#کیک_یخچالی
دولیوان شیر🍼
یک لیوان شکر🍚
دوقاشق غذاخوری آرد🍴
سه قاشق غذاخوری کاکائو🍴
⅓ قاشق چایخوری وانیل🍴
یک قاشق غذاخوری گلاب🍴
دوبسته بیسکویت پتی بور یکی شکلاتی یکی ساده ▫️▪️
پنجاه گرم کره ◽️
دو قاشق غذاخوری نشاسته. 🍴
همه موادو غیر بیسکوییتا و کره ریختم تو یه ظرف و هم زدم تا یکدست شه🍨
بعدم گذاشتم روی گاز تا بجوشه🍲 وسفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کردم هم زدم تا باز شه
بعدم از رو گاز برداشتم تا یکم از داغی بیفته
کف یه قالب مستطیلی که من از ظرف غذا استفاده کردم یه نایلون پهن کنید تا دیواره هاروهم بپوشونه چون بعد همون دو طرف نایلون بگیرید راحت در بیاد خب بگذریم از سلفون یا کاغذ روغنی هم میتونین استفاده کنید🖱
حالا دو روش داریم که روش اول ترتمیز تره اونم اینه که با یه قاشق از موادتون که گرمه یه کوچولو برمیدارین و روی بیسکوییتتونو مواد میزنید 🔳
وبه ترتیب یه شکلاتی یه ساده بصورت ایستاده کنار هم میچینید ادامه میدید تا قالبتون پر شه البته من چون قالبم کوچولو بود همه بیسکوییتا استفاده نشد شما اگه قالب بزرگتری داشته باشید میتونین کیک بزرگ تری درست کنید مربعی هم میشه بستگی به قالب داره
روش بعدیم اینه توظرفتون بیسکوییتا رو یک در میون بصورت ایستاده بچینید مواد که گرمه روش بریزین فقط حواستون باشه بین همشون بره و از لبه بیسکوییت ها بالا نزنه ☺️🙃
بعدش من روشو یه نایلون کشیدم و باظرف ۲۴ ساعت گذاشتم تو یخچال ۴ ساعتم بگذارین کافیه اما هر چی بیشتر بمونه بیشتر بافتش شبیه کیک میشه.
بعد استراحتم تزیین میکنیمش 🎁 برای روش من خامه صبحانه یه نفره رو تو قابلمه کوچولو ریختم تا جوش اومد بعد چهار شکلات کاکائویی رو توش ریز کردم بعدم که حل شد برداشتم ریختم رو کیک بعد با قرص رنگی تزیینش کردم کلشم زیر ده تومن خرج داشت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی_نسکافه_ای👇
#کیک_اسفنجی
۳تا تخم مرغ،
۱لیوان ارد ،
نصف لیوان شکر،
۱/۸لیوان آب خنک،
۱ ق غ عسل،
۱/۴ق چ بکینگ پودر
۱/۸ق چ وانیل ،
۱/۸ لیوان روغن مایع ،
نسکافه یا کاکائو به اندازه ای که میریزید همون اندازه از ارد کم میکنیم
اول زرده وسفیده را جدا میکنیم البته باید تخم مرغ خنک خنک باشه
بعد سفیده رو خوب میزنیم با دور تند همزن وقتی یکم پفکی شدشکر رو اضافه میکنیم
ووقتی خوب حالت گرفت زرده ها را یکی یکی اضافه میکنیم وبا دور کند همزن هر کدوم رو ۳۰ ثانیه میزنیم
البته نباید همزن خاموش بشه
بعد دوباره دور همزن رو تند میکنیم و۲ دقیقه دیگه با دور تند میزنیم ،
اب وعسل رو توی یه ظرف بزرگ مخلوط میکنیم وبعد سفیده ها رو میریزیم روی آب ولی هم نمیزنیم
بعد مواد خشک رو که باهم ۳ بار الک کردیم کم کم اضافه میکنیم وفولد میکنیم
در اخر هم روغن اضافه کرده کمی موادو فولد میکنیم وتوی قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه
البته بعد از نیم ساعت باید با سیخ چوبی امتحان کرد
@sofrebanovanbeheshti
#املت_خرما👇
ما بهش می گیم خرما مولوس.
اندازه هاش به دلخواهه.
چون دوست دارید نسبت تخم مرغش به خرما زیاد باشه یا بالعکس. چشمی باید بپزید چون بستگی داره دوست دارید شیرینیش کم باشه یا زیاد
من توی زمستون ها که هوا سرده به جای صبحانه بعضی مواقع برای شام و نهار هم درست می کنم.
ابتدا کمی روغن می ریزید
خرما بدون هسته رو در ظرف با گوشکوب کوبیده و وقتی نرم شد روی شعله کم داخل قابلمه قرار میدیم
تخم مرغها رو اضافه کرده و سریع هم می زنیم مثل املت گوجه واز روی گاز برمی داریم.
این غذا خیلی مقویه .
❤️نظرات تکمیلی دوستان در گروه😘😘😘👌👌👌👇
اگه دوست نداریدخییلی شیرین بشه خرماروکمتربریزید وتخم مرغ روبیشتر که دلتونم نزنه.
من برای ۵ نفر ۱۵ تاخرماریختم و۶ تاتخم مرغ.
برای اینکه بوی تخم مرغ بلند نشه خرما روباکمی دارچین درروغن تفت میدم وخوشبومیشه وطعمش هم خوب .
من دوسه تاگردوخردشده هم اضافه میکنم☺️
@sofrebanovanbeheshti
پیام سراسر محبت و انرژی یکی از اعضای محترم گروه☝️
✍ممنون دوست عزیز محبت دارید❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
KhanevadeMotaali12-18k.mp3
8.32M
#خانواده_متعالی
#استاد_پناهیان
#جلسه_دوازدهم(کمحجم)
📝 موضوع:
" 💌 رعایت احکام اسلام، حل ریشهای مشکلها
@Zendegi_Bakhsh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_یازدهم(کمحجم) 📝 موضوع: " راهی برای زندگی خالصانه💟 " @Zende
جلسه یازدهم☝️
ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🙏
#بیسکوییت👇
150گرم کره رو با50گرم پودرقند زدم تا کرم رنگ شد.
1عدد تخم مرغ اضافه کردم،به همراه 3قاشق چایخوری عسل ونوک قاشق چایخوری وانیل و1پنس نمک مخلوط کردم
.250آرد و50گرم نشاسته ذرت ویک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودروالک کرده واضافه کردم وبا دست ورز داده تا شکل خمیرشد.
10دقیقه مواد را توی یخچال گذاشتم
وبعد از اون با وردنه پهن کردم و کاترزدم ودر فربادمای 180درجه گذاشتم تا وقتی که زیرش طلایی شد.
@sofrebanovanbeheshti
#فطیر👇
یه قاشق چایخوری مخمر وشکررا درنصف لیوان شیر ریختم
،بعد یه لیوان ارد(ترجیحاسه بارالک شده) رادرظرف گودی ریخته ویک چهارم لیوان روغن ریختم،یک سوم لیوان شکر ریخته،ومخلوط کردم.
شیر،مخمر و شکر رابعد از ده دقیقه به بقیه مواد اضافه کرده ویک سوم لیوان شیر اضافه کرده وبادست قاطی میکنیم وورز میدیم تا خمیر نرمی به دست میاد
بعد سلفون روی موادکشیده وبایک حوله روی ظرف رامیپوشانیم
بعداز یک ساعت حجم خمیرمون بیشترشده وبه اصطلاح وراومده،پف خمیررابادست گرفته وبه اندازه نارنگی ازخمیربرداشته وگلوله میکنیم،وبعد باکف دست فشارداده
وگلوله های خمیرراباقطر یک سانت بازکرده وزرده تخم مرغ بایه قاشق مرباخوری زعفران دم کشیده مخلوط کرده وروی فطیرهارومال میکنیم،وکنجد سیاهدانه،رازیانه سلیقه ای است روی فطیرها میریزیم
بعد درسینی چیدم ودر قابلمه روی گاز شعله کم که دوتا پایه درقابلمه گذاشته (15دقیقه قبل قابلمه راروی شعله کم گذاشته ودر قابلمه هم میگذاریم که گرم شود)وسینی را روی پایه ها فرارمیدهیم،ودم کنی میگذاریم
تقریبا بعد ازیک 30 الی 40دقیقه فطیرهای مااماده است
@sofrebanovanbeheshti
💠بر طرف کردن لکه ها ی قهوه ای صورت؟
✅جواب:
✍استفاده از داروی صاف کننده خون ودرصورت عدم دسترسی استفاده ازعناب،زرشک کوهی،کاهو بمقدار زیاد
✍روغن بنفشه زیتونی به ابروها وموها مالیده شود.(خانم ها هرشب،آقایان هفته ای 2بار).
✍اگرلکه ها بصورت کک ومک است سه لقمه اول غذا را رویش نمک دریا بریزند وبخورند،ان شاء الله برطرف می شود
تعدیل مزاج سودا
📚استاد تبریزیان
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺