eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لازانیا یک بسته سینه ی مرغ یک عدد خامه ۳ قاشق غذاخوری شیر نصف لیوان سس بشامل یک لیوان پیاز یک عدد سیر ۲ حبه اسفناج یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه پودر پیاز دو قاشق مرباخوری اویشن یک قاشق چایخوری پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش قرار داده تا بپزد در این فاصله مرغ را با ادویه ها مزه دار کرده و در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید . پیاز و سیر را تفت داده و زمانی که شروع به تغییر رنگ کرده ، اسفناج ، مخلوط شیر و خامه و پنیر را اضافه کنید . در این مرحله طبق ویدیو کمی از مرغ و پنیر و سس داخل لازانیا ریخته و آن را رول کنید. کف ظرف کمی سس بشامل ریخته و رول ها را داخل آن قرار داده و سطح آن را با مابقی سس بشامل بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا بپزد و نوش جان کنید طعمش خیلییی عالیه حتمااا امتحان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم : شیر🥛 یک لیوان شکر 🍚نصف لیوان نشاسته گل 🍙۱ ق غ زعفران دم کرده🟡 ۲ ق غ خامه صبحانه 🧁۲۰۰ گرم کاور بستنی : شکلات سفید🍫 ۱۵۰ گرم روغن مایع یک‌پنجم لیوان خلال پسته (دلخواه) ~~~~~~~~~~~~~~ طرز تهیه : شیر ‌و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید و بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،بعد از روی حرارت بردارید و زعفران رو اضافه و هم بزنید. بعد از اینکه مواد از داغی افتاد خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید (کاملا یکدست بشه) مواد رو بریزید داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر بزارید. برای کاور بستنی : شکلات سفید رو بنماری کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید ک یکدست بشه (شکلات روان بشه) بعد اگ دوس داشتین میتونید خلال پسته بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید شکلات از داغی بیوفته بعد بستنی ها رو باهاش کاور کنید😍 بعدش بستنی ها روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشو بگیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی_آش : ۵۰۰ گرم نخود : ۱ پیمانه لوبیا : ۱ پیمانه برنج : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته) عدس : ۱/۲ پیمانه بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه بلغورجو : ۱/۳ پیمانه سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : ۲ گوله کشک : ۱ کیلوگرم ادویه : ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری فلفل : ۱ قاشق مرباخوری نعناع : ۳ قاشق مرباخوری نمک : به مقدار لازم سبزی آش: (گشنیز جعفری تره سیر اسفناج) مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با۲لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم.پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه میکنیم و به آش اضافه می کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در تهران چه بـاران قشنگی 🌧در حال باریدنه آقاجان دلم میگه که اینجا هستی همیـن حـوالـی ...😭 به اندازه دانه دانه 💦قطره💧های باران 🌧دلم هوایت را کرده....!❤️ امانِ زمین و زمان موقع بارش باران دعا مستجاب میشه دعای_فرج و دعا برای همدیگه فراموش نشه🤲   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســــــــــلام بانوان خوش اخلاق و مهربون😌✋ یک صبح زیبا با دلی پر از عشق و امید♥️ سلامتی و برکت دعای امروزم برای شــــــــــــــــــــما😍 زمانی که منتظر کارهای جدید و در حال شکل گرفتن هستی بهتره دیگه با ترس حاصل شکست‌های قدیمی پیش نری✋ یه جمله ای هست که... اگر فریاد بزنی به صدایت گوش می‌دهند، و اگر آرام بگویی به حرفت گوش می‌دهند پس آرام و با آرامش خواسته هایت را از خدای مهربون بخواه و شک نکن که او قادر بی همتاست😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 دستور در کلیپ پست بعدی🔰   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بدون نیاز بکینگ پودر اول نکات مهم رو خدمتتون میگم: همه مواد بایدهم دمای محیط باشن زرده و سفیده باید جدا بشه به هیچ عنوان در فر نباید باز بشه حتی بعد از پخت اول باید اجازه بدین پنج شش دقیقه داخل فر خاموش بمونه بعد در فر رو باز کنید بذارید ده دقیقه بمونه بعد میتونید از فر خارج کنید در غیر اینصورت پف کیک کامل از بین میره اجازه بدین کامل خنک بشه بعد بذارید داخل ظرف در دار. آب داخل سینی فر حتما جوش باشه این آب برای حفظ رطوبت کیک هستش این کیک به بکینگ پودر نیاز نداره مواد لازم آرد ۸۵ گرم وانیل تخم مرغ سه عدد شکر برای زرده ۲۰ گرم شکر برای سفیده ۵۰ گرم آبلیمو چند قطره شیر ۴۵ گرم روغن۳۵ گرم نشاسته یک قاشق سوپ‌خوری
(توستر) کیک تخته برای عصرونه بچه ها چهار عدد تخم مرغ رو زرده و سفیدش جدا کردم و سفیده ها رو جداگانه زدم تا پفکی بشه و از ظرف نریزه.سه چهارم لیوان روغن مایع رو با یک لیوان شکر به مدت ۴ دقیقه زدم.بعد چهار عدد زرده رو بهش اضاف کردم و ۴ دقیقه دیگه زدم .سپس سه چهارم لیوان شیر که بایک چهارم لیوان گلاب مخلوط کردم و با هم یک لیوان شده رو به مواد بالا اضاف کردم به همراه دو لیوان آرد الک شده و نصف ق غ بکینگ پودر و یک دوم ق چ پودر هل...و یک دور با همزن مخلوطشون کردم..و در آخر سفیده رو اضاف کردم و با لیسک خیلی آروم دورانی هم زدم زیاد هم نزدم تا پف کیک نخابه وقتی سفیده کاملا حل شد مواد ریختم قالب ۲۵ در ۳۰ که از قبل چرب کردم کناره هاش و کاغذ روغنی انداختم کفش.و گذاشتم توستر با دمای ۱۲۰ با المنت همزمان بالا و پائین روشن طبقه وسط تا زمانیکه روی کیک حسابی برشته بشه.بعد که پخت کیک انجام شدکمی که از داغی افتاد دو ق غ عسل روی سطح کیک برس کردم و حسابی پودر نارگیل پاشیدم و بعد برش زدم   @sofrebanovanbeheshti
تک نفره با خمیر جادویی درست کردم ۵۰ گرم کره به خمیر جادویی اضافه کرده بودم تا خمیر نرمتری داشته باشه بعد خمیرو پهن کردم سس کچاپ زدم البته با سسی که خودتون درست کنید خوشمزه تر میشه 👇 گوجه پوست کنده و چند حبه سیر و ۲تا برگ ریحون کمی نمک و فلفل سیاه تو غذا ساز میریزیم پوره که کردیم تو قابلمه میریزیم با ۱ قاشق کره و خوب هم میزنیم تا مزه ها خورد هم بره از این سس رو خمیر میزنیم بعد پنیر پیتزا که اگر مارک کالین باشه عالیه طعم خیلی خیلی خوبی داره این پنیر میریزیم و سوسیس یا مرغ ابپز شده یا گوشت چرخ کرده سرخ شده هر کدوم دوست داشتید میریزید و بعد قارچ ورق شده فلفل دلمه نگینی ذرت روش میریزید و دوباره پنیر پیتزا میریزید و با دست کمی فشار میدید و بعد هم روش زیتون و تو فر۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زمانی که دور نون طلایی بشه رماح @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱⃢📖 💠 روایت بی قراری 🔸کتاب روایت بی قراری، سرگذشت زندگی شهید مدافع حرم، حسین محرابی را به روایت همسر شهید، خانم مرضیه بلدیه به تصویر می‌کشد.این اثر یکی از کتاب‌های مجموعه تاریخ شفاهی زنان قهرمان است. 🔸کتاب روایت بی قراری به صورت داستانی نگارش شده است و خواننده در طول داستان با همسر شهید حسین محرابی همراه میشود تا شرح عاشقی‌هایش را در راه رشادت‌های این شهید بزرگوار را بخواند. — — — — — — — — — — — — نویسنده: بتول پادام ناشر: ستاره ها تعداد صفحات: 376 صفحه نوع جلد: شومیز قطع: ‌رقعی مخاطب: عمومی — — — — — — — — — — — — 🔸 جهت خرید مستقیم از سایت روی لینک زیر کلیک کنید 👇👇 . https://ketabresan.net/product-page/gUrqRZ6-GPM4Lelv57GDXE_YOizFOwDF/WjuMe — — — — — — — — — — — —   مادر کتابخون بچه های کتابخون تربیت میکنه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک ابرگروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
مواد شامی رو چند ساعته درست کردم برا شب حالا بذارم یخچال طوری نمیشه؟ مواد شامی باید حداقل یک ساعت توی یخچال بمونه تا به قول ماها خودشو بگیره و منسجم تر بشه. حالا اگه بیشتر هم بشه، اشکالی نداره. فقط حتما توی ظرف در بسته بذارین و بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردین بازهم یه کمی ورز بدین.   @sofrebanovanbeheshti