#مربای_انجیر
تقریبا ۸۵۰گرم انجیر پوست گرفته داشتم ۷۰۰گرم شکر ریختم روش و گذاشتم یخچال بمدت یک روزتاکاملا آب بندازه بعد بارگذاشتم وقتی جوش اومد حرارت رو متوسط کردم تابپزه وبه قوام دلخواه برسه تقریبا یک ساعت زمان میبره آخرپخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو زدم و خاموش کردم بعد ازخنک شدن بریزید تو شیشه وبعد هم نوش جان😋😋😋
🔴اگه عجله دارین می تونین یک استکان آب بریزین و همون موقع باربزارین
🔴بسته به میزان شیرینی انجیر میتونین مقدارشکر رو کم یا زیاد کنید
@sofrebanovanbeheshti
#خیارشور👇
فاطمه بانو
خیار بوته ای حدودا سه کیلو
سرکه نصف لیوان
آبغوره یکچهارم لیوان
نمک یک لیوان سرخالی
سیر دو بوته
غوره به دلخواه
فلفل سبز تند به دلخواه(زیاد نباشه)
سبزی شامل ترخون، مرزه، کمی شوید و کمی گشنیز
نخودخام یک مشت خیلی کوچک
همه ی مواد پاک شده، شسته، و کاااملا خشک شده باشن👌
به ازای هر 16لیوان آب، نصف لیوان سرکه و یک چهارم لیوان آبغوره لازمه.
اول بگم که آب مورد استفادمون حتتتما باید جوشیده و ولرم شده باشه! آب جوشیده داغ باشه کپک میزنه، آب شیر باشه کپک میزنه.
تو اون آب ولرم نمک رو حل میکنیم و سرکه و آبغوره رو اضافه میکنیم.
می گذاریم تا خنک تر بشه.
توی ظرف یا شیشه مورد نظرمون، خیار ها رو اول با خلال دندون یا سوزن دو سه تا سوراخ داخلش ایجاد میکنیم(اینکار باعث میشه داخلش پوکه نشه) و همراه با سبزی و غوره و سیر وفلفل، لا به لا، مرتب قرارمیدیم.
ما بینشون دو سه تا دونه نخود هم میگذاریم که باعث ترد شدنش میشه.
بعد آب سرکه رو میریزیم داخلش و پُر میکنیم. جای خالی نداشته باشه که کپک میزنه.
درشو خووووب محکم میکنیم تا هیچ هوایی بهش راه نداشته باشه.
بعد از یک هفته الی ده روز آمادست
نوش جان😍🌹
برمحمد و آل محمد صلوات✨
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من توی تستر کیک درست می کنم
فن رو می زنم و کاسه ی آب هم می گذارم
اما کیکم یکدست حجم نمی گیره و همیشه روی کیک خشک می شه ؟
#پاسخ👇
کیک اصلا نیاز به آب نداره پف نکردن کیک به بکینگ پودر و تازگیش ارتباط داره که بهتره از لوازم قنادی تهیه بشه و تو یخچال نگه داری بشه. و همزدن تخم مرغ و اگه سفیده و زرده جدا باید زده بشه نباید سفیده رو زیاد بزنید یعنی وقتی فرم گرفت دیگه نزنید چون کیک رو خشک میکنه زیاد زدنش، و تو کیکهایی که باید باهم زده بشه حتما تخم مرغ رو هشت تا ده دقیقه با همزن بزنید. و آخر اینکه بعد پخت، کیک رو زیاد تو فر نگذارید بمونه چون باعث خشک شدن کیک میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
همزن برقی ندارم خیلی دوست دارم خودم کیک خامه ای درست کنم اما یه بار درست کردم خامه همش آب شده پرتش دادم
میشه لطفا بگید با همزن دستی خامه رو چطور فرم بدم؟
#پاسخ👇
با همزن دستی واقعا فرم دادن خامه مشکله و کاش اون خامه رو دور نمیریختید و باهاش گاناش درست میکردید من به کسایی که همزن ندارن گاناش پیشنهاد میدم چون واقعا خوشمزه است و کاور خوبی هست واسه کیک. و یه نکته دیگه تو خوب فرم گرفتن خامه مهمه درصد چربی هست که باید بالای سی درصد باشه ولی بازم با همزن دستی واقعا سخته فرم دادنش
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۹۵ استاد پرهیزگار .MP3
912.1K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه95🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۹۶ استاد پرهیزگار .MP3
950.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه96🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#سالاد_نخود 👇
نخود ابپز
سیب زمینی ابپز
شوید ساطوری تازه
خرفه ساطوری تازه
کدو نگینی
سس و ماست
پودر سیر
البته هرچیزی که خواستین میتونین داخلش اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_آلو_قیسی 👇
( خورشت گیلانی - لنگرودی)
#غذای_محلی
♨️ يه خورش ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم یک پیمانه قیسی و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم.
دو ق غذاخوری رب گوجه مقداری زرد چوبه ، نمك و مقداری دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم(من دو قاشق شکر به آب اضافه میکنم) تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
الان که سیب گلاب زیاد هست مناسب برا خشک کردن برا چای سیب نیست؟!؟ و کسی اگر تجربه ای داره برا شیوه خشک کردن ممنون میشم بفرمایید ما خوزستان هستیم هوا شرجی هست یعنی رطوبت بالا🔴🔴
#پاسخها👇
میشه خشک کردبرای چای سیب.شمااول باپوست به هرشکل دلخواه نازک برش بزنید.بعدبریزیدروپارچه یخرده ابش کشیده بشه.اگه امکانش هست یک روزروپارچه بمونه.بعدتوی تابه باشعله کم تفت بدین تاخوب سرخ بشهِ بدون روغن البته.اگرهم توی فرهست باشعله ی پایین بگذاریدتفت بخوره.دراخربالاروروشن کنیدتاخوب رنگ بگیره
همینقدر که از تازگی بیفته کافیه تا برید سراغ تفت دادن
یا جلوی باد کولر شاید بشه🤔
البته با سیب گلاب نکنید حیفه😁 سیبهایی که سفتتر هستن برا چای بگذارید
سیبهارو خرد کنید تو افتاب بگذارید خشک بشه بعد تو ماهیتابه تفت بدید
مادربزرگم میدن براشون تو تنور نونوایی تفت میخوره
رنگ چای خیلی خوب میشه
من هفته قبل با سیب گلاب درست کردم رنده درشت کنید. بعد بگذارید توی فر تا خشک بشه. بعد یه روز هم بیرون بگذارید روی کابینت تا خوب خشک بشه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
سبزی کوکو شامل چه سبزاییه
#پاسخ👇
تره جعفری گیشنیز شوید
تره از همه بیشتر وشوید از همه کمتر باشه
چند حبه سیز یا سیر پلویی هم اضافه کنید خیلی خوش عطر میشه
حتی میتونید پیازچه هم اضافه کنید
ترکیب کوکو تره
۵۰۰ گرم تره
۲۵۰ پیازچه
خیلی خوشمزه تر از کوکو معمولی میشه
@sofrebanovanbeheshti