#ترشی_ذرت👇
بسیار مناسب تزئین سالاد🌽🌽
ذرتها را بخار پز کنید🌽
بعد تکه تکه کرده و درون ظرف مناسب با آب و نمک و سرکه و ادویه مثل گلپر قرار دهید
@sofrebanovanbeheshti
برای پخت
#کله_پاچه👇
مهم ترین موضوع تمیز کردن کله پاچه است که باید حسابی تمیزش کنی ( یکی از دلایل خوشمزگی کله پاچه خوب تمیز کردن اونه چون بو نمیده و خوش طعم تر میشه) اصلا مو و کثیفی بهش نباشه و کله رو می شکونیم که زبون و دندونش رو پاک کنیم که با یه اسکاج یا مسواک تمیز این کار رو میشه انجام داد و شلنگ آب می کنی تو بینی اون که کثیفی هاش بیان بیرون بعد کله رو می کوبی زمین که حسابی بینیش تمیز بشه( این مراحل رو همسر انجام دادن چون سخته) و بعد اول اجازه میدیم نیم ساعتی بجوشه و بعد آبش رو دور میریزیم که دیگه حسابی تمیز بشه
بعد از اون دو تا پیاز که سالم میندازیم خورد نمی کنیم که طعم نهایی شیرین نشه بعد کله رو تو یه دیگ بزرگ که آب روی کله رو بگیره می گذاریم دو تا لیمو عمانی( من یکی اضافه می کنم چون در نهایت با لیمو ترش می خوریم نمی خوام خیلی هم ترش بشه) فلفل سیاه زردچوبه دارچین و دو حبه سیر اضافه کرده و میگذاریم رو شعله و اینم بگم که کله باید حتما ۱۲ ساعت رو شعله ی متوسط بپزه اگر نه اصلا خوب نمیشه حین پخت مواظب باشید آبش تموم نشه و هر موقع نیاز بود آب اضافه کنید
و نکته ی بعد اینکه نمک رو اصلا اول اضافه نکنید چون کله دیر تر میپزه یک ساعت آخر پخت اضافه کنید که نمک به خوردش بره
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_هویج_و_گردو
با دستور خوب خانم صدیق عزیز
واقعا عالی عالیه
برا چندمین باره دارم درست میکنم همه هم خوششون اومده
خدا خیرتون بده
دستور👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/14122
#کیک_شیفون
#شیفون
اینم کیک تولد همسرم
با این دستور👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444
#حلوای_هویج🥕🥕
مواد لازم:
هویج ۵ عدد
شکر نصف پیمانه
آرد ۵ قاشق
پودر هل یک ق چ خوری
گلاب یک ق غ خوری
ابتدا هویج را میپزیم تا وقتی که آبش کامل کشیده بشه بعد با رنده یا گوشتکوب کامل پوره میکنیم سپس آرد را جدا تفت میدهیم تا خامی اش گرفته شود کم کم روغن گلاب و هل و هویج را به آن اضافه میکنیم تا جمع بشود و به قابلمه نچسبد
و بعد در ظرف دلخواه تزیین میکنیم
نوش جان💝
@sofrebanovanbeheshti
🔴 برگزاری مرحله نهایی چهارمین رویداد تخصصی تولید محتوای دیجیتال بسیج از ۹ تا ۱۱ بهمن/ رقابت ۷۲ ساعته بیش از ۴۰۰۰ نخبه حوزه تولید محتوا/ دشمن به اندازه انرژی هستهای، روی تولیدات دیجیتال حساس است
🔻مسلم معین، مسئول سازمان فضای مجازی بسیج در نشست خبری:
🔹مرحله نهایی چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج به عنوان بزرگترین رویداد تولید محتوای دیجیتال، ۹ تا ۱۱ بهمن در لانه جاسوسی سابق برگزار میشود.
🔹همانطور که دشمن روی فعالیتهای صلح آمیز هستهای حساسیت دارد، تولیدات دیجیتال نیز انرژی هستهای فضای مجازی محسوب میشود.
🔹بیش از ۴۰۰۰ نفر در رویدادهای استانی امسال شرکت کردند که از این میان، ۲هزار و ۳۵۴ نفر در بخش پویانمایی، ۱۱۳۱ در بخش نرم افزار، ۵۲۱ نفر در بخش بازی و در قالب ۸۱۵ تیم تخصصی حضور داشتند؛ در نهایت، ۱۱۸ تیم ویژه به مرحله نهایی راه یافتهاند.
🔹انتخاب چهره سال فضای مجازی از بخشهای ویژه رویداد است.
🔹سرمایهگذاران حوزه بازی که مستقر در رویداد هستند، افراد منتخب را به فضای کسبوکار دعوت میکنند.
🔹اختتامیه، روز ۱۲ بهمن ساعت ۹ صبح در سالن ۵ آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار میشود.
🆔 @tehranpress1
شبآرزوھاست_۲۰۲۲_۰۲_۰۳_۱۶_۱۳_۳۹_۸۶۲.mp3
5.59M
هر کسی که دغدغه ش فقط
غیبت حضرت صاحبه
برای ظهور دعا کنه
شب لیله الرغائبه💚
سیدرضانریمانی
#لیلهالرغائب
#ماه_رجب
@sofrebanovanbeheshti
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
ترفند نگهداری سبزیجات با دستمال کاغذی
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#ترفند_آشپزی👩🍳👩🍳👩🍳
پیاز داغ بدون روغن