#کاکا_کدوحلوایی😋😋💕💕
آرد۱لیوان/
پوره کدو ۱لیوان/
شکر نصف لیوان/
شیر یک چهارم لیوان/
گلاب۱ف غذاخوری/
روغن مایع۲ق غذاخوری/
بیکینگ پودر ۱ق چایخوری/
وانیل۱/۴ق چایخوری/
دارچین۱/۴ق چایخوری یا بیشتر/
تخم مرغ۱عدد
همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط کرده یکدست شود بعد آرد را اضافه همزده تاگلوله ای نداشته باشد تابه روغن ریخته تا داغ شود باقاشق یا ملاقه ی کوچک از مواد در روغن ریخته کمی آن را پهن کرده به صورت گرد و درب تابه رو زده و روی شعله کم دو طرفش را سرخ کرده تا پف کند🌸🌸🌺🌼
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
#کیک_کدو_حلوایی😋
آرد۲پ/تخممرغ۳عدد/پوره کدو حلوایی ۱پ پر/شیر۱/۲پ/روغن مایع۱/۲پ/بیکینگ پودر۲چ/وانیل۱/۲چ/شکر۱پ/دارچین ۱غ پر/گلاب ۱غ که تو دستور اصلی نداشت ولی من اضافه کردم
تخم مرغها را به همراه وانیل و شکر در ظرفی ریخته با همزن برقی به مدت ۷دقیقه زده تا رنگش روشن و حجیم شود،با لیسک اطراف ظرف رو خوب تمیز کرده بعد بهش مخلوط گلاب و شیر و روغن را اضافه کرده در حد مخلوط شدن همزده.پوره کدو را اضافه خوب همزده تا مخلوط یکدست و صاف شود بعد در سه مرحله مخلوط آرد. بیکینگ پودر و دارچین را اضافه کرده دورانی با لیسک همزده تا پفش نخوابد.قالب را چرب و آرد پاشی و مواد را ریخته کمی قالب را تکان داده تا مواد همه جای قالب یکسان پخش شود و چند ضربه کوچک قالب را به زمین کوبیده تا هوای اضافی آن گرفته شودبعد در فر۱۷۵ گذاشته به مدت یک تا یک ساعت و نیم تا پخته شود
چون درجه فر ها با هممتفاوته هرزگاهی چک کردن فراموش نشود
این کیک بهتره د قالب میان تهی درست شود ولی اگه نداشتید میتواند تو قالبهای دیگر هم درست کرد
امیدوارم تو این پاییز درست کنید به همراه چای دارچینی لذتش رو ببرید ان شاءالله
من با شکلات ذوب شده و ترافل و مروارید خوراکی و همچنین پوست پرتقال خلال و شیرین شده تزیین کردم😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ؟
✨خدایا جز تو چه کسی را دارم
#خدای_مهربون
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
دارم مربای به میپزم آبش زیادشده چکارکنم زودتربه غلظت برسه؟
#پاسخ
زیر گاز کم کن در قابلمه رو با دمکنی بذار روش بذار دو سه ساعت با شعله کم بپزه اینطوری رنگش قرمز و خوب میشه احتمالا تو این مدت آب اضافه شم بخار میشه.
@sofrebanovanbeheshti