#کباب_تابه_ای👇
چندساعت ازقبل گوشت را بانصف وزن گوشتتون پیازرنده کنین...
باادویه مزه دارکنید(نمک،فلفل سیاه ،پودرپاپریکا،پودرسیر،پودرگل سرخ،،،کمی پودردارچین،پودرزنجفیل....)
گوشت راکاملا ورزداده تاادویه ابخوبی بخوردگوشت برن....
سپس در یخچال بگذارید...
هرچی بیشتربماندخوشمزه ترمیشه....
سپس کف یک ماهیتابه روکمی باکره چرب کرده...
گوشت ومنتقل کنید..
باحرارت کم بگذاریدبپزه...
کباب به آب میافته.....
سپس آنهارابه مستطیلهای یکسان برش دهید....
کبابهاروبرگردونین...
بعدازچفت شدن آب آنهاچندگوجه راحلقه نموده روی آنهابچینید...
وهم چنین اگه فلفل دلمه ای هم دردسترستون بود..
آنهاراخلال کنید..
یه مقدارآب جوشیده اضافه کنید...
درماهیتابه راگذاشته بگذاریدآرام آرام پخت ادامه پیدا کنه...
وقتی جاافتادوبه روغن افتاد...
پخت تمام شده....
به ظرف سروانتقال داده باچند پرجعفری وسیب زمینی سرخکرده تزیین نموده....
میل بفرمایید😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_کاکائویی_موزی👇
تخم مرغ:دوعدد
شکر:چهار قاشق غذاخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری پر
آرد:دو پیمانه
پودر کاکائو:دو قاشق غذاخوری
شیر:یک ونیم پیمانه
موزپوره شده۱عددبه دلخواه
تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید
شیر و ارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت .
موزهم اگه دوست داشتین اضافه کنید.
در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید
وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه.
نوش جانتون😋😋😋
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
🇮🇷 فجر فاطمی 🇮🇷
چهلمین فجر هدایت به جلالت آمد
دهه فجر ولایت به هدایت آمد
یاد آن پیر سفرکردهی ایام بخیر
فجر امید و هدایت به سلامت آمد
جلوهی روح خمینی به صداقت آمد
نور حق خامنهای بهر هدایت آمد
دههی فاطمی در فجر ولایت آمد
نور مهدی(عج) به حمایت ز ولایت آمد
ما در طول این چهل سال مرتبا پیشرفت کردیم مرتبا جلو رفتیم ومرتبا قوی شدیم.
به فرموده رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای
انقلاب اسلامی به کوری چشم دشمنان، چهل ساله شد. علی رغم اینکه استکبار جهانی تلاش
زیادی انجام داد تا طول عمر انقلاب اسلامی به سه ماه هم نکشد اما بحمدالله انقلاب اسلامی
همچنان پا برجاست و چهل سالگی اش را جشن می گیریم.
#دهه_فجر
#چهلمین_سالگرد_پیروزی_انقلاب_اسلامی بر شما اعضای محترم کانال مبارک باد 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
❤️سلام دوستان عزیز و بانوان بهشتی ❤️
آغاز 🇮🇷دهه مبارک فجر🇮🇷 را خدمت همه ی شما عزیزان تبریک عرض میکنیم و خوشحالیم که در آستانه ی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی مانیز اولین سالگرد گروه بانوان بهشتی را جشن میگیریم 🎉🎉
امروز دوازدهم2⃣1⃣بهمن دقیقا ۳۶۵ روز است که با شماییم.
از روزی که به تاسی از رهبرعزیزمون
زاده زهرا و نایب برحق امام زمان(عج) ،
آیت الله خامنه ای
مقتدای همه ما شیعیان
تلگرام را ترک کردیم و یک نرم افزار ایرانی را انتخاب کردیم💪
در طی این مدت در دنیای مجازی با شما گفتگو کردیم، یکدیگر را محک زدیم، ارزیابی کردیم و در نهایت باور کردیم و حال می دانیم که این پنجره🌠 به کوچه تنهایی گشوده نشده است.
ما آمدیم تا با شما باشیم ✌️ آمدیم تا حس خوب آشپزخانه ی بهشتی🍽 را در منزل شما پر رنگ کنیم، آمدیم که به زندگی شما رونق بیشتری بدهیم و طبخ اسلامی و سبک زندگی اسلامی رو باهم یاد بگیریم🌈 آمده ایم تا بمانیم و در خاطره ها اثرگذار و ماندگار شویم.
در این مدت هزاران پنجره رو به دلهای آفتابی🌞 و پاک شما گشودیم، شمایی که در محیط مجازی کاربر 📱هستید ولی برای ما یاور.💪
شما یاوران ما مهربانانه ما را در جستجوی آرمان هایمان تنها نگذاشتید و اگر نبودید، ما در نیمه راه باز می ماندیم و کمر خم می کردیم. هر روز به امید حضور مجازی شما، پنجره مان را می آراستیم تا پا به پای پرشتاب شما گام برداشته باشیم و روح جستجوگر شما را پاسخ گفته باشیم.
مگر نه اینکه دوستان همراه و همراز هستند. شما با صمیمیت برخاسته از یکرنگی و مهربانی❤️ تان ما را یاری دادید، همراه مان بودید👍 و کاستی ها را صبورانه تاب آوردید.
از جوانی ، نشاط ، هنر و تجربیات و کدبانو گری شما بسیار آموختیم و رایحه روح بخش شور و نشاط تان را با هر نفس فرو دادیم و بر صورت خستگی ها و بیم ها به پشتوانه خدای زیبایی ها و شما خنده زدیم.💪
یک سال از آغاز راه می گذرد ولی ما هنوز به مقصد نرسیده ایم. رفتن جوهره ما است و رسیدن پایانمان.
در این راه بی انتها شما با ما باشید، راه بنمایید و یاری کنید .🏁
در این میان به مقدار متنابهی روح جستجوگر، دیدگان روشن، رای و اندیشه جوانی، نگاه منتقد و پرسشگر و تمام خوبی هایی که جوانان میهمان را با آن سرشته اند نیازمندیم.
خدمتگزاران شما در گروه بانوان بهشتی
۱۲/۱۱/۹۷
🌺🌺 رحمتی . بانی . رحیمی 🌺🌺
لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
الهی سفره تون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون
ان شالله🙏🙏🙏
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#پاناکوتا_موزی👇
شیر یک پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
پودرژلاتین ۱ ق غذاخوری
خامه صبحانه پاکت صورتی برای هر پیمانه یک چهارم پاکت
میتونین خامه کمتر بریزین یا کلاً حذف کنین
شکر هم ۲ تا ۳ ق غذاخوری
موز ۲ یا ۳ عدد
کم وزیادش با شما حتی میتونین از شیر موز آماده سوپر مارکتی استفاده کنین،من همین کار کردم فکرمیکنم به صرفه ترباشه😉
شیرینی اش سلیقه ای هست کم وزیادش با شما
رنگ خوراکی واسانس در صورت نیاز خیلی کم
این مواد پاناکوتا پایه هست
هر کس با توجه به حجم قالب موادرو بیشتر میکنه
یا میتونه طعمش رو عوض کنه
مثلاً پاناکوتا وانیلی، شکلاتی، نسکافه ای، قهوه،آناناس،هلو،وانواع میوه ها....
ان شاءالله درست کنین ولذت ببرین
ابتدا پودر ژلاتین روی شیر سرد میپاشیم کمی که حالت اسفنجی پیداکرد، خامه و همه مواد اضافه میکنیم، قابلمه رو میگذاریم روی بخارآب(روش بن ماری)
صبرمیکنیم تا پودر ژلاتین وشکر خامه کاملاً حل بشه
اگر خامه حالت بریده بریده پیدا کرد اصلاً نترسین، میتونین قبل از اینکه بریزین تو قالب،مواد از تنظیف ردّ کنین تا یکدست بشه
قالب کمی چرب میکنین ومواد که کاملاً سرد هست میریزین تو قالب ومیگذارین تو یخچال تا کاملاً ببنده
بعد هم دورش به آرومی آزاد میکنین و ظرف میگذارین روی قالب و برمیگردونین
کف ظرف مورد نظر خیلی کم چرب میکنین که اگه دسر وسط ظرف قرار نگرفت، بتونین خیلی آروم جابه جاش کنین
سعی کردم همه نکات بگم
ان شاءالله درست کنین ولذت ببرین
موفق باشین🌺
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی
تو یخچال ما تنها ظرفی که صادقه ظرف پنیره…👀
در قابلمه رو بر میداریم توش خیاره
ظرف حلوا شکری رو باز میکنیم توش پیاز داغه😐
شیشه مربا رو باز میکنیم توش رب گوجست🙁
بطری نوشابه رو باز میکنی توش عرق نعناس😳
بد زمونه ای شده😖🙃🙄😉
✍با لبخند😁و عشق ❤️آشپزی کنید 👌
🍃🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_موز_با_گردو👇
تخم مرغ ۳ عدد
موز 2 عدد (پوره شده حدودا ۳/۴ لیوان) (حتی نصف لیوان هم بشه بریزین ، زیاد نریزین ممکنه کیکتون رو خمیری کنه )
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
پودر دارچین ۱ ق م
گردو خرد شده به دلخواه .
موز رو پوستش رو جدا کردم و داخل غذاساز یا میکسر انداختم و پوره کردم .
اول سفیده رو از زرده جدا کردم هم زدم
وقتی دوبرابر شد گذاشتم یخچال، بعد زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن چند دقیقه زدم تا کرم رنگ بشه،
بعد روغن مایع رو اضافه کردم و کمی هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو الک کردم و و داخل موادم دوباره الک کرده و با لیسک یا قاشق هم زدم .
بعد پوره موز رو اضافه کردم و هم زدم . در آخر سفیده تخم مرغ و اضافه کردم با لیسک دورانی هم زدم.
گردوها رو هم کمی آرد بهش زدم (این کار به خاطر ته نشین نشدن گردو هستش ) و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم.
قالبم رو چرب کردم ( از روغن جدا کننده استفاده بشه بهتره ، برای تهیه اش ۵۰ گرم روعن جامد یا کره + ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد رو مخلوط و با همزن ۵ دقیقه بزنین .
این روغن رو در ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کنین )
بعد مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
من در توستر پختم.
موقع پخت سر بزنید تا نسوزد باحال دندون چک کنید کیک رو.
بعد از پخت و یه ربع که خنک شد از قالب جدا کردم و روشو با گاناش تزیین کردم😊😍
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان☺️
هزینه پخت تقریبا 12تومن🌹
@sofrebanovanbeheshti
فرنی بادمنوشِ پونه😍
#فرنی👇
شیردولیوان+نصفِ لیوان اب هم ریختم.
اردبرنج 4ق غذاخوری سرصاف.
نبات به مقدارِلازم.
شیرِسردراهمراه بااردروی گازهمزدم
شعله بالابودمرتب هم میزنیم.
جوش اومدکم کردم ونبات ریختم توش.
دیگه گلاب وزعفران هم خیلی عالیه برای عطرش ورنگش که من نداشتم نریختم😍
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی👇
این کیک برگردان باپرتقال توسرخ خیییلی خوشمزست،ازعطر وطعم وبافت لطیفش هرچی بگم کم گفتم😊👌
واماموادموردنیازشهد:
پرتقال توسرخ دوعددکوچک
شکر100گرم،آب 50گرم
شکر و آب روروی حرارت بگذارید تاشکر حل بشه،پرتقالهای ورقه شده رو اضافه کرده حرارت روکم کنید تا نیمساعت نرم بشن.
شهدتون خیلی غلیظ نشه.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
تخم مرغ2عدد
آرد175گرم
شکر125گرم
کره 60گرم
آب پرتقال 25میلی لیتر
رنده پوست پرتقال نصف ق.چ
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری پُر
باترمیلک (به 100میلی لیتر شیر، نصف ق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو اضافه کنید، بهم نزنید و کناربگذارید تا یک ربع بعد باتر میلک آماده میشه)
🍰🍊🍰🍊🍰🍊🍰🍊🍰🍊🍰🍊
ابتدا کره و شکر رو با همزن چند دقیقه میزنیم تا کمی شکر حل بشه.
بعد دونه دونه تخم مرغها و رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم و هفت دقیقه خوب میزنیم تا کاملا نرم و روشن بشه.
بعد باترمیلک و آب پرتقال رو اضافه میکنیم و سه دقیقه میزنیم.
همزن رو کنار میگذاریم و آرد رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم.
هربار بصورت دورانی مخلوطش میکنیم.
قالب20سانتی رو چرب کرده کاغذروغنی میندازیم، کمی از شهد روبا برس کف قالب میزنیم و پرتقال ها رو مرتب می چینیم.
در فر180درجه که قبل از شروع کار روشن کردیم قرارمیدیم.
بعد از چهل دقیقه چک میکنیم.
بعد که کمی ازداغی افتاد با احتیاط بر میگردونیم.
نوش جان☺️
برآورد هزینه:حدود 7 هزارتومان
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجانی👇
آرد 5ق غذاخوری
شکر4ق غذاخوری،
روغن 3ق غذاخوری
شیر5ق غذاخوری
تخم مرغ 1عدد،
بیکینگ پودر 1ق چایخوری
وانیل2ق چایخوری
ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده
تخم مرغ را در ظرفی دیگر هم میزنیم
بعد با روغن و شیر خوب با همزن دستی هم میزنیم.
و کم کم مواد خشک را اضافه کرده و هم میزنیم.
فنجان ها را چرب کرده،مواد را تا نصف فنجان میریزیم.
قابلمه اب میریزیم طوری که تا نصف فنجان باشد.
فنجان داخل قابلمه میچینیم،میگذاریم روی گاز هر وقت جوش اومد دم کنی میگذاریم.
به مدت بیست دقیقه با شعله کم بجوشه.
تزیین با عسل و پودر نارگیل
هزینه : حدود2000
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی_خیس👇 🌺🌺🌺🌺
شکر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
آرد 2 لیوان سر خالی
شیر دو لیوان
تخم مرغ 4عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو چهار قاشق غذاخوری
آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید
بعد دو لیوان از این مایع بردارید کنار بگذارید برای اینکه بوی خامی روغن از بین بره با شعله ملایم حرارت بدید و تقریبا دویست و پنجاه گرم شکلات نرم درآن حل کنید .
بعد در ظرفی جدا گانه تخم مرغ رابا وانیل اضافه کنید و تقریبا هشت دقیقه با همزن بزنید .
و بعد سس شکلاتی را اضافه و در حدود پانزده ثانیه بزنید .
در نهایت مخلوط ارد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید
البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 180 درجه به مدت 40الی 45 دقیقه بپزید خلال بزنید در صورتیکه به خلال چسبید اجازه بدید بیشتر تو فر بمونه
تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون دو لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بگذارید خنک بشه
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید
اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه
فوق العاده خوشمزه س
نکته (در صورتی که از شکلات در سس استفاده نشود ،شکر یک پیمانه استفاده شود)🌺🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
🍰 #کیک_یک_تخم_مرغی_بدون_فر*👇
مواد لازم: آرد:یک و یک دوم پیمانه
شیر:یک پیمانه
شکر:سه چهارم پیمانه
روغن:یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر:یک ق سوپخوری
وانیل:یک دوم ق چ
ابتدا تخم مرغ رو نیم ساعتی از یخچال بیرون میگذاریم که به دمای محیط برسه،بعد زرده و سفیده رو جدا هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کرده که خوب پف کنه،کنار میگذاریم.
روغن و شکر و زرده تخممرغ و وانیل رو خوب هم میزنیم،شیر رو اضافه کردم.
آرد رو توی سه مرحله به مایه اضافه کردم و در آخر سفیده تخم مرغی که زده بودیم رو اضافه و در حد مخلوط شدم هم زدم(زیاد هم خورده بشه پف نمیکنه).
ته قابلمه رو چرب کردم،
دیواره قابلمه نباید چرب بشه(مانع از پف کیک میشه)مواد رو میریزیم،روی کاغذ رو شعله پخش کن میگذاریم،در قابلمه رو دمی تمیز(بدون بو)میگذاریم،حدودیک ساعت و نیم تا دو ساعت بعد کیک خوشمزمون امادست.
نکته: بیست دقیقه اول به هیچ وجه در قابلمه باز نشه که پف کیک نخوابه.
حدودهزینه : آرد:هزار تومان
+شکر یک لیوان:هزار تومان
+شیر:پونصد تومان
+روغن: پونصد تومان
روکش کیک
شکر ۳ق غذاخوری
آب سه چهارم پیمانه
رنگ خوراکی آبی:یه قطره
نشاسته سفید:ی ق سوپخوری (برای قوام و غلیظ شدن)
مواد رو مخلوط،روی حرارتی ملایم مدام هم زدم تا غلیظ بشه،به صورت داغ روی کیک سرد ریختم
یک عدد شکلات تخته ای آب کردم(به صورت بن ماری)روی کاغذ روغنی شکل دلخواه رو دراوردم،ده دقیقه داخل یخچال گذاشتم خودشو که گرفت امادست
هزینه کلی کیک:کمتر از ۵هزار تومان
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_حلوا👇
این کیک رابه نظر من باهر کیک وهر حلوایی که دوست داشتیم میشود درست کرد که من از کیک پنبه ای که دستورش در کانال هست استفاده کردم.
(کیک پنبه ای): تخم مرغ1عدد آرد2پیمانه شکر1پیمانه ماست یاشیر1پیمانه روغن مایع1دوم پیمانه بکینگ پودر2ق مرباخوری وانیل1ق چایخوری
ابتدا تخم مرغ وشکرو وانیل راخوب هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن وماست را به نوبت اضافه میکنیم وخوب میزنیم.
آردوبکینگ پودر راباهم مخلوط کرده و2-3بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل فری که از قبل گرم شده بادمای 180درجه به مدت45دقیقه قرار میدهیم وپس از آن باسیخ چوبی چک میکنیم
اگر چیزی به سیخ نچسبید کیک پخته و فررا خاموش کرده5دقیقه میگذاریم کیک در فر نیمه بازباشد وسپس از فر درآورده وروی توری قرار میدهیم تا خنک شود.
حلوای ساده: آرد2پیمانه شکر1پیمانه آب1و1دوم پیمانه روغن مایع1پیمانه کره50گ گلاب4ق غذاخوری پودرهل مقداری زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر نارگیل برای تزئین پودر کاکائو درصورت تمایل3-4ق غذاخوری
طرز تهیه حلوا: ابتدا شربت حلوا را آماده میکنیم
برای همین اول شکروآب راباهم مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار میدهیم وخوب هم زده تا کاملا شکردر آب حل شودو وقتی شکرحل شد وشربت داغ شد خاموش میکنیم.
حالا آرد را2بار الک میکنیم وتوی تابه ای ریخته و روی گاز باشعله ی ملایم تفت میدهیم و مرتب هم میزنیم تانسوزد.
وقتی رنگ آرد تغییر کرد و خوب تفت خورد از روی شعله برداشته دوباره الک میکنیم وبعد از آن دوباره داخل تابه ریخته ودوباره کمی تفت میدهیم.
روغن را روی گاز گذاشته وباشعله ی ملایم فقط درحدی میگذاریم تا کمی داغ شود
اما باید مواظب باشیم تا نسوزد،سپس روغن را به آرامی به آرد تفت داده شده اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا رنگ آرد به رنگ دلخواه درآید.
زعفران دم کرده وگلاب و پودر هل را به شربت اضافه کرده واگر شربت سرد شده شعله را روشن کرده تا کمی گرم شود
وبعد به آردو روغن اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم و کره راهم اضافه کرده وآنقدر هم میزنیم تاحلواکاملا ازظرف جدا شود
وقتی به این مرحله رسید از روی گاز برمیداریم.
اگر خواستیم حلوای دورنگ داشته باشیم حلوارا دو قسمت کرده وبه یک قسمت 3-4ق غ پودر کاکائو اضافه میکنیم وآنقدر ورز میدهیم تا کاکائو به خورد حلوا برود.
روی کیک رابا چنگال کمی سوراخ میکنیم و روی کیک راآغشته به هر شربتی که دوست داریم میکنیم تا شربت به خورد کیک بره
بعد حلوا را روی کیک قرار میدهیم وبه صورت یکنواخت پهن میکنیم وبا پودر نارگیل مغز بادام وپسته وهر چیزی که تمایل داشتیم تزئین میکنیم.
من چون میخواستم کم هزینه باشه از خود حلوا وکمی پودر نارگیل برای تزئین استفاده کردم. این کیک میشه برای مجالس ترحیم و... حتی برای ماه رمضان به صورت برشهای منظم استفاده کرد،
برای این وقتی کیک سرد شد دوباره داخل قالب قرار داده و حلوارا یکنواخت روی کیک میکشیم و بعد برش میزنیم و به ظرف سرو منتقل میکنیم.
بسیار کیک خوش مزه ایه
توصیه میکنم برای یه بار هم که شده امتحان کنید. چون میخواستم کم هزینه باشه وبرای مسابقه شرکت کنم از مغزها برای تزیین استفاده نکردم
حدودا این کیک برای من 13 هزار تومان هزینه داشت.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجونی👇
با تزیین دنت وانیلی
تخم مرغ رسمی برا مرغ هامون بود😅ولی اگه از بیرون بخریم ۱۴۰۰تومان/آرد وبقیه مواد هم حدود۲تومان. دنت هم۲تومن
۵۵۰۰تومان هزینه نهایی😊
تخم مرغ ۲تا
شکر ۸ق غذاخوری
وانیل نوک ق چایخوری
گلاب ۵ق غذاخوری
روغن ۶ ق غذاخوری
آرد ۱۲ق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ق چایخوری
تخم مرغ و شکر و وانیل را با چنگال یا همزن میزنیم تا کرم زنگ بشه و حجمش بیشتر بشه
بعد شیر یا گلاب را اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم و آرد و بکینگ پودر که از قبل ۳بار الک کردیم و کنار گذاشتیم را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.
البته من دوبار الک میکنم و بار سوم الک کردن را داخل مواد الک میکنم کم کم.
بعد که مخلوط شد در قالبی که کف اون کاغذ روغنی انداختم و چرب کردم میریزم و روگاز میپزم
از شعله پخش کن استفاده میکنم و تو فر هم پختم.
هردو خیلی خوب میشه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یخچالی
دولیوان شیر🍼
یک لیوان شکر🍚
دوقاشق غذاخوری آرد🍴
سه قاشق غذاخوری کاکائو🍴
⅓ قاشق چایخوری وانیل🍴
یک قاشق غذاخوری گلاب🍴
دوبسته بیسکویت پتی بور یکی شکلاتی یکی ساده ▫️▪️
پنجاه گرم کره ◽️
دو قاشق غذاخوری نشاسته. 🍴
همه موادو غیر بیسکوییتا و کره ریختم تو یه ظرف و هم زدم تا یکدست شه🍨
بعدم گذاشتم روی گاز تا بجوشه🍲 وسفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کردم هم زدم تا باز شه
بعدم از رو گاز برداشتم تا یکم از داغی بیفته
کف یه قالب مستطیلی که من از ظرف غذا استفاده کردم یه نایلون پهن کنید تا دیواره هاروهم بپوشونه چون بعد همون دو طرف نایلون بگیرید راحت در بیاد خب بگذریم از سلفون یا کاغذ روغنی هم میتونین استفاده کنید🖱
حالا دو روش داریم که روش اول ترتمیز تره اونم اینه که با یه قاشق از موادتون که گرمه یه کوچولو برمیدارین و روی بیسکوییتتونو مواد میزنید 🔳
وبه ترتیب یه شکلاتی یه ساده بصورت ایستاده کنار هم میچینید ادامه میدید تا قالبتون پر شه البته من چون قالبم کوچولو بود همه بیسکوییتا استفاده نشد شما اگه قالب بزرگتری داشته باشید میتونین کیک بزرگ تری درست کنید مربعی هم میشه بستگی به قالب داره
روش بعدیم اینه توظرفتون بیسکوییتا رو یک در میون بصورت ایستاده بچینید مواد که گرمه روش بریزین فقط حواستون باشه بین همشون بره و از لبه بیسکوییت ها بالا نزنه ☺️🙃
بعدش من روشو یه نایلون کشیدم و باظرف ۲۴ ساعت گذاشتم تو یخچال ۴ ساعتم بگذارین کافیه اما هر چی بیشتر بمونه بیشتر بافتش شبیه کیک میشه.
بعد استراحتم تزیین میکنیمش 🎁 برای روش من خامه صبحانه یه نفره رو تو قابلمه کوچولو ریختم تا جوش اومد بعد چهار شکلات کاکائویی رو توش ریز کردم بعدم که حل شد برداشتم ریختم رو کیک بعد با قرص رنگی تزیینش کردم کلشم زیر ده تومن خرج داشت
@sofrebanovanbeheshti