eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
ابتدای کانال و لینک گروه
قابل توجه دوستانی که فقط اینجا عضو هستن ولی عضو گروهمون نیستند⬆️ گروه پرسش و پاسخ آنلاین👏👏👏😍😍😍 ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ •°[ قَالَ أَفَرَأَیْتُمْ کُنْتُمْ تَعْبُدونَ ]°• [ گفت: آیا هرگز در بندگی که می کنید اندیشیده اید؟ ] ❤️❤️ 🌺السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المَهدي یا خلیفةَالرَّحمن و یا شریڪَ القران ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ تامن منم ضمیرتوپیدانمیشود💚💚 بايد براي ديدن تو انقلاب كرد.... {صَبَاحَاً أتَنَفَّسُ بِحُبِّ الحُسَین... {• 💚 •} استادمون میگفت: با امام زمان قرار بزارید فقط حواستون باشه ڪه امام زمان قرار شما رو یادش هستا!💚 یادداشت میڪنه یه جورے بگو که سخت نباشه نگو دیگه دروغ نمیگم دیگه غیبت نمیڪنم..بگو: آقا!من تلاشمون میکنم که تمام کارهایم در مسیر رضایت شما باشد به این امید که شما برای من دعآکنید اگر بچه حزب‌اللهی هستید اما بانشاط نیستید؛ در "حزب‌اللهی" بودنتان تجدید_نظر بفرمایید سلاااام👋😍سه شنبه تون معطر به یادونام امام عصرعلیه السلام🌼🌼🌼 اَسْئَلُكَ اَنْ تُحْيِيَ قَلْبِيْ! ميخواهم كه دلم را، زنده كنی   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
[ آشپزی میکنم... با ...💕 و ....💕 قربه الی الله ☘ فی سبیل خِدمَه ...🍃] مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد ) شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد) @sofrebanovanbeheshti
👇 دوتا لیوان آرد نصف فنجان شیر هل سبز به میزان دلخواه پنج عدد زعفران گلاب شکر تقریبا یک تا یک و نیم لیوان روغن نصف پیمانه هل هارو از پوست جدا کرده، دانه هارا اسیاب میکنیم ارد را با شیر مخلوط کرده طوری که ارد خمیر نشود بعد ان را از صافی ریز به کمک دست رد کرده هل های اسیاب شده را اضافه میکنیم اب و شکر و زعفران را برای درست کردن شربت باهم مخلوط کرده و روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش آید در قابلمه، ترجیحا رویی ، روغن ریخته میگذاریم تا داغ شود سپس مخلوط ارد را میریزیم تا سرخ شود وقتی ارد تغییر رنگ به کرم مایل به قهوه ای داد ،شربت را به ان اضافه کرده هم میزنیم زیرگاز راهم بعد از اضافه کردن شربت و قبل از مخلوط کردن خاموش میکنیم شربت را تا رسیدن به قوام مناسب اضافه کنید برای شربت میتونین بجای آب از یک لیوان شیر استفاده کنین. شیر و شکرو زعفران مخلوط بشه, روی اجاق کمی ولرم کنیم تا شکر حل شود, بعد به آرد اضافه شود. @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد برنج مرغوب نیم کیلو پودر قند 250گرم روغن جامد 250گرم(اگر کرمانشاهی باشه چه بهتر، روغن قنادی و روغن جامد خونگی هم میشه کره هم میشه باید دوغشو بگیرید، ترکیبی هم میشه، من شحم زعفرانی استفاده کردم) زرده تخم مرغ 2عدد(سفیده برنجی رو سفت میکنه) پودر هل 1ق چایخوری خرفه برای تزیین اول روغن نرم شده رو با همزن بزنید یکدست بشه، بعد پودر قند رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و حالا زرده های تخم مرغ و هل را اضافه میکنیم و با همزن برقی بزنید حالا همزن رو بگذارید کنار کم کم آرداضافه کنید و با نوک انگشتاتون ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد(حتما آرد و از الک ریز یا حریر رد کنید)من با چرخ گوشت دو بار چرخ کردم لطیف لطیف که شد، کف سینی کاغذ روغنی بیندازید، حالا شیرینی ها رو می تونید گرد کنید یا قالب بزنید یا گرد کنید روش مهر بزنید، بعد روش خرفه بپاشید،... بعد سینی روبه فر از قبل گرم انتقال بدین به مدت 20دقیقه با دمای180درجه البته بازم دمای فرها فرق داره خودتون با چاقو چک کنید اگه از سینی جابه جا شد پخته، بعد پخت حداقل تا نیم ساعت بهش دست نزنید یا اینکه بگذارید کامل خنک بشه، با این دستور50تا 55تا شیرینی میده. این خمیر استراحت نمیخواد. گلاب نداره چون شیرینی رو سفت میکنه ولی اگه دوست دارید بیشتراز یه قاشق چایخوری نریزید. مواد را بعد مخلوط کردن از چرخ گوشت رد کنید عالی و باکیفیت تر میشه. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 میخوام برشتوک درست کنم قالب ندارم.میخوام توی ظرف مسطح بریزم اول شکلات اب شده بریزم یا اردنخودچی؟چه ظرفی مناسبه؟پیرکس خوبه؟؟ 👇 ابتدایک پاکت فریزرداخل ظرف مستطیل پیرکس (یاقالب کیک مستطیلی)گذاشتم...خمیرآردنخودراریخته..وباکوبیدن گوشتکوب..خمیرراکاملافیکس کردم...بعدشکلات ذوب شده ولرم راروی آن ریختم..1ساعت گذاشتم یخچال..وقتی کاملاخودشوگرفت..دوطرف نایلون راگرفته ودرش میاریم...وسپس باچاقوی تیزآنرابرش میزنیم...وآرام به ظرف سروانتقال میدهیم... @sofrebanovanbeheshti
👇 این قالب من قطرش ۲۵ و ارتفاعش ۶ هست کیک چند تخم مرغی براش مناسبه؟ 👇 اگه میخواید اسفنجی یا شیفون بپزید تا نصفش آب بریزید با لیوان استانداردیا پیمانه هر لیوان یا پیمانه نشانه یک تخم مرغ هست اگه کیک ساده میخواید بپزید تا دوسومشو بریزید ببینید چند تخم مرغی میشه😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نان ترتیلا سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد پنیر چدار نصف فنجان آب لیمو یک چهارم فنجان پنیر مونتری نصف فنجان چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته. نان ترتیلا ۱۸ عدد پنیر چدار و موزارلا . مراحل تهیه که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📺 پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز 🔰 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به‌مناسبت سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز در سال۱۳۵۶، از طریق ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی سخن خواهند گفت. 🔻 این برنامه ساعت ۱۰:۳۰ روز چهارشنبه ۲۹ بهمن، به صورت زنده از شبکه‌های رسانه‌ی ملی و همچنین از پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR و حسابهای این پایگاه در شبکه‌های اجتماعی پخش خواهد شد. 🔻 هرسال به مناسبت سالروز قیام مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی، با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب دیدار میکردند که به علت رعایت دستورالعمل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، این دیدار از طریق ارتباط تصویری با مردم حاضر در مصلای تبریز انجام خواهد شد. https://eitaa.com/joinchat/4202102799C316645025d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی ♥️ ❣مصرف چای و چای و چای ❣بوئیدن گلاب زمان خواب ❣در صورت تپش و بی قراری و اضطراب، ضماد میوه به یا سیب روی قلب به مدت چند دقیقه 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
دستور کامل در پست بعدی😍👇👌👏 @sofrebanovanbeheshti
 شیر...... 1 پیمانه  تخم مرغ...... 4 عدد  آرد ......2پیمانه  شکر....... یک پیمانه  روغن .......3/4 پیمانه وانیل...... نصف قاشق چایخوری  بکینگ پودر ......2قاشق مرباخوری طرز تهیه:  ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میگذاریم. میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع میریزیم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم همزن و کنار میگذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید. وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته یا روغن جدا کنده بزنید. و کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید بپزد. این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره وحتی میتونید خامه کشی هم بکنید ولی خیلی خیلی کیکتون نرم میشه.لایه ها نیاز به مرطوب کردن ندارن .من با کرمفیل کیکرو تزیین کردم..دورشم شکلات آب کرده ریختم. کرمفیل رو لوارم قنادیها دارن خیلیم خوشمزست ولی من دستورشو اینجا براتون میگذارم . 👇 من سه تازرده ی تخم‌مرغ رو با کمی وانیل ویک چهارم پیمانه شکر بادور تند همزن ۵تا۷دقیقه زدم تامخلوط ورنگش روشن بشه. بعد یک چهارم پیمانه سر پررر نشاسته ذرت را بهش اضافه کردم وهم زدم تاباهم مخلوط بشن. یک ودوسوم پیمانه شیر رو با یک چهارم پیمانه شکر درظرفی ریخته وبگذارید رو شعله ملایم گاز وهم‌بزنیدتاشکر حل بشه.وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد کافیه از روی حرارت بردارین ونصف از اون رو به مایع زرده نشاسته اضافه وخیلیی سریع هم بزنید تازرده ها نبندن.حالا این‌مخلوط رو به مابقی شیر وشکر افزوده ومخلوط کنید وبگذارین رو حرارت ملایم ومدام هم‌بزنید تا از فرنی هم خیلی غلیظتر بشه.وقتی مایع شروع به حباب زدن کرد همه جاش یعنی آمادست از روی حرارت بردارید وحدود ۲۰تا۳۰گرم کره سرد تکه شده رو کم کم بهش اضافه کنید وهم بزنید تامایه صاف ویکدست وبراق بشه. روی خود مایه رو پلاستیک فریزر بگذارید تارویه نبنده وبگذارین چندین ساعت تویخچال تاسفت بشه.من یکی دوقاشق پودر کاکائو به مایعم اضافه کردم تاکاکائویی بشه.با این کرمفیل میتونید کیک رو تزیین کنید حتی ماسوره هم بزنید.من حتی بدنه کیکمو کرمفیل زدم وبا پالت صاف کردم وتزیین کردم. ان شالله درست کنید ولذت ببرید.التماس دعای فرج برای فرج بسیار دعا کنیم 🤲🏻🤲🏻 مامان صبا💞 @sofrebanovanbeheshti