eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 مشخصات پایه گردون خوب چیه ؟ 👇 صفحه گردون همون طور که از اسمش مشخصه کیک یا شیرینی روی صفحه چرخان قرار می دهند و با چرخش صفحه کیک به حرکت در می آید. شما به کمک این وسیله می توانید تمام قسمت های کیک و شیرینی را به طور یک نواخت خامه کشی کنید. این وسیله به راحتی و با سرعت بالا به چرخش در می آید. قبل از خرید محصول آن را به وسیله دست بچرخانید، اگر به راحتی چرخید که چه بهتر اگر به سختی به چرخش در آمد و خیلی سریع توقف کرد، بهتر است نخرید✋ بهترین مدل این دستگاه نمونه ای است که با یک چرخش ساده با سرعت و روان چند دقیقه چرخش کند. اگر صفحه مورد نظر شما به خوبی چرخش نکند هنگام کار شما را با مشکل مواجه می کند. اگر صفحه فلزی دارید تا حد امکان این وسیله را شستشو ندهید❌، شما با یک دستمال کاغذی هم می توانید آن را تمیز کنید. در صورت لزوم آن را با دست شستشو دهید. هر چند وقت یک بار قسمتی که متحرک است، یعنی بین صفحه و پایه آن را روغن کاری کنید. این کار سرعت چرخش صفحه را بهبود می بخشد. صفحه را در مکانی قرار دهید که امکان افتادن آن کمتر است، در صورتی که صفحه چرخان با زمین برخورد کند در چرخش آن اختلال ایجاد شده و از بالانس خارج می شود. این وسیله را تا حد امکان در مکان های مرطوب نگهداری نکنید، زیرا قسمت های فلزی آن مثل بلبرینگ زنگ زده و به مرور باعث تسهیل در چرخش صفحه می شود @sofrebanovanbeheshti
👇 اگر بخوام از 5 کیلو آلبالو فقط شربت درست کنم باید چجوری عمل کنم ؟ چون مرباش خیلی قابل استفادم نیست به همین خاطر فقط شربت مدنظر هست 👇 می تونید برا شربت هسته ها را جدا نکنید با گوشت کوب ی مقدار آلبالو ها را له کنید بعد بگذارین رو گاز وقتی پختن بگذارین سرد بشه و از صافی رد کنید مثل لواشک بعد شکر را اضافه کنید و بگذارین قوام بیاد تو شربت گوشت آلبالو هم هست و لذیذتر و جذابتر میشه @sofrebanovanbeheshti
👇 میشه کیک زبرا ، را خامه کشی کرد به جای کیک شیفون؟ 👇 بله میشه ولی خب کیک خیلی نرمی نیست و دقیقا مثل کیک تولد نمیشه بافتش😉 👌👌👌 اگه قصد دارید کاملا خامه کشی کنید از کیک شیفون یا اسفنجی استفاده کنید کیک های دیگه رو فقط با خامه تزئین کنید من خودم کیک شیر یا کیک شکلاتی رو فقط با خامه تزئین کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصلا تمامِ خوشبختی‌ها درونِ خانه‌ی تو ❤ جمع میشد مادر...   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌فواید با 🌕 رفع خستگی و کوفتگی اعضا 🌕 نرمی و لطافت پوست 🌕 محافظت از بدن در هوای سرد و یخبندان 🌕 تقویت ریشه مو رفع خارش گزیدگی حشرات 🌕 برطرف کردن خراش و ترک پوست 🌕 برطرف کننده نقرس و رماتیسم 🌕 رفع سستی و تقویت نیروی جنسی(به ویژه برای افراد سرد مزاج) 🌕 تقویت معده و دستگاه گوارش 🌕 و رفع یبوست(مالش شکم و نواحی آن) 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ صبحم بنامتان ❤️ سلام به روے ماهـــ🌙ـــــــتون کدبانوهای خوشگل و مهربون😍 میدونی اصول زندگی چیه؟! وقتی ناراحتی؛ تصمیم نگیر! وقتی دیر میشه؛ عجله نکن! وقتی یکیو دوسش داری زود بهش نگو؛ بذار خودش بفهمه! وقتی خیلی خوشحالی؛ به کسی قول نده! وقتی یکی دلتو شکست؛ سر یکی دیگه تلافی نکن! وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن؛ شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه! ‏وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن؛ شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی! و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه؛ فکر نکن همه مثل خودت هستن بهترین راهکاره دوشنبه تون پر از نــــــــــور و امید و معنویت🤩 با آرزوی بهترینها پیش به سوی ساختن یه روز پاییزی🍁🍂 قشنگ ِ دیگه🏃‍♀ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 تخم مرغ:3عدد شکر:3/4لیوان روغن مایع:نصف لیوان پودر ژله:1بسته آرد:1/5لیوان آب پرتقال یا شیر یا ماست:نصف لیوان ب پ:1و1دوم ق چ اسانس و رنگ خوراكى:به میزان دلخواه اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر(من یه پیمانه ریختم)و اسانس پرتقال(من رنده پوست پرتقال ریختم) رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده(من آب پرتقال ریختم)و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه(طبق معمول باهمزن هم زدم😜)،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده(ولی من استفاده نکردم)،موادو داخل قالب ریخته داخل فر به مدت 35_40دقیقه قرار میدیم. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 اموزش کیک ژله ای پرتقالی مامان علی و فاطمه و زینب ❤️❤️❤️   @sofrebanovanbeheshti
نذری شب اربعین ان شالله امام عصر عج لله واماحسین علیه السلام از ما قبول کنند ان شاالله برنج ۸پیمانه شکر ۱۶ پیمانه گلاب خوب ۱شیشه کامل هل ۱ق غ آب هم چشمی ریختم ولی ۱به ۸میگن اندازه هست موقعی که برنجم خوب پخت یکم آب‌جوش ریختم یکم کم شده بود زعفران ۱مثقال شایدم کمی بیشتر خلال بادام ۲بسته ریختم طرز تهیه برنج رو خوب شستم وآب ریختم گزاشتم بپزه خوب که شکفته شد تقریبا ۲ساعت بعد نیم مثقال زعفران ریختم خوب رنگ پس داد شکر اضاف کردم شکر که باز شد دوباره نیم مثقال دیگه زعفران آب کرده اضاف کردم خلال بادامی که قبلش داخل گلاب خیس کرده بودم رو ریختم پودر هل خوب مخلوط کردم دم کنی گزاشتم بعد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آماده شد و گزاشتم از حرارت که افتاد داخل ظرف یکبار مصرف( ظرفهای من ۲ملاقه ونصفی میگرفت اندازه ظرفم مثل ظرف ماست شرکتی که مغازه دارن بود تقریبا ۴۰تا ظرف شد هر ظرفم ۳تا ۴ نفر خوب می‌خورد سلامتی امام زمان عج الله صلوات الهم صل علی محمد و آل محمد   @sofrebanovanbeheshti
ماش یک لیوان برنج نیم دانه نصف لیوان پیاز دوعدد متوسط سیر چند حبه سبزی آش و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج و ماش رو جداگانه خیس کردم در یه قابلمه ماش رو به همراه یک قلم گوساله و آب ریختم و شعله روشن کردم آب کم نریزید به اندازه ای که همه مواد توش بپزن و جا بیفتن دو ساعت طول کشید تا ماش بپزه بعد نیم دانه رو بهش اضافه کردم و اجازه دادم یک ساعت باهم بپزن بعد جداگانه پیاز تفت دادم و بهش سیر اضافه کردم من کمی تو این مرحله به پیاز روغن دنبه هم اضافه میکنم بعد پیاز داغ رو به آش اضافه کردم بعد از نیم الی یک ساعت سبزی آش رو اضافه کردم بعد نیم ساعت هم که کاملا همه چیز پخته بود و جا افتاد خاموش کردم راستی نمک و ادویه دلخواه رو بعد از اینکه ماش پخت اضافه کردم با سیر داغ و نعنا داغ تزئین کردم   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6025821884879209188.mp3
1.42M
🎙 لذت_خنده انواع خنده😂☺️ شما کدومین؟😁 دلتون شادِ شاد 😁 این ایام حتما حتما شــــــــــــــــــــاد باشید و خوش خنده😁😂 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 اگر ميخوايد ها هميشه تازه و قرمز بمونن🍃👇 زرشك هارو بسته بندى كنيد و توى فريزر نگهدارى كنيد و قبل از مصرف به اندازه نيازتون از فريزر درآورده و استفاده كنيد😉 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 یک بسته جو پرک بخرین بعد بیاین خونه و اونو رو آسیاب کنین حالا ما چی داریم ؟ پودر جو 😉 بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزيد . اول : آب خورش غلیظ میشه دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره سوم: موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه🤩 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست .✅ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti