#طنز_آشپزی 👩🍳🌱⃢🍳
قدیمها ته خیار خیلی تلخ بود، نمیدونم چهکارش کردن که دیگه تلخ نیست.🤔
کاش اون کارو با قهوه هم بکنن که یهجاهایی که ما مجبور میشیم در جوار باکلاسها قهوه بخوریم قیافهمون شبیه ملوانزبل نشه.😂😣
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از رسانه تنهامسیر🌱
اینبار یه دورهی کاربردی و جذاب💪
#لذت_عکاسی (باموبایل)😃
آموزش عَملی و کاربردی عکاسی از طبیعت، غذا، محصولات مختلف😎
✅همراه با تمرین و پرسش و پاسخ👌✌️
✅مناسب تمام گروهای سنی👌
علاقمندا این کلاسو از دست ندن😌
ادمین ثبت نام:
🆔@Tanhamasir6
[رسانه تنها مسیر ]👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3058696231C671457961e
سفره بانـوان بهشتـی
اینبار یه دورهی کاربردی و جذاب💪 #لذت_عکاسی (باموبایل)😃 آموزش عَملی و کاربردی عکاسی از طبیعت، غذا،
دوستان گلم مدرس این دوره عکاسی سرکار خانم حجتی پور از مدیران سابق گروه آشپزی مون هستن 👏👏
پیشنهاد میکنم حتما در این دوره شرکت کنید و عکس های خوشگل بگیرید و حال دل تون رو خوب کنید👌👌👌❤️❤️
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#نکات_نگهداری_رب_گوجه_فرنگی
🍅برای برداشتن رب همیشه از قاشک تمیز و خشک استفاده کنید و بعد از برداشتن مقدار مورد نیاز خودتون درب رب را زود ببنید تا خیلی با هوا تماس نداشته باشد.
🍅اگر رب در یک ظرف بزرگ است، بهتر است آن را به ظرف های کوچکتر تقسیم کنید و روی هر ظرف را روغن بریزید تا دیرتر خراب شود. ظرف که کوچک باشد زودتر مصرف می شود در نتیجه خراب نمی شود.
🍅وقتی رب را باز می کنید باید حتماً آن را در یخچال قرار دهید تا خراب نشود.
🍅یکی از بهترین روش ها برای جلوگیری از خراب شدن رب گوجه و سیاه و کپک زدن آن این است که آب رب گوجه تا می شود گرفته شود
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti