1️⃣2️⃣ #درس_هایی_از_زندگی_قرآنی
🎙 حجت الاسلام و المسلمین #استاد_حاج_ابوالقاسم
♦️نکات تفسیری #جزء_بیست_و_یکم قرآن کریم♦️
💟 خانواده کانون مودت و رحمت است (وَ مِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجاً لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَ جَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ فِي ذٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ: الروم/21)
🌸 لزوم احسان به والدین (وَ وَصَّيْنَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيْهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْناً عَلَى وَهْنٍ وَ فِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَ لِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ :لقمان/14)
⚠️ پرهیز از تکبر ( وَ لاَ تَمْشِ فِي الْأَرْضِ مَرَحاً إِنَّ اللَّهَ لاَ يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ : لقمان/18)
☂️ مؤمن در زندگی با اعتدال حرکت می کند (وَ اقْصِدْ فِي مَشْيِكَ وَ اغْضُضْ مِنْ صَوْتِكَ إِنَّ أَنْكَرَ الْأَصْوَاتِ لَصَوْتُ الْحَمِيرِ: لقمان/19)
🎯 اهمیت و فضیلت سجده (إِنَّمَا يُؤْمِنُ بِآيَاتِنَا الَّذِينَ إِذَا ذُكِّرُوا بِهَا خَرُّوا سُجَّداً وَ سَبَّحُوا بِحَمْدِ رَبِّهِمْ وَ هُمْ لاَ يَسْتَكْبِرُونَک: سجده/15)
🌔 اهتمام به نماز شب (تَتَجَافَى جُنُوبُهُمْ عَنِ الْمَضَاجِعِ يَدْعُونَ رَبَّهُمْ خَوْفاً وَ طَمَعاً وَ مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ ﴿السجده/16﴾فَلاَ تَعْلَمُ نَفْسٌ مَا أُخْفِيَ لَهُمْ مِنْ قُرَّةِ أَعْيُنٍ جَزَاءً بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ: السجده/17)
👨👩👧👦 اهمیت حفظ نسب و کانون خانواده (ادْعُوهُمْ لِآبَائِهِمْ (الاحزاب/5)... مَا جَعَلَ أَدْعِيَاءَكُمْ أَبْنَاءَكُمْ : الاحزاب/4)
💪 شجاعت در رویارویی با دشمن ( رَأَيْتَهُمْ يَنْظُرُونَ إِلَيْكَ تَدُورُ أَعْيُنُهُمْ كَالَّذِي يُغْشَى عَلَيْهِ مِنَ الْمَوْتِ : الاحزاب/19)
🌴 تأسی به رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم (لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ: الاحزاب/21)
🌷 ثبات قدم در راه رسیدن به آرمان های الهی (مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً: الاخزاب/23)
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
■دل را ز شرار عشق سوزاند علے
یڪ عمر #غریب شهر خود ماند علے
■وقتےڪہ شڪافٺ فرق او در محراب
گفتنـد مگـر نـماز مـے خـواند #علـــے ..!؟
#السلامعلیڪ_یاامیرالمؤمنین🖤
#شهادت_امام_علی(ع)🥀🖤 اول مظلوم عالم تسلیت باد🥀🖤
روایت شده که
چون شب بیست و یکم رمضان شد
اثر زهر، بر امیرالمومنین(ع)
شدیدتر شد و
فرزندان
در غم پدر، بیتاب بودند.😢
امیرالمومنین(ع)
🌿 وصیتهای خود را به
فرزندان، فرمودند و حوالی صبح
به مردم رخصت داده شد
که بر بالین ایشان
بیایند و
با ایشان سخن بگویند
علی(ع) در همان شرایط سخت
با مردم سخن گفتند؛
حجر بن عدی
به امام(ع) گفت
که تا آخرین نفس،
❤ پای عشق شما خواهم ماند...
امیرالمومنین(ع)
🔆 او را دعا کردند، سپس
کمی شیر آشامیدند و
فرمودند:
این آخرین روزیِ من از دنیاست
_ فرزندان، های های گریه میکردند 💔
📗منتهی الامال.شیخ عباس قمی
ســــــــــــــــــلام بانوان عزادار و روزه دار 🖤 طاعاتتون قبول🤲
ان شاء الله دیشب بهترین_مقدرات برامون رقم خورده باشه🤲
دیگه کم کم ماه مبارک داره تموم میشه ها😢
آخرین فرصت هاست براے از خدا خواستن؛براے بخشش و طلب بخشش کردن🤲😢
بیایم این چندروز باقیمانده به اونهایی که یه ذره بینمون کدورتی بوده پیام بدیم و حلالیت بطلبیم💔
نذاریم این بار سنگین؛ توشه آخرتمون رو از فاسد کنه😢
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_شیره
این حلوای شیره رو من با این اندازه و دستور درست کردم.
۱و نیم لیوان دسته دار آرد رو تفت دادم.
برای شربتش دو ملاقه ی کوچیک شکر و ۳ تا ملاقه شیره و نصف لیوان آب رو در ظرف ریختم و با هم مخلوط کردم بعد روی حرارت گذاشتم تا شکرش خوب حل بشه و دانه ی شکر نداشته باشه. ۱/۳ لیوان گلاب هم اضافه کردم و زیرش رو خاموش کردم. اگه دوست داشته باشید می تونید کمی زعفرانم بریزید اگر هم نخواید که مشکلی نیست.
شربت رو گذاشتم کنار تا سرد بشه.
روغن رو در ظرفی ریختم و گذاشتم داغ بشه و آردم رو ریختم و به مدت ۱۵ دقیقه تفت دادم. بعد هم شربت سرد شده رو کم کم اضافه کردم و مرتب هم زدم و جمعش کردم.
با این دستور دو تا بشقاب و نصفی(بشقاب پیش دستی) حلوا می تونید داشته باشید.
@sofrebanovanbeheshti
#پاستیل
مواد لازم پاستیل
پودر ژله رنگی ☚۱ بسته
پودر ژلاتین☚ ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع☚ ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد ☚۱ لیوان
برای تهیه پاستیل ساده خانگی ابتدا پودر ژله را به همراه پودر ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب سرد را به کاسه اضافه کرده و مواد را به آرامی با قاشق ترکیب می کنیم تا به خوبی با هم یکدست شوند. در صورتی که تمایل دارید در پایان پاستیل شیرین تری داشته باشید، می توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر نیز به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب کنیم. در ادامه کاسه حاوی مواد را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم. حالا به آرامی مواد را هم می زنیم تا پودر ژله و پودر ژلاتین به طور کامل درون آب حل شوند، سپس گلوکز مایع را اضافه میکنیم و هم میزنیم. در صورتی که روی آب، کف جمع شد، حتما آنرا با قاشق می گیریم و دور می ریزیم تادر پایان پاستیل شفاف تری داشته باشیم. در ادامه در ظرفی که کمی چرب کردیم میریزیم من از ۳تا ژله استفاده کردم و به ترتیب بعد از بستن ۱ ژله، ژله ی بعدی رو ریختم. حالا ظرف را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا پاستیل ها خودشان را بگیرند. پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کرده و پاستیل ها را برش میزنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#حلیم
سلام بفرماید حلیم
این حلیم با دو لیوان بلغور ریز و یک لیوان ارد گندم درشت تهیه شده که با هم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه میریزیم وبهش کره اب شده اضافه میکنیم و میزاریم روی گاز مرتب با هم زن فنری هم میزنیم و بعد گوشت با پیاز ودارچین میپزیم واب گوشت هم به ارد وبلغور اضافه میکنیم و در اخر گوشت ریش شده و روغن داغ هم با نمک اضافه میکنیم این حلیم مرتب باید هم برنیه تا ته نگیره وحلیم کش دار بشه
@sofrebanovanbeheshti
#نون_قندی_ساوه
آرد. ۱ کیلو (ممکنه به جنس آرد نصف تا یک لیوان آرد بیشتر لازم باشد )
تخم مرغ ۳ عدد
ماست. ۱ لیوان
روغن جامد. ۱ لیوان (بهتره نصف ل روغن+ نصف خامه صورتی بریزید)
شکر. ۱ لیوان
آب. ۱ لیوان
مایه خمیر. ۲ ق غ
بکینگ پودر. ۱ ق غ
شکر+ آب روی حرارت حل شود و ولرم باشد
مایه خمیر+۱ ق شکر + کمی آب عمل آمده
روغن رو با حرارت ملایم ذوب کرده و میگذاریم از داغی بیفتد
تمام مواد مخلوط شود
خوب ورز داده شود
روی خمیر رو پوشانده
از ۳۰_۶۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت داده
خمیر رو به قطر یک سانت باز کرده
با کاتر به قطر ۵ سانت قالب زده
با وردنه باز کنید
وسطش مخلوط شکر کمی آسیاب شده(نه پودر شکر) و گردو خرد شده و دارچین ریخته
لبه های خوب رو روی هم گذاشته و میچینیم و در روغن غوطه ور سرخ میکنیم
در سبد ریخته تا خنک شود
در پودرقند غلطانده و سرو کنید
در تمامی مراحل باید روی خمیر و نون قندی های سرخ نشده پوشیده باشد تا روی خمیر خشک نشود و موقع سرخ کردن ترک نخورد
این شیرینی به نرمی پنبه ست😍
@sofrebanovanbeheshti