eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 کیک هویج و گردو رو میشه تو قابلمه روی گاز درست کرد؟ #👇 بله ولی حتما اگر تو قابلمه درست کردید یه لیوان وسط قابلمه بگذارید تا کیک خوب بپزه چون توش هویج داره بهتره تو قالب میان تهی تهیه بشه لیوان روحی یا استیل بیرونشو چرب کنید یه چیزی هم بگذارید مثل سیب تا سنگین بشه @sofrebanovanbeheshti
👇 سالاد همیشه هویجهارورنده میکردم ایندفعه به ذهنم رسیدباقالب شیرینی نخودی قالب زدم😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 250 گرم سبزی دلمه(شامل تره گشنیز شوید مرزه یک پیمانه لپه 2 پیمانه برنج 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیازبزرگ فلفل سیاه زردچوبه فلفل قرمز کمی هم جوزهندی رنده شده 250 گرم برگ مو 1 تا یک 1/2 لیوان آب یک پیمانه لپه رو که از قبل خیسش کردیم میگذاریم بپزه. آخرای پخت برنجم اضافه میکنیم تا خیلی کم برنج هم بپزه بعد از رو حرارت برش میداریم و تو آبکش میریزم تا آب نداشته باشه بعد سبزی های شسته و آب گرفته رو کنار میگذاریم بعد پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخشون میکنم و گوشت چرخ کرده رو همراه ادویه ها اضافه میکنیم.و تفت میدیم. از روی گاز برمیداریم بعدسبزی و لپه و برنج روهم اضافه می کنیم. روی برگهای کمی آب داغ بریزید تاکمی نرم شوند بعد دلمه هارو به هرروشی که دوس داشتین میپیچین. فقط حواستون به پشت و روی برگ ها باشه😁 برای سس من نمک ،روغن، آبلیمو ، گوجه سبز و آب ریختم حدود 1/5تا 2 لیوان سس لازمه که دلمه مغز پخت بشه. ضمنا واسه براق شدن دلمه اگه داخل سس روغن داشته باشه وقتی مواد رو روی دلمه ها میریزید براق میشه در انتها هم می تونید از سس چند قاشق روی دلمه ها بریزید ته قابلمه من یک درِ قابلمه کوچکتر گذاشتم که آب اصلا به دلمه ها برخورد نداشته باشه چون من دلمه ای که خیس باشه، دوست ندارم چند عدد از برگ موی خام رو مثل ته دیگ می چینیم. بعد برگ موها رو بدون فاصله کنار هم قرار میدیم. میگذاریم روی حرارت ِکم بپزه. تقریبا یک تا دو ساعت خوبه چون در قابلمه هم زیر دلمه ها هست اصلا نگران اینکه بسوزه یا وا بره هم نباشید😁 ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید😍 @sofrebanovanbeheshti
برگ_دلمه 👇 این شیوه عالیه👍 من مدل های دیگه رو همه رو امتحان کردم داخل بطری و .... همه یا جاگیر بودن یا برگ ها سالم نمی مانند ولی این روش رو خیلی راضی بودم 👍 ابتدا یه سلفون برمیدارید پهن میکنید و برگ های سالم و شسته شده رو پهن کرده تا آبش کاملا بره بعد به اندازه هر وعده که میخواهید درست کنید رو داخل سلفون قرار میدید و محکم و هم زمان برگها و سلفون رو لول میکنید و کناره های سلفون رو تا میکنید و دقیقا شبیه شکل بشه و داخل فریزر قرار میدید بعد وقتی میخواهید استفاده کنید چند ساعت بیرون قرار میدید بدون اینکه بهش دست بزنید تا کاملا یخش باز بشه و بعد مراحل دلمه رو آغاز میکنید😍😍 شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا