من برای عصرانه به جای #چیپس برای بچه ها #بیسکوئیت_سیب_زمینی درست میکنم خیلی خوششون میاد میشه با سس گوجه فرنگی خورده شه😋
مواد لازم
دوتا سیب زمینی آب پز
۳قاشق آرد
۳قاشق آرد سوخاری
یه تخم مرغ
نمک فلفل و زردچوبه پودر آویشن پودر سیر به اندازه دلخواه
سیب زمینی رو رنده میکنید و بقیه رو مخلوط میکنید مثل خمیر یه دست میشه روی تخته آرد پاشی کنید که راحت تر قالب بزنید فقط حواستون باشه که خمیر رو خیلی نازک پهن کنید البته ضخیم هم باشه خوب میشه ولی دیگه آرد نمیشه😉 بعد از قالب زدن نیم ساعت استراحت بدید و در روغن سرخ میکنید مقدار رو برحسب میلتون میتونید کم کنید
راستی اصلا به خودش روغن نمیکشه😁
درست کنید و لذت ببرید🌷👍
شمیم مهر 🌷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
چالش سی و سوم
#چالش_غذای_روح_غذای_جسم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سلام دوستان عزیزم خداقوت ایام به کام🌷
روزهای بلند فصل تابستان فرصت خوبیه برای مطالعه ی کتابهای خوب و آموزنده 📕
و یک مادر کدبانو 👩🍳در کنار غذاهای خوشمزه و مقوی و سالم که برای اعضای خانواده درست میکند باید فکر غذای روح خود و خانواده نیز باشد 👩💻
و این امر میسر نیست مگر با #مطالعه که به فرموده ی حضرت علی علیه السلام #کتاب غذای روح بشر است📚
پس یاعلی💪 بگید و عزمتون رو جزم کنید و شروع کنید🏃♀
در این #دو_هفته هر غذایی که🍡می پزید یک #کتاب_آموزنده و مفید راهم #مطالعه_کنید و عکسش رو کنار غذای خوشمزه تون برای ما در گروه قرار بدید 🍲📗 البته به همراه یه توضیح کوتاه در مورد موضوع کتاب😉 بقیه دوستان هم قول میدن که چیزی نپرسن که چت بشه 😉⛔️⛔️⛔️کتابهایی رو قبلا مطالعه کردید هم می تونید انتخاب کنید 😉
به این چالش مثل یه #تکلیف نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶♀ و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند🏃♀ چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉
همینطور اونایی که اعتماد به نفس پایینی دارند
هم حتما باید عکس بفرستند که اعتماد به نفس خودشون رو بالا ببرند 🙋
😉🤔
#چالش_غذای_روح_غذای_جسم
حالا یه کمی همت ، اراده ، عشق و علاقه چاشنی کنید 😍😍و شروع کنید😉😉😉🧕
خب بسم الله 😉
راستی هر هفته #پنجشنبه در کانال کتاب های خوب رو معرفی میکنیم که با سرچ عبارت #معرفی_کتاب به راحتی می تونید دسترسی پیدا کنید
از📌 امروز شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۹ 📆 تا پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۹🔖
لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇
با رویکرد طبخ اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون
❤️❤️❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🔸ماسک من از تو محافظت می کند
🔹و ماسک تو از من...
#من_ماسک_میزنم
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی
بچه ها میگن غذای رو اجاق که هِی بهش ناخونک میزنی،
هزاربرابر خوشمزهتر از همون غذایه که سر سفره میخوریم🤣🤣
مامانا لطفا ب این موضوع رسیدگی کنن😐
با لبخند😁 و عشق❤️آشپزی کنید
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
سفره بانـوان بهشتـی
#من_ماسک_میزنم
😷 برای عبور از #کرونا همه باید ماسک بزنیم
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه😍👌👌👌👇👇👏👏
#فوت_و_فن_کیک 2⃣
🌟🌟🌟نکات مهم پخت کیک👇
قبل از اینکه شروع به پخت و تزیین هر کیکی بکنیم چند نکته ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم👌👌
1- اندازه گیری باید کامل و با دقت انجام شود.
2- مواد بهتر است از نوع مرغوب باشد.
3- آرد حتما ً باید آرد مخصوص شیرینی پزی باشد مگر اینکه قید شود.
4- درجه حرارت فر حتما ً تنظیم گردد درجه حرارت فرهای برقی باید 20 درجه کمتر از فرهای معمولی باشد.
5- مواد داده شده در دستورالعمل را تغییر ندهید یا تبدیل نکنید.
6- مواد اصلی عبارتند از آرد، شکر، بکینگ پودر،کره یا روغن، تخم مرغ و.......
7- مواد خشک حتما ً الک شود بعد اندازه گیری شود . در بعضی مواقع لازم است 3 بار الک شود.
8- هرگز روغن جامد یا کره را با روغن مایع جایگزین نکنید مگر اینکه قید شود.
9- برای اینکه انواع شیرینی و کیک به موقع از فر خارج گردد 5 دقیقه قبل از مدت تعیین شده آن را تست نمایید هرگز شیرینی یا کیک را در فر خاموش نگه ندارید مگر اینکه لازم باشد که حتما ً قید می شود.
10- همیشه کیک ها و شیرینی ها در پنجره وسط فر قرار می گیرند مگر اینکه قید شود.
11- تبدیل درجه فارنهایت به سانتی گراد بدین گونه است سانتی گراد نصف فارنهایت می باشد یعنی 350 درجه فارنهایت 175 درجه سانتی گراد می باشد.
12- اندازه تخم مرغ ها در شیرینی و کیک ها متوسط می باشد مگر غیر از آن ذکر شود.
13- همیشه یک ربع قبل فر را روشن نمایید
14- بهتر است برای تهیه کیک از درجه متوسط همزن استفاده شود مگر غیر از آن حتما ً ذکر می شود.
15- در زمان آماده سازی مواد بهتر است از ترازو و استفاده شود اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید باید پیمانه ها استاندارد و قاشق های اندازه گیری استاندارد باشد.
کیک ها انواع و اقسام دارند.👇
1- مافین ها
2- پاند کیک ها
3- فروت کیک ها یا کیک های میوه ای (میوه های خشک)
4- کیک های پر
5- کیک شیفونی
6- کیک های اسفنجی
7- رولت ها
مافین ها 👇
مافین ها کیک های کوچکی هستند شبیه به کیک یزدی که به آن کاپ کیک نیز گفته می شود. برای تهیه مافین کلیه مواد خشک الک شود همه مواد در یک کاسه ریخته شود بعد مایعات به آن اضافه شود نیاز به هم زدن زیاد ندارد درجه حرارت در پخت مافین باید تقریبا ً زیاد نباشد و مدت پخت کوتاه نیز کوتاه است. زیاد ماندن مافین داخل فر باعث خشک شدن و سفت شدن مافین می گردد همینطور زیاد هم زدن مافین از علل سفت شدن آن می باشد
#پاند_کیک 👇
پاند کیک ها جزء گروه هایی از کیک هستند که در ترکیب ساخت آن ها از چربی استفاده می شود و برخلاف مافین ها باید خوب و با دقت هم زده شود پاند کیک ها در قالب های مستطیل با دیواره بلند پخته می شود و به صورت ورقه ورقه بریده می شود. مدت نگهداری پاند کیک زیاد می باشد می توانید در یخچال نیز نگهداری کنید.
فروت کیک 👇
این دسته از کیک ها از جمله کیک ها از جمله کیک هایی هستند که در ساختمان آنها از میوه های خشک و یا در برخی مواقع میوه های تازه استفاده می شود این کیک ها را می توانید در کنار بستنی یا خامه به عنوان دسر استفاده نمایید. دوام این کیک ها نیز زیاد می باشد در یخچال می توانید نگهداری کنید منتهی یک ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج نمایید.
"علل خرابی این دسته کیک ها " 👇
1- درشت بودن شکر باعث زبر شدن و خراب شدن کیک می شود.
2- کم زدن شکر و کره باعث زبر شدن کیک می شود.
3- زیاد زدن مایه و کم بودن درجه حرارت فر نیز باعث زمختی و سفتی کیک می شود.
4- پختن بیش از زمان داده شده از جمله عواملی است که باعث ضخامت روی کیک می شود.
5- داغ بودن بیش از حد فر باعث مخروطی شدن و ترک خوردن روی کیک می شود البته در مورد مافین ایرادی ندارد.
6- پختن کمتر از مدت تعیین شده باعث چسبندگی روی کیک می شود.
7- خوابیدن پف کیک به علت کوچک بودن قالب به نسبت حجم مواد یا باز کردن درب فر قبل از پخت کامل کیک و یا داغ بودن بیش از حد فر و یا زیاد تر بودن میزان بکینگ پودر است.
8- بهتر است برای تهیه کیک ها مواد را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود .
علت خراب شدن کیکها👇
چند تا علت معمول در خراب شدن پخت کیک:👌👌👇👇👇
1- اگر حرارت پختن کیک زیادتر از حد باشد یا ظرف آن خیلی بزرگ باشد، کیک پف نم و خراب میشود.
۲- در ۲۰ دقیقه اول نباید در فر را باز کرد یا به آن ضربه زد، زیرا پف کیک می خوابد.
۳- زیاد هم زدن سفیده و مواد دیگر باعث خشک شدن و سفت شدن کیک میشود.
۴- بهم زدن بیش از حد آرد و الک نکردن آن باعث میشود که کیک پف نکند.
۵- اگر کیک زیاد در فر بماند روی آن سفت می شود.
۶- کم بهم زدن شکر و روغن و زرده تخم مرغ باعث زبری کیک می شود.
۷- اگر فر بیش از حد داغ شود، کیک می ترکد.
۸- اگر کیک خوب پخته نشود حالت آبدار و خام بخود می گیرد و داخل آن پوک نمیشود.
امیدوارم بتونه کمکتون کنه😉
رماح
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو_برگ_مو
#کلیپ_تصویری
این کنسرو به کنسرو بی نمک هم مشهوره😁
تو این روش برگا که شسته شدن ، با آب جوش تروتمیزو نرم میشن
بعدکه کمی خنک شد لول میشن و میرن تو شیشه ،سر شیشه رو با آب جوش سرد شده پر میکنن
و درشو محکم میبندن، به مدت بیست دقیقه تو قابلمه آب در حال جوش سروته گذاشته میشه، بعدش که برمیداریم دوباره سروته میگذاریم تا خنک شه
این مدل کنسروها چون هیچ ماده ی نگهدارنده ی شیمیایی یا طبیعی ندارن بعد اینکه درش باز شد باید همش مصرف شه.
@sofrebanovanbeheshti
زیرنویس شبکه خبر نوشته بود از فردا ماسک الزامی میشه
پس اگر کسی ماسک نزنه و بهش بگن بزن حق نداره بگه به شما ربطی نداره
پس چرا وقتی یه زن بی حیا مخصوصا روسریش رو میندازه و تو خیابونا و پاساژا رژه میره وما بهش میگیم روسری اجباریه و میگه به شما ربطی نداره مذهبیهای ماهم همین حرف اونا رو تایید میکنن؟؟؟؟؟؟
اسلام مظلومه
بازم به کرونا که زورش از قانون اسلام بیشتره
#التماس_تفکر
#اشکنه👇
#غذای_نونی
پیاز در اندازه متوسط 2عدد
سبزی خشک شنبلیله 3قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ محلی به تعداد نفرات
ادویه: نمک و فلفل و زردچوبه
پیاز ها را نگینی کرده و در روغن سرخ می کنیم.
سپس رب رو تفت میدیم زردچوبه و فلفل را اضافه کرده حالا دو لیوان آب بهش اضافه میکنیم
اجازه میدیم تا بجوشد حالا سبزی رو اضافه میکنیم
زمانی که مواد داخل قابلمه قل قل کرد تخم مرغ ها رو به آرامی در آن می شکنیم .
توجه داشته باشید که تخم مرغ ها را به هم نمی زنیم تا قشنگ گرد و زیبا در غذا خودش را بگیرد.
درب قابلمه را گذاشته و 10دقیقه فرصت می دهیم
با شعله ملایم تا تخم مرغ ها پخته شوند.
یه غذای خیلی سریع و آسان😁😁
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#بامیه_سیب_زمینی👇
ابتدا 1سیب زمینی تقریبا درشت رو بخار پز کردم خوب پوره کردم بعد 1تخم مرغ1لیوان شیر 1قاشق غذا خوری مایه خمیرونمک و فلفل و زرد چوبه و پودر پاپریکا اضافه کردم مخلوط کردم و گذاشتم ور بیاد وقتی عمل اومد می تونید چند ساقه پیاز چه داخلش بریزید (من نریختم چون فکر کردم بچه ها دوست ندارن)بعد مواد رو داخل قیف یا پلاستیک فریزر می ریزیم و مانند بامیه در روغن غوطه ور سرخ می کنیم
فکر می کنم جایگزین خوبی برای پفک هست طعمش هم خوب بود بچه ها دوست داشتن،
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
✍مصرف افراطی ترشیجات عوارضی به همراه داشته و می تواند مشکلات زیر را ایجاد نماید :
❌آسیب به معده
❌ضعف اعصاب
❌تخریب و سست کردن دندان و لثه
❌ساییدگی و پوکی استخوان
✅در مصرف ترشیجات زیاده روی نکنید مخصوصا در فصول سرد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
4_297669198144867127.MP3
1.17M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه355🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
#متن پی دی اف
دعای حدیث کساء
روز سیزدهم چله
🆔 @sofrebanovanbeheshti