eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم(اگه مثل من از عشاق موکا و یا ترکیب طعم قهوه و شکلات هستین ۵۰ گرمشو شکلات قهوه بریزین اگه نداشتین یه قاشق غ پودر نسکافه به ترکیباتتون اضافه کنین) خامه ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته بیسکوییت پتی بور شکلاتی یک بسته کره ۳۰ گرم مغز پسته یا گردو یا فندوق(به دلخواه) شکلات(در صورتی که بخواهید این خوشمزه جان رو به صورت قالبی درست کنید)به میزان لازم. شکلات و خامه و کره رو روی حرارت ملایم بزارین تا خامه از اطراف شروع به جوشیدن کنه (من یک دقیقه تو مایکروفر میزارم)بعد ترکیبات رو هم بزنین تا حرارت خامه شکلات های آب نشده رو آب کنه .مغز ها رو نیز به این ترکیب اضافه کنید.بیسکوییت ها خرد کنید(هر بیسکوییت رو ۴ تکه کنید).ترکیب شکلاتی رو روی بیسکوییت های خرد شده بریزید و به آرامی مخلوط کنید. ترکیبات رو در قالب سیلیکونی که دیواره آن رو از قبل با شکلات پوشش دادید بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. من داخل نایلون درست کردم به شکل رول در آوردم در فریزر به مدت دو تا سه ساعت بعد آوردم بیرون و داخل پودر نارگیل غلطاندم و با چاقوی تیز چرب شده برش زدم.   @sofrebanovanbeheshti
😋😋 یکم شربت آلبالو هم اضافه کردم طعمش بی نظیر بود 😍   @sofrebanovanbeheshti
آرد ۳۵۰ الی ۴۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم کره ۴۰ گرم شکر ۵۰ گرم شیرعسلی ۴۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱۶۰ ml خمیر مایه فوری ۱/۵ ق چ نمک نوک قاشق شیر رو ولرم میکنیم خمیر مایه رو میریزم روش و شکر ده دقیقه کنار تا عمل بیاد. بقیه مواد غیر از آرد رو مخلوط میکنیم و با چنگال میزنیم.بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر زیاد به دست نچسبه. اون یه کم چسبیدن خمیر عادیه، آرد اضافه نزنید. دستتون رو چرب کنید و ورز بدید بعد که خمیر یه دست شد ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدید . بعد خمیر رو به ۱۲ تا چونه تقسیم کنید و هر چونه رو کمی باز کنید یکی در میون تو کنجد بزنید و به صورت حلقه تو ظرف بچینید و دوباره ۲۰ دقیقه استراحت بدید بعد تو دستور اصلی رو مال زده بود کره آب شده اما به نظر من خوشرنگ نشد اولین بار درست کردم تو دفعات بعد زرده تخم مرغ زدم.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
__ برای احیا #غدیر قدمی برداریم #استاد_کاشانی #غدیر_در_پیش_است #عید_غدیر #غدیر   @sofrebanovan
بیاییم از امروز برنامه ریزی کنیم📝 پس انداز کنیم تا برای احسان بدیم یا هدیه ای ؛ کادویی؛ شربتی و....هرچه در توان مون هست 💪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 عمران ☘ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست 📌امروز ۲۳ ذی القعده روز بسیار شریفی است، این روز زیارتی مخصوص امام رضا (علیه السلام) است و زیارت آن حضرت از دور و نزدیک سنت است. سلام امام رضا جانم...! تو را دارم فقط روزی ازت میگیرم من اگه زیارتت نیام دق میکنم؛ میمیرم...🥺💔🖤زیارت امروز مستحب است من چه کنم که نمیتونم بیام حــــــ❤️ــــࢪم😭😭😭 امام_رضا السلام‌علیک‌یاعلی‌بن‌موسی‌الرضا✋ ســــــــلام مهربانو 🧕صبح امام رضایی تون بخیر😌 حال و احوالت خوبه خانومی؟ امیدوارم امـروزیکی از بـهترین روزهای زندگیت باشه پر از زیارت، آرامش و خوشبختی❤️🍃 امروز که روز_زیارتی امام رضا(؏ـلیه السلام) هست از الان وضو بگیر و صلوات_خاصه امام رضا (؏) رو بخون و به نیت نذری برای امام رضا (؏) ناهار آماده کن ❤️ و خانواده رو مهمون حضرت کن👌 امیدواریم که عنایت ایشان هم به ما برسد و در درگاه ربوبی پروردگارمان واسطه عرض حاجات ما شوند راستی زیارت_امین_الله یادت نره 😢 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Ali Akbar Ghelichi - Rakate Hashtom.mp3
7.42M
❇️ نوآهنگ| رکعت هشتم عشق یعنی تپش این دل بارانی من ❣ لطف پیدایی تو و گریه پنهانی من 🎙 علی اکبر قلیچ علیه السلام   @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
❇️ نوآهنگ| رکعت هشتم ❣ عشق یعنی تپش این دل بارانی من ❣ لطف پیدایی تو و گ
عشق یعنی سلامی سر ساعت ۸✋ ساعت ۸ عاشقی به وقت امام رضا علیه السلام😍 السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستور در پست بعدی👇   @sofrebanovanbeheshti
👇 برای 3 نفر شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا 2 لیوان) شکر 150 گرم (حدودا 3/4 لیوان) ثعلب 2 گرم (حدودا 1 ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست) گلاب 2 ق غ زعفران 1 ق غ خامه 50 گرم (در صورت تمایل) پسته به میزان لازم در صورت تمایل نکات 👇 ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه . لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه . ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه . از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید . این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه . دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا 5 بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر 45 تا 60 دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر . خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم . نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا 3 الی 4 ساعت . حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین 8 تا 10 ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه . وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز . این کلیپ هم در تهیه این بستنی کمکتون میکنه👇👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/44791 دستور از استاد معصومه رسولی است.☝️ @sofrebanovanbeheshti
ریواس: ۱ کیلوگرم شکر: ۱ کیلوگرم آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری🍋 در اولین مرحله باید ریواس‌ها را پاک کنید و پوست روی آن‌ها را جدا نمایید. سپس مغز سفید ریواس‌ها را خرد کرده و داخل لگن آب بریزید و خوب بشویید. برای شربت بعد از اینکه ریواس‌ها را شستید، باید آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و کمی آب به ریواس‌ها اضافه کنید. سپس شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید. بعد از چند دقیقه رنگ قرمز ریواس از آن خارج می‌شود و آب قرمز می‌شود. معمولاً ریواس بعد از ۲۰ دقیقه می‌پزد. در زمان پخت ریواس‌ها باید کف روی آن را با قاشق بردارید تا شربت شما شفاف‌تر شود.بعد از اینکه ریواس‌ها کاملاً نرم شدند و پختند، شعله گاز را خاموش کنید. حالا ریواس‌ها را داخل یک صافی بریزید و عصاره آن را فیلتر کنید. سپس دوباره عصاره ریواس داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از این که عصاره ریواس را روی حرارت قرار دادید، شکر را به آن اضافه کنید. سپس شربت را مدام هم بزنید تا شکر در آن حل شود.بعد از این که شکر در شربت ریواس حل شد، می‌توانید آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا شربت به قوام مورد نظر برسد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از این که کاملاً سرد شد داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید. برای درست کردن شربت ریواس می‌توانید حدود ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان بریزید و بعد به آن آب خنک اضافه کنید و بعد از هم زدن نوش جان کنید.          @sofrebanovanbeheshti
تا فصل سیر هست و گرما دوست جونیای کدبانو ☺️ دست بکار بشین و پودر سیر عااالی درست کنین . سیرها رو پوست گرفتم و با رنده نایسر دایسر خرد کردم ریختم تو سبد چوبی چون زودتر رطوبتش کشیده میشه و خشک میشه . بعد ک کامل خشک شد آسیاب میکنم هم مقرون به صرفه و هم کیفیت عااالی من دوسال هست درست میکنم و هیچ برند پودر سیر فروشگاه نظرم رو جلب نمیکنه☺️   @sofrebanovanbeheshti