eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 میشه داخل فر دست ساز ؛ نون پخت؟ من فرم خییلی خشک میکنه نان شیرمال رو؟ 👇 برای آنکه نون نرمی داشته باشیم حتمابایدظرف آبجوشی راازقبل توفربزارین..تابخارایجادشده مانع ازخشکشدن نان بشه.. وحتی بعدازاینکه قالبوتوفرگذاشتین چندقالب ،،یخ،،بریزید توظرف آبجوشتون تا فضای داخل فربخارایجادبشه..وسریع درفروببندین... البته یکی دیگه از علل خشک شدن نان...مدت پخت طولانیست.. @sofrebanovanbeheshti
👇 من خیارشور ریختم حالا میبینم له شده به نظرتون چکارشون کنم؟؟؟ علتشو نمیدونید؟ 👇 به خاطر گرمی هواست باید یک روز بعد از ریختن خیارشور ،بگذاریدش داخل یخچال @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بر گرفته از سخنراني هاي آيت الله ناصري ♦️این، اثر فوق العاده گریه کردن بر امام حسین عليه السلام است. انسان باید خودش را از این مجالس محروم نکند؛ هر چند کارهایش زیاد و گرفتاری هایش بسیار است؛ لکن برادرها و خواهرها! شبانه روزی یک جلسه، ده دقیقه، ربع ساعت، برای خدا در این جلسات شرکت کنید. برای بزرگداشت عظمت امام حسین عليه السلام و اهل بیتش شرکت کنید. ♦️برای اینکه قطره اشکی بر مظلومیتشان بریزید، شرکت کنید. اگر گریه ات گرفت که چه بهتر؛ اگر گریه ات هم نگرفت، ناراحت نباش؛ خودت را شبیه گریه کننده ها در بیاور. ▫️ دقت کردی وقتی بازار عطرفروش‌ها میری بوی عطر میگیری، حتی اگه عطری نخری؟ شرکت توی مجالس اباعبدالله هم همینجوریه، بوی حسین میگیری. ▫️ وقتی هم که حسینی شدی اول بسم‌الله است. تازه میتونی بیای تو خیمه‌ی امام زمان. امام بهت نگاه میکنه و ابزارِ جنگیدن بهت میده. ✍ به یکی قلم میده به یکی زبون، به یکی رسانه و... بعد بهت میگه حالا برو بجنگ. تاحالا چقدر از ابزارت برای استفاده کردی؟🤔😭 ؛ ویژه علیه السلام عجل الله تعالی فرجه الشریف @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🍲بهترين خورد و خوراک در 🍘سوپ جو و آش جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذاها برای رفع عطش و حرارت بدن در فصل گرماست 🥛مصرف شیر و دوغ و آب کافی نیز برای رفع کم‌آبی بدن و افزایش حجم خون و پیشگیری از سرگیجه و سردرد توصیه می‌شود‌ 🍙در تابستان به واسطه تبخیر آب بدن، خون غلیظ می‌شود و کاهش حجم پیدا می‌کند و بر این اساس، خون رسانی و اکسیژن رسانی به مغز مختل می‌شود و سبب بروز سرگیجه، سردرد و در برخی موارد غش می‌شود 🍒در میان میوه‌ها و آب آنها انواعی که ترش و شیرین‌اند همچون آب‌زرشک، شاتوت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه سبز، انار، شوید، هلو، زردآلو و هندوانه بسیار مفیدند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Ziarat Ashura Mohammad Bagher Mansori [Sevilmusic].mp3
4.14M
قرائتـــ با نوای 🌷محمد باقر منصوری هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹 🔸 روز نهم 🔘شروع چله : ۱۴۰۱/۵/۱۸   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ به فطرس برسانید که از جانب ما اول صبح سلامی برساند به حسین(؏)✋ 🖤 سلام مهربونا😌خوشگلا😍 بنده های خوب خدا صبح چهارشنبه تون پر از نور و برکت و نشاط🤩 حال دلتون چطوره؟اگه خوبه که خداروشکر اما اگر گرفته😔 با این راهکار درستش کن👇 برویه‌کاغذ‌بردار🗒 بعد‌روش‌بنویس🖊: " " بعدخوووب‌نگاهش‌کن؛🤔 چندباربخونش؛ بعدادامه‌ش‌بنویس🖊: " ومیدونم‌توبیشتر‌منو‌دوست‌داری " چندبار‌باهم‌بخونشون بعد‌یه‌مشت‌بکوب‌رودلت👊، بگو: " بی‌جا‌کردی‌باوجود‌خــــــــــ❤️ــــــــــدا‌؛گرفتی" بعدسرحال‌شو؛ دوتا‌صفحه‌هم‌قرآن‌بخون، دیگه بــــــــــــــــــــرو رّدِ کارت😌 گاهی‌نصفِ‌غُصه‌هامون‌بخاطراینه که‌باوَرنداریم‌اگر‌خُدا‌بِخواد‌یه‌چیزی بِشه‌عالَمَم‌نخَواد‌میشه واگه‌خُدانَخواد‌مَحاله‌بِشه✋🏻 پَس‌غُصه‌چیومیخوریم!! قطعا‌خدا‌بهتر‌میدونه‌چی‌برامون‌خوبه‌ چی‌بد🎁 خب حالا حال ِدلت چطوره؟😉 میدونم توپ تــــــــــوپ شدی😍🙂 پس بزن بریــــــــــ🏃‍♀ــــــــــم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستور در پست بعدی👇   @sofrebanovanbeheshti
نذری برای ۲۰ نفر کاسه یکبار مصرف متوسط(اندازه کاسه ماست خوری)تو عکس هم مشخصه😉 برنج ۲لیوان و نیم شکر ۵ لیوان اب ۱۸ لیوان گلاب ۲ لیوان عرق هل ۱ لیوان نمک ۲ پنس کره ۱۰۰ گرم بادام پوست گرفته ۳۰۰ گرم (بهتره خلال بادام رو خودتون درست کنید که تازه و خوشمزتر باشه بادام رو با اب داغ خیس میکنیم بعد از ۱ساعت پوست میگیریم و اگر دوست داشتید از وسط ۲تا کنید اگر هم دوست داشتید خلال کنید ) زعفرون هر چقدر بیشتر بهتر دارچین برای تزیین خلال پسته برای تزیین نکات ۱.برای پخت نذری بهتره همه مراحل کار با وضو باشه از خیس کردن برنج تا ریختن تو ظرف ۲.من از برنج درسته استفاده کردم شب قبل برنج رو خیس کردم در همین مرحله ۱ق چ زردچوبه رو تو اب حل کردم و گزاشتم ۵ دقیقه موند بعد اروم به اب برنج اضافه کردم زردچوبه ته نشین شده رو دیگه اضافه نکردم بعد از این که خیس خورد خوب با دست ماساژ دادم تا کامل خورد شد این کار باعث میشه که برنج کمی رنگ سفیدش از بین بره و وقتی زعفرون اضافه میکنیم زودتر رنگ بگیره خبالتون راحت راحت اصلا هیچ مزه ای از زردچوبه نمیده ۳.من بادام رو فقط از وسط نصف کردم و ۳،۴ساعت با ۱لیوان از گلابی که داشتیم خیس کردم تا بادام مزه بهتری بگیره ۴.عرق هل هم بهتره که خودتون درست کنید من به این روش درست میکنم که چند تا هل رو نصف میکنم میریزم تو لیوان و اب جوش میریزم روش و میزارم رو کتری ۱ ساعتی بمونه بعد صاف میکنم و به شله زرد اضاف میکنم ۵.حتما از کره پاستوریزه استفاده کنید که باعث میشه طعم شله زرد خیلی لذیذتر بشه (شله زرد به روغن احتیاجی نداره تو بعضی دستورات دیدم که گفته شده کمی روغن جامد اضافه بشه که به هیچ وجه لازم نیست اگر مابه شله زرد کره اضاف میکنیم فقط و فقط بخاطر طعم شله زرد هست پس لطفا جایگزین نکنید چون در صورت استفاده از روغن اون طعم لذیذ رو نخواهد داشت) ۶.و یه نکته مهم این که حتما حتما نیم ساعت اخر در شله زرد دمکنی بزارید تا وقتی شله زرد میمونه اب نندازه ۷.زعفرون رو از قبل حتما دم کنید و هیچ وقت یک باره به شله زرد اضافه نکنید بلکه در چند مرحله اضافه کنید تا شله زرد رنگ بهتری داشته باشه ۸.ونکته مهم دیگه این که راز و رمز خوشمزه شدن هر چیزی صبر و حوصله هست سعی کنید با حرارت کم و حوصله زیاد خوشمزهاتونو درست کنید تا نتیجه بهتری بگیرید برنج رو ابشو خالی میکنیم و با میزان ابی که تو دستور داشتیم و نصف لیوان گلابی که داشتیم و نمک میریزیم تو قابلمه و رو حرارت کم میزاریم تا بپزه تقریبا ۳ ساعت طول میکشه تا خوب برنج شکفته بشه و بعد چند قاشق از زعفرون دم کرده میریزیم و هم میزنیم و ۱۵ دقیقه دیگه میزاریم بپزه وبعد دوباره چند قاشق زعفرون میریزیم دوباره ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه و دوباره چند قاشق زعفرون میریزیم و میزاریم ۱۵ دقیقه بپزه بعدکه زعفرون خوب رنگ داد شکر رو میریزیم و اجازه میدیم ۱ ساعت بپزه بعد از یک ساعت کره به دمای محیط رسیده و بقیه گلاب و عرق هل و خلال بادامی که با گلاب خیس کردیم و میریزیم ۱ساعت و نیم اجازه میدیم تا کامل پخته بشه و نیم ساعت اخر رو باید با دمکنی بزاریم تا اب اضافه شله جمع بشه و بعد که خاموش کردید و کمی از دماافتاد تو ظرف میریزیم و میزاریم تا کمی خنک بشه بعد روشو با دارچین خلال بادوم و خلال پسته تزیین میکنیم من از شابلون استفاده کردم اول گزاشتم تا شله زرد کمی خنک شد در حدی که یه رویه ببنده بعد شابلون رو کمی چرب کردم و رو شله زرد گزاشتم و اروم اروم دارچین ریختم روش و بعد هم به ارامی شابلون رو بلند کردم امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید 😉رماح اگر از دستور استفاده کردید و راضی بودید فاتحه ای نثار روح رفتگانم عنایت کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا