4_297669198144867127.MP3
1.17M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه355🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
#متن پی دی اف
دعای حدیث کساء
روز سیزدهم چله
🆔 @sofrebanovanbeheshti
حدیث کساء مهدی سماواتی_یمو.mp3
3.3M
#صوتی دعای حدیث کساء
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
⚠️نماز روز #یکشنبه_ذی_القعده نماز یکشنبه ماه ذیقعده را از دست ندهیم و دوستان خود را نیز در آن شریک
امروز نماز روز یکشنبه ماه ذیقعده فراموش نشود🌷
#نظرسنجی
یه سلام گرم به بانوان نمونه و فعال و دوستای همیشگی مون😊
امروز هم یه نظر سنجی داریم.📈
لطفاً شرکت کنید.🙋♀
فقط چند تا کلیکه.📲
🚨 #نظرسنجی 🚨
آیا از پیشنهاد #روز_برادر که روز ولادت امام رضا علیه السلام مطرح کردیم استفاده کردید ؟😉
❇️ واسه ثبت نظرتون، روی لینک زیر کلیک کنید و گزینه مورد نظرتون رو انتخاب کنید، لطفاً😊 😉
بفرمایید👇👇
EitaaBot.ir/poll/gik7s
با شرکت در نظرسنجی ها کمک بزرگی به هرچه بهتر شدن کانال خودتون انجام میدید🌷🌷🌷
ممنون از همراهی و همکاری همیشگی تون 🌷🌷
این #چوب_شور ها رو دخترم درست کرده برای عصرانه😋😋
#چوب_شور_خانگی
موادلازم:
شیر1/2پیمانه
نمک کمی
بکینگ پودریک قاشق مربا خوری
آردبه مقدار لازم
طرزتهیه:
شیرو نمک را باهم مخلوط می کنیم.بکینگ پودررا افزوده سپس آرد را به اندازه ای اضافه میکنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد.
به خمیر نیم ساعت استراحت میدهیم.
سپس به شکل چوب شور فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.
سپس روی آنها نمک می پاشیم.
راستی برای شکل دادن برای اینکه سرعت عمل داشته باشید می تونید از روش ما استفاده کنید عکسش رو فرستادم
خمیر رو نازک پهن کنید بعد با چاقو برش بزنید و در روغن سرخ بکنید این کار راحت تر از شکل دادن هست چون اون رو هم امتحان کردم ولی بعد پخت نرم میشد و ترد نبود ولی با این روش ترد و شکننده میشه😁😁😁
توی این اوضاع قرنطینه از فرصت ها بیشتر استفاده کنید برای کنار هم بودن😍😍😍😍😍
شمیم مهر 🌷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کباب_لقمه_مرغ
دستور خانم صرافها
گوشت مرغ داشتم ۲۷۰۰گرم ازهمه قسمت های مرغ باید باشه حتما دوبار چرخ بشه ۵تا پیاز متوسط رو رنده کنید آبش رو حتما بگیرید وبه مرغ اضافه کنید ۵ قاشق مربا خوری پودر سیر(یا۱۵حبه سیرتازه) ،۵قاشق غذاخوری سس خردل، ۵قاشق غذاخوری سس کچاپ،۵قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ،۱۰۰گرم کره و نمک و فلفل سیاه رو به مرغ چرخ شده اضافه کرده و خوب ورزمیدهیم وبعد با قالب کوبیده زن که توش کیسه فریزر گذاشتیم قالب میزنیم و در فریزر نگه داری میکنیم تا درموقع نیاز مصرف کنیم👌
خیلی خوشمزه ست حتما امتحان کنید
حدودا ۵۰تا کباب لقمه داشتم
اگه میخواین کمتر درست کنید
گوشت مرغ ۵۰۰گرم یه پیاز بقیه مواد هم یه قاشق کره هم ۲۰ گرم
مامان علی وفاطمه دوستتون داره😉
@sofrebanovanbeheshti
🌸 ســـلام رفقای همیشه همراه
۳۵ یکشنبه از زندگی و لحظه هامون رو با فایل های #کارگاه_عزت_نفس ِ #استاد_شجاعی گذروندیم.
توی این کارگاه، یاد گرفتیم چه چیزهایی باعث عزت گرفتنمون میشه!
وچه چیزهایی عزت دروغینی بهمون میده که در واقع اوج ذلت هست....
💢 امروز آخرین فایل از این مجموعه، تقدیم حضورتون میشه؛
ان شاءالله هفته بعد مجموعه ی جدیدی رو که واقعا شنیدنی هستند ،رو شروع میکنیم.
ممنون که همراهمون میمونین😊
4_5825518929614735003.mp3
9.59M
#کارگاه_عزت_نفس ۳۶
#قسمت_سی_و_ششم (پایانی)
#استاد_شجاعی
👈 فقط اونی که همه ی عزتش رو از خدا میدونه،
و در ذهن خودش، برای خودش شأن و منزلتی قائل نیست؛ به عزت حقیقی دست پیدا میکنه.
✅ برای رسیدن به عزت، در طمع محبت هیچ انسانی در روی زمین نباش.
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#نظرسنجی یه سلام گرم به بانوان نمونه و فعال و دوستای همیشگی مون😊 امروز هم یه نظر سنجی داریم.📈 لطف
لطفا در نظرسنجی امروز مون هم حتما شرکت بفرمایید ☝️🌷
ممنونیم که برای هرچه بهتر شدن کانال همیشه همراهمون هستید❤️
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
برای پختن برنج همیشه مشکل دارم چه برای چهار نفر وچه چهل نفر
مدام می ترسم یا خشک بشه یا شفته
چه راهکاری دارید؟
#پاسخ👇
برنجتون رو حتما چند ساعت قبل یا از شب قبل خیس کنید من خودم بیشتر وقتا از شب قبل خیس میکنم برنجم رو با نمک دریا خیس کنید و یه تکه یخ هم توش بندازید بعد اب برنجتون که جوشید خواستید برنج رو اضافه کنید حتما اب برنجو خوب بگیرید بعد بریزید تو اب جوش برنجتون اگر کهنه باشه خیلی خوب در میاد ولی اگر برنج تازه باشه باید مواظب باشید چون اگر بیش از اندازه جوش بخوره نرم میشه اخر سر که خواستید ابکش کنید یه تکه یخ بندازید تو برنج و ابکش کنید
اگر کته هم خواستید درست کنید هر لیوان برنج ۱ لیوان هم اب لازم داره البته بازم به نوع برنج و جوش برنج بستگی داره ولی معمولش ۱ لیوان اب به ازای ۱ لیوان برنج استفاده میشه و نمک و روغن بریزید بگذارید رو حرارت ملایم اگر نصف روغن و نصف کرره بریزید برنجتون خوش مزه تر میشه میتونید در قابلمتونم بگذارید و هر چند دقیقه نگاه کنید که اب برنج اگر تمام شده بود دمکنی بگذارید و شعله رو کم کنید
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
این خمیر جادوییه که چون دیروز وقتم کم بود ومیخواستم پیتزا درست کنم گذاشتم توی فر.
فر رو چند دقیقه روشن میکنیم وخاموش وظرف خمیر رو درفر خاموش بادرپوش قرار میدیم .مواظب باشید اگه ظرفتون مثل من پلاستیکیه یه سینی کوچیک زیرش قرار بدین وبگذارید تاظرف نسوزه یه موقع.
من یه پارچه هم دور ظرفم گرفتم.نیم ساعت بعد حجمش چند برابر شده بود وآماده برای پخت.فقط مواظب باشید پارچه تماسی باپنجره فر نداشته باشه که یه موقع بسوزه.اینم تجربه من بود برای زمانی که وقت کمه یا زمستون که هوا سرده.امیدوارم مفید بوده باشه🌺
@sofrebanovanbeheshti