#سمبوسه👇
حدودبیست عدد
سه عدد سیب زمینی متوسط آ بپز
یک عدد پیاز نگینی خردشده
تره و پیازچه خردشده
نمک و فلفل و زردچوبه
پیازها که کمی سرخ شدند،سیب زمینی های پخته ی کوبیده شده ،بهمراه تره و پیازچه خردشده رااضافه میکنیم وادویه ونمک میزنیم و خاموش میکنیم.
کمی خنک که شد لای نان لواش بشکل مثلثی میپیچیم.
میتوان از پودر سیر و پودر جوانه هم استفاده کرد.
@sofrebanovanbeheshti
#نون_خامه_ای👇
آب ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
کره ۱۲۵ گرم
نوک انگشت نمک
وانیل کمی
تخم مرغ ۴ عدد
برای کرم داخل :
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
آرد ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
وانیل کمی
۱ لیوان آب و کره را توی قابلمه روی حرارت میجوشانیم بعد آرد و نمک را اضافه میکنیم.
۲ دقیقه هم میزنیم تا پخته بشه.
حرارت رو خاموش میکنیم و ۵ دقیقه صبر میکنیم.
بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و با همزن میزنیم.
خمیر چسبناکی به دست میاد .
یا با قاشق یا با قیف اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی داخل سینی فر با فاصله میچینیم.
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و کمی برشته شود.
توی این فاصله کرم رو درست میکنیم.
شیر و آرد و تخم مرغ و شکر رو مخلوط و روی حرارت میگذاریم و دائم هم میزنیم تا قوام پیدا کنه
خاموش کرده و وانیل رو اضافه میکنیم.
نون های آماده شده رو دو نیم کرده و داخلش رو با کرم پر میکنیم.
ولی من بجای کرم داخلش خامه قنادی ریختم خیلی خوشمزه شد.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی_بدون_فر 👇
تخم مرغ۵- ۶ عدد
پودر شکر۱ پیمانه
آرد۱ پیمانه
آب جوش۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایع به مقدار لازم
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۴۰
دقیقه
ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید.
سفیده را در ظرفی جدا با همزن به مقدار زیاد بزنید تا جایی که رده پره های همزن روی آن بماند و ظرف را بر گردانید نریزد . ( سفیده ی زده شده را در یخچال بگذارید )
اجاق گاز را روشن کنید. روی آن شعله پخش کن قرار دهید .
حرارت را کم کنید و رویش قابلمه قرار دهید تا در حین درست کردن مایع کیک داغ شود.
زرده، پودر شکر و وانیل را با همزن آن قدربزنید که کرم رنگ شود .
حال به مخلوط زرده آب جوش را اضافه کنید و با همزن تا جایی بزنید که شکر کامل حل شود و مایع کش دار و کرم رنگی حاصل گردد.
آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و به مخلوط زرده کم کم اضافه کنید ( بهتر است روی آن الک کنید) و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی و آهسته هم بزنید.
در آخر سفیده ی زده شده را از یخچال خارج نموده و به مایع کیک کم کم اضافه کنید و بصورت دورانی و آهسته هم بزنید تا پف آن نخوابد.
ته قابلمه ی داغ شده را با روغن مایع چرب کنید .
مایع کیک را داخل قابلمه بریزید و رویش دم کنی بگذارید
دیواره ی قابلمه را چرب نکنید چون کیکتان کم پف میکند.
برای اینکه کیکتان یکدست پف کند در هنگام ریختن مایع داخل قابلمه دستتان را بچرخانید تا همه جا بریزد در ضمن بعد از ریختن مایع کیک یک یا دو بار قابلمه را روی زمین بکوبید تا هوای داخل کیک خارج گردد.
تا 20 دقیقه اول اصلا در قابلمه را برندارید چون پف کیک میخوابد بعد از آن با خلال دندان چک کنید
بعد از آماده شدن کیک بگذارید کیک داخل قابلمه خنک شود بعد آن را خارج کنید
@sofrebanovanbeheshti
💫تغذیه و درمان درپناه آیات و روایات😍❤️
هاضوم(هضم کننده ): آویشن+نمک+زنیان
قبل و بعد از غذا
👈امام کاظم علیه السلام:
داروی امیرالمومنین علیه السلام آویشن بود برای #معده پرزی مثل پرز پارچه های مخمل می شود
کافی ج6 ص. 375
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند بادها را از #قلب خارج می کنند.
مکارم ج1 ص 416
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند بوی دهان را خوش می کنند😌
مکارم ج1 ص 416
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند #بلغم را می سوزانند
مکارم ج1 ص 416
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند به #معده نرمی می بخشند
مکارم ج1 ص 416
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند #انسداد را باز می کنند.
مکارم ج1 ص 416
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#پیتزا
پیتزای من بادوبرابر این دستور👇
#خمیر_پیتزا🍕🍕🍕🍕🍕
آرد حدوداً 175گرم
خمیرمایه فوری 1ق چ
روغن مایع1ق غ
نمک یک دوم ق چ
آب ولرم نصف لیوان
آردوخمیرمایه روباهم مخلوط کنید...
نمک هم بریزید...
روغن وآب هم بریزین وسطش باقاشق هم بزنین نیازبه آرداگه داشت اضافه کنیدبادست ورزبدین
خمیرشوکمی شل بگیرید
موقع وردنه زدن زیرشوآردپاشی کنید
تقریبا45دقیقه زمان استراحتشه
خمیرتون رو بازکنید روش سس بمالید کمی پنیر بریزید
موادتون که سلیقه ایه(پیازوگوشت چرخ کرده قارچ فلفل دلمه پودرآویشن)وهرچی که دوست دارین بریزین بعدهم پنیرفراوون بریزید وکمی پودرآویشن وجعفری بپاشید...
داخل فرگرم شده باحرارت۱۷۰درجه به مدت ۲۰تا ۳۰دقیقه بسته به اندازه پیتزا بپزید.
ظرف آب داخل فربرای نرم موندن نون فراموش نشه😉
مامان علی وفاطمه دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_هویج👇
هویج ۵۰۰ گرم
آردسفید ۱۲۵ گرم(یک پیمانه)
شیر به میزان لازم
روغن ۱۸۰ گرم (دو سوم پیمانه)
زعفران دم کرده یک ق غ
پودر هل یک ق م
شکر ۳۵۰ گرم (یک پیمانه+دو سوم پیمانه)( من کمتر ریختم: یک پیمانه و نیم)
گلاب ۲/۳ پ
ابتدا هویج رو خرد کرده و باشیر میپزیم انقدر شیر میریزیم که روی هویج را بگیرد
بعد با میکسر یا گوشکوب برقی خووب له میکنیم .
آرد رو تا حدی تفت میدهیم که فقط بوی خامیش گرفته شودو تغییر رنگ ندهد .
سپس هویج و آرد رو که بعد ازتفت الک کرده ایم و شکر ، گلاب ،هل ،روغن و زعفران دم کرده و همه رو با هم قاطی میکنیم و روی حرارت گذاشته تا حلوا یکدست شده ودر ظرف جمع شود
بعد آن را گهواره میکنیم و وقتی از داغی افتاد در ظرف میکشیم .
توصیه میکنم یکبار درست کنید فوق العاده است.
بدلیل شکر و روغن کمتری هم که نسبت به سایر حلواها میبرد سالم تر و مناسب تر است.😊
@sofrebanovanbeheshti
#رولت_خامه_ای👇
سفیده وزرده ۴تا تخم مرغ رو جدا کردم
سفیده رو تا جایی که از ظرف بر نگرده میزنیم
بعد زرده و سه چهارم لیوان شکر زدم در حین زدن ۲ق غ آبجوش اضاف کردم و۱ق غ عسل اضافه کردم وتا جایی که روبانی وسفت بشه زدم
بعد سفیده رو اضافه کردم وهم زدم
بعد دوسوم لیوان آرد ونصف ق چ بکینگ پودر رو در۳ مرحله اضافه کردم به زرده و بالیسک درحدی که مخلوط بشه همزدم ریختم
توی قالب مستطیلی که کاغذ انداخته بودم توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه
بعد که پخت درش آوردم روش یه پارچه انداختم گذاشتم تاخنک بشه
بعد از کاغذ جداش کردم و رول کردم نیم ساعت توی یخچال گذاشتم
بعد درآوردم وبازش کردم وخامه وشکلات چیپسی ریختم ودوباره رول کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_تابه_ای 👇
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده دو عدد متوسط
آرد نخودچی دو ق غ
نمک و ادویه به میزان لازم
اول پیاز رو رنده میکنیم و همه ی مواد را داخل پیاز میریزم بعد حسابی ورزش میدیم
کف تابه رو کمی روغن میریزم
بعد از اینکه گرم شد گوشت رو کفش پهن میکنیم و بادست بازش میکنیم
حالا با قاشق خط های عمودی می کشیم تا شبیه کباب بشه
در آخر هم روش گوجه قاچ شده میگذاریم و در تابه رو هم میگذاریم.
اولش آب میندازه
صبر میکنیم تا آبش کشیده بشه وقتی یه طرفش سرخ شد برمیگردونم طرف دیگه.
@sofrebanovanbeheshti
#جوجه_کباب_و_بال_کباب👇
سینه مرغ خرد شده ۱عدد/
بال مرغ مرغ به تعداد لازم/نمک،فلفل،پاپریکا،زعفران،پودرسیر،کمی آویشن ،آبلیمو کمی/
ماست ۳غذاخوری/
پیازخردشده۱عدد/
گوجه خام به تعداد لازم
ابتدا روی بال را با چاقو چندتا خط عمیق انداخته بعد سینه خرد شده( تا مواد به خوردش برود ومزه دار شود و زود پخته شود)وما بقی مواد را اضافه گذاشته خوب مزه دار شود
بعد به سیخ کشیده ودر فر با حرارت کم پخته شود😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#ساندویچ_مرغ👇
سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک برش دادم .
و با کمی نمک و زعفران و آبلیمو و فلفل مزه دار کردم و گذاشتم چند ساعتی همونجوری موند .
بعد از تو مواد دراوردم سرخ کردم .
سیب زمینی خلال کردم و سرخ کردم .
کلم و گوجه و خیار شور هم خرد کردم .
و همه رو داخل نون ها گذاشتم .
میتونید با سس قرمز و مایونز نوش جان کنید .☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲ براي شروع و اولين خريد كافيه اين مواد و لوازم تهيه بشه: آرد سفيد قنادي، ش
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۳
آرد حاوی پروتئینی به اسم گلوتن است که از مخلوط کردن و ورز دادن آرد شکل میگیرد. گلوتن بافت نان را شکل میدهد ولی کیک را خشک و سفت میکند. هرچقدر پروتئین آرد کمتر باشد، باعث لطیف تر شدن کیک میشود. با اینحال نوع آرد مصرفی خود را با نوع پخت تطبیق دهید.
انواع #آرد_کیک
آرد کیک استاندارد: بیشترین کاربرد آن در تهیه کیک اسفنجی است.
#آردهمه_منظوره : برای کیکهای سادهتری مانند کیک شکلاتی استفاده میشود.
#آرد_گندم : در کیکهای میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب کاربرد دارد.
#آرد_کیک_استاندارد
بهترین نوع آرد برای پخت یک کیک عالی، ''آرد کیک استاندارد'' است. آرد کیک استاندارد شامل گندم آسیاب شده و ۵ تا ۷ در صد پروتئین است. این میزان پروتئین که مقدار کمی است با ورز دادن خمیر، گلوتن را شکل میدهد. در روشهای تولید مخصوص این آرد، طی فرایندی، سفید شده تا با جذب رطوبت باعث فرم دهی بهتر کیک بشود. با افزودن میزان زیادی کره و شکر، آرد کیک بافت نرمی پیدا میکند. برای پخت بهتر کیک بایستی قبل از خمیر کردن آرد، آن را الک کنیم. بیشترین مصرف قنادیها، کیک اسفنجی است که با همین آرد پخته میشوند و پاند کیک نیز از دیگر کاربردهای آن است.
آرد شیرینی تقریباً مانند آرد کیک است با این تفاوت که دارای پروتئینی بین ۷ تا ۹ درصد است. البته یافتن آرد شیرینی در فروشگاهها بسیار سخت است برای همین میتوان آرد کیک را جایگزین آرد شیرینی کرد.
آرد همه منظوره
برای پخت نان، کیک و شیرینی از ''آرد همه منظوره'' استفاده میشود. آرد همه منظوره دارای ۷ تا ۱۲ در صد پروتئین است. البته همانطور که در بالا اشاره شد کیکی که که با آرد همه منظوره پخته میشود به مرغوبیت و لطافت کیکی که با آرد کیک درست میشود، نیست. کاربرد این آرد برای کیکهای راحت و ساده ای مانند کیک وارونه و کیک شکلاتی میباشد. آرد سفید همه منظوره دارای پروتئین کمتری نسبت به آرد سفید نشدهاست که موجب میشود، کیک پخت شده با آن لطافت بیشتری داشته باشد.
آرد گندم کامل
بهترین آردی که از نظر سلامتی هم بیشتر توصیه میشود ''آرد گندم کامل'' است. مواد مغذی ''آرد کامل گندم'' از ''آرد همه منظوره'' بیشتر است زیرا دارای جوانه و سبوس گندم می باشد. این آرد بافت کیک را متراکم و محکم می کند و در کیک های میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب کاربرد دارد. روش استفاده از آرد گندم کمی با آردهای دیگر تفاوت دارد. برای استفاده حجم مشخصی از آرد در تهیه کیک مورد نظر، ابتدا یک چهارم تا نصفی از ''آرد کامل گندم'' را به جای آرد همه منظوره استفاده می شد. درصورت نتیجه مناسب، در پخت های بعدی می توان میزان بیشتری از ''آرد گندم کامل'' را جایگزین کنید.
✍همه چیز درباره آرد کیک( مجله قنادباشی) ۱۵ آذر ۱۳۹۶. بازبینیشده در ۶ دسامبر ۲۰۱۷.
ادامه دارد.....
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#دمنوش_دارچین_و_زنجبیل👇
چوب دارچین ۴تکه بزرگ/
زنجبیل اندازه یه بند انگشت/
آب۳تا۴لیوان/
نبات یا عسل
ابتدا درقوری آب وزنجبیل و دارچین را ریخته وگذاشته تا جوش بیاید بعد حرارت راخیلی کم کرده به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته تا به آرامی دم بکشد.
من تا همسرم از کار ودخترم از مدرسه بیان روی حرارت بخاری گذاشتم حسابی دم کشید ورنگش مثل چایی شد وطعم تند زنجبیل و دارچین به خوبی حس میشد.
بعد میتوان با عسل ونبات شیرین کرد.
البته بدون این دوتا هم خیلی عالی میشه😃😃💕💕
@sofrebanovanbeheshti
#سوهان_کنجدی👇
کنجد سفید بوداده یا خام 150 گرم
شکر 100 گرم
کره 10 گرم
گردوی نگینی خردشده کمی
ابتدا شکر و داخل قابلمه ای که چدن نباشه ریخته و روی شعله تقریبا کم میگذاریم تا آب بشه (به اصطلاح کاراملی بشه) وقتی شروع به آب شدن کرد هم نمیزنیم
قابلمه را تکون میدیم تا همه شکرا آب بشه بعد از آب شدن شکر، شعله را کمتر میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط بشه
گردو را هم میریزیم و هم میزنیم و کنجد را کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا مواد به خورد هم بره وقتی موادمون وسط ظرف جمع شد
بلافاصله تا داغ هست توی ظرف مستطیل یا مربعی که از قبل چرب شده میریزیم و با وردنه ای که قبلا چرب شده نازکش میکنیم تا حدود نیم سانت و تا گرم هست با چاقو برشهای افقی عمودی میزنیم تا وقتی سرد شد به تکه های کوچک تقسیم کنیم.
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#چیزکیک_ژله_ای👇
بیسکویت پتی بور کاکائو یی ۲۵۰ گرم
مغز بادام ۱۰۰ گرم
من مغز بادام نداشتم بجاش ۱۰۰ گرم بیسکویت ریختم
پنیرماسکارپونه دوبسته(۴۰۰ گرم)
میشه از هرپنیر خامه ای دیگه ای هم استفاده کرد ولی ماسکارپونه بهتره
ژله با طعم دلخواه یک بسته
میوه مناسب با ژله به مقدار لازم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
آب سرد نصف لیوان
خامه قنادی ۳۰۰ گرم(اگه خامه قنادی دردسترس نبود به جاش خامه صبحانه پاکت صورتی رو بانصف لیوان شکر آسیاب شده)
شیر عسلی ۳ ق غ
عسل ۱ ق غ(من عسل نداشتم بجاش ۱ ق غ شیرعسل ریختم)
کره ۱۵۰ گرم
اگه بجای مغزبادام از بیسکویت استفاده کردین مقدار کره باید ۲۰۰ گرم باشه
ابتدا بیسکویت پودرشده و بادام پودر شده همراه کره کاملاً ورز میدیم تا حالت خمیری پیداکنه
کف قالب کمربندی پلاستیک میگذاریم وخمیر بیسکویتی روش پهن کرده و کاملاً صاف میکنیم
لایه پنیری(لایه وسط):
پنیر وخامه و عسل و شیرعسل پودر ژلاتین بن ماری شده و سرد همه رو باهم مخلوط میکنیم ومیریزیم روی لایه بیسکویتی و خوب خوب صاف میکنیم و کاملاً لایه پنیری رو با اطراف فیکس میکنیم ومیذاریم یخچال به مدت ۲ ساعت(من شب تا صبح گذاشتم)
این مرحله میوه هارو روی لایه پنیری میگذاریم
لایه ژله ای:
پودر ژله رو با ۱ لیوان ونیم آبجوش بن ماری کرده ومیگذاریم سرد بشه
و میریزیم روی لایه پنیری و میگذاریم یخچال تا کاملاً ببنده
بعد با چاقو دور ژله رو جدامیکنیم و کمربندقالب باز میکنیم
چیز کیک رو به کمک پلاستیک زیرش به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم و خیلی آروم پلاستیک از زیرش برمیداریم
این مقدار ازمواد برای قالب ۲۰مناسب هست
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتا_بیسکوییتی👇
دو لیوان و نیم شیر
یک قاشق غذا خوری ژلاتین
کمی گلاب
پنج قاشق غذا خوری بیسکوئیت بتی پورپودر شده
یه قاشق غذا خوری نشاسته حل شده در نصف لیوان آب
کمی شکر
کمی عسل
که میزان شیرینی بسته به ذائقه تون داره
همه موادرا مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا چند قل بخوره و قوام بیاد
بعد خاموش میکنیم و سه قاشق غذاخوری خامه را اضافه میکنیم
برای رنگ زرد زعفران زدم بسیار خوشمزه و عالی و لطیف هست
نوش جااان😊
@sofrebanovanbeheshti