eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.9هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 آرد دو پیمانه تخم مرغ۴عدد شکر ۱و۱چهارم پیمانه شیر یک پیمانه روغن نصف پیمانه وانیل کمی بیکینگ پودر۱ق غذاخوری اول زرده و سفیده رو جدا میکنیم بعد سفیده رو باهمزن میزنیم تا کف کنه بعد یک چهارم شکر اضافه میکنیم اینقدر میزنی تا پف کنه و دوبرابر بشه و از ظرف نریزه بعد زرده رو بابقیه شکر و وانیل میزنیم تاکرم و کشدارشود بعد (آرد رو از قبل با بیکینگ پودر ۳بار الک کردیم ) نصف سفیده را به زرده اضافه میکنیم با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم و بعد نصف آرد را اضافه کرده و تا آخر به این صورت بعد فر را ازقبل روشن میگذاریم بعد قالب رو چرب یا کاغذ روغنی میگذاریم و مایه را داخلش میریزیم و گردو خرد شده و کشمش شسته شده و با آرد آغشته شده رو میریزیم و در فر دمای۱۷۰درجه میگذاریم بپزه۴۵دقیقه طول میکشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 👌 640 ماده ی موثره دارد و غنی ترین دانه در طبیعت است 👈ضد سرطان 👈هضم غذا را بهتر می‌کند 👈نور چشم را زیاد می‌کند 👈پوست را شاداب می‌کند 👈کلیه ها را فعال می‌کند 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867044.MP3
990.6K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
321.mp3
732.9K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۲۱ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد ده کیلو سبوسدارباشه غنی ترهستش.وگرنه آرد های معمولی میشه استفاده بشه. گندم خشک باپوست سالم وطبیعی یک کیلوکه وقتی تبدیل به سبزه میشه 3کیلومیشه. مراحل تهیه جوانه گندم:👇 گندم تمیزشده24ساعت در آب معمولی خیسانده شود بعدش آبکش شودودر ظرف رویی پخش شود وروی آن پارچه متقال یاتنظیف تمیز پهن شود و آب با آبپاش روی آن بریزیدیکی دوروزتاوقتی جوانه بزندبه همین روش آب بپاشیدوسه دقیقه بعد آب اضافه روباکمی خم کردن ظرف بیرون بریزید.وقتی ریشه زدپارچه رواز رویش برداریدوبه همان روش قبلی آب رسانی کنید.تاحدی که سبزه به 4-5سانتیمتر برسد اگرهم تا6سانتمیترباشه اشکالی نداره فقط رنگ سمنوکمی تیره ترمیشود. آب 60لیتر. سبزه وجوانه رو7مرتبه زیرسنگ میکوبن،به روش سنتی یاکه دومرتبه چرخش میکنن با چرخ گوشت،بعدش سه یا 4مرحله باهمون مقدار آب که مشخص شده میشورن وصاف میکنن تاشیره راحت دربیاد بعدشیره گندم صاف شده رو توی دیگ میریزن و آرد الک شده روبتدریج باآبکش به همون شیره اضافه میکنن ومدام هم میزنن تاوقتی که سفت بشه نیروی انسانی قوی وسالم لازم داره که کمک کنن. نوش جان همه سالم خورها. سمنوی شهرستان درق دراستان خراسان شمالی،ثبت ملی هم شده. ازاول مهرتاپایان اردیبهشت فصل پختش هست تایکسال هم ماندگاری داره وکپک نمیزنه. لازم به ذکراست که ازشروع تاپایان کاربایدکاملا تمیزوپاک باشیدوباوضو.نیت نذری برای حضرت زهرا( س)یادتون نره. خانم اخلاقی دوستتون داره @sofrebanovanbeheshti
👇 زرده و سفیده ۵تخم مرغ رو جدا میکنیم و زرده ها رو با ۲قاشق غذا خوری گلاب و نوک قاشق وانیل و ۱قاشق چای خوری پودر هل که خودم آسیاب کردم با همزن به مدت ۳دقیقه میزنیم سپس نصف لیوان آب ولرم میریزیم (حالت رقیق میگیره )انقدر میزنیم تا کشدار بشه، سفیده رو میزنیم تا حدی که پف کنه و از ظرف نریزه، ۱۶قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم و۱قاشق چای خوری سرپر بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم و به مخلوط زرده اضافه میکنیم ودر آخر سفیده رو در دو مرحله اضافه میکنیم وخیلی آرام و بصورت دورانی هم میزنیم تا پف مواد نخوابه، مایه کیک رو تو قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم، تو فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه و سپس با دمای ۱۴۰درجه به مدت ۲۰دقیقه میپزیم که روی هم میشه ۴۰دقیقه معمولا مواد اولیه این کیک همیشه تو خونه هست، من این کیک رو با ۷تخم مرغ درست کردم که بقیه مواد رو به نسبت تخم مرغ تغییر دادم طعمش عالی و بافتش اسفنجی هست @sofrebanovanbeheshti