توجه توجه📢📢📢 🏋 #مسابقه #مسابقه 🏋
در آستانه اولین سالگرد تاسیس گروه بانوان بهشتی و مقارن شدن با دهه مبارک فجر مدیران گروه ضمن عرض تبریک و آرزوی شادکامی به شما عزیزان و همچنین کاربرانی که موجب افتخار و رونق این گروه می باشند اقدام به برگزاری #مسابقه_آشپزی کرده اند👏👏👏
ان شاءالله روز ۱۳بهمن #شنبه مسابقه #پخت_کیک_تزیین_کم_هزینه_و_سالم داریم 🎂👏👏👏
هر کدوم از دوستان که کیک زیباتر با هزینه کمتر و مواد سالم و مفید درست کرد و با نظر و رای شما عزیزان بیشترین رای رو گرفت بهترین کیک خواهد بود و برنده میشه😉🎉
شرایط مسابقه👇👇👇
🔴عکس کیک 📷باید کاملا مشخص و واضح باشد و نیمه نباشد ❌
🔴عکس کیک باید جدید باشد 👌و از عکسهای قبلی نباشد ❌
🔴عکس به همراه دستور کامل و اینکه از چه موادی برای تزیین استفاده شده و همچنین هزینه ی برآورد شده ارسال شود 👍
🔴🔴🔴🔴📢📢📢نکته📢📢📢📢
حتما نباید خامه کشی باشد فقط تزئین شده و زیبا باشد با هر چیزی که در اختیار دارید😉😉😉
از صبح روز شنبه ۱۳بهمن مسابقه شروع میشه و تا ساعت ۵ عصر مهلت ارسال عکس کیک ها و توضیحات شماست
از ساعت ۶ بعد از نماز مغرب رای گیری آغاز میشه تا ساعت ۷
ساعت ۷ ان شاءالله نتیجه اعلام میشه🎉🎉🎉👏👏❤️❤️😍😍😉😉
جایزه ای برای برنده در نظر گرفته شده که انشاءالله بعد از اعلام نتایج تقدیم شان خواهد شد🎁
پس عجله کنید 🏃🏃🏃از همین امروز به فکر باشید که برای روز مسابقه استرس نگیرید😨 و به موقع عکس های خوشمزه های خودتون رو ارسال بفرمایید ❤️❤️
منتظر کارهای عاااالی و اشتها برانگیز تون هستیم😉😉😉
موفق باشید 💪
التماس دعا
یاعلی ✋
ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
الهی سفره تون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون
ان شالله🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺
#کمبود_ویتامین_D
#کمخونی
سویق کامل
حریره بادام
خرما روزی سه عدد
#کم_خونی
#تالاسمی
#کم_خونی_شدید
#فقر_آهن
🔸قرص خون امام رضا علیه السلام سه الی ۷ بسته
🔸داروی خونساز
🔸 داروی استخوانساز سه الی هفت بسته
🔸جامع رضوی با یک لیوان اب تره سه بار یک روز در میان
♦️غذاهای مفید
گوشت کبابی گوسفندی، سبزی تره، شکر سرخ نیشکر، باقلای ارگانیک، شیره انگور ،خرما ،توت، کاهو، انجیر، فالوده سیب
🔹اعمال مجرب برای کم خونی و کمبود ویتامین دی :
بیداری بین الطلوعین
🔻پنج دقیقه قبل اذان صبح تا پنج دقیقه بعد آن در مقابل نور ماه قرار بگیرید (در حانم ها صورت کفایت می کند) و نیازی به آفتاب هم نیست
🔻غذا را زیاد بجوید.
🔻روزه بگیرید و دو وعده ای غذا بخورید
🔻پرهیز کامل از لبنیات پاستوریزه
🔻غذاهای بسته بندی مصرف نشود
🔻پرهیز از نوشابه ها و فست فود ها
🔻بعد غذا چای نخورید
🔻نان بدون سبوس نخورید
🔻سبوس برنج همراه برنج مصرف شود
🔻حتی المقدور برنج قهوه ای به جای برنج سفید مصرف شود
#دانستن_وسلامتی_حق_شماست
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کباب_شامی_با_سبوس_برنج 👇
🌸100گرم گوشت رو بایک سیب زمینی متوسط و یک پیاز چرخ کردم(داخل مولینکس) زردچوبه و نمک و فلفل زدم، یک قاشق غذاخوری سبوس برنج روهم اضافه کردم وبا هم ورز دادم.
اندازه گردو برداشته و پهن کردم داخل روغن سرخ کردم.
🌸اون فرفری ها واین نونهای کوچولو اضافه خمیر جادویی بود که آخر بار در روغن سرخ کردم 😁بچه هام سس ریختن روش وخوردند.
خوشمزه بود😁
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_تابه_ای👇
چندساعت ازقبل گوشت را بانصف وزن گوشتتون پیازرنده کنین...
باادویه مزه دارکنید(نمک،فلفل سیاه ،پودرپاپریکا،پودرسیر،پودرگل سرخ،،،کمی پودردارچین،پودرزنجفیل....)
گوشت راکاملا ورزداده تاادویه ابخوبی بخوردگوشت برن....
سپس در یخچال بگذارید...
هرچی بیشتربماندخوشمزه ترمیشه....
سپس کف یک ماهیتابه روکمی باکره چرب کرده...
گوشت ومنتقل کنید..
باحرارت کم بگذاریدبپزه...
کباب به آب میافته.....
سپس آنهارابه مستطیلهای یکسان برش دهید....
کبابهاروبرگردونین...
بعدازچفت شدن آب آنهاچندگوجه راحلقه نموده روی آنهابچینید...
وهم چنین اگه فلفل دلمه ای هم دردسترستون بود..
آنهاراخلال کنید..
یه مقدارآب جوشیده اضافه کنید...
درماهیتابه راگذاشته بگذاریدآرام آرام پخت ادامه پیدا کنه...
وقتی جاافتادوبه روغن افتاد...
پخت تمام شده....
به ظرف سروانتقال داده باچند پرجعفری وسیب زمینی سرخکرده تزیین نموده....
میل بفرمایید😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_کاکائویی_موزی👇
تخم مرغ:دوعدد
شکر:چهار قاشق غذاخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری پر
آرد:دو پیمانه
پودر کاکائو:دو قاشق غذاخوری
شیر:یک ونیم پیمانه
موزپوره شده۱عددبه دلخواه
تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید
شیر و ارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت .
موزهم اگه دوست داشتین اضافه کنید.
در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید
وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه.
نوش جانتون😋😋😋
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
🇮🇷 فجر فاطمی 🇮🇷
چهلمین فجر هدایت به جلالت آمد
دهه فجر ولایت به هدایت آمد
یاد آن پیر سفرکردهی ایام بخیر
فجر امید و هدایت به سلامت آمد
جلوهی روح خمینی به صداقت آمد
نور حق خامنهای بهر هدایت آمد
دههی فاطمی در فجر ولایت آمد
نور مهدی(عج) به حمایت ز ولایت آمد
ما در طول این چهل سال مرتبا پیشرفت کردیم مرتبا جلو رفتیم ومرتبا قوی شدیم.
به فرموده رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای
انقلاب اسلامی به کوری چشم دشمنان، چهل ساله شد. علی رغم اینکه استکبار جهانی تلاش
زیادی انجام داد تا طول عمر انقلاب اسلامی به سه ماه هم نکشد اما بحمدالله انقلاب اسلامی
همچنان پا برجاست و چهل سالگی اش را جشن می گیریم.
#دهه_فجر
#چهلمین_سالگرد_پیروزی_انقلاب_اسلامی بر شما اعضای محترم کانال مبارک باد 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
❤️سلام دوستان عزیز و بانوان بهشتی ❤️
آغاز 🇮🇷دهه مبارک فجر🇮🇷 را خدمت همه ی شما عزیزان تبریک عرض میکنیم و خوشحالیم که در آستانه ی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی مانیز اولین سالگرد گروه بانوان بهشتی را جشن میگیریم 🎉🎉
امروز دوازدهم2⃣1⃣بهمن دقیقا ۳۶۵ روز است که با شماییم.
از روزی که به تاسی از رهبرعزیزمون
زاده زهرا و نایب برحق امام زمان(عج) ،
آیت الله خامنه ای
مقتدای همه ما شیعیان
تلگرام را ترک کردیم و یک نرم افزار ایرانی را انتخاب کردیم💪
در طی این مدت در دنیای مجازی با شما گفتگو کردیم، یکدیگر را محک زدیم، ارزیابی کردیم و در نهایت باور کردیم و حال می دانیم که این پنجره🌠 به کوچه تنهایی گشوده نشده است.
ما آمدیم تا با شما باشیم ✌️ آمدیم تا حس خوب آشپزخانه ی بهشتی🍽 را در منزل شما پر رنگ کنیم، آمدیم که به زندگی شما رونق بیشتری بدهیم و طبخ اسلامی و سبک زندگی اسلامی رو باهم یاد بگیریم🌈 آمده ایم تا بمانیم و در خاطره ها اثرگذار و ماندگار شویم.
در این مدت هزاران پنجره رو به دلهای آفتابی🌞 و پاک شما گشودیم، شمایی که در محیط مجازی کاربر 📱هستید ولی برای ما یاور.💪
شما یاوران ما مهربانانه ما را در جستجوی آرمان هایمان تنها نگذاشتید و اگر نبودید، ما در نیمه راه باز می ماندیم و کمر خم می کردیم. هر روز به امید حضور مجازی شما، پنجره مان را می آراستیم تا پا به پای پرشتاب شما گام برداشته باشیم و روح جستجوگر شما را پاسخ گفته باشیم.
مگر نه اینکه دوستان همراه و همراز هستند. شما با صمیمیت برخاسته از یکرنگی و مهربانی❤️ تان ما را یاری دادید، همراه مان بودید👍 و کاستی ها را صبورانه تاب آوردید.
از جوانی ، نشاط ، هنر و تجربیات و کدبانو گری شما بسیار آموختیم و رایحه روح بخش شور و نشاط تان را با هر نفس فرو دادیم و بر صورت خستگی ها و بیم ها به پشتوانه خدای زیبایی ها و شما خنده زدیم.💪
یک سال از آغاز راه می گذرد ولی ما هنوز به مقصد نرسیده ایم. رفتن جوهره ما است و رسیدن پایانمان.
در این راه بی انتها شما با ما باشید، راه بنمایید و یاری کنید .🏁
در این میان به مقدار متنابهی روح جستجوگر، دیدگان روشن، رای و اندیشه جوانی، نگاه منتقد و پرسشگر و تمام خوبی هایی که جوانان میهمان را با آن سرشته اند نیازمندیم.
خدمتگزاران شما در گروه بانوان بهشتی
۱۲/۱۱/۹۷
🌺🌺 رحمتی . بانی . رحیمی 🌺🌺
لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
الهی سفره تون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون
ان شالله🙏🙏🙏
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#پاناکوتا_موزی👇
شیر یک پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
پودرژلاتین ۱ ق غذاخوری
خامه صبحانه پاکت صورتی برای هر پیمانه یک چهارم پاکت
میتونین خامه کمتر بریزین یا کلاً حذف کنین
شکر هم ۲ تا ۳ ق غذاخوری
موز ۲ یا ۳ عدد
کم وزیادش با شما حتی میتونین از شیر موز آماده سوپر مارکتی استفاده کنین،من همین کار کردم فکرمیکنم به صرفه ترباشه😉
شیرینی اش سلیقه ای هست کم وزیادش با شما
رنگ خوراکی واسانس در صورت نیاز خیلی کم
این مواد پاناکوتا پایه هست
هر کس با توجه به حجم قالب موادرو بیشتر میکنه
یا میتونه طعمش رو عوض کنه
مثلاً پاناکوتا وانیلی، شکلاتی، نسکافه ای، قهوه،آناناس،هلو،وانواع میوه ها....
ان شاءالله درست کنین ولذت ببرین
ابتدا پودر ژلاتین روی شیر سرد میپاشیم کمی که حالت اسفنجی پیداکرد، خامه و همه مواد اضافه میکنیم، قابلمه رو میگذاریم روی بخارآب(روش بن ماری)
صبرمیکنیم تا پودر ژلاتین وشکر خامه کاملاً حل بشه
اگر خامه حالت بریده بریده پیدا کرد اصلاً نترسین، میتونین قبل از اینکه بریزین تو قالب،مواد از تنظیف ردّ کنین تا یکدست بشه
قالب کمی چرب میکنین ومواد که کاملاً سرد هست میریزین تو قالب ومیگذارین تو یخچال تا کاملاً ببنده
بعد هم دورش به آرومی آزاد میکنین و ظرف میگذارین روی قالب و برمیگردونین
کف ظرف مورد نظر خیلی کم چرب میکنین که اگه دسر وسط ظرف قرار نگرفت، بتونین خیلی آروم جابه جاش کنین
سعی کردم همه نکات بگم
ان شاءالله درست کنین ولذت ببرین
موفق باشین🌺
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی
تو یخچال ما تنها ظرفی که صادقه ظرف پنیره…👀
در قابلمه رو بر میداریم توش خیاره
ظرف حلوا شکری رو باز میکنیم توش پیاز داغه😐
شیشه مربا رو باز میکنیم توش رب گوجست🙁
بطری نوشابه رو باز میکنی توش عرق نعناس😳
بد زمونه ای شده😖🙃🙄😉
✍با لبخند😁و عشق ❤️آشپزی کنید 👌
🍃🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_موز_با_گردو👇
تخم مرغ ۳ عدد
موز 2 عدد (پوره شده حدودا ۳/۴ لیوان) (حتی نصف لیوان هم بشه بریزین ، زیاد نریزین ممکنه کیکتون رو خمیری کنه )
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
پودر دارچین ۱ ق م
گردو خرد شده به دلخواه .
موز رو پوستش رو جدا کردم و داخل غذاساز یا میکسر انداختم و پوره کردم .
اول سفیده رو از زرده جدا کردم هم زدم
وقتی دوبرابر شد گذاشتم یخچال، بعد زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن چند دقیقه زدم تا کرم رنگ بشه،
بعد روغن مایع رو اضافه کردم و کمی هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو الک کردم و و داخل موادم دوباره الک کرده و با لیسک یا قاشق هم زدم .
بعد پوره موز رو اضافه کردم و هم زدم . در آخر سفیده تخم مرغ و اضافه کردم با لیسک دورانی هم زدم.
گردوها رو هم کمی آرد بهش زدم (این کار به خاطر ته نشین نشدن گردو هستش ) و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم.
قالبم رو چرب کردم ( از روغن جدا کننده استفاده بشه بهتره ، برای تهیه اش ۵۰ گرم روعن جامد یا کره + ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد رو مخلوط و با همزن ۵ دقیقه بزنین .
این روغن رو در ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کنین )
بعد مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
من در توستر پختم.
موقع پخت سر بزنید تا نسوزد باحال دندون چک کنید کیک رو.
بعد از پخت و یه ربع که خنک شد از قالب جدا کردم و روشو با گاناش تزیین کردم😊😍
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان☺️
هزینه پخت تقریبا 12تومن🌹
@sofrebanovanbeheshti
فرنی بادمنوشِ پونه😍
#فرنی👇
شیردولیوان+نصفِ لیوان اب هم ریختم.
اردبرنج 4ق غذاخوری سرصاف.
نبات به مقدارِلازم.
شیرِسردراهمراه بااردروی گازهمزدم
شعله بالابودمرتب هم میزنیم.
جوش اومدکم کردم ونبات ریختم توش.
دیگه گلاب وزعفران هم خیلی عالیه برای عطرش ورنگش که من نداشتم نریختم😍
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی👇
این کیک برگردان باپرتقال توسرخ خیییلی خوشمزست،ازعطر وطعم وبافت لطیفش هرچی بگم کم گفتم😊👌
واماموادموردنیازشهد:
پرتقال توسرخ دوعددکوچک
شکر100گرم،آب 50گرم
شکر و آب روروی حرارت بگذارید تاشکر حل بشه،پرتقالهای ورقه شده رو اضافه کرده حرارت روکم کنید تا نیمساعت نرم بشن.
شهدتون خیلی غلیظ نشه.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
تخم مرغ2عدد
آرد175گرم
شکر125گرم
کره 60گرم
آب پرتقال 25میلی لیتر
رنده پوست پرتقال نصف ق.چ
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری پُر
باترمیلک (به 100میلی لیتر شیر، نصف ق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو اضافه کنید، بهم نزنید و کناربگذارید تا یک ربع بعد باتر میلک آماده میشه)
🍰🍊🍰🍊🍰🍊🍰🍊🍰🍊🍰🍊
ابتدا کره و شکر رو با همزن چند دقیقه میزنیم تا کمی شکر حل بشه.
بعد دونه دونه تخم مرغها و رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم و هفت دقیقه خوب میزنیم تا کاملا نرم و روشن بشه.
بعد باترمیلک و آب پرتقال رو اضافه میکنیم و سه دقیقه میزنیم.
همزن رو کنار میگذاریم و آرد رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم.
هربار بصورت دورانی مخلوطش میکنیم.
قالب20سانتی رو چرب کرده کاغذروغنی میندازیم، کمی از شهد روبا برس کف قالب میزنیم و پرتقال ها رو مرتب می چینیم.
در فر180درجه که قبل از شروع کار روشن کردیم قرارمیدیم.
بعد از چهل دقیقه چک میکنیم.
بعد که کمی ازداغی افتاد با احتیاط بر میگردونیم.
نوش جان☺️
برآورد هزینه:حدود 7 هزارتومان
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجانی👇
آرد 5ق غذاخوری
شکر4ق غذاخوری،
روغن 3ق غذاخوری
شیر5ق غذاخوری
تخم مرغ 1عدد،
بیکینگ پودر 1ق چایخوری
وانیل2ق چایخوری
ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده
تخم مرغ را در ظرفی دیگر هم میزنیم
بعد با روغن و شیر خوب با همزن دستی هم میزنیم.
و کم کم مواد خشک را اضافه کرده و هم میزنیم.
فنجان ها را چرب کرده،مواد را تا نصف فنجان میریزیم.
قابلمه اب میریزیم طوری که تا نصف فنجان باشد.
فنجان داخل قابلمه میچینیم،میگذاریم روی گاز هر وقت جوش اومد دم کنی میگذاریم.
به مدت بیست دقیقه با شعله کم بجوشه.
تزیین با عسل و پودر نارگیل
هزینه : حدود2000
@sofrebanovanbeheshti