eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در میان صدقه‌هایی که مردم می‌دهند، هیچ صدقه‌ای ارزنده‌تر از یاد دادن علم و دانش نیست پیامبر اکرم(ص)🌱🌱🌱🌱 کیک عجله ای و دقیقه نودی😁 که رفت مدرسه دخترم برای عرض تبریک به معلمشون با تزیین سس شکلاتی و شکلات چیپسی (بدون گردو 😄) با نصف دستور این کیک رو درست کردم و عالی شده بود ممنون از کانال و گروه خوب بانوان بهشتی همچنین خانم رحیمی عزیز با دستورهای فوق العادشون👏👏❤️ دستور کیک👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/6903
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/24450 اگر اشتباه نکنم با دوبرابر دستور درست کردم
😋👇 مخلوط سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم سیر ۵ حبه ادویه کالباس(آماده خریدم) یک ق غ نشاسته ذرت ۳ق غ روغن ۲ق غ سس گوجه یک ق غ نمک ۲ق چ شکر یک ق چ تخم مرغ یک عدد هویج پخته شده یک عدد بزرگ همه مواد رو توی خرد کن یا مخلوط کن با هم یک دست میکنیم تا مواد به شکل یک خمیر در بیاد بعد هویج رنده شده رو اضافه و با قاشق هم می‌زنیم لیوان ها نشکن رو کمی چرب میکنیم و مواد کالباس رو طی سه مرحله توی لیوان میریزیم و هر دفعه با هر وسیله ای که دارید خوب فشرده اش کنید بعد روی لیوان ها رو فویل نازک میپیچیم در قابلمه حاوی آب جوش میچینیم آب دو سانت پایین تر از لبه لیوان باشه در قابلمه رو می‌گذاریم یک ساعت و نیم الی دو ساعت مدت پخت هست بعد اینکه شعله اجاق رو خاموش کردیم و کمی از دما افتاد لیوان ها رو از آب در میاریم وقتی کاملا خنک شد کالباس از لیوان در آورده و در یخچال به مدت ۲۴ ساعت می‌گذاریم و بعد کالباس رو برش میزنیم 👩‍🍳کمی پودر پاپریکا و پودر فلفل قرمز هم به ادویه اضافه کردم 👩‍🍳میتونید همراه هویج به مواد قارچ یا پسته خورد شده هم اضافه کنید لیوان هایی که روش رو با فویل پوشاندم و رفت برای پخته شدن👇 @sofrebanovanbeheshti
قرار دادن لیوانها در ظرف @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🧀 انواع پنیر و مزاج های آن 🔹 طبع پنیر تازه، در درجه دوم سرد و تری است. مقوی معده، روده، کلیه، ملین طبع (اخلاط) و مولد خلط صالح است. دیر هضم است و بعد از هضم، به سرعت در اعضای بدن پدیدار می‌شود و به همراه مغز گردو و آویشن بسیار چاق‌کننده‌ است. مضر برای طبایع سرد است و باعث کم اشتهایی می‌شود. اگر هضم نشود، باعث گرفتگی عروق و مجاری بدن و قولنج می‌شود. مصلح آن عسل، نعناع و آویشن است. 🔸پنیر نمک سود کهنه، در درجه دوم گرم و خشک است. برطرف‌کننده بلغم، مقوی اشتها و روده‌ها و خشک‌کننده رطوبات می‌باشد، اما لاغرکننده است و مصلح آن مغز گردو است. اما بسیار کهنه آن، متعفن(بسیار خشک‌کننده که باعث فساد عضو می‌شود) و نزدیک به سمی بودن است. مصلح آن در مزاج‌های مرطوب مغز گردو و در مزاج‌های گرم میوه‌ها و ترشی‌ها است. 🍃 بهترین پنیر نمک سود آن است که تازه نمک زده و چرب باشد و زیاد کهنه نباشد و طعم و رایحه آن تغییر نکرده باشد و بعد از خوردن، رایحه آن در آروغ تا مدتی از دهان نیاید. 🥞 پنیر غیر چکیده، که به فارسی دلمه نامند در نهایت رطوبت و خواب‌آور است و برای تب دق (تبی که حرارتش کم است اما باعث لاغری می‌شود)، سل، التهاب معده، خشکی پوست، یبوست طبع، وسواس، امراض صفراوی و التهاب خون مفید است. اما برای سرد مزاجان (طبایع سرد) مضر است و باعث بروز بیماری‌های بلغمی می‌شود. گروه تولید محتوای جواهرالحیاة ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📕شرح ساده کتاب حفظ الصحه ناصری، ص۲۳۲ 🌺 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســــــــــــــــــــلام خانمهای خوشگل و خوش اخلاق صبحتون پر از انرژے مثبت😍 حالتون خوبه یـــــا عالیه؟😉 اگر عالی نیست امروز سپاسگزاری ِویژه کنیم از خدا تا حالمون عالی بشه🤗 وقتی حالمون عالی بشه احساس و ارتعاش خوب به هستی میفرستیم وقتی ارتعاش خوب به هستی میفرستیم، هم سو و هماهنگ با اون میشیم، وقتی با خلقت هستی هماهنگ بشیم، تمام هستی و کائنات ما رو در مسیر آرزوهامون قرار میده😌 خــــــدا شکرت برای بودنت🤲 خــــــــــــدا شکرت برای برکات و نعمتت😍 خــــــــــــــــــــدا شکرت که همیشه حواست به من هست😘 خـــــــــــــــــــــــــدا شکرت که زندگی رو بهم هدیه دادی🤩 خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا شکرت برای سلامتی ...😌 بقیه خدایـــــــــــــــــــــــــا شکرت ها رو خودت بر اساس زندگی و احوالات خودت بگو 😇 وای عکسهای بالا ☝️هم پر از و انرژے مثبته 😌 کوچه باغ‌های اردیبهشتی حال آدم رو عالی میکنه 😍💚😉👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا