#حلوا_شیره_انگور
آرد سبوس دار 👈 7ق غ سرپر
روغن حیوانی وروغن نیمه جامد 👈 ازهرکدام 3ق غ
شیره انگور 👈 نصف لیوان دسته دار
💐طرزتهیه 💐
❣آرد راباهردوروغن خوب تفت دادم نزدیک یک ساعت و ۲۰ دقیقه
بعد کم کم شیره را ریختم وخوب هم زدم روی حرارت متوسط وقتی شیره جذب آرد شد وازتابه جدا آماده است ❣ من ریختم داخل قالب سیلیکونی وفشار دادم یک ربع داخل یخچال گذاشتم تا طرح قالب را به خودش بگیرد❣
🌻نکته 🌻 اگر روغن حلوا کم باشد خشک میشه وازقالب سخت جدا میشه کمی ازمواد داخل قالب میمونه
که حلوای من اینجوری شد روغن کم بود 🌻🌻🌻
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_صبحانه خوشمزه امتحان شده😋
آرد:1و نیم پیمانه
شکر:1پیمانه
روغن:نصف پیمانه
شیر:نصف پیمانه
تخم مرغ: 3عدد
وانیل:نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر:1قاشق چای خوری
(این اندازه مواد برای قالبهای میان تهی که چین چین است؛تقریبا 25 سانت)
من برای کیک بالایی 3 تخم مرغی گذاشتم و برای طبقه زیری 8 تخم مرغی...بااضافه کردن مواد...
ابتدا تخم مرغ را با شکر ووانیل خوب هم میزنیم تا کرم کشدار شود و مواد دو برابر شود.
آرد وبکینگ پودر را3بار الک می کنیم و. طی 3 مرحله به تخم مرغها اضافه میکنیم و با دور کند همزن هم میزنیم.همزن را خاموش میکنیم و میذاریم کنار.
روغن و شیر را به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا اول کمی حباب حباب میشود...بعد بریده بریده میشود...وبعد یکدست میشود...
حالا مواد را میریزیم در قالبی که روغن جدا کننده ریخته ایم.میگذاریم در فر(دمای 180 درجه)به مدت 35 تا 40 دقیقه...
روغن جدا کننده؛
2 قاشق آرد و 1 قاشق روغن رو به کف قالبتون آغشته کنین وبذارین فریزر بمونه ...
بعدش مواد کیک رو توش بریزین و بذارین فر که از قبل گرم شده...
برای تهیه سس شوکولاتی ؛
مخلوط کن رو به برق بزنین، نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر و 2 قاشق سر پرکاکائو رو مخلوط کنین...
بعدش نصف لیوان روغن رو کم کم اضافه کنین و مخلوط کنین...
روی کیکتون بریزین و نوش جان کنین😋
من خودم کاکائو و روغنشو بیشتر میریزم...
هر چه کاکائو بیشتر باشه رنگ سستون تیره تر میشه...
هر چه روغنتون بیشتر باشه سستون غلیظتر میشه...
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
#بنیه_موز_و_سیب 👇
موز و سیب به مقدار لازم حلقه یا خلال شده/
پودرقند و دارچین برای تزیین
خمیر بنیه:👇
آب ۱لیوان/
ماالشعیر۱لیوان/
آرد یک ونیم لیوان/
بیکینگ پودر
همه مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده یکدست بشه و غلظتش مثل ماست شود بعد موز و سیب را به این خمیر آغشته و در روغن داغ فراوان سرخ کرده
با این خمیر بنیه هم میتوان مرغ.ماهی.گل کلم.پیاز .سیب زمینی نیم پز رو که از قبل مزه دار کردیم به خمیر آغشته و سرخ کرد عالی میشه
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#پویشکاشتدرختانمیوه_اسفند۱۴۰۱ #پویشکاشتدرختانقرآنی_اسفند۱۴۰۱ منتظران منجی ... یــــــــــا
#ارسالی_کاربران
#پویشکاشتدرختانقرآنی_اسفند۱۴۰۱
#پویشکاشتدرختانمیوه_اسفند۱۴۰۱
دومین عکس✅
خانم همتی (از تهران)
۱۴۰۱/۱۲/۱۵
درخت انجیر
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳👆👆👆👆
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩🍳
لینک گروه
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
چجوری خودمون روغن صاف قنادی درست کنیم؟
#پاسخ
روغن جامد را ذوب میکنن درحد آب شدن زیاد نباید گرم یاداغ بشه شب تاصبح داخل یخچال قرار داده فرداش استفاده میکنن.
روغن جامد بخرید من اویلا خریدم راضی بودم، اول آبش کنید بعد بزارید تو یخچال بمونه سفت بشه بعد استفاده کنید.البته من درکنارش از روغن کرمانشاهی یا زرد گاوی هم استفاده می کنم.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
داخل شیرینی برنجی بجای روغن جامد میشه روغن مایع ریخت یا نه؟
#پاسخ
خیر نمیشه.
معمولاتوشیرینی وحلوا ازروغن مایع استفاده نمیکنیم چون شیرینی بایدانسجام داشته باشه.من خودم همیشه بجای روغن جامدازکره محلی گاوی استفاده میکنم خیلی عالی میشه.
اگر جامد قنادی نباشه نیمه جامد خانگی که باید از این روغن جامدها بگیرید و اب کنید رو بخار کتری بزارید ۱ روز داخل یخچال تا دوباره ببنده ..
گاهی هم میتونید به صورت ۵۰ _۵۰ از جامد قنادی و نیمه جامد خانگی استفاده کنید
بستگی به دستور داره ..
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
خمیر پیتزا چطوری درست میشه؟
وقتی درست کردیم باید بزاریم جدا داخل فر بپزه و بعد مواد رو بریزیم و بزاریم مجدد بپزه؟
#پاسخ
#خمیر_جادویی رو درست کنید در کانال هست
من همیشه خودم خمیر درست میکنم و عالی میشه.
نه نیاز نیس جدا بذارین بپزه .کف سینی پهنش کنید با چنگال سوراخ کنید مواد رو بریزین و با دست کمی فشار بدین داخل خمیر که نتیجه ی کار عالی میشه
گریل رو در انتها روشن کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
روغن صاف قنادی چند مدل هست؟ ی جایی دیدم خیلی نرم بود و جایی خیلی سفت اینا فرق داره برای شیرینی؟
#پاسخ
بله متفاوت هست، به نظر من اونی که نرمتر هست رو تهیه کنید .
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
میشه چندتا غذای ساده و کم خرج برای هیئت معرفی کنید؟
تو لیست غذایی هئیت ما عدسی .آش رشته.فلافل و الویه هست ولی دیگه خیلی تکراری شدن دنبال غذاهایی شبیه اینا هستم ساده و ارزان.
#پاسخ
خوراک لوبیا چیتی، کوکو سیب زمینی خام و پخته ، کوکو سبزی، کشک بادمجان و پوره سیب زمینی ؛یتیمچه و...خوراک
@sofrebanovanbeheshti
AUD-20220912-WA0007.mp3
7.11M
صوت# زیارت_آل_یاسین🎵💚
🎤 سید هادی گرسویی
#چله_زیارت_آل_یاسین
🔸سی و یکمین روز چله
🔘شروع چله : ۲۳ بهمن ۱۴۰۱
🔘پایان چله آخر ماه شعبان
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
@sofrebanovanbeheshti
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــــــــــــلام مهربانو 🧕🏻
حال و احوالت خوبه؟؟؟
همه چیز ردیفه؟
تو خـــــــــ☀️ـــــــــــورشید خونهای
مثل همیشه درخشان و پر از مهر، به روی عزیزانت بتاب
هر روز یه هدیه از جانب خداست.🎁
هدف و علاقه و نگرش مثبتت رو از دست نده
تا میتــونی شادبــاش و امیـــــدوار؛ و بخاطر نعمتهایی که داری شکرگزار
♨️ با همســـــــــ❤️ـــــــــــرت مهربان و رفیق باش
سوره_مزمل برای محبت بین زن و شوهر خیلی سفارش شده💌
صوت بسیار زیبا رو بعد از این پست👇 قرار میدم😍
💯 پس همین الان نیت_کن ان شالله به نیت محبت و امنیت روحیِ تمام خانواده ها بخونی 💚❤
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
سوره مزمل بخونیم ...
تا مہر و محبت بین اعضای خونه زیاد بشه♥️
@sofrebanovanbeheshti
2904895157104.mp3
8.19M
💫سوره مزمل
با صدایِ دلنشین امیرحسین ساجدی
سعی کنیم هر روز باهم بخونیم❤️
سوره مزمل برای محبت بین زن و شوهر خیلی سفارش شده💌
این صوت بسیار زیباست😍
پس نیت کنین ان شالله به نیت محبت و امنیت روحیِ تمام خانواده ها بخونید 💚❤
@sofrebanovanbeheshti
#کیک
❤️کیک تولد امام زمان عج ❤️
آرد ۴ لیوان
شکر ۲ لیوان
شیر یک لیوان
بیکینگ پودر ۴ ق م
خامه یک کیلو
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع یک استکان
تخم مرغها راباشکر زده تاکم حجم شود شیر وروغن را ریخته دوباره هم زده حالا آرد وبیکینگ پودر را ریخته هم زده
دردمای 180درجه به مدت 35 دقیقه اجازه پخت میدیم
خامه کشی کیک: خامه را باهمزن زده وقتی فرم گرفت چندقاشق ازخامه سفید را برداشته بارنگ خوراکی مخلوط درحد مخلوط شدن هم زده دورانی
بعد داخل قیف ریخته وتزیین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_باگت_خانگی 🥖 یکی از اعضای گل گروه و کانال
آرد: ۵۰۰ گرم
شیر ولرم : ۲۰۰گرم ( یک لیوان)
آب : ۱۰۰ گرم
کره یا روغن : ۱۰۰ گرم
خمیر مایه : یک ق غ سرپر
شکر : یک ق غ
نمک
* نکته : دمای فر اول ۲۲۰ بعد قرار دادن سینی ۲۰۰
مقدار آرد بستگی به کیفیت آرد داره ❤️
خیلی هم اقتصادی
من با این مقدار ۱۱ تا نون باگت درست کردم
@sofrebanovanbeheshti