#شیرینی_نعلی_یا_اشکی 👇
کره یاروغن قنادی 100گرم
پودرشکر60گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل نوک قاشق م
آرد 200گرم
اول کره رابگذاریددردمای محیط تانرم بشه
بعدپودرشکروبهش اضافه کنیدوباهمزن 2دقیقه بزنیدتاپوک وسبک بشه
بعدزرده تخم مرغ ووانیل را اضافه کنیدودوباره 1دقیقه بزنید
بعد همزن را کناربگذارید وآردواضافه کنیدوآروم آروم بانوک انگشتاتون ورزش بدید
دقت کنیداین موادزیادورزدادن نمیخادچون به روغن میفته وموقع پخت سفت میشه بافتش
بعدخمیروبگذاریدتوپاکت وبگذاریدنیم ساعت تویخچال
تواین مدت فروروشن کنیدتاگرم بشه بعدخمیروبیاریدبه اندازه یه گردوگلولش کنید
بعدبادست رولش کنید وکجش کنیدبچینیدش توقالب
این قالب نیازبه کاغذروغنی نداره چون شیرینی خشک است راحت برداشته میشه موقع پخت
بگذاریدتوفررودما180درجه به مدت 10دقیقه
بعدم باپودرنارگیل رنگی وکاکائو ذوب شده تزیینش کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_برنجی👇
گوشت چرخ کرده یک پیمانه ،
برنج نیم پزنصف پیمانه،
سبزی نصف پیمانه،
پیاز رنده شده ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد،
لپه پخته ۱/۳پ ،
نمک وفلفل وهر ادویه ای که دوست دارید
همه رو مخلوط میکنیم
خوب ورز میدیم یکی دو ساعت استراحت میدیم
بعد به هر اندازه که دوست داریم بر میداریم و وسطش الو میگذاریم ودر قابلمه ای که پیاز سرخ کردیم ورب زدیم وآب ریختیم وجوش امده میندازیم
نیم ساعت اول شعله باید متوسط باشه و در قابلمه رو هم نباید بگذاریم
@sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_برنجی_یا_کبه👇
مواد لازم برای۵ نفر
برنج ۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
کشمش ۵۰ گرم
زرشک
گردو
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
۱- برنج را دو سه ساعت خیس کنید
۲- سپس آن را بدون روغن به صورت کته ای بپزید زعفران را به اب برنج اضاف کنید و دم کنید (بهتر است کمی نرم تر برنج را دم کنید )
۳- سیب زمینی ها رو آب پز کرده و رنده میکنیم
۴- گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده و کشمش زرشک وگردو را با پیاز و نمک فلفل و ادویه تفت میدهیم.
۵- برنج را بعد از پخت تا داغ است با گوشت کوب برقی یا دستی له میکنیم.
۶- سیب زمینی را به برنج اضافه کرده و خوب چنگ میزنیم تا مخلوط شود
۷- از مخلوط برنج و سیب زمینی یک گلوله برداشته و کف دستمان پهن میکنیم و از موادمان وسط آن گذاشته و گلوله را میبندیم و به شکل کلوچه فرم میدهیم (بهتر است یه کاسه آب کنار دستمان بگذاریم تا فرم دادن به کلوچه راحت تر شود)
۸- حالا کلوچه ها را در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم تا طلایی شوند.
سایر نکات
زعفران اختیاری می باشد و فقط به جهت خوش رنگترشدن
@sofrebanovanbeheshti
#توپک_خرمایی👇
۱۰ تا خرما پوست گرفته با ۱۰ گرم کره میگذاریم روی گاز چند دقیقه تو کره تفت میدیم وبا پشت قاشق له میکنیم
بعد از روی گاز بر میداریم وکمی دارچین و۱۰ تا بیسکویت پتی بور پودر شده اضافه میکنیم وبا دست خوب ورز میدیم
به هر اندازه که دوست داشتیم بر میداریم گرد میکنیم وتوی هر پودری که داریم میغلتونیم
واقعا عالی وخوشمزه هست البته من ۵تا بیسکویت ریختم ۲ قاشق سویق کودک😉
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سویق👇
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
۱ پيمانه شير يا آب
۱ پيمانه سرخالی شیره
۳/۴ پيمانه روغن
۲/۵ پيمانه سویق
۲ ق چايخوری بكينگ پودر
۱/۸ ق چايخوری وانيل
روغن و شیره رو با همزن دو دقيقه ميزنيم (ميتونين با همزن دستي هم اينكارو كنين)
بعد تخم مرغها رو دونه دونه أضافه ميكنيم و حدودا سه دقيقه ديگه هم ميزنيم (با همزن)
شير و وانيل رو اضافه ميكنيم
سویق و بكينگ پودر رو كم كم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم، فقط زياد هم نميزنيم چون پف كيك ميخوابه
مواد رو در قالب ميريزيم و توي فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت چهل دقيقه قرار ميديم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_آلمانی👇
کیک بدون روغن
این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره کیک ارزون و مناسبی در میاد
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۳۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
آرد برنج۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ق سوپخوری
وانیل ۱/۴ق چ
شیر سرد ۱ لیوان
شربت ۱و ۱/۲ق سوپ خوری(برای تهیه شربت ۱/۲ پیمانه آب و۱/۲ پیمانه گلاب و۱/۲شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در آب حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوریه برسه)
حتما اجازه بدین شربت سرد بشه.
میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیک را تیره تر کنه فقط زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید.
سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم یک سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره
زرده رو به همراه وانیل و مابقی شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه در حین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید
البته من بجای شربت تو کیکم از عسل استفاده کردم و در آخر نصف مقدار شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید.
آردهارو مخلوط و با بکینگ پودر سه بار الک کنید
سفیده زده شده و آردها رو به تناوب به زرده ها اضافه کنید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید
حتما با لیسک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله
نباید آرد داخل مواد گلوله گلوله بشه
نصف دیگه شیر سرد رو هم با مواد مخلوط کنید
و بازم با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشه
مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و ارد پاشی شده با قطر ۲۵ سانت بریزید
با فر از پیش گرم شده در دمای ۱۸۵ درجه بمدت تقریبی ۵۵ دقیقه
لطفا در آخر پخت با خلال چوبی امتحانش کنید اگر نپخته بود حدود ۱۰ دقیقه دیگه بهش زمان بدین
این کیک بافت پوک و نرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید
ته مزه آرد برنج داره که خیلی خوش بو و خوشمزه میشه البته اگه آرد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید.
البته من با ۴ تخم مرغ کیکم رو درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سیب_زمینی :👇
سیب زمینی خام۴عدد کوچک رنده درشت شده/
سیب زمینی آبپزورنده درشت شده۱عدد کوچک/
پیاز خام رنده درست شده۱عدد متوسط/نمک،فلفل قرمز،پاپریکا،زردچوبه لازم/
تخم مرغ۲عدد کوچک/
آرد سوخاری۲تا۳ ق غذاخوری
همه مواد را خوب باهم مخلوط کرده و در روغن داغ قاشق قاشق ریخته وسرخ کرده
چیپس سیب زمینی خلالی:سیب زمینی را رنده درشت کرده ودر آبکش ریخته وآن راشسته وگذاشته تا آبش برود و روی دستمال پهن کرده خشک شود ودر روغن داغ ریخته به همراه نمک و مدام هم زده تا به همنچسبد و برشته شود.
نوش جونتون😁😁
@sofrebanovanbeheshti