#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
سویق رو چطوری مصرف میکنین، که خوش خوراک باشه؟
#پاسخ👇
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. روزانه دو یا سه قاشق غذاخوری از سویق را در ظرفی ریخته و با کمی روغن یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شده ومیل شود. اگر توان خوردن برای فردی نیست با شکر یا پودر نبات مخلوط کرده وبه صورت قاووت مصرف شود. تاثیر خشک آن از مرطوب بیشتر است.
افراد بیمار و مخصوصا تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای سلیقه های متفاوت می توان به آن شکر یا سماق اضافه کرد. برای مصرف کودکان میتوان سویق را به شیر اضافه کرد.
بعضیا تو سوپ و آش هم میریزن.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
پودر پوست پرتقال یا لیمو رو چطور باید درست کرد؟ اگه توی کیک ریخته بشه تلخش نمیکنه؟
#پاسخ👇
فقط باید قسمت سبز لیمو و نارنجی پرتغال رو رنده کنید بعد بگذارید خشک بشه، بعد آسیاب کنید😊
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب 🌱⃢📖
#مادرانه
کتابی است در توصیف جایگاه مهمترین رکن یک خانواده...
مطالعه این کتاب ارزشمند را به طور خاص برای آن ها که به تازگی #مادر شده اند و یا در آستانه این اتفاق بزرگ هستند، سفارش می کنیم.
کتاب حاضر، اثری است جامع و خواندنی که نکات بسیار مهمی را درباره مقام والای #مادری و نیز اهمیت #فرزند_آوری تشریح کرده است.
#کتاب_مادرانه
نوشته استاد محمدجواد نظافت یزدی
استاد سه فصل بسیار مهم از دنیای زیبا و در عین حال #حساس مادری را شرح داده است.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بژی
🔸️آرد سبوس دار : 4 لیوان (از نانوا سنگکی تهیه کنید)
🔹️روغن کرمانشاهی یا جامد : 5 قاشق غذاخوری
🔸️شیر گرم : 1 لیوان
🔹️شکر : سه چهارم لیوان
🔸️پودر رازیانه : 2 قاشق غذاخوری
🔹️زردچوبه : یک و نیم قاشق چای خوری
🔹️نمک : یک قاشق چای خوری
#کلیپ_تصویری