﷽
مشغول به هر کارے کہ هستی،
یادت نـرود کاتبانـی آسـمانے، دارند
مینـویـسـند اعـمـالـت را، مـو بـه مـو
♥️↜«وَ إِنَّ عَلَيْكُمْ لَحافِظِينَ ،
كِراماً كاتِبِينَ ، يَعْلَمُونَ ما تَفْعَلُون
|انفطار، ۱۰ تا ۱۲|
«مطمئن باشید فرشتگانی👼🏻 بر شما
گمارده شده اند که نگهبان اعـمالتـان هستند،
کہ محـترمـند و مینویـسند خـوب و
بـدتان را کـه میےدانند،تمـام کـردارتـان را...
مراقب باشیم که مراقبمان هستند و ثبت میکنند ریزِ تمام ثانیه⏳هایمان را، بی کم وکاست....
#خداجانم❤️❤️
#منبر_مجازے
_آیت الله جوادی آملی:
چیزی که نمیتوانی در قیامت از آن دفاع کنی
نه ببین
نه بنویس
نه بشنو
نه بگو
#حرفڪاربردۍ
مۍگفت↓
-قدیماکهترازوداشتن
یھسنگمحڪداشتن؛
همهچیوبااونمیسنجیدن!
مۍگفت↓
•اگھسنگمحڪزندگیتبشھ
لبخندامامزمان❣❣
سودکردیࢪِفیق..🌱🌼
سلاااام✋😍روز آفتابی تون🌞🌞🌞 پرخیروبرکت
یجوری باشیم که رو پیکرمون این دعا رو بخونن: اللّٰهُمَّ إِنَّا لَانَعْلَمُ مِنْهم إِلّا خَيْراً❤️🤲
#اللهم_الرزقناشهادت_فی_سبیلک
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
[ آشپزی میکنم...
با #وضو...💕
و #ذکر ....💕
قربه الی الله ☘
فی سبیل خِدمَه #الحُسین...🍃]
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد )
شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد)
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
دوستان با توجه به نزدیک شدن به روز درختکاری خوبه که ماهم یه قدمی برداریم بهتر دیدم پیام خانم انگشت
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
رسول خدا (ص) می فرمایند: هرکه درختی بکارد هربار انسانی یا یکی از مخلوق خدا از آن بخورد برای وی صدقه ای محسوب شود.
نهج الفصاحه صفحه 597
دوستان عزیز ۱۰روز دیگه روز درختکاریه🌴🌳🌲 نمیخوای شما هم یه قدمی برداری؟؟؟
پس عجله کن 🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀
#شویدپلو
با
ماهی👇
برنج۳پیمانه پر آبکش شده/
شوید خشک به مقدار لازم/
لوبیا چشم بلبلی۱پیمانه پر پخته/
ماهی قزل که با نمک و آبلیمو مزه دار کرده
ته دیگ نوارهای باریکی از نان تست
تو قابلمه روغن و نوارهای نان تست را به هر شکلی خواسته قرار داده بعد مخلوط برنج و لوبیا چشم بلبلی را ریخته و مقداری شوید اضافه کمی مخلوط کرده به همین ترتیب ریخته تا مواد تمام شود وبعد آن را دم میکنیم
ماهی را هم با نمک فراوان مزه دار ودر فر۱۸۰درجه گذاشته به مدت ۲ساعت تا خوب پخته مغز پخت شود اگر خواستین کمی برشته باشد چند دقیقه گریل را روشن میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
با این که در درست کردن خمیر جادویی خمیر مایه به خوبی در آب گرم عمل میاد ولی وقتی خمیر رو درست می کنم و بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن خمیر خیلی کم پف می کنه با این که ظرف رو لای پتو میگذارم تا گرم باشه . علتش چیه؟
#پاسخ👇
نباید آرد زیادی به خورد خمیر بدین.اوایل کار باقاشق آرد رو اضافه کنید وهمبزنید .اواخر کار که خمیر شکل گرفته دست رو دخالت بدین تاخمیر ازهمون اول به دست نچسبه .چون دست خمیریه فکر میکنید خمیر چسبندست وآرد اضافه میشه ودرنهایت خمیر سنگین میشه.
درفر حتما از همون اول که روشن میکنید یه ظرف آب داغ قرار بدین تاحمام بخار ایجاد بشه ونون یا پیتزا و..لطیف ونرم بشن.
وقتی پخت تموم شد بیشتر توفر نمونه چون باعث سفت شدن بافت نون وپیتزا و..میشه
محل استراحت خیلی مهمه الان که هوا سرده بیشتر باید استراحت بدین
فر رو ۵دقیقه روشن کنید تاداغ بشه بعد خاموش کنید.حالا ظرف خمیر رو داخل فر بگذارین تااستراحت کنه ..خیلی زود نتیجه میگیرید وپف میکنه به خصوص مواقعی که عجله داشته باشیم.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
تو ماهیتابه من چند بار کیک خیس شکلاتی درست کردم و عالی شدن و سری آخر پف خوبی کرد و یهو پفش خوابید و اصلا بافتش پفکی نشد
میشه لطف کنید علتش رو بهم بگید و راهنماییم کنید🙏
#پاسخ👇
اینکه میگید چند بار درست کردید وخوب بوده ممکنه دفعه آخر حرارت رو کم وزیاد کردید ..وباید حتما پخت کبک کامل بشه وبعد در تابه رو باز کنید تا یهویی افت نکنه.به نظرم پختش کامل نبوده.یا حرارتتون زیاد بوده
@sofrebanovanbeheshti
😍 پیام یکی از اعضای گل گروه ☝️
✍ممنون که این مطلب مورد استقبال شما واقع شده
🍃🌸این پیامها کلی انرژی برای ماست💪
🙏 سپاس که همراهمون هستید✅
اگر شما هم دوست دارید از ایده ها بهره مند شید به گروه ما تشریف بیارید
👇
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش کیک خامه ای گرد به شکل قلب
#کلیپ_تصویری
#باسلوق_ژله_ای👇
باسلوق یک شیرینی سنتی و مقوی است که در مدل های مختلفی تهیه می شود. نشاسته در همه روشها استفاده می شود. شما میتوانید به دلخواه وسط آن را گردو یا مغزیجات دیگر بگذارید. نشاسته و گردوی این شیرینی برای سلامتی بسیار مفید است. شما میتوانید از این شیرینی خوشمزه برای پذیرایی از مهمان استفاده کنید. سعی کنید به جای استفاده از تنقلات مضر مغازه ها از شیرینی های اصیل خانگی استفاده کنید.
مواد لازم
آب سرد : دو پیمانه
پودر ژله با طعم دلخواه : یک بسته من از ژله موز استفاده کردم .
آب جوش : یک پیمانه
شکر : یک پیمانه
کره : ۱/۲ قاشق غذاخوری
گلاب : دو قاشق
نشاسته : ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل : به میزان لازم
طرز تهیه باسلوق ژله ای
روش درست کردن باسلوق ژله ای خوشمزه
در اولین مرحله برای تهیه باسلوق ژله ای شما باید نشاسته را در ظرف رفته و بعد دو پیمانه آب سرد و شکر را به آن اضافه کنید. حالا نشاسته را در آب سرد خوب حل کنید. در مرحله بعدی پودر ژله را به همراه یک لیوان آب جوش در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت کتری بگذارید تا پودر ژله کاملا در آب حل شود.
وقتیکه پودر ژله خنک شد، آن را با نشاسته در قابلمه مناسب بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند. زمانی که رنگ نشاسته براق شد باید کره و گلاب را به آن اضافه کنید. خیلی دقت کنید که همه مراحل باید سریع بوده و مدام مواد را هم بزنید. چون ممکنست مخلوط تان تک بگیرید.
پس از آنکه مواد باسلوق حسابی سفت شدند مواد را از روی حرارت بردارید. حالا در کف ظرف مناسبی مقداری پودر نارگیل پاشیده و بعد نصف مواد باسلوق را در ظرف بریزید. حالا روی باسلوق مقداری پودر نارگیل و یا مغز ریخته و بعد باقیمانده باسلوق را در ظرف بریزید. حالا آن را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
نکات طلایی در تهیه باسلوق ژله ای
۱. اگر ۳ قاشق پودر ژلاتین به مخلوط پودر ژله و آب جوش اضافه کنید، باسلوق تان شبیه باسلوق های مغازه در می آید.
۲. پودر ژله های تیره تر باسلوق شما را خوشمزه تر می کند.
۳. اگر می خواهید باسلوق رنگی تر شود می توانید به پودر ژله چند قطره خوراکی همرنگ با پودر ژله اضافه کنید.
۴. اگر دوست داشتید میتوانید مواد باسلوق را به جای دو مرحله چند مرحله روی هم بریزید و بینش را به انتخاب خودتان پر از پودر نارگیل یا انواع مغزیجات و گردو بکنید.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی👇
تخم مرغ ۳ تا
پودر کاکائو ۳ ق غذاخوری
روغن ۳/۴لیوان
ارد ۲ لیوان
بکینگ ۱ ق چایخوری
وانیل نوک ق چایخوری
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ و شکرو وانیل خوب میزنیم تا پفکی بشه بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم و میزنیم و بعد مواد خشک رو که ۳ بار الک کردیم در ۳ نوبت اضاف میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم بعد در قالب چرب کرده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه میگذاریم
وبعد هم وقتی خنک شد میتونید روش گاناش یا سس شکلاتی بریزید و نوش جان 😉 رماح
هر کسی از دستور استفاده کرد و راضی بود فاتحه ای نثار روح رفتگانم عنایت کنه
@sofrebanovanbeheshti