💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_توبه
☘ #صفحه_200
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــلام بهترین یارخدا😍✋
الـــــهی لبت پراز خنده باشه سرصبحی 😁
آخه توروخدا حیف نیست ؟ ☺️
خدابهت نفس داده ؛جونِ دوباره داده
سلامتی داده ؛امنیت داده
حال خوب داده
بعدش ماپیله میکنیم به اتفاق های کوچولوی بد 🥺
و الکی روزمون رو خراب میکنیم؟ 🥴
دخترخوشگل بیا و یه بنـــــده ی سرزنده باش 😎قــــــــــــــــــــدر خودتو بدون
آخه میدونی اونی که زندگی شو گرم میکنه
فرشــــــــــته خداست 😇
بالــــــــــهاشو فقط اهل آسمون میبینن♥️
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#نان_محلی
صبا صادقی
نانمحلی با دستور نگین بسطامی
در پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
ارسالی از صبا صادقی
نان محلی با دستور نگین بسطامی
مواد لازم :
آرد نان فانتزی ۴ پیمانه ۵۰۰ گرم ( لیوان فرانسوی ) ( ممکنه به خاطر جنس ارد تمام ارد نیاز نباشد ) اگر ارد فانتزی ندارید ترکیب نصف به نصف ارد بربری و ارد قنادی ولی کمی کیفیت متفاوته
تخم مرغ اعدد
نمک اق چ
شکر ۳ تا ۶ ق چ ( با توجه به ذائقه خودتون شکر اضافه کنید حتی میتوانید همین مقدار را عسل بریزید )
کره آب شده ۵ ق غ ( از روغن مایع یا محلی یا کره هم میتوانید استفاده کنید.)
اب ولرم و ماست شیرین از هرکدام نصف لیوان ( من گاهی اوقات فقط اب میریزم.
یعنی نصف لیوان اب نصف لیوان ماست ) ماست نان را ترد میکند ( تابستون آب همدمای محیط و کمی خنکتر بهتره )
خمیرمایه فوری ۴ ق چ(۵گرم)
بهبود دهنده یک پینج ( نوک انگشت ) ادویه_مخلوط هل ، زردچوبه ، زنجبیل ، زیره یک قاشق مربا خوری ( ادویه سلیقه ای هست ولی فوق العاده نانی خوش عطر داریم
طرز تهیه:
ابتدا دو سوم اب را با مخمر و دو ق چ شکرمون و دو ق از اردمون مخلوط میکنیم تا مخمر عمل بیاید.
مابقی مواد خشک را با ارد مخلوط میکنیم(هرچی ماده خشک داریم با ارد مخلوط،میکنیم)
مخمر عمل امده را با روغن و تخم مرغ مخلوط کرده هم میزنیم(یعنی تخم مرغ و روغن رو به مخمر عمل امده اضافه کرده هم میزنیم)
مخلوط را به آرد اضافه میکنیم هم میزنیم و شروع میکنیم به ورز دادن.
مابقی آب را کم کم اضافه میکنیم ممکنه به آب بیشتری نیاز باشد.
خمیر را ورز میدهیم تا نرم و لطیف شود
بعد ورز حدودا یک ربع خمیر را چانه کرده سه دقیقه استراحت میدهیم بعد از خمیر تست پنجره میگیریم اگر اوکی نبود مجددا ورز میدهیم .خمیر را چانه کرده و در ظرف چرب شده نیمساعت استراحت میدهیم.
بعد استراحت خمیر را اطراف میکشیم روی خودش تا میزنیم مجددا چانه میکنیم و استراحت میکنیم تا دو برابر شود اگر هوا گرمه تقریبا تا قبل از یکساعت دو برابر میشه
بعد از استراحت پف خمیر را گرفته به ۶ قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
هرتکه را چانه میکنیم بعد هرچانه را با کف دست باز میکنیم و با انگشت روی خمیر سوراخ سوراخ میکنیم تا خمیر نازک شود.
خمیر را روی سینی گذاشته پارچه میکشیم تا پف کند.
حواسمون به خمیر هست اواخر استراحت فر را با حرارت ۱۸۰ درجه داغ میکنیم و با تخم مرغ کامل همزده شده و مخلوط،شده با کنجد رومال میکنیم اگر دوست دارید میتونید داخل تخم مرغ پودر زعفران هم بریزید بعد رومال نان را داخل فر قرار دهید و نانرا به مدت بیست تا بیست پنج دقیقه میپزیم و پایان پخت روی نان را گریل میکنیم.بهتر است اواسط پخت در فر گازی جای نان ها را عوض کنید تا یکدست بپزد..نوش جان
❌کپی بدون منبع ممنوع❌
❌تست شیشه پنجره چیست؟ یک گلوله کوچک از خمیر برداشته و به شکل مربع باز کنید. به کشش ادامه دهید تا جایی که وسط آن به یک لایه نازک تبدیل شود بدون اینکه پاره شود. خمیر باید آنقدر نازک باشد که نور از آن عبور کند. اگر بدون پارگی به دست آمد، خمیر شما به درستی ورز داده شده است.اردهای ما خیلی کیفیت نداره که خمیر خیلی نازک بشه ودر حد معقول کافیه ..البته برای نان حجیم حتما لازمه تست پنجره اوکی باشه و این تست نشون میده گلوتن کاملا تشکیل شده و ورز کافیه❌
❌آرد اگر آرد فانتزی دارید استفاده کنید اگر ندارید ترکیب آرد قنادی و بربری نصف به نصف❌
⭕️۱)بهبود دهنده اجباری نیست فقط نون شبیه خود همون نون تنوری هامیشه.
۲)ماست دستور اجباری نیست فقط اب استفاده کنید.
۳)نون رومال داره نیاز به اب داخل فر نیست⭕️
@sofrebanovanbeheshti
#رب_ازگیل_وحشی 🤤
ازگیل ها را شستم و ریختم تو قابلمه و بهش آب اضافه کردم و گذاشتم با شعله ملایم حدود یک ساعت تا پخته بشه و نرم بشه بعد از صافی رد کردم تا هسته هاش جدا بشه مایه صاف شده رو دوباره گذاشتم روی شعله گاز و کمی آب بهش اضافه کردم حدود یک ساعت با شعله ملایم رنگ بگیره و عسلی بشه
@sofrebanovanbeheshti
#رب_انار
ترش و شیرین
شیوه ی پخت هر دومزه یکجور هست.انارهای دون شده رو بدون اضافه کردن آب یکساعتی پختم.بعد عصاره شون رو از آبکش استیل رد کردم.و اون عصاره رو دوباره پختم تا حسابی غلیظ شد و وقتی حباب میزد دیگه آب نداشت.البته اواخر پخت باید زودبه زود با کفگیر چوبی خوب هم زده بشه.
تجربه و نکته ی مهمی که میخوام براتون بگم در مورد تفاوت پختشون هست.
دونه های انارشیرین من تقریبا نصف دونه های ترش بود.هر چند صاف کردنش سخت تره،چون گوشتش سخت تر از هسته ها جدا میشه ولی غلیظ تر بود و تقریبا نصف زمان پخت انار ترش رو داشت.
درحالیکه انارهای ترش راحت تر صاف میشن،دیرتر تبدیل به رب میشن و حجم کمتری رب خالص به ما میدن.
انار ترش حدود۷_۸کیلو بوده و انار شیرین ۴-۵کیلو
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی 🌱⃢🌧
💥 می ترسم آقا تشریف بیارند
و گله کنند ...
📞 تماس تلفنی ضبط شده مرحوم حجت الاسلام والمسلمین مؤیدی و حجت الاسلام والمسلمین عالی
💥 این مکالمه با رضایت حجت الاسلام والمسلمین عالی منتشر خواهد شد.
بحق زینب الکبری سلام الله علیها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥣
کاربرد قسمت براق و مات #فویل آلومینیومی... مطمئنم که اینو نمیدونستی❗️
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥣
دیگه #لیمو🍋 استفاده شده رو دور ننداز که کلی کاربرد داره❗
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_توبه
☘ #صفحه_201
@sofrebanovanbeheshti