#حلوای_سه_آرد_مجلسی👇
آرد سفید : 125 گرم
ارد برنج 125: گرم
آرد نخودچی : 80 گرم
شکر : 3 پیمانه
آب : 3 پیمانه
روغن مایع : 200 گرم
کره : 25 گرم
گلاب : نصف پیمانه
محلول زعفران : 3 قاشق سوپخوری
پودر پسته و پرک بادام برای تزئین
اول شهد رو آماده می کنیم....
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم...
بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم
اول از همه اینو بگم که مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلییییی توی طعم این حلوا مهمه...
اگه خونگی باشن مسلما صد برابر بهتره ....
باز یه نکته دیگه اینکه چون ری کردن برنج فرق می کنه پس مسلما میزان روغن ممکنه کم و زیاد بشه...
پس توی ریختن روغن دقت کنین و کم کم بریزین
اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده...
بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم
بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه..
چون آرد نخودچی زودی می سوزه
هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم...
بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت
کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم..
از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین...
حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند.
حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن دربیاد تفت می دیم...
این مقدار روغن برای آرد من زیاد بود و من دقت نکردم و همه رو ریختم همون اول
تند تند هم می زنیم تا نسوزه ...
بارها هم گفتم چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین...
کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم..
هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن
حالا شربت آمادهی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم...
مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین...
تابه رو از روی حرارت بردارین...
گفتم کم کم...
ممکنه همه شربت استفاده نشه..
خودتون متوجه می شین...
اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بگذارین و هم بزنین
تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.🌺🌺🌺🌺
اگر خواستید از پیمانه استفاده کنید
از هر ارد یه لیوان
البته نخودچی رو کمی کمتر
روغن هم یه لیوان
شکر واب هم سه لیوان
میتونین شکر کمتر بریزین یا اب چهار تا لیوان بریزین
@sofrebanovanbeheshti
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
✅ جزو واجبات طب اسلامی و بهداشت اسلامی، بسم الله گفتن قبل از غذاست.👌
✅ اگر بگوییم بسم الله بهترین آیه در قرآن است گزاف نگفته ایم زیرا حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید من نقطهٔ زیر با هستم.
✅ سعی كنيم زمان كشف عورت و زناشويی حتما بسم الله را بگوييم كه بسيار سفارش شده است و ترك آن خطرات جدی را به همراه دارد.
✅ در صورت گفتن بسم الله اول غذا ، نباید انسان حرف بزند اگر انسان وسط غذا حرف بزند مجددا باید بسم الله بگوید و اگر نگوید ایمن نیست که غذا به او آسیب نزند.
✅ اگر غذا چند رنگ باشد برای هر رنگ غذا یک بسم الله نیاز است و الّا غذا به انسان آسیب می زند و معده مشکل پیدا می کند.
✅ اگر انسان فراموش کرد بسم الله بگوید خوب است هر وقت یادش آمده بگوید: بِسمِ الله عَلی اَوَّلِهِ و آخِرِه .
✅ کاملترین، آن کاری است که حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام انجام می دادند و آن بسم الله گفتن برای هر لقمه است .
✅ خاصیت بسم الله این است که شیطان میکروب و ویروس را دور میکند و ملائکه را جلب میکند تا برای خورنده غذا دعا کنند .
✅ کاملترین بسم الله این است که انسان بگوید:
"بسم الله خیر الاسماء بسم الله ملء الارض والسماء الرحمن الرحيم الذي لا يضر مع اسمه شيء ولا داء"
👌بسم الله گفتن را فراموش نکنید . 👉
👌در روز قیامت جزو کسانی باشید که بیشترین بسم الله را در مدت عمر گفته باشند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
دیگر آن خندهی زیبا به لب مولا نیست
همه هستند ولی هیچ کسی زهرا نیست
قطرهی اشک علی تا به ته چاه رسید
چاه فهمید که کسی همچو علی تنها نیست
شهادت #حضرت_فاطمه_زهرا_(س) تسلیت باد
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🆔 @sofrebanovanbeheshti
💠 #حنا_درمانی
بنظرتون چرا خانم ها در قدیم از حنا استفاده می کردند؟؟
یکی از مشکلاتی که الان در بین خانم ها شیوع پیدا کرده، مساله عدم قاعدگی و یائسگی زود رس است.
یکی از بهترین درمان های آن #حنا کردن موهای سر است.
در ایام قدیم خانم ها برای #تنظیم_قاعدگی از حنا استفاده می کردند.
🍃روش درمانی:
سه شب، یک شب در میان حنا به سر بگذارند.
حنا تصفیه کننده خون هم هست.
امتحان کنید، شبی که حنا میگذارید رنگ ادرار در روز بعد تغییر میکند.
🍃راستی میدونستید یکی از فرق های شیعیان با یهودیان حنا به سر گذاشتن است؟؟
برای همین است صهیونیست ها تلاش کردند سنت خضاب با حنا را بردارند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🌺 همسری همچون حضرت زهرا سلاماللهعلیها
❇️ حضرت آیتالله خامنهای تعریف شوهرداری را از زندگی حضرت فاطمه اقتباس کردهاند و اینگونه بیان میکنند:
💝 «یک وقت انسان فکر می کند که شوهرداری، یعنی انسان در آشپزخانه غذا بپزد، اتاق را تر و تمیز و پتو را پهن کند و مثل قدیمیها تشکچه بگذارد که آقا از اداره یا از دکان بیاید! شوهرداری که فقط این نیست. شما ببینید شوهرداری فاطمه زهرا (س) چگونه بود. ایشان همسر مردی شد که تمام زندگیش جهاد فیسبیلالله بود.» ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
✅ از آنجایی که حضرت فاطمه (س) در همه ابعاد و وجوه زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعیشان اسوه زنان مسلمان جهان بودهاند، در ایام شهادت ایشان برآن شدهایم به آیین همسرداری آن حضرت اشاره کنیم تا بتوانیم با پیاده کردن این اصول، گامی درجهت بهبود فضای داخلی خانه و روابط با همسرمانمان برداریم❤️
🌺 همسری همچون حضرت زهرا سلاماللهعلیها
🌷 رعایت عشق و احترام
یکی از اصول بسیار مهم درهمسرداری حضرت زهرا (س) رعایت احترام نسبت به حضرت علی (ع) بود. در این راستا امیرالمومنین میفرمایند: «یکبار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد.»
🌷 بهترین حامی و پشتیبان
ما خانمها باید همواره در طول زندگی بهترین پشتیبان و حامی روانی برای همسرانمان باشیم. حضرت زهرا همواره همپایه و همسنگ امیرالمؤمنین بودهاند. در روایت آمده «سمیت فاطمة، زهراء ... «فاطمه را زهرا نامیدند، چون روزی سه بار در چشم علی علیهالسّلام میدرخشید.» در این راستا رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند: «زن اگر در هر میدانی پشتیبان مرد باشد، نیروی مرد به چندین برابر میرسد.»
🌷 چطور شبیه حضرت زهرا باشیم
بسیاری از ما به این دلیل که خودمان را خیلی از ائمه دور میدانیم، میگوییم ما کجا و حضرت زهرا کجا؟ و ما اصلا نمیتوانیم شبیه آن حضرت باشیم. درنتیجه تلاشی نیز نمیکنیم. حضرت آیتالله خامنهای میفرمایند:
🏴 «ما باید خودمان را به این مرکز نور نزدیک کنیم؛ و نزدیک شدن به مرکز نور، لازمه و خاصیتش، نورانی شدن است. باید با عمل، و نه با محبت خالی، نورانی بشویم؛ عملی که همان محبت و همان ولایت و همان ایمان، آن را به ما املاء میکند و از ما میخواهد. با این عمل، باید جزو این خاندان و وابستهی به این خاندان بشویم.» ۱۳۷۰/۱۰/۰۵
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
KhanevadeMotaali13-18k.mp3
7.56M
#خانواده_متعالی
#استاد_پناهیان
#جلسه_سیزدهم(کمحجم)
📝 موضوع:
" ✨خانواده ، کانون تربیت ولایی✨ "
@Zendegi_Bakhsh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_دوازدهم(کمحجم) 📝 موضوع: " 💌 رعایت احکام اسلام، حل ریشهای
جلسه دوازدهم☝️
ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🙏
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مولا جان!
🇮🇷 انقلاب کردیم که زمینه ساز ظهور شما شویم.
چله انتظارمان رو به اتمام است؛ برنمی گردی آقا؟
🔴🔴🔴 آيا در قرآن، دليلى براى شركت در راهپيمايى و تظاهرات داريم؟
♦️ خداوند در قرآن میفرمايد:
«ولايَطؤون مَوطئاً يَغيظُ الكفّار... الاّ كُتب لهم به عَملٌ صالح» (سوره توبه، آيه 120)
هيچ حركت دسته جمعى كه كفّار را عصبانى كند، صورت نمیگيرد مگر اين كه براى آن، پاداش عمل صالح ثبت میشود.
♦️آرى، #راهپيمايى هايى كه دشمنان اسلام و مسلمين را عصبانى كند، عمل صالح است. اين راهپيمايى ها (بخصوص كه از طريق وسايل ارتباطى و ماهوارهها منعكس میشود) نوعى حضور در صحنه، عبادت دسته جمعى و امر به معروف و نهى از منكر عملى و عامل تقويت روحيّه مردم و مقابله با دشمن است.
۲۲ بهمن همه میآییم✊
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_باگت 👇
شیر2 لیوان
آب 1 لیوان
کره نرم شده یک دوم لیوان
آرد سفید 8 لیوان
خمیر مایه فوری 2ق
شکر 4 ق غ سر خالی
نمک 3 ق چ
تخم مرغ 2عدد
شیر، کره و آب رو بریزید توی قابلمه و روی حرارت بگذارید تا با هم مخلوط شن.
وقتی گرم شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا کمی خنک شه.
تو کاسه بزرگی ۳/۵ لیوان آرد رو با خمیر مایه فوری، شکر و نمک مخلوط کنید.
(همه آرد رو یه جا مصرف نکنید، اول ۳/۵ لیوان رو بریزید و ۴/۵لیوان باقیمونده رو بعداً به تدریج به خمیر اضافه کنید)
بهتره اینا رو با هم مخلوط کنید تا به خوبی مخلوط بشن و آرد هم یه مقدار هوادهی بشه. بعد مخلوط شیر رو بهش اضافه کنید.
کمی با همزن دستی هم بزنید و تخم مرغ ها رو هم توی مایه بشکنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
کم کم همزمان با ورز دادن، باقی آرد رو اضافه کنید (هر دفعه نصف لیوان) تا جایی که ببینید خمیرتون دیگه به دست نمی چسبه.
ممکنه با همین ۸ لیوان آرد به همچین خمیری برسید، ممکنه باز احساس کنید خمیر چسبنده س و باید باز هم آرد بریزید.
تو دستور اصلی ۸/۵ لیوان آرد نوشته بود ولی برای من همین ۸ لیوان کافی بود.
در ضمن توجه کنید که هر چه بیشتر خمیر رو ورز بدین، نون با کیفیت بهتری بهتون میده.
پس دستتون رو حسابی چرب کنید تا خمیر به دست نچسبه و نخواین آرد اضافه کنید
چون آرد بیش از حد خمیر رو سفت میکنه و تا جایی که می تونید خوب و محکم ورز بدین (حدود 8-10 دقیقه)
روی خمیر رو بپوشونید و بگذارید حدود یک ربع ساعت استراحت کنه..
نان باگت 👇👇👇
سطح کار رو کمی آرد بپاشید. خمیر رو از توی کاسه در بیارید و به سطح کار منتقل کنید واون رو به چانه های ۱۰۰ گرمی دربیارید.
خمیرها رو چونه کنید و کمی بهش فرصت بدین تا خودش رو بندازه. (اینجوری راحت تر باز میشه.)
هر چونه رو با وردنه باز کنید و به شکل یه دایره به قطر تقریباً 15 سانت در بیارید.
حالا این خمیر باز شده رو رول کنید.
وسطای کار سر و ته رول رو به سمت داخل جمع کنید و به رول کردن ادامه بدید.
وقتی تا آخر رول شد، آخرش رو با انگشت شست و اشاره فشار بدید تا باز نشه و از همون سمت توی سینی فر قرار بدید.
رول ها رو با فاصله زیاد توی سینی بچینید چون قراره دوباره استراحت کنن و این بار واقعاً پف می کنن و به هم می چسبن.
روی سینی رو با دستمال تمیز یا سلفون بپوشونید و بگذارید کنار تا ور بیاد.
برای نان همبرگر👇👇👇👇
هم چانه های ۱۰۰ یا ۱۵۰ گرمی بگیرین با دست گرد کنید قشنگ وبا فاصله داخل سینی فر بچینید چون بعد نباید تکون بخوره پفش خراب میشه
حدود 1 تا 2 ساعت طول می کشه (بسته به دمای آشپزخونه) کلاً باید سایزش 2 برابر بشه. اگه بیشتر بمونه ترش میشه.
نکته بسیار مهم: حتماً حتماً نون ها رو توی سینی فر بگذارید ور بیان.
یعنی توی همون سینی فری که قراره بره تو فر.
چون اگه جایی دیگه باشه موقع جابه جایی وانتقال نون هوای داخلش خارج میشه و پفش میخابه ونون تون خوب نمیشه
یک ربع قبل از اینکه نون ها رو بپزید، فر رو با حرارت 200 درجه روشن کنید.
می تونید روی نون ها کمی شیر و زعفران بمالید.
وکنجد وتخم خرفه بپاشید.
وقتی فر حسابی گرم شد، سینی نون ها رو بگذارید توی فر و حدود 12-15 دقیقه صبر کنید. باید نون ها کمی طلایی بشه.
وبعد
تقریبا پنج دقیقه شایدم کمتر هم روی فر رو روشن کنید که روشون هم طلایی بشه .
پس از پخت، روی نون ها دستمال آشپزخونه بگذارید داخل یه سفره قرار بدین که کاملا پوشیده باشه
نان ها حتما لای دستمال باشه و حدود 10-15 دقیقه صبر کنید.
تا از دما بیفته اینجوری نون نرم می مونه و خشک نمیشه
با این مقدار مواد من ۹ تا نان همبرگر ۱۳۰ گرمی و ۱۰ تا نان باگت ۱۰۰ گرمی درست کردم .
فوق العاده نرم و پوک و خوشمزه میشه حتما درست کنید
@sofrebanovanbeheshti
#شکلات_آلمانی_بدون_فر👇
بیسکوییت پتی بور پودر شده ۱ بسته
شکر ۴قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱قاشق غذاخوری
وانیل خیلی کم
یک چهارم مقدار بیسکوییت خلال پسته یا گردو
کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود
شکر را به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم
فقط در حدی که شکرکاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم
اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه
من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم
موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره
البته زمستون مناسبتره چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه وباید سریع خوردش🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti