویق👇
یک قاشق غذاخوری شکلات تخته ای با ۵۰ گرم کره رو بزارین روی بخار آب تا آب بشن. بعد یک قاشق مرباخوری پودرقند با ۷ قاشق مرباخوری سویق کودک بهش بزنین و مخلوط کنین. بعدشم بریزین داخل قالب.
بعد از اینکه ریختین توو قالب بزارین نیم ساعت فریزر یا یک ساعت توو یخچال باشه تا خودشو بگیره.
مواد باید داغ باشه. یعنی اصلا از آب جوش درنیارید. اگه سرد بشه خودشو نمیگیره. یه کم موقع قالب ریختن دستو میسوزونه.
وقتی ریختین توو قالب باید فشارش بدین تا سفت بشه.
من از سویق کودک استفاده میکنم ولی با هر نوع سویقی میشه درستش کرد.
حتما از پودر قند استفاده بشه یا شکر رو آسیاب کن بریز داخل.
میتونی یه قاشق مربا خوری خامه صبحانه هم بهش بزنین که نرم تر بشه. ولی زیاد نریزی.
مواد باید عین حلوا باشه یه کم سفت تر . اگه رقیق بود سویقشو بیشتر بریز.
نوش جان🌹
🆔@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
جمعه: ناهار : امام حسن عسگری؛ (درود خدا بر او باد)
شـام : حضرت ولیعصر عج ؛ (درود خـدا بر او باد)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
Mohammad Hossein Poyanfar - Be To Az Door Salam (128).mp3
1.75M
با نوای محمد حسین پویانفر
به تو از دور سلام، به سلیمان جهان، از طرف مور سلام...
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مشهدی
#شیرینی_آلمانی 🌹
مواد لازم:
شیر خشک.................................۲ق غذا خوری
به همون اندازه از ارد بر میداریم
پودر قند ........................ 100 گرم
روغن جامد .................... 300 گرم
عسل گرم ..... 60 گرم
(3ق غ پر)
شير ............................. 60 گرم
(یک چهارم پیمانه)
وانيل ............................ مقداری
تخم مرغ ....................... 1 عدد
آرد ............................... 600 گرم
مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مقدار لازم
🌹طرز تهيه:🌹
روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود.
عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن)
بعد از اون آرد و شیر خشک که مخلوط کردیم و الک کردیم رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر.
خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه.
خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد.در سینی بچینید و حدود 10دقیقه حتما تو فریزر بزارید
فرو از 10دقیقه قبل گرم میکنیم به مدت 20الی 30 دقيقه با حرارت 150 درجه میپزیم بعد از 20دقیقه سر بزنید اگر زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داده بود اماده هست و لازم نیست بیشتر بپزه چون در اون صورت شیرینی خشک میشه
به شیرینی نباید تا خنک نشده دست بزنید چون ترد هست و امکان داره خورد بشه اگر خواستید دوباره شیرینی تو سینی بزارید فر خاموش کنید اجازه بدید 20دقیقه تو محیط اشپزخونه بمونه خنک که شد بعد شیرینی ها رو بردارید تا اون زمان سینی فر هم خنک شده و میتونید دوباره سری دوم شیرینی هاتونو بچینید
نکته بسیار مهم تو شیرینیها این هست که چون معمولا روغن یا کره زیادی دارن حتما باید خنک باشن بعد داخل فر گرم برن
پس حتما قبل از این که داخل فر بزارید 10 دقیقه داخل فریزر یا 20 دقیقه داخل یخچال بزارید بعد داخل فر
بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد.
*با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد.
برای تزیین این شیرینی میتوان از شکلات بن ماری شده,انواع مغزیجات و کنجد و نارگیل استفاده کرد.
🌹نکته های مهم :
خمیر شیرینی ممکنه بعد از استراحت تو یخچال باز هم منسجم نباشه هم این شیرینی و هم شیرینیهای دیگه ای مثل نخودچی اصلا نگران نباشید خمیرو کم کم از یخچال بیرون بیارید ما بین دو تا مشماع با وردنه بکشید و باز کنید کامل یکدست میشه
برای بلند کردن خمیر قالب خورده اصلا عجله نکنید اروم از زیر مشماع با انگشت بکشید و کم کم و با حوصله بلند کنید
خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میوفته و خودشو تو فر ول میکنه و فقط در حد مخلوط شدن .
نوش جان 😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#ایده👇
این بیسکویتها رو با دستور شیرینی مشهدی درست کردم
فقط موقع قالب زدن خمیر را کمی ضخیم تر قالب زدم
@sofrebanovanbeheshti
پویش همگانی
#من_محمد_را_دوست_دارم
در پی هتک حرمت مجدد مجله فرانسوی به ساحت پیغمبر اکرم(صلی الله علیه وآله وسلم)
لعنة الله علی قوم الظالمین
#انتشارهمگانی
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طب اسلامی
🔹فواید روغن بنفشه
《دکتر کردافشاری》
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867315.MP3
964.9K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه423🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده خانه❤️
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد)
شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد)
@sofrebanovanbeheshti