سفره بانـوان بهشتـی
#قالب #گریس_کردن یا #روغنکاری و #آردپاشی قالبها برای این منظور میبایست یک لایه کره یا مارگارین
#قالب
استفاده از کاغذروغنی یا Parchment Paper
برای برش کاغذروغنی میبایست قالب را از سمت کف قالب روی کاغذ قرار دهید و برش دهید. توجه داشته با
شید که اگر از طرف دهانه قالب علامت و برش بزنید سایز کاغذ بزرگتر خواهد شد.
#اندازه_گیری_حجم_قالب
برای اندازه گرفتن حجم قالب از پیمانه پر از آب استفاده کنید. به این صورت که هر چند پیمانه آب که قالب گنجایش داشته باشد به همان میزان گنجایش مایه کیک خواهد داشت. البته لازم به ذکر است که شما باید میزان فضایی که کیک برای پف کردن نیاز دارد را نیز در نظر داشته باشید. برای این منظور معمولا نصف یا 1/3 از قالب میبایست خالی باشد.
پایان❌
✍مجله اینترنتی ستاره
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#خشیل👇
غذای محلی اردبیل
معمولا برای صبحانه سرو میشود
و برای صبحانه تازه عروس میبرن شهر ما😊
من زعفران هم اضافه میکنم عالی میشه
مواد لازم : (برای ۴ نفر)
بلغور گندم دو پیمانه
آرد گندم۴ الی ۶ قاشق سوپخوری آب سرد
شیر به میزان لازم
عسل به میزان لازم
کره محلی به میزان لازم
بلغور گندم را شب قبل خیس کرده و بعد فردا صبح با آب بپزید تا زمانی که آب بلغور کشیده شود.
سپس بگذارید تا کمی سرد شود.
حداقل ۴ قاشق آرد را در ۴ پیمانه آب سرد حل کرده، بلغور پخته شده را به آن اضافه و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا غلیظتر از هلیم (حلیم) شود و بوی خامی آرد از بین برود.
در صورت لزوم میتوان یک الی دو قاشق سوپخوری دیگر آرد اضافه کرد تا به غلظت آن افزوده شود.
برای سرو کردن خشیل، آن را در ظرف گودی ریخته، وسط آن را گود کرده و شیر و عسل و کره محلی بریزید.
مقدار کره به میل و سلیقه شما بستگی دارد.
بهتر است خشیل را باید شیره یا دوشاب مصرف کرد چون بدون شیره مزه خوبی نخواهد داشت.
برای اینکه خشیل مقویتری تهیه نمایید بهتر است از آرد گندم کامل استفاده کنید.
همچنین اگر می خواهید خشیل کاملا یکدست شود بعد از پخته شدن بلغور و سرد شدن، آن را در میکسر بریزید تا کاملا یکدست شود.
خشیل برای صبحانه بخصوص در روزهای سرد زمستانی و همچنین برای تقویت بنیه و خونسازی بسیار مناسب است.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#بامیه_هندی👇
آب ۴۰۰ گرم
آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۸۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
عسل ۱ قاشق
آب و روغن را روی حرارت متوسط میگذاریم تا جوش بیاید. بعد آرد را به یکباره داخلش میریزیم و سریع شروع میکنیم با قاشق چوبی به همزدن و پختن.
بعد چند دقیقه که پختیم، مواد را روی سطحی پهن میکنیم تا خنک بشه. وقتی خنک شد، داخل کاسه میریزیم و با کمک خمیر زن ابتدا عسل را اضافه و سپس دونه دونه تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم (حتما حتما در هر مرحله خوب مخلوط میکنیم و بعد مرحله بعدی )
سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و در آخر با ماسوره آچاری به شکل حلقه ای میزنیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا رنگش طلایی روشن شود و بعد از فر در می آوریم و کنار میگذاریم تا خنک شود و سپس داخل روغن سرخ کردنی، با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا دوباره بپزد.
در آخر بامیه های داغ را برای چند دقیقه داخل شربت گرم می اندازیم و تزئین میکنیم.
ماسوره من آچاری نیست.
شهد بامیه👇
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری یا آبلیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
شکر و آب را روی حرارت متوسط میگذاریم تا بجوش بیاید. بدون اینکه هم بزنیم باید شکرش حل شود و فقط چند بار قابلمه را حرکت چرخشی میدهیم. وقتی شروع کرد به جوشیدن، گلوگز و جوهر لیمو را افزوده و صبر میکنیم تا بجوشد و وقتی کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید. وقتی میزان غلظت، از عسل یک درجه روانتر و رقیق تر شد، از روی حرارات برمیداریم. جوهر لیمو نمیگذارد شهدتون شکرک بزند. گلوگز هم باعث براقیت شهدتون میشود.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_رولی
برای ژله رولی یک بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو در ظرف بریزید و با 3/4 لیوان آب جوش مخلوط و روی بخار کتری(بن ماری) قرار بدید تا ژله خوب حل بشه و هیچ ذره ای از ژلاتین باقی نمونه.
بعد صبر کنید تا ژله کمی از داغی بیفته.
حالا دو قاشق غذاخوری پر بستنی وانیلی پاستوریزه بهش اضافه و اصلا هم نزنید فقط یکم با قاشق بستنی رو در ژله حرکت بدید تا آب بشه.
کف سینی یا ظرف مورد نظرتون رو کمی خیس کنید و سلفون یا کیسه فریز بندازید و خوب صافش کنید و بعد با چند قطره روغن روی کیسه فریزر رو چرب کنید.
👈سایز سینی یا ظرفتون حتما حدود 20*30 سانت باشه اگه سایز ظرفتون کوچیکتر باشه لایه ژله بستنی ضخیم میشه و موقع رول کردن میشکنه.
👈اگه ظرفتون بزرگتر باشه لایه ژله بستنی نازک میشه و خوب در نمیاد.
حالا مخلوط ژله بستنی رو در سینی ریخته و چند ضربه به سینی بزنید تا ژله بستنی یکسان در سینی پخش بشه.
سینی رو در یخچال بگذارید برای حداکثر 45 دقیقه در یخچال قرار بدید.
👈ولی حدودا ربع ساعت از قرار دادن سینی در یخچال که گذشت حتما ژله بستنی رو چک کنید و هر موقع بست سریع از یخچال دربیارید.
👈اگه بیشتر از 45 دقیقه در یخچال بمونه موقع رول کردن میشکنه.
👈زمان بستن ژله بستنی در یخچال های مختلف فرق داره همون طور که گفتم واسه من سر 15 دقیقه بست و سینی رو از یخچال خارج کردم.
وقتی سینی رو از یخچال در آوردید با کارد خیس برشهای طولی یا عرضی(به سلیقه خودتون بستگی داره)بزنید و آروم شروع به رول کردن کنید.
👈بلافاصله بعد از اتمام کار دوباره ژله های رولی رو در یخچال قرار بدید تا خوب سفت و آماده پذیرایی بشن
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پیتزا_مخلوط👇
خمیرجادویی به میزان لازم/فلفل دلمه نگینی۱عدد/ذرت نصف پ/گوشت چرخ شده ۳۰۰گ/قارچ خردشده نصف پ/سوسیس خردشده نصف پ/رب گوجه۱غ/هویج آبپزنگینی نصف پ/نخود فرنگی نصف پ/نمک فلفل زردچوبه آویشن پودرسیر به میزان لازم
/سس کچاپ/پنیر پیتزا
خمیرراپهن وسطح آن را با چنگال سوراخ کرده رویش کمی سس کچاپ و پنیر ریخته ومخلوط مواد میانی تفت داده را اضافه و در آخر پنیر زیاد میریزیم وروی پنیر را آب اسپری کرده درفر ۱۸۰تازمانی که پخته شود.
نوش جونتون🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
Setarebano
#کیک_خامه_ای👇
4تخم مرغ
1ل شکر
1/2ل ماست(1لیوان شیر)
1+1.2ل آرد
کمی پودرکاکایو
وبگینک پودر
سفیده وزرده راجداکردم
وزرده وشکرراخووووب زدم بعدماست آردرااضافه کردم باهمزن برقی
بعدباهمزن دستی سفیده رااضافه کردم ونصف موادرپودرکاکایوزدم
وقتی پخت گذاشتم سردبشه
وخامه کشی کردم
وگذاشتم یخچال
البته بین کیک هم پودرنارگیل وگردوزدم
بعدهم بافوندانت روکش کردم وباکاکایوورنگ خوراکی تزیین کردم
اول باسوزن طرح راروی فوندانت کشیدم وبعدباخلال میزدم توی کاکایو ورنگ
@sofrebanovanbeheshti
#معجون (بمب انرژی)👇
یک ونیم لیوان شیر.
دوقاشق خامه صبحانه
۷عدد خرما
۷عدد بادام
یک عدد موز
همه رو باهم درمخلوط کن ریختم و شد بمب انرژی 😍
خیلی برای بچه ها خوب و مفید و خیلی خیلی خوشمزه😘
@sofrebanovanbeheshti
#بلغور_شیر👇
بلغور گندمو با شیر میجوشونن بعد دم میکنن مثل برنج.
میزارن خشک بشه
هر موقع که میخوان درست کنن با پیاز داغ و زردچوبه و شلغم (ودرصورت تمایل با عدس که البته یکم رنگشو تیره میکنه)
و کمی برنج نیمه میگذارن بجوشه تا جا بیوفته.
غذایی هست مخصوص هوای سرد.
البته من شلغمو له میکنم تا بچه ها متوجه نشن
@sofrebanovanbeheshti
#برشتوک_شکلاتی 👇
مقدار۵۰گرم شکلات تخته ای رو بن ماری میکنیم و۲قاشق غذا خوری روغن مایع میریزیم تا رقیق بشه بعد شکلات رو توقالب سیلیکونی بریزید یه مقدار توی یخچال بگذارید تا سفت بشه
بعد آرد نخودچی یه لیوان فرانسوی رو روی حرارت قرار میدیم تا زمانی که بوی نخودچی دربیاد همین مقدارکافیه
آرد رو توی یه بشقاب خالی کنید بعد ۷۰گرم کره رو توی ماهیتابه آب کنید و آرد روالک کنید توی کره داغ وحسابی مخلوط کنید تا یکدست بشه
ازروی گازبرمیداریم ونصف لیوان پودقند ویه قاشق غذا خوری پودر هل روالک میکنیم روی این ارد وحسابی مخلوطش میکنیم
تا این مخلوط حرارت داره روی شکلات ها ریخته ودوباره دریخچال میگذاریم تا سفت بشه
@sofrebanovanbeheshti
#چیپس_سیب_زمینی👇
دو عدد سیب زمینی درشت را ورقه ی نازک کرده بعد با آب سرد شسته تا نشاسته آن خارج شود ودر آبکش ریخته تا خوب آبش خشک وکشیده شود
بعد در روغن داغ شناور سرخ کرده ته برشته شود هنگام سرخ کردن به دلخواه بهش نمک یا فلفل زد🍟🍟🍟😋😋
@sofrebanovanbeheshti
🌸تدابیر ماه تشرین دوم:
ماه سوم پاییز(23آبان تا 22 آذر)
✅باران پاییزی قطع می شود.
✅شب ها نباید آب خورد.
✅حمام و جماع کمتر باشد.
✅هر صبح جرعه ای آب گرم بنوشید.
✅از خوردن سبزیجات خیلی گرم مثل کرفس، نعناع و شاهی پرهیز شود.
📚رساله ذهبیه امام رضا (ع)
تدابیر دیگر پاییز: #انار مصرف نمایید.
انجام حجامت هنوز مجاز است.
از گوشت گاو، خیار، هندوانه پرهیز شود‼️
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کشک_بادمجان_رژیمی👇
بادمجان قلمی خام نگینی شده۲عدد/سیر داغ/پیازداغ/نمک فلفل زردچوبه/نعنا داغ/کشک به میزان لازم/روغن یک ق چ
در قابلمه بادمجانها رو به همراه روغن ریخته کمی تفت داده گذاشته باحرارت کم تاپخته ونرم شودبعد نمک فلفل زردچوبه ریخته تفت داده سیرداغ وپیازداغ نعنا داغ را هم اضافه هم زده ودر آخر کشک را اضافه کرده وگذاشته با حرارت کم تاپخته وجا بیفتد بعد به دلخوا تزیین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti