eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 آرد ده کیلو سبوسدارباشه غنی ترهستش.وگرنه آرد های معمولی میشه استفاده بشه. گندم خشک باپوست سالم وطبیعی یک کیلوکه وقتی تبدیل به سبزه میشه 3کیلومیشه. مراحل تهیه جوانه گندم:👇 گندم تمیزشده24ساعت در آب معمولی خیسانده شود بعدش آبکش شودودر ظرف رویی پخش شود وروی آن پارچه متقال یاتنظیف تمیز پهن شود و آب با آبپاش روی آن بریزیدیکی دوروزتاوقتی جوانه بزندبه همین روش آب بپاشیدوسه دقیقه بعد آب اضافه روباکمی خم کردن ظرف بیرون بریزید.وقتی ریشه زدپارچه رواز رویش برداریدوبه همان روش قبلی آب رسانی کنید.تاحدی که سبزه به 4-5سانتیمتر برسد اگرهم تا6سانتمیترباشه اشکالی نداره فقط رنگ سمنوکمی تیره ترمیشود. آب 60لیتر. سبزه وجوانه رو7مرتبه زیرسنگ میکوبن،به روش سنتی یاکه دومرتبه چرخش میکنن با چرخ گوشت،بعدش سه یا 4مرحله باهمون مقدار آب که مشخص شده میشورن وصاف میکنن تاشیره راحت دربیاد بعدشیره گندم صاف شده رو توی دیگ میریزن و آرد الک شده روبتدریج باآبکش به همون شیره اضافه میکنن ومدام هم میزنن تاوقتی که سفت بشه نیروی انسانی قوی وسالم لازم داره که کمک کنن. نوش جان همه سالم خورها. سمنوی شهرستان درق دراستان خراسان شمالی،ثبت ملی هم شده. ازاول مهرتاپایان اردیبهشت فصل پختش هست تایکسال هم ماندگاری داره وکپک نمیزنه. لازم به ذکراست که ازشروع تاپایان کاربایدکاملا تمیزوپاک باشیدوباوضو.نیت نذری برای حضرت زهرا( س)یادتون نره. خانم اخلاقی دوستتون داره @sofrebanovanbeheshti
👇 زرده و سفیده ۵تخم مرغ رو جدا میکنیم و زرده ها رو با ۲قاشق غذا خوری گلاب و نوک قاشق وانیل و ۱قاشق چای خوری پودر هل که خودم آسیاب کردم با همزن به مدت ۳دقیقه میزنیم سپس نصف لیوان آب ولرم میریزیم (حالت رقیق میگیره )انقدر میزنیم تا کشدار بشه، سفیده رو میزنیم تا حدی که پف کنه و از ظرف نریزه، ۱۶قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم و۱قاشق چای خوری سرپر بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم و به مخلوط زرده اضافه میکنیم ودر آخر سفیده رو در دو مرحله اضافه میکنیم وخیلی آرام و بصورت دورانی هم میزنیم تا پف مواد نخوابه، مایه کیک رو تو قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم، تو فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه و سپس با دمای ۱۴۰درجه به مدت ۲۰دقیقه میپزیم که روی هم میشه ۴۰دقیقه معمولا مواد اولیه این کیک همیشه تو خونه هست، من این کیک رو با ۷تخم مرغ درست کردم که بقیه مواد رو به نسبت تخم مرغ تغییر دادم طعمش عالی و بافتش اسفنجی هست @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کارگاه عزت نفس_۳۱.mp3
10.29M
۳۱ دیدین آدمایی که دائماً طبلِ نَداری، دست میگیرن و از همه چی گِلِه دارن؟ هیچکی از مصاحبتِ با این آدما، لذّت نمی بره! چــرا ....؟ چون محبوبیت و عزّتشون رو از دست دادن. 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 کیک هویج و گردو رو میشه تو قابلمه روی گاز درست کرد؟ #👇 بله ولی حتما اگر تو قابلمه درست کردید یه لیوان وسط قابلمه بگذارید تا کیک خوب بپزه چون توش هویج داره بهتره تو قالب میان تهی تهیه بشه لیوان روحی یا استیل بیرونشو چرب کنید یه چیزی هم بگذارید مثل سیب تا سنگین بشه @sofrebanovanbeheshti