eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای شب یلدا هم حرف نداره 😍 آب انار : 3 لیوان. پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ شکر : 100 گرم. وانیل : 1/4 ق چ. کره : 1 ق غ. پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌دهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم. نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر باحال و راحت برای یلدا🍉❤ مواد لازم: ۴عدد لبو متوسط ۳قاشق پودر ژلاتین ۴قاشق شکر ۳قاشق خامه صبحانه ۳/۴لیوان آب سرد ۱/۲لیوان آب لبو ۳/۴لیوان شیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مهدے‌جان❤️ از قدیم مے‌گفتند انار یڪ دانہ بهشتے دارد! حالا من، شب یلدا، بہ تڪ حبہ بهشتے انارم فڪر میےڪنم و با خودم مےگویم: تو، هم تڪے، هم بهشتے! اما بین دانہ ھاے دیگر گم‌ات ڪرده‌ایم مےبینیمت اما نمےشناسیمت همہ‌باهم‌درشب‌یلداساعت۲۲:۰۰ دعای‌فرج‌رامیخوانیم...🤲 🌙تاتونیایۍ‌همہ‌شبہایلداست... ❤️ ❤️ ❤️ ❤️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در بلنـــدترین‌شب‌سال‌یادت‌نرود‌ڪه ڪسے‌سال‌هاست‌که‌به‌اندازه‌ ثانیه‌ثانیه‌هاے‌این‌شب‌بلنـــد‌ درانتظارتوست... وخودغریبانه‌وبه‌تنهایے‌برایٺ دعامےکند...💔✨|•• مشاهده‌ی کارت پستال دیجیتال 👇 https://digipostal.ir/csnwblv مشاهده‌ی کارت پستال دیجیتال 👇 https://digipostal.ir/cdhwhex مشاهده‌ی کارت پستال دیجیتال 👇 https://digipostal.ir/ci6jatb مشاهده‌ی کارت پستال دیجیتال 👇 https://digipostal.ir/crgoxkg مشاهده‌ی کارت پستال دیجیتال 👇 https://digipostal.ir/cl9673o مشاهده‌ی کارت پستال دیجیتال 👇 https://digipostal.ir/c3bpd4t ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌    @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 8تا قاشق ارد 8تا شکر بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری وانیل کمی تخم مرغ 2تا شیر 10 قاشق غذاخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری اول مواد خشک رو مخلوط کن بعدش تخم مرغ زده رو اضافه کن بعدش شیر آخر روغن اینا میشه 8 تا فنجون فنجونارو چرب کن تا نصف پر کن بگذار تو قابلمه آبجوش 20 دقیقه با دم کنی بپزه بعد خاموش کن ولی درشو برندار 10 دقیقه بمونه بعدش راحت درمیاد @sofrebanovanbeheshti
‍ ‍ مواد لازم آرد ۱۰۰ گرم +( نشاسته ذرت ۲۰ گرم) پودر قند ۱۲۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد خامه شيرين زده شده ۵۰۰ گرم آب جوش دو قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری شربت بار به ميزان لازم وانيل ۱/۴ قاشق چایخوری رنگ ژله ای قرمز و سبز سرکه سفید یک ق چایخوری طرز تهيه : ابتدا زرده را از سفيده جدا ميكنم و سفیده را 20 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا خنک شود حال پود قند ؛ آب جوش؛ وانيل رو به زرده اضافه کردم و با همزن زدم تا رنگ زرده ها كرم شه و به غلظت كافی برسه (درصورت تمایل برای تیره تر شدن رولت از ۱ قاشق عسل نیز میتوان استفاده کرد)حالا سفیده رو به همراه یک قاشق چایخوری سرکه میزنیم تا زمانیکه فرم گرفته و از ظرف نریزد سپس به مواد زرده زده شده اضافه كردم و فولد کردم سپس آرد و نشاسته ذرت رو که باهم سه بار الک کرده بودم، رو در چند مرحله به مواد اضافه کردم و با لیسک دورانی هم زدم تا یکنواخت شود بعد کل مواد را به دوقسمت تقسیم کردم و به یکی رنگ قرمز و به دیگری رنگ سبز اضافه کرده و همزدم. در نهایت 2 قاشق غداخوری از مواد سبز رو جدا كردم و به اون مجدد دو قطره سبز اضافه کردم و به طور مساوی از دوطرف ظرف در سینی ریختم. ته سينی ۳۰ در ۴۰ رو با کره چرب کردم کاغذ روغنی انداختم و مجدد با کره رویش را هم چرب کردم و در فری که حتما از قبل با دمای 220 درجه گرم کردم به مدت 10 دقیقه گذاشتم. حالا سينی رو بيرون آوردم و روش يه سینی دیگه (و یا حوله تمیز یا سفره) گذاشتم تا نون نرم و لطيف شه بعد از حدود یک ربع روی نون رولت رو پارچه ای که گلاب اسپری کرده بودم گذاشتم و به همراه كاغذ روغنی رول كردم و تو يخچال به مدت نيم ساعت گذاشتم بعد آوردم بيرون و رولش رو باز كردم و با شربت بار رومال كردم و بعدش خامه كشيدم و و مجدد رول كردم و تو يخچال به مدت 10 ساعت قرار دادم و بعد از اون رولتم آماده شد و برش زدم و نوش جان 😋
👇 دو پیمانه آرد و دو ق چ بکینگ پودر ، یک پیمانه شکر و سه چهارم پیمانه ماست و نصف لیوان روغن مایع و سه تا تخم مرغ و کمی وانیل و رنگ خوراکی و چیپس شکلاتی تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵ دقیقه با دور تند همزن زدم تا کرمی بشه و روغن را ریختم چند ثانیه هم زدم و بعد ماست را ریختم و همزدم و آرد الک شده را طی سه مرحله ریختم و فولد کردم و مواد را سه قسمت کردم قرمز بیشتر ، و رنگ خوراکی ریختم و کمی همزدم ، توی فنجون چرب کرده مواد را ریختم و توی قابلمه بزرگ که آب ، تا نصف فنجون ریخته بودم و جوش اومده بود ، فنجونها را گذاشتم ، حدود نیم ساعت طول کشید تا بپزه ، در قابلمه دمکنی گذاشتم تا عرق نکنه و روی کیک نریزه ، و بعد پخت از فنجون خارج کردم و شکلات چیپسی داخل قسمت قرمز رنگ کردم تا شکل هندونه بشه ، من فنجون را چرب کرده بودم ولی کیکهای من دورش کمی به فنجون چسبیده بود که به نظرم شکل جالبی به هندوانه داد، و به نظر کیکهای هندوانه ی خیلی رسیده و آب دار به نظر میرسه😍😋 😂 @sofrebanovanbeheshti
قالب و مرحله قبل از پودرنارگیل @sofrebanovanbeheshti
🍉🍉 👇 مواد لازم قسمت قرمز باسلوق ژله قرمز طعم دلخواه ۱بسته نشاسته گل(گندم)نصف پیمانه آب سرد ۱پیمانه شکر نصفه پیمانه(اگه شیرینتر دوست دارید۱پیمانه) گلاب ۴ق غذاخوری پودر ژلاتین ۱قاشق مرباخوری کره نصف قاشق غذاخوری(من یه کره ده گرمی رونصف کردم ونصفه بیشترشو برای این رنگ استفاده کردم😉) مواد لازم قسمت سبز باسلوق ژله سبز طعم دلخواه نصف بسته نشاسته گل یا گندم ۱/۴پیمانه آب سرد نصف پیمانه شکر ۱/۴پیمانه(اگه شیرینتر دوست داریدنصفه پیمانه) گلاب ۲قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نصف قاشق مرباخوری کره ۱/۴قاشق غذاخوری(که من همون نصفه کمتر کره ده گرمی رو زدم) طرز تهیه🍉🍉 ابتدا قالب ناودونی رو با آب خیس میکنیم ویه دونه پلاستیک فریزر رو باز میکنیم وتوی قالب پهن میکنیم طوری که کف ودیواره رو تابالا کاملا بپوشونه واز لبه ها هم بیرون بزنه.روی پلاستیک رو هم با برس وروغن مایع چرب میکنیم. خوب برای درست کردم قسمت قرمز باسلوق اول باید پودر ژلاتین رو روی گلاب بپاشید وبگذارید کنار تاحالت اسفنجی پیدا کنه.نشاسته رو توی آب سرد حل کردهوبا مفتول دستی هم بزنید تاذراتش حل بشه وبعد از صافی رد کنید.حالا پودر ژله وشکر رو اضافه ومواد را با هم‌بزنید .ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدین ومدام با یه دونه لیسک هم بزنید حتی یک لحظه غافل نشید ❌تانشاسته با حرارت کم بوی خامیش از بین بره.وقتی مواد کمی غلیظ شد مخلوط گلاب وژلاتین رو اضافه وبه هم زدن ادامه بدین تا ژلاتین حل بشه و💪 مواد به غلظت مناسب برسه وشفاف بشه حدود نیم ساعت تا۴۵ دقیقه معمولا طول میکشه.دقت کنید مواد نبایدخیلی غلیظ بشه طوری که از کف ظرف جدا بشه ❌مواد هنوز کمی روونه ولی به غلظت مناسب رسیده وجای لیسک روی مواد میمونه ومحو میشه این یعنی باسلوق آمادست.باسلوق من بعد ۴۵دقیقه حاظر شد.خوب الان باسلوق رو همون جور گرم توی قالب ریخته وچند بار قالب رو به زمین بزنید تایکنواخت بشن مواد وبگذارید کنار تو دمای محیط بمونه.کمی خودشو میگیره وسفت میشه که اصلا جای نگرانی نیست وقتی رنگ بعدی رو ریختید کاملا به هم میچسبن لایه ها😊 حالا باید قسمت سبز باسلوق رو به همون روش قبلی ولی با نصفه مواد آماده کنید.همه مراحل مثل رنگ قرمز پیش برید حدود ۴۵ دقیقه ای حاظر میشه.وقتی به غلظت مناسب رسید همون طور گرم روی قسمت قرمز بریزین وقالبو چند باربه زمین بزنید تامواد یکنواخت بشن وبا لیسک کمی صافش کنید.حدود ۳تا۴ساعت دریخچال قرار بدین تاخودشو بگیره .وقتی خودشو گرفت😎روی تخته مقداری پودر نارگیل بپاشید(نشاسته ذرت هم‌میتونید استفاده کنید)وظرف رو روی تخته کار برگردونید.به راحتی پلاستیک رو ازش جدا کنید وتمام سطح باسلوق رو پودر نارگیل بپاشید وبه سایز دلخواهتون برش بدین .برای برشش چاقواره ای نباشه.وچاقورو از بالا بگذارید وکمی ببرید وبعد تا پایین با فشار دست باسلوق رو جدا کنید ودر پودر نارگیل بغلتونید.من از شکلات اشکی برای تزیینش استفاده کردم.نکته🔴قالب ناودونی من با دوپیمانه آب پر میشه بنابراین همین مقدار براش کافیه.اگه قالب ناودونی نداشتید از ظرف مربع یا مستطیل هم به همین روش میتونید استفاده کنید وقتی بست وخودشو گرفت برگردونید وبرش بزنیدمن از ژله آلوئه ورا استفاده کردم ورنگ قرمز وسبز زدم .بسیار خوشمزه وراحت .ان شالله برای شب یلدا درست کنید ولذت ببرید.التماس دعای فرج🤲🏻🌸🌸🌸 مامان صبا 💞 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از Aminikhaah🇱🇧
یلدا.mp3
12.95M
🎙 🔸نگاهی متفاوت به شب یلدا ✅ @Aminikhaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ژله‌ی انار😋 مواد لازم🔻 شیر یک لیتر(۴ لیوان) پودر ژلاتین ۴۰ گرم (۴قاشق) شکر ۱۰۰ گرم(ده قاشق) من کم شکر دوست دارم .شکر بسته ه سلیقه شما بیشتر هم می تونید بزنید. خامه ۲۰۰ گرم وانیل کمی پودر ژله انار یک بسته انار دونه شده دو عدد نعنا برای تزیین مقداری طرز تهیه🔻 ابتدا یک لیوان شیر سرد را با پودر ژلاتین مخلوط کرده .مابقی شیر (۳ لیوان دیگر) را داخل قابلمه روی حرارت گذاشته و مخلوط شیر سرد و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر اضافه کرده .بعد خامه ،و آخر وانیل را اضافه کرده و مواد را خوب هم می زنیم .وقتی که مواد پاناکوتا از دما افتاد داخل قالبی که چرب کرده ایم ریخته و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال گذاشته تا پاناکوتا بسته شود .داخل ظرف قالب را برمی گردونیم. یک بسته ژله انار را با یک و نیم لیوان آب حل کرده و با انار روی پاناکوتا می ریزیم .من به دلخواه با نعنا تزیین کردم .در ضمن قالب رو وسط ظرف نگذاشتم تا بتونم کنارش رو با انار تزیین کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته:مقادیر مواداولیه در کلیپ ذکرنشده و میتوان از دستور کیک ساده استفاده کرد