eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ صبحم بنامتان ❤️ ســــــــــــــــــــلام✋😍 حال ِدلتون خوب😌 قلبتون پرنــــــــــ💫ــــــــــور زندگیتون پربرکت🌼 ما رو‌ دلبندِ‌ خودت‌ کن‌ خدای‌مهربونم🤲 دوستم تعریف میکرد میگفت مادربزرگم همیشه قبل‌ِ اومدن آقاجونم حیاط رو خوب تمیز می‌کرد و به گل‌ها🌷 آب می‌داد ، چآیی‌ِ نابی رو دم می‌کرد و به دور دست‌ها خیره‌می‌شد ؛ آقا جون‌که از شالیزار🌱 میومد "دستاش‌ بوی‌ خوشه‌ برنج‌ می‌داد" شاید برای‌ همین‌ بود که هر بار ، با بوسه‌ی‌ آقا‌جون💋 ،عزیز سبز می‌شد!🌿☘🍀🌿 اول هفته ای سرشار از عشـــــــ❤️ـــــــــــــق؛ انرژے و نور و معرفت و معنویت براتون آرزومندم🤩 عکسهای بالا 👆رو فرستادم تا لذت ببرید🍁🍂😌 و اگه شرایط دارید برنامه ریزی کنید و تو این هفته به یه پارک یا بوستان تشریف ببرید و...😉🚗🚘 عکسهاشم برای من بفرستید😁 📸📱📲   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم کیک هویج و گردو خانم صدیق عزیز که البته من گردو نداشتم بدون گردو درست کردن خیلی عالی شده بود خدا خیرتون بده مامان علی آقا وآقا امیرحسین: 👇 تخم مرغ 4عدد متوسط واسه من کوچیک بود پنج تا زدم هویج رنده شده بدون آب سه لیوان موقع ریختن هویجها تو لیوان فشار ندید. وانیل1/4ق چایخوری بکینک پودر 1قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر دارچین یک قاشق غذا خوری سرپر آرد دو لیوان شکر دانه ریز یک لیوان روغن مایع یک لیوان گردوی خورد شده یک لیوان(من کمتر ریختم) تخم مرغها رو یکی بریزید و بزنید بعد شکر و اضافه کنیدو وانیل رو و ده دقیقه با همزن بزنید بعد روغن رو اضافه و دو دقیقه باهمزن بزنید بعد آردو دارچین و بکینگ پودر سه بار الک شده رو کم کم اضافه کنید در سه مرحله با لیسک هم بزنید بعد هویج رو اضافه کنید هم بزنید در آخر گردوی خورد شده رو با یک قاشق آرد مخلوط کنید و اضافه کنید، قالب رو با روغن جدا کننده (پنجاه گرم آرد پنجاه گرم کره و پنجا گرم روغن مایع مخلوط و باهمزن دو دقیقه میزنیم میگذاریم یخچال هر وقت نیاز داشتیم از یخچال خارج میکنیم بعد دمای محیط رسید استفاده میکنیم) چرب میکنیم. و مواد کیک رو داخل قالب میریزیم بعد چند مرتبه به زمین میزنیم قالب رو و در فر از قبل گرم شده 175درجه 45دقیقه تا یکساعت میگذاریم. فر با فر فرق داره حتما چک کنید. نوش جانتون😊فاطمه حسنا و علی عشقای مامان 😍😍😍😊 @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم آرد قنادی☚۲ لیوان شیر☚۱لیوان شکر☚۱ لیوان روغن مایع☚½ لیوان پودر نارگیل☚½ لیوان تخم مرغ☚۴ عدد بکینگ پودر☚۱ قاشق غذاخوری وانیل☚۱ پنس برای شروع تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم. زمانی که شکر به طور کامل حل شد و مخلوط تخم مرغ و شکر کرم رنگ شد، شیر را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه روغن را نیز مانند شیر اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم و در چندین مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود و هیچ گونه گلوله آردی در مایه کیک باقی نماند. البته باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که فقط مایه کیک را باید در حدی ترکیب کنیم که آرد و دیگر مواد یکدست شوند .پس از اینکه مایه کیک یکدست شدف پودر نارگیل را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. حالا یک قالب مناسب را با روغن جداکننده کیک چرب می کنیم یا در صورت نبود روغن جداکننده از کاغذ روغنی استفاده می کنیم. در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا کیک بپزد.   @sofrebanovanbeheshti
توستر دمای فر را من ۲۰۰ درجه اول هر دو المنت با فن روشن کردم وقتی کیک قله ای شد ، المنت بالا را خاموش کردم ، فقط المنت پایین را زدم با دمای ۱۸۰ درجه تا داخل کیک بپزه و میزان هم زدن موادم طبق دستور نبود ، تقریبا یک سوم زمان هم زدن این دستور موادم را هم زدم چون مواد خونگی هست و بعد ریختن خمیر داخل قالبها با قاشق مربا خوری داخل روغن زدم و یک بعلاوه(+) روی کیک زدم ، طوری که قاشق تا ته قالب بره که این کار باعث میشه کیک یزدیهامون چاک بخوره ، و اینکه بعد پخت روی یزدیها را عسل زدم .         🌺   استاد صداقت🌺 مواد لازم تخم مرغ 3عدد شکر200گرم شیر 150گرم ارد 300گرم بکینک پودر15گرم روغن مایع 170گرم هل به مقدار لازم اول تخم با شکر میکس بشه بادورمتوسط به مدت 20دقیقه بعد بادور کند شیر اضافه بشه بلافاصله ارد وبکینک پودر اضافه بشه به مدت 6 دقیقه بادورمتوسط میکس بشه و دراخر روغن مایع اضافه بشه یک دقیقه روغن مایع با خمیر مخلوط بشه خمیر اماده است با درجه فر 250 صنعتی با درجه فر خونگی 280به مدت 15دقیقه .کیک یزدی ✅البته من ۵۰ گرم از مقدار شیر کم کردم و گلاب زدم من دستور رو دوبرابر کردم و ۴۲ تا کیک یزدی شد   @sofrebanovanbeheshti
صباصادقی سیب زمینی خام درشت ۲تا۳عدد رنده درشت شده/پیاز ۱عدد بزرگ رنده شده درشت/نمک.فلفل.زردچوبه. آویشن.پودرسیر.زنجبیل کمی/فلفل دلمه ۱/۲عدد رنده درشت شده/آرد سنگک۲تا۳غ/تخم مرغ ۱عدد درشت/روغن برای سرخ کردن مواد رنده شده را با هم مخلوط کرده و بعد آب اضافی آنها را با دست گرفته و مابقی مواد وادویه ها رو اضافه کرده و همزده یکدست شود نیم‌تا یکساعت گذاشتم استراحت کنه تا مزه ها به خورد هم برود بعد با قاشق در روغن داغ ریخته با حرارت متوسط دو طرفش را سرخ کرده   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جنگ ترکیبی.mp3
6M
‼️با کمتر از یک ربع وقت گذاشتن، می‌تونید جلوی یه بی‌تقوایی بزرگ رو بگیرید. سخنان حجت الاسلام 📣📣حتماً گوش کنید و نشر بدید: ✅کسانی که نمی‌دانید جنگ ترکیبی چیست، ساکت! ✅ بدون فهم دقیق از جنگ ترکیبی و توجه به آن، تحلیل کردن ممنوع! ✅ جنگ ترکیبی از طرف دشمن، یعنی درگیر کردن همزمان ما در میدان‌های مختلف: مجازی، خیابانی، مرزی،‌ بین المللی، فرهنگی، نظامی، اقتصادی، شناختی، سیاسی و ... ✅ قضاوت‌ دربارۀ نهادهای مختلف؛ بدون توجه به واقعیت جنگ ترکیبی، بی‌تقوایی است. ✅ با بی‌تقوایی، بدبینی و ناامیدی را ترویج نکنیم. ✅ رزمندۀ جنگ ترکیبی باید حواسش به همۀ میدان‌هایی که جنگ در آنها اتفاق افتاده باشد. ✅ ممکن است بدون در نظر گرفتن میدان‌های دیگر، کار یا تصمیمی در یک میدان درست باشد، اما نتیجه‌اش در میدان‌های دیگر و در کل جنگ به ضرر ما تمام شود. ✅ شک نکنید که سیر کنونی جامعۀ ما به سمتی است که به خیر جامعه منتهی می‌شود.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 حلوای سوهان درست کردم ..بعد از۲۵ دقیقه شکل خورده بیسکوبیت و اردسوخاری شد وتا اخر اصلا به روغن نیفتاد اما تغییر رنگ داد مثل سوهان..وقت حاضر شدنش هم اون خوردها زیر دندون احساس میشد..مشکل چی بوده من طبق کلیپ پیش رفتم🔴🔴🔴🔴🔴اما خوشمزه بود 👇 به نظرمن شاید شعله موقع تفت دادن زیاد بوده براش من دقیقا یک ساعت تفت دادم ۲۵ دقیقه تفت دادن برای حلوای سوهان کمه اولش جمع میشه بعد حالت خرده خرده پیدا میکنه بعد روان میشه و به روغن میفته @sofrebanovanbeheshti
👇 برای چند رنگ کردن شکوفه ها و رزت ها چیکار میکنید؟ 👇 قیف رو را داخل یه لیوان باز کنید از خامه های رنگیتون به مقدار مساوی از هر رنگ داخل قیف بکشید باید از همه ی رنگهایی که میخواید توی قیف ماسوره با لیسک بکشید در چند جهت بعد که فشار میدید از همه ی رنگها با ترکیب همدیگه میتونید رز بزنید @sofrebanovanbeheshti
👇 ممنون میشم کسی دستور بریلو کاکائویی خانگی رو داره بفرسته 👇 بریلو خانگی ساده درست کنید یا از لوازم قنادی بی رنگش رو بخرید رنگ نریزید بعد بهش کمی پودر کاکائو اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتون برسید اگه برای کاور میخواید با کمی آب جوش رقیق کنید اگه برای نوشتن میخواید که همون غلیظ خوبه @sofrebanovanbeheshti
👇 اگه بخواهم با کره مخلوط کنم ،کره باید به دمای محیط رسیده باشه ولی روغن صاف خونگی رو ده دقیقه قبل از یخچال دربیارم؟ 👇 بله کره وروغن صاف قنادی حتما باید در دمای محیط نرم بشن .دقت کنید کره آب نشه فقط نرم برای روغن صاف خونگی چون حالت نیمه جامد داره بهتره یه ربع زودتر در بیارین از یخچال @sofrebanovanbeheshti
👇 کدوم شیرینی لطیف و خوشمزه و راحته ؟ 👇 خشک شدن شیرینی بستگی به این داره که موادتونو درست اندازه بزنید تو بعصی از دستورها نوشته نباید زیاد ورز بدید زیاد ورز ندید تا به روغن نیافته و اینکه زیاد تو فر نمونه، کلا شیرینی ها قلق دارن بانو 😊😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس آرد سیب زمینی بعنوان یکی از بهترین ارد سوخاری ، مورد مصرف قرار میگیرد زیرا علاوه بر افزایش بی نظیر کیفیت طعم و رنگ و بالا بردن میزان تردی محصول مانع از سیاه شدن ان در دمای بالای روغن به هنگام سرخ کردن میشود . اما بعلت بالا بودن قیمت ان معمولا این ارد را به نسبت های متغیر با ارد سوخاری معمولی مخلوط میکنند . مواد لازم🔻 سیب زمینی آرد سیب زمینی طعم دهنده :به دلخواه(پاپریکا،کچاب،سرکه نمکی) آب :به مقدار لازم سرکه :2 ق غ نمک: 1ق س روغن :برای سرخ کردن طرز تهیه🔻 ابتدا سیب زمینی ها را برش بزنید وبشویید سپس در ظرفی مقداری آب گرم بریزید نمک وسرکه بهش اضاف کنید وسیب زمینی های برش زده را تا 15 دقیقه در آب گرم بزارید (روی حرارت نباشه ) بعد از این مدت توی آب سرد بریزید و آبکشی کنید وبزارید تا کاملا خشک بشه.آرد روی سیب زمینی ها بریزید ومخلوط کنید ودر روغن داغ سرخ کنید واز طعم دهنده دلخواه روی چیپس ها بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دلایل سیاهی دور چشم👇🏻 🌱کم خوابی 🌱کم خونی 🌱تغذیه نامناسب 🌱مشکلات کلیوی 🌱سبک زندگی اشتباه 🌱استرس 🌱عوامل ارثی 🌱آلودگی هوا 🌱پارگی مویرگ‌ها 🌹🍃 استرس را تسکین داده و به شما آرامش می بخشد. برای از بین بردن های سیاه زیر چشم، قبل از خواب چای بابونه بنوشید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti