#دمنوش_دارچین_و_زنجبیل👇
چوب دارچین ۴تکه بزرگ/
زنجبیل اندازه یه بند انگشت/
آب۳تا۴لیوان/
نبات یا عسل
ابتدا درقوری آب وزنجبیل و دارچین را ریخته وگذاشته تا جوش بیاید بعد حرارت راخیلی کم کرده به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته تا به آرامی دم بکشد.
من تا همسرم از کار ودخترم از مدرسه بیان روی حرارت بخاری گذاشتم حسابی دم کشید ورنگش مثل چایی شد وطعم تند زنجبیل و دارچین به خوبی حس میشد.
بعد میتوان با عسل ونبات شیرین کرد.
البته بدون این دوتا هم خیلی عالی میشه😃😃💕💕
@sofrebanovanbeheshti
#سوهان_کنجدی👇
کنجد سفید بوداده یا خام 150 گرم
شکر 100 گرم
کره 10 گرم
گردوی نگینی خردشده کمی
ابتدا شکر و داخل قابلمه ای که چدن نباشه ریخته و روی شعله تقریبا کم میگذاریم تا آب بشه (به اصطلاح کاراملی بشه) وقتی شروع به آب شدن کرد هم نمیزنیم
قابلمه را تکون میدیم تا همه شکرا آب بشه بعد از آب شدن شکر، شعله را کمتر میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط بشه
گردو را هم میریزیم و هم میزنیم و کنجد را کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا مواد به خورد هم بره وقتی موادمون وسط ظرف جمع شد
بلافاصله تا داغ هست توی ظرف مستطیل یا مربعی که از قبل چرب شده میریزیم و با وردنه ای که قبلا چرب شده نازکش میکنیم تا حدود نیم سانت و تا گرم هست با چاقو برشهای افقی عمودی میزنیم تا وقتی سرد شد به تکه های کوچک تقسیم کنیم.
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#چیزکیک_ژله_ای👇
بیسکویت پتی بور کاکائو یی ۲۵۰ گرم
مغز بادام ۱۰۰ گرم
من مغز بادام نداشتم بجاش ۱۰۰ گرم بیسکویت ریختم
پنیرماسکارپونه دوبسته(۴۰۰ گرم)
میشه از هرپنیر خامه ای دیگه ای هم استفاده کرد ولی ماسکارپونه بهتره
ژله با طعم دلخواه یک بسته
میوه مناسب با ژله به مقدار لازم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
آب سرد نصف لیوان
خامه قنادی ۳۰۰ گرم(اگه خامه قنادی دردسترس نبود به جاش خامه صبحانه پاکت صورتی رو بانصف لیوان شکر آسیاب شده)
شیر عسلی ۳ ق غ
عسل ۱ ق غ(من عسل نداشتم بجاش ۱ ق غ شیرعسل ریختم)
کره ۱۵۰ گرم
اگه بجای مغزبادام از بیسکویت استفاده کردین مقدار کره باید ۲۰۰ گرم باشه
ابتدا بیسکویت پودرشده و بادام پودر شده همراه کره کاملاً ورز میدیم تا حالت خمیری پیداکنه
کف قالب کمربندی پلاستیک میگذاریم وخمیر بیسکویتی روش پهن کرده و کاملاً صاف میکنیم
لایه پنیری(لایه وسط):
پنیر وخامه و عسل و شیرعسل پودر ژلاتین بن ماری شده و سرد همه رو باهم مخلوط میکنیم ومیریزیم روی لایه بیسکویتی و خوب خوب صاف میکنیم و کاملاً لایه پنیری رو با اطراف فیکس میکنیم ومیذاریم یخچال به مدت ۲ ساعت(من شب تا صبح گذاشتم)
این مرحله میوه هارو روی لایه پنیری میگذاریم
لایه ژله ای:
پودر ژله رو با ۱ لیوان ونیم آبجوش بن ماری کرده ومیگذاریم سرد بشه
و میریزیم روی لایه پنیری و میگذاریم یخچال تا کاملاً ببنده
بعد با چاقو دور ژله رو جدامیکنیم و کمربندقالب باز میکنیم
چیز کیک رو به کمک پلاستیک زیرش به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم و خیلی آروم پلاستیک از زیرش برمیداریم
این مقدار ازمواد برای قالب ۲۰مناسب هست
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتا_بیسکوییتی👇
دو لیوان و نیم شیر
یک قاشق غذا خوری ژلاتین
کمی گلاب
پنج قاشق غذا خوری بیسکوئیت بتی پورپودر شده
یه قاشق غذا خوری نشاسته حل شده در نصف لیوان آب
کمی شکر
کمی عسل
که میزان شیرینی بسته به ذائقه تون داره
همه موادرا مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا چند قل بخوره و قوام بیاد
بعد خاموش میکنیم و سه قاشق غذاخوری خامه را اضافه میکنیم
برای رنگ زرد زعفران زدم بسیار خوشمزه و عالی و لطیف هست
نوش جااان😊
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتا_رنگی👇
▫️شیر 4 لیوان
▫️پودر ژلاتین 4 ق غ
▫️خامه صبحانه 200 گرم یه پاکت صورتی
▫️شکر یک لیوان
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر ، بعد ژلاتین بن ماری شده رو به شیر اضافه میکنیم.
و خامه رو هم توی ظرفی ریختم و با همزن دستی یکم مخلوطش کردم و یکم از مواد ولرم شده رو بهش اضافه کردم یکدست که شد به کل مواد اضافه میکنم.
حالا موادم رو یه سریش رو رنگی کردم و رنگ خوراکی ریختم ، یه سریش رو سفید گذاشتم موند . بعد داخل قالبم اولش رنگی ها رو ریختم و گذاشتم یخچال ببنده و بعد که از نیم بند یه خرده سفت تر شد ، لایه بعدی سفید ریختم و به همین ترتیب .
بعد که کلا پاناکوتا خوب بسته شد ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و این ور و اون ور کردم . چون پاناکوتا خامه داره خیلی راحت بیرون میاد .
روش یه دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم
اگه دوست ندارید رنگی کنید مثل من پاناکوتا ساده درست کنید
4یا 5ساعت بگذارید بمونه تا خودشو خوب بگیره بعد برش گردونید😋
اگه راضی بودید صلواتی برای امام زمان عزیزمون بفرستید 💖
@sofrebanovanbeheshti
#اسفناج_پلو 👇
برای 4نفر
نیم کیلو اسفناج پاک شده،
گوشت مرغ
2عددهویج متوسط
1عددسیب زمینی کوچیک،
1عددفلفل دلمه،
1عددپیازمتوسط،
5پیمانه برنج،
رب 1قاشق غذاخوری،
زعفران به دلخواه.
پیازراخلالی خوردکرده وسرخ می کنیم وکنارمی گذاریم،هویج وسیب زمینی رابه صورت نگینی خوردکرده وباشعله خیلی کم روی گاز تفت می دهیم،مرغ را که قبلاآب پزکرده ایم ریش ریش می کنیم ،دراین فاصله اسفناج رادرظرف دیگری ریخته ودرظرف رامی گذاریم (هیچ آبی به اسفناج اضافه نمی کنیم )
بعدازاینکه داخل ظرف اسفناج بخارگرفت درظرف رابرمی داریم،
موادی راکه قبلاداشتیم هیچ کاری به آن نداریم فقط بعد ازخشک شدن آب اسفناج به اندازه چندثانیه اسفناج رادرروغن تفت می دهیم وبقیه موادراهمراه بارب وادویه کاری وفلفل سیاه به اسفناج اضافه می کنیم
لابه لای برنج آبکش شده قرارمی دهیم،
موقع دم کشیدن برنج زعفران رااضافه می کنیم( برنج کته هم مشکلی نداره)
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_با_مارمالاد_پوست_پرتقال
#مارمالاد_پوست_پرتقال
تخم مرغ ۱ عدد
مارمالاد پوست پرتقال نصف پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن یک دوم پیمانه
تخم مرغ رو بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر را به صورت جداگانه اضافه کنید
بعد مارمالاد رو اضافه میکنیم بعد
آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده والک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید
حالا مواد رو با دمای ۱۸۰درجه ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار میدیم بعد دو دقیقه هم گریل رو روشن میکنید البته من در قالب مافین درست کردم 😉😋
نوش جااان
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#مارمالاد_پوست_پرتقال خانمهای عزیز این مارمالاد رو حتما درست کنید عاااالیه 👌👌👌جدا از بحث مربا، کارب
اینم دستور مارمالاد پوست پرتقال ☝️
#چیزکیک👇
لایه ی رویی
پودرژله ترجیحا آلوورا👈 یک بسته
میوه دلخواه مثل توت فرنگی پرتقال هلو انگور...
لایه دوم
کیک یا بیسکوییت پتی بور همراه کره وبه دلخواه پودرچهارمغز👇👇
کیک حتما باید از نصف قالب کمربندی سطحش پایینتر باشه یعنی مایه کیک رو خیلی کم بریزید برای پخت
بیسکوییت ها رو در آسیاب بریزید تا پودر بشه و با کره مخلوط کنید تا حالت خمیریکدست ونرمی بشه
لایه زیرین
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
پنیرخامه ای یک بسته
خامه یک بسته
شکر نصف لیوان
قالب کمربندی
ابتدا اجازه بدید کیکتون خنک بشه ویا اگر ازبیسکوییت استفاده میکنید باقاشق به صورت یکنواخت کف قالب کمربندی پهن کنید
سپس پودرژلاتین رو با حرارت غیرمستقیم(بن ماری)با حدود دوقاشق آب حل میکنیم
حالا خامه ،پنیرخامه ای وشکر رو مخلوط میکنیم و پودر ژلاتین رو تا هنوز گرم هست اضافه میکنیم و باز خوب مخلوط میکنیم
این مخلوط رو روی کیک آماده با قاشق یکنواخت پخش میکنیم وحالا از میوه های برش خورده روی سطح مایه پنیری میچینیم و قالب رو داخل فریزر به مدت نیم ساعت یا در یخچال به مدت یکساعت قرارمیدیم تا خوب سفت بشه
مرحله آخر پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم وبا مفتول دستی خوب به هم میزنیم تا هیچ ذره پودری باقی نمونه و حالا حتماحتما حتما ده دقیقه ای صبر کنید تا خنک بشه تا داغی ژله، لایه ی زیری رو بازنکنه و دوباره قالب رو داخل یخچال یا فریزر میگذاریم تا کاملا ژله بسته بشه
و در آخر هم که با احتیاط دیواره قالب رو از کف جداکرده و داخل ظرف سرو میگذاریم.
@sofrebanovanbeheshti