#سالاد_نخود 👇
نخود ابپز
سیب زمینی ابپز
شوید ساطوری تازه
خرفه ساطوری تازه
کدو نگینی
سس و ماست
پودر سیر
البته هرچیزی که خواستین میتونین داخلش اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_آلو_قیسی 👇
( خورشت گیلانی - لنگرودی)
#غذای_محلی
♨️ يه خورش ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم یک پیمانه قیسی و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم.
دو ق غذاخوری رب گوجه مقداری زرد چوبه ، نمك و مقداری دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم(من دو قاشق شکر به آب اضافه میکنم) تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
الان که سیب گلاب زیاد هست مناسب برا خشک کردن برا چای سیب نیست؟!؟ و کسی اگر تجربه ای داره برا شیوه خشک کردن ممنون میشم بفرمایید ما خوزستان هستیم هوا شرجی هست یعنی رطوبت بالا🔴🔴
#پاسخها👇
میشه خشک کردبرای چای سیب.شمااول باپوست به هرشکل دلخواه نازک برش بزنید.بعدبریزیدروپارچه یخرده ابش کشیده بشه.اگه امکانش هست یک روزروپارچه بمونه.بعدتوی تابه باشعله کم تفت بدین تاخوب سرخ بشهِ بدون روغن البته.اگرهم توی فرهست باشعله ی پایین بگذاریدتفت بخوره.دراخربالاروروشن کنیدتاخوب رنگ بگیره
همینقدر که از تازگی بیفته کافیه تا برید سراغ تفت دادن
یا جلوی باد کولر شاید بشه🤔
البته با سیب گلاب نکنید حیفه😁 سیبهایی که سفتتر هستن برا چای بگذارید
سیبهارو خرد کنید تو افتاب بگذارید خشک بشه بعد تو ماهیتابه تفت بدید
مادربزرگم میدن براشون تو تنور نونوایی تفت میخوره
رنگ چای خیلی خوب میشه
من هفته قبل با سیب گلاب درست کردم رنده درشت کنید. بعد بگذارید توی فر تا خشک بشه. بعد یه روز هم بیرون بگذارید روی کابینت تا خوب خشک بشه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
سبزی کوکو شامل چه سبزاییه
#پاسخ👇
تره جعفری گیشنیز شوید
تره از همه بیشتر وشوید از همه کمتر باشه
چند حبه سیز یا سیر پلویی هم اضافه کنید خیلی خوش عطر میشه
حتی میتونید پیازچه هم اضافه کنید
ترکیب کوکو تره
۵۰۰ گرم تره
۲۵۰ پیازچه
خیلی خوشمزه تر از کوکو معمولی میشه
@sofrebanovanbeheshti
#املت_پیتزایی 👇
سیب زمینی سرخ شده .فلفل دلمه .سوسیس خانگی خرد شده .
قارچ سرخ شده و هر سبزیجات دیگه که دوست دارید
تو ظرف بریزید چند تا تخم مرغ بشکنید .نمک و فلفل اضافه کنید .
داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا خودش را بگیره اگر خواستید کمی پنیر پیتزا روش بریزید و نوووش جان بفرمایید 😍😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#غذای_محلی 🍛
#شیش_انداز😋😋
از قزوین❤
🍆بادمجان،کدو خورشتی، سیب زمینی، پیاز و گوجه🍅 رو نگینی خرد کرده سپس همه شونو جداگانه سرخ میکنیم،
بعدش همه رو یجا می ریزیم تو ماهیتابه، بعد ادویه(فلفل، زردچوبه و نمک) رو اضافه میکنیم، و روش ۲ الی ۳ تا تخم مرغ می شکنیم و اجازه میدیم بپزه!
در مرحله آخر با نون میل میکنیم!😁
خیلی خوشمزه است!
نوووووش جاااااان
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۹۷ استاد پرهیزگار .MP3
887.9K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه97🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
13960218001969.mp3
561.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۹۷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#دمپخت_مرصع_پلو👇
دو عدد پیاز رو خورد کرده و در قابلمه ای که میخوایم دمپخت رو درست کنیم تفت داده و زرشک و کشمش و آلوبخارا که نیم ساعتی خیس کردیم به همراه گردوی درشت خورد شده و بادام درسته پوست کنده را اضافه کرده و تفت میدیم ادویه پلویی کمی برگ گل فلفل و زردچوبه و نمک هم اضافه میکنیم
بعد آب جوشیده و برنج و زعفران رو به موادی اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب دم میدیم .
@sofrebanovanbeheshti
😋
#روكر_موز
مواد لازم:
پودر ژله موز ١ بسته
شير ٢ پيمانه
شكر ١ پيمانه
نشاسته ذرت ٣ ق س (سفيدرنگ)
تخم مرغ ١ عدد
خامه معمولى ٢٠٠ گرم
پنير خامه اى ٢٠٠ گرم
موز نگينى خرد شده ٢ عدد
گردو خرد شده ١/٢ پيمانه
چيپس شكلات ١/٢ پيمانه
پودر ژلاتين ٣ ق س
اب١/٢پيمانه براى پودر ژلاتين
ابتدا ژله موز را طبق دستور روى بسته اماده كنيد و در قالب مورد نظر بريزيداجازه بديد تا نيم بند بشه
پودر ژلاتين را روى ١/٢پيمانه اب بريزيد وقتى حالت پفكى گرفت روى بخار كترى بذاريدتا شفاف بشه
شير و شكر و نشاسته را مخلوط كنيد و روى حرارت بگذاريد تا شكر حل بشه ،تخم مرغ را با همزن دستى كمى ميزنيم و به شير اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و اجازه ميديم مايع ريز ريز بجوشه و كمى غليظ بشه مدام هم بزنيد كه ته نگيره حالا مايع ژلاتينى را اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم وقتى مايع غلظتى مثل فرنى پيدا كرد از روى حرارت برميداريم و اجازه ميديم تا خنك بشه
در ظرفى ديگه خامه و پنير را مخلوط مى كنيم و ميزنيم تا يكدست بشه و بعد به مخلوط شيرى اضافه مى كنيم و موز نگينى و گردو و شكلات را به مواد اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم
ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید 😋😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇