کارگاه عزت نفس_۳۱.mp3
10.29M
#کارگاه_عزت_نفس ۳۱
#قسمت_سی_و_یک
#استاد_شجاعی
دیدین آدمایی که دائماً طبلِ نَداری، دست میگیرن و از همه چی گِلِه دارن؟
هیچکی از مصاحبتِ با این آدما، لذّت نمی بره! چــرا ....؟
چون محبوبیت و عزّتشون رو از دست دادن.
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#کارگاه_عزت_نفس ۳۰ #قسمت_سی #استاد_شجاعی 🚫آدمایی که اهل چشم و هم چشمی اند؛ شاید برای دیگران چشمگیـ
قسمت سی ام☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #عزت_نفس رو ان شاءالله قرار میدیم
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
کیک هویج و گردو رو میشه تو قابلمه روی گاز درست کرد؟
##پاسخ👇
بله ولی حتما اگر تو قابلمه درست کردید یه لیوان وسط قابلمه بگذارید تا کیک خوب بپزه چون توش هویج داره بهتره تو قالب میان تهی تهیه بشه
لیوان روحی یا استیل بیرونشو چرب کنید یه چیزی هم بگذارید مثل سیب تا سنگین بشه
@sofrebanovanbeheshti
#ایده👇
سالاد
همیشه هویجهارورنده میکردم ایندفعه به ذهنم رسیدباقالب شیرینی نخودی قالب زدم😉
@sofrebanovanbeheshti
#دلمه_برگ_مو
#دلمه👇
250 گرم سبزی دلمه(شامل تره گشنیز شوید مرزه
یک پیمانه لپه
2 پیمانه برنج
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیازبزرگ
فلفل سیاه زردچوبه فلفل قرمز کمی هم جوزهندی رنده شده
250 گرم برگ مو
1 تا یک 1/2 لیوان آب
یک پیمانه لپه رو که از قبل خیسش کردیم میگذاریم بپزه.
آخرای پخت برنجم اضافه میکنیم تا خیلی کم برنج هم بپزه بعد از رو حرارت برش میداریم و تو آبکش میریزم تا آب نداشته باشه
بعد سبزی های شسته و آب گرفته رو کنار میگذاریم
بعد پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخشون میکنم و گوشت چرخ کرده رو همراه ادویه ها اضافه میکنیم.و تفت میدیم.
از روی گاز برمیداریم بعدسبزی و لپه و برنج روهم اضافه می کنیم.
روی برگهای کمی آب داغ بریزید تاکمی نرم شوند بعد دلمه هارو به هرروشی که دوس داشتین میپیچین. فقط حواستون به پشت و روی برگ ها باشه😁
برای سس من نمک ،روغن، آبلیمو ، گوجه سبز و آب ریختم
حدود 1/5تا 2 لیوان سس لازمه که دلمه مغز پخت بشه.
ضمنا واسه براق شدن دلمه اگه داخل سس روغن داشته باشه وقتی مواد رو روی دلمه ها میریزید براق میشه در انتها هم می تونید از سس چند قاشق روی دلمه ها بریزید
ته قابلمه من یک درِ قابلمه کوچکتر گذاشتم که آب اصلا به دلمه ها برخورد نداشته باشه چون من دلمه ای که خیس باشه، دوست ندارم چند عدد از برگ موی خام رو مثل ته دیگ می چینیم.
بعد برگ موها رو بدون فاصله کنار هم قرار میدیم.
میگذاریم روی حرارت ِکم بپزه.
تقریبا یک تا دو ساعت خوبه چون در قابلمه هم زیر دلمه ها هست اصلا نگران اینکه بسوزه یا وا بره هم نباشید😁
ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید😍
@sofrebanovanbeheshti