eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تولدت مبارک ای مردانه ترین صدای حقیقت و کوبنده ترین فریادگر حق و افشاکننده تزویر و ظلم جهان ما ❤️ تولدت مبارک پدر امت و سایه ات تا ظهور منجی مستدام بنا بر اطلاعات دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، سید علی حسینی خامنه‌ای فرزند مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج سید جواد حسینی خامنه‌ای، در 29 فروردین‌ماه سال ۱۳۱۸ شمسی برابر با ۱۳۵۸ قمری در مشهد مقدس چشم به جهان گشود. او دومین پسر خانواده بود. پی‌نوشت‌ها: [1] -http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=17718#veladat [2] -http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=26142 @sofrebanovanbeheshti
👇 چهار لیوان شیر پنج قاشق آرد برنج یک لیوان شکر(اگر وست دارید کمتر شیرین بشه کمتر بزنید چون یک لیوان برای شیرینی زیاده) پودر هل کمی گلاب کمی شیرو آردو پودر هل رو تو قابلمه ریختم چند دقیقه همزدم و بعد روی گاز گذاشتم با شعله ی متوسط روبه کم همینجور وایسادم بالای سرش هم زدم تا به غلظت دلخواهم رسید چهارقاشق گلاب اضافه کردم یک دقیقه هم زدم و از روی گاز برداشتم به همین راحتی و خوشمزگی😋نوش جان @sofrebanovanbeheshti
طرز تهیه درپست بعد👇 @sofrebanovanbeheshti
حلوا ارده😍😍 مواد لازم:پودر قند ۱پیمانه شیرخشک قنادی۱پ(شور نباشه.به لوازم قنادی بگید که برای حلوا ارده میخواین.شیر خشک نیدو هم میشه) ارده سه چهارم پیمانه(اگه حلوا جمع وخمیری نشد یکی دوقاشق دیگه هم لازمه) خلال پسته وکنجد به دلخواه(من از پودر پسته وکنجد استفاده کردم ابتدا شیر خشک وپودر قند رو درظرفی باهم باقاشق خوب مخلوط کنید بعد ترکیب این دو را الک کرده.حالا ارد ه را اضافه کنید وباقاشق مواد رو باهم مخلوط کنید.وبه وسیله دست خ وب موادرو ورز بدین تاباهم ترکیب شوند.اوایل مواد کمی خشک وگلوله ای هست ولی به مرور باورز دادن حالت خمیری پیدا میکنه .چند دقیقه وسط کار دست نگه دارید ومواد رو به حال خودش بزارین تاپودر قند باز بشه کمی ودوباره شروع به ورز دادن کنید تاحلوا حالت خمیری به خودش بگیره.اگه این اتفاق نیفتاد مشکلی نداره میتونید کم‌کم یکی دوقاشق ارده اضافه کنید تامواد به این حالت برسه واز کف ظرف جدابشه.ظرف مورد نظر رو کاملا کف ودیوارشو باکیسه فریزر بپوشونید وبه دلخواه خلال پسته وکنجد رو بریزین کف ظرف روی کیسه فریزر. حالا حلوا رو به ظرف انتقال بدین وتوی ظرف فشرده کنید وکیسه فریزر رو بکشید روی حلوا تاکاملا روی ظرف رو بپوشونه وبه مدت ۷تا۸ساعت درفریزر استراحت بدین تامواد کاملا منسجم وسفت بشه.بعد این مدت به ظرف دردارودریخچال منتقل داده واز خوردن حلوا ارده خوشمزه تون لذت ببرید.من با این مقدار مواد ۵۰۰ گرم حلوا داشتم😍نکته....از ریختن ارده زیادی خودداری کنید چون باعث شل شدن حلوا میشه درنهایت ...ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود برای فرج امام زمان دعا کنید عزیزان🤲🌸🤲 مامان صبا   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 برای کیک یخچالی میشه از بیسکوئیت مادر استفاده کنیم؟ 👇 اول از همه از بیسکویت پتی بور استفاده کنید بعد از بیسکویت دایجستو و یا ساقه طلایی. @sofrebanovanbeheshti
👇 میخوام برای ماسوره زدن از دو رنگ استفاده کنم. آستر کشی از سفید و روی کیک و دیواره ها از دو رنگ دیگه.... میشه راهنمایی کنید؟ 👇 خامه تون که اواخر فرم گیریش هست اون مقدار که میخواهید رنگی کنید جدا کنید اول سفیدو فرم بدید بعد اون مقدار که جدا کردید رنگ بریزید و فرم بدید @sofrebanovanbeheshti
👇 دلیل اینکه روی کیک اینجوری میشه چیه؟ برای اینکه پف کیک نخوابه درش چقدر باید بسته باشه؟ 👇 این نکات رو مطالعه کنید https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/6746 مایه کیک رو باید توقالب مناسب وبه صورت دورانی بریزین .وقتی درمرکز ریخته میشه کیک درحین پخت از اطراف میپزه وچون تجمع مایع درمرکز زیاده به هن فشرده شده وخمیر میشه وگنبدی......همیشه با یک سیخ چوبی از مرکز کیک به صورت دورانی ودایره ای گردی بکشید دریک جهت تا نیم سانت نرسیده به دیواره قالب .اینجوری مواد به صورت یکنواخت پخش میشن توقالب به نظرم هم تخم مرغ رو زیاد هم زدین هم حرارت فرتون بالاست چون ترک هم خورده @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیا چشیدن غذا و کارهایی مانند آن روزه را باطل می کنند؟ 🔹جویدن غذا براى بچّه و همچنین چشیدن غذا و مانند آن و شستشوى دهان با آب یا دارو، اگر چیزى از آن فرو نرود روزه را باطل نمى‌کند. و اگر بدون اراده به حلق برسد اشکالى ندارد، ولى اگر از اوّل بداند بى‌اختیار به حلق مى‌رسد روزه‌اش باطل است و قضا و کفّاره دارد.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 طرز تهیه🔻 میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج یا لیمو نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر زعفرون دم کرده(به دلخواه)مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده با کمی شیر و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویه های دلخواه مخلوطش کردم.به ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین که سفت بشه همین که تغییر رنگ داد کافیه. برای اینکه خیلی روغن نبره وقتی چندتا میگو درحال سرخ شدن هستن یه میگوی دیگه اضافه نکنین بگذارین اون ها سرخ بشه و باز سری جدید سرخ کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5fa247d254e63d2db5768afb_6360087189239706284.mp3
7.55M
و ربَّنا با صدای دل انگیز خواننده انقلابی حامد زمانی @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌡 مدیریت دمای بدن در ماه مبارک رمضان ✅دمای بدن نقش مهمی در حالات ما دارد 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
مواد لازم ؛ برنج ایرانی ؛ ۳ تا ۴ پیمانه زرشک ؛ ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ؛ ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ؛ ۳ عدد شکر ؛ ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری بادمجان متوسط ؛ ۳ تا ۴ عدد فیله مرغ ؛ ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم ماست چکیده ؛ ۱ تا ۲ پیمانه ادویه ؛ به میزان لازم نمک و فلفل ؛ به اندازه 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 طرز تهیه ؛ ابتدا برنج را آبکش میکنیم . فیله مرغ را خرد کرده و در ماهیتابه ریخته و سرخ میکنیم . بادمجان را در ظرف دیگری سرخ کرده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم . برنجی را که از قبل آبکش کرده را با ماست چکیده مخلوط کرده و ۳ عدد تخم مرغ به آن اضافه میکنیم . بعد زعفران را اضافه کرده و هم میزنیم . شکر و زرشک را با هم کمی تفت میدهیم . بعد کمی از برنج رو کف قابلمه میریزیم فشار میدیم بعد چند عدد از بادمجان های سرخ شده را روی برنج گذاشته و مقداری از فیله های مرغ سرخ شده را روی مواد چیده و دوباره بادمجان گذاشته سپس مابقی برنج رو میریزیم و بعد زرشک را که با شکر تفت داده ایم را اضافه میکنیم و بعد روی ظرف رو فویل میکشیم و با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم که بخار اضافه ازش خارج بشه و بعد در فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم قرار میدیم و بعد از فر خارج کرده و تزیین میکنیم و نوش جان میفرمایید😁😋😋😋 شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti