#سلام_امام_زمانم 💚
دوباره جمعہ شد
ودل شده پریشانٺ
دوباره حسرٺ
دیدار برقِ چشمانٺ
سلام بر تو و
بر ماه روے تابانٺ🌼🍃
فرج مولا صلواتــــــ
#اللهم_عجل_لوليک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
#آش_رشته👇
۱پیمانه ی پلوپز: نخود
۱ پیمانه پلوپز: لوبیا چیتی
نصف پیمانه پلوپز: عدس
نصف پیمانه پلوپز: ماش
حدود ۷۰۰ گرم: سبزی آش پاک نکرده
۳۰۰ گرم: پیاز داغ چیپسی
نصف پیمانه (۴_۵ ق غ): سیر داغِ پفکی
یک سوم جعبه (حدود ۲۵۰ گرم): رشته آشی
۲ ق غ: آرد
۲_۳ ق غ: نعنا خشک
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه: به مقدار لازم
معجون آش:
۳_۲ ق غ روغن رو در ماهیتابه بریزید ولی روی حرارت نگذارید + پیاز داغ کاملا چیپسی (اگر تازه درست کرده باشید بهتره) + سیر داغ (غالب نشه) + ۱ ق م سر پُر یا ۱ ق غ سر خالی زردچوبه + آرد + فلفل قرمز (آش رشته باید کمی تند و تیز باشه😊) + ۱ ق غ نعناع خشک رو با هم مخلوط کرده؛ حالا تابه رو می گذاریم روی حرارت و ۲ دقیقه و مدام و بدون مکث هم می زنیم تا بوی خامیِ زردچوبه گرفته بشه و حتی بعد از خاموش کردن شعله باز هم همچنان هم می زنیم تا پیازها نسوزن و از حرارت بیفتن.
نکته مهم: راز خوشمزه شدن آش به پیاز داغشه😋
نخود و لوبیا رو ۱۲ تا ۲۴ ساعت با آب ولرم خیس می کنیم و دو سه بار آب شون رو عوض می کنیم.
عدس و ماش رو یکی دو ساعت خیس می کنیم فقط.
حالا نخود و لوبیا رو با هم می پزید و عدس و ماش رو هم با هم (البته به نظرم عدس و ماش رو جدا بپزید بهتره چون عدس کمی زودتر می پزه).
نکته۱: آب حبوبات رو موقع پخت به اندازه بریزید که وسطش مجبور نشید دوباره آب بریزید چون باعث میشه غلاف شون جدا بشه و با حرارت متوسط رو به بالا بپزید و بعد از جوش آمدنِ آب تون درب قابلمه رو نیمه باز بگذارید.
نکته۲: برای اینکه رنگ حبوبات تون تیره نشه دربش رو برعکس بگذارید و ۱ لیوان آب روی سر قابلمه بریزید تا جلوی برگشت چکه چکه آبِ دربِ قابلمه به داخل رو بگیره.
یک قابلمه که بزرگتر از حجم مواد باشه را تا وسطش آب سرد ریخته و دربش رو می بندیم و می گذاریم تا جوش بیاد و غُل غُل کنه سپس همه حبوبات پخته شده رو داخل قابلمه بریزید و دربش رو ببندید و صبر کنید تا دوباره غل غل کنه (ریز جوش منظور نیست، باید قشنگ غل بزنه)
سپس ۱ ق م نمک به مواد اضافه کنید تا جلوی اینکه سبزی رنگش رو به آب پس بده رو بگیره و بلافاصله سبزی ها رو اضافه کنید (برای اینکه ببینید سبزی کافیه یا خیر مواد رو با ملاقه بیارید بالا و چِک کنید)
سپس دو سوم معجون رو اضافه کنید و هم بزنید و اصلا درب قابلمه رو دیگه نبندید و بگذارید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با همون حرارت متوسط رو به بالا بجوشه و بپزه و قوام بیاد. (معجون باعث میشه آش تون خوب قوام پیدا کنه)
سپس رشته هایی رو که دو یا سه تکه کردید رو اضافه کنید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه بجوشه.
یک سوم باقی مانده معجون رو ۱۰ دقیقه آخر اضافه کنید.
نمک رو بچشید و اندازه کنید فقط حواس تون باشه که کشک هم نمک داره.
حالا الحمدلله آش تون آماده ست☺️
این مقدار مواد رو اگر به عنوان وعده اصلی می خواید میل کنید برای ۷_۶ نفر هست.
نوش جان😍💗😍
ما در انتها و بعد خاموش کردن شعله، درب قابلمه رو گذاشتیم تا رشته ها خوب باز بشن البته چند دقیقه یکبار هم زدیم تا آش مون تَه نگیره
و موادمون هم ۶ برابر دستور بود.
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند برای قبل از پختن ماهی
#کلیپ_تصویری
#ترفند_آشپزى 👩🍳👩🍳👩🍳
#جوجه_کباب_ترد_خوشمزه👌😍😋
✅اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجهکباب میتواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرمتر.
✅ پیاز رو هم حلقه حلقه به مواد اضافه کنید پیاز رنده شده که به مرغ ها میچسبه باعث میشه موقع پخت زودتر از گوشت ها بسوزه
✅ روی کباب رو با کمی کره چرب کنید تا کاملا برشته بشه ونسوزه
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#چالش_آش
#آش_شوربا👇
برنج نیم دانه یک لیوان،
سبزی آش سیصد گرم،
گوشت چرخ کرده دویست گرم،
پیاز دو عدد متوسط،
عدس یک پیمانه
لپه (به دلخواه) نصف پیمانه،
شلغم خرد کرده دو عدد،
ادویه: زردچوبه، فلفل، زیره
ابتدا برنج را جدا میگذاریم بپزه. تو این فاصله در یک قابلمه یک پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را میریزیم بعد سبزی و عدس و لپه و همینطور شلغم رو به همراه آب در آن میریزیم تا بپزد. وقتی پخت برنج را هم به آن اضافه میکنیم. پیاز دیگه را با گوشت ورز میدهیم، و قلقلی میکنیم. و در آش میریزیم وصبر میکنیم تا بپزد. این آش بسیار راحت و خوشمزه است.
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867473.MP3
1.02M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه479🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
📿 قرائت «دعای هفتم #صحیفه_سجادیه »
🗓بیستمین و نهمین روز چله
@sofrebanovanbeheshti
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛
#صوتی
🔸آقای کریمی
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده خانه❤️
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد)
شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد)
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_دورنگ👇
3لیوان آرد سفید و 1 لیوان آرد گندم رو با هم مخلوط کردم و رو حرارت گذاشتم و تفت دادم تا بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده.
بعد دو لیوان از آرد رو جدا کردم و بهش نصف لیوان پودر قند، کمی وانیل(دستور اصلیش پودر هل بود که من نداشتم)
و صد گرم روغن جامد(میشه از کره هم استفاده کرد)ریختم و خوب هم زدم.
بعد موادم رو توی قالب سیلیکونی ریختم و گذاشتم تو فریزر.
دولیوان باقی مونده ی دیگه رو هم ،با یکی دوقاشق پودر کاکائو،مخلوط کردم و باز رو حرارت گذاشتم و به همون اندازه ی اولی بهش پودر قند و وانیل و روغن اضافه کردم.
البته روغنش رو کمی بیشتر کردم که یه ذره از حلوای اولی،روان تر بشه.بعد به حالت داغ روی حلوای اول ریختم و نیم ساعت تو فریزر گذاشتم.بعد هم از تو قالب بیرون اوردم.
میشه توی قالب مستطیلی بریزید و بعد با کارد برش بزنید.
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#آش_سبزی👇
لوبیا سفید
لوبیا چیتی
نخود
عدس
برنج نیم دانه
سبزی تره تقریبا300
ترخون3قاشق غذاخوری
گوشت گوسفندی(تقریبا700گرم)
پیاز داغ به میزان زیاد
گوشت رو با مقداری زردچوبه ویک عدد پیاز گداشتم خوب بپزه.تقریبا6،7ساعت.
حبوبات خیسانده رو از هر کدام به اندازه ی دو کاسه ی ماست خوری گذاشتم رو گاز تا خووووب پخته بشه...
تقریبا بعداز دوسه ساعت که گذشت،تره،ترخون وکمی بعدبرنج خیس خورده وآب گوشت رو اضاف کردم بهش...
گوشتها رو با گوشت کوب دستی،له کردم و به موادم اضافه کردم....حدودا یک ساعت که مواد حسابی باهم پخت،مقدار زیااادی پیاز داغ درست کردم و باز به مواد اضافه کردم...کمی بعد که ابش کشیده و کم شد،با گوشت کوب برقی موادم رو میکس کردم و در نهایت آش ما اماده شد.
بنظرم آش سبزی شیراز باشه 😊البته من کمی تو دستورش دخل و تصرف کردم😅
@sofrebanovanbeheshti