Sorud - Hajmahdirasuli - Miladsardarankarbala - sarallahzanjan (15).mp3
6.84M
ای آبروی آب
ای گوهر نایاب
ارباب گدا بر درتان آمده دریاب
🎤با نوای حــــاج #مهدی_رسولی
❣ولادت امام حسین ع❣
🍃🌸 عیدتون مبارک 🌸🍃
#مناسبت
#مولودی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#شیرینی_بهشتی👇
مخصوص عید
ترکیب نصف نصف از روغن صاف قنادی وروغن جامد ۲۵۰ گرم
پودر قند یا شکر ۲۰۰گرم،
ارد ۴۴۵ گرم،
پودرکاکائو۲ ق غذاخوری ،
وانیل ۱/۲ق چ،
پودر هل ۱ ق چایخوری
پودر هل روغن وشکر روبا همزن دقیقا ۱۰ دقیقه میزنیم بادور تندنکته مهم این ۱۰ دقیقه هست که اصلا نباید کم بشه(یه نکته اول بگم دوستان تقریبا همه دستورای یه مدل شیرینی شبیه هم هست
اما خیلی کم دستوراتی هست که به اصطلاح فوت کوزه گری کار رو بگن این دستور ودستور شیرینی کشمشی و چندتا دستور دیگه که میگذارم همه دستورها از یه شیرینی پز ماهر هست که برای بیشتر کاراشون هزینه هم دریافت میکنن
ولی بعضی از دستورات رو رایگان میدن اما با گفتن نکات مهمش ببینید دوستان گفتم دستورات شاید یکی باشه
اما با استفاده از نکاتی که میگم حتما مطمئن باشید که شیرینی عالی ای رو خواهید داشت به شرط اینکه نکات رو رعایت کنید) کامل ۱۰ دقیقه مواد رو میزنیم تا حالت پفکی بشه از اردی که داریم و۳بار الک کردیم ۴ ق سوپخوری (هر۱ ق سوپخوری برابر با۲ ق غذاخوری)برمیداریم وکنار میگذاریم
بقیه ارد رو قاشق قاشق بر میداریم وبه ترکیب روغن وشکرمون اضافه میکنیم وبا دور کند یا متوسط همزن هم میزنیم
بعد خمیری که بدست امد را به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم وتوی دوتا ظرف میگذاریم روی یکی از خمیرها ۲ ق سوپخوری (دقت کنید ۲ ق سوپخوری ) ارد رو میریزیم وخوب مخلوط میکنیم
با سر انگشت خوب خمیر رو با ارد مخلوط میکنیم وکنار میزمیگذاریم وتوی قسمت دیگه خمیر بجای ۲ ق سوپخوری ارد پودر کاکائومون رو روش الک میکنیم وبا نوک انگشت خوب با خمیر ورز میدیم تا خمیر کامل با کاکائو همرنگ بشه
اگر دوست داشتید که اون نصف خمیر سفیدمون زرد بشه ۱ ق چایخوری زعفرون ابکرده غلیظ حتما باید غلیظ باشه بهش اضافه میکنیم
اگرم دوست داشتید شیرینیتون سفید باشه که احتیاجی نیست به زعفرون
بعد از خمیرمون گلوله ای به وزن ۱۰ گرم برمیداریم گرد میکنیم وبا ته ماسوره چندتا روش میزنیم وتخم خرفه یا پودر پسته میزنیم وتوی سینی فرمیچینیم البته چرب کردن نمیخواد
اگرم بخواهید میتونید خمیر رو بین دوتا نایلون باز کنید وقالب بزنید ودر فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ۱۰ دقیقه میپزیم زیرشیرینی نباید تغییر رنگ بده
نکته مهم روغن صاف رو حتما قبل از استفاده رنده درشت بزنید تا هوادهی بشه
نکته مهم روغن جامد حتما به روش بنماری اب بشه ودوباره ببنده وبعد استفاده بشه
این دوتا نکته برای همه شیرینیهایی هست که به روغن صاف وروغن جامد احتیاج دارن با انجام نکات کوچیک ولی مهم مثل همین مورد شیرینیهای خوبی خواهید داشت
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۱) لوازم اندازه گيري هرچند ما توي دستوراتمون سعي كرديم تمام دستورات رو ب
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۲)
زمان سنج
ممکن است مثل خیلی از افراد در خانه خود زمان سنج داشته باشید. لزومی ندارد که حتما اززمان سنج جداگانهای استفاده کنید. همان زمان سنج اجاق گاز شما کفایت میکند.
قاشقهای اندازهگیری
ازقاشقهای اندازهگیری هم برای مواد خشک وهم برای مواد تر (مایعات) استفاده میشود. این مجموعه از قاشقها معمولا شامل 1 قاشق غذاخوری،1 قاشق چای خوری و قاشقهایی با اندازه 1/2 (یک دوم) و 1/4 قاشق چای خوری هستند. البته مجموعههای مختلفی از قاشقهای اندازهگیری در بازارموجود است. مجموعه 5 تایی آن که علاوه بر موارد ذکر شده شامل یک قاشق با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری و یادر بعضی موارد 1/8 قاشق چای خوری است کاملتر است. توجه کنید که اگر یک مجموعه از قاشقهای اندازهگیری رادراختیار دارید نیازی به تهیه مجموعه 5 تایی و یا 6 تایی آن نیست.
پیمانه (کاپ)های اندازهگیری
ازاین پیمانهها معمولا برای اندازهگیری موادی مانند آرد،پودر کاکائو،شکر و یا جوز استفاده میشود. بااین وجود برای اندازهگیری مایعات هم مورد استفاده قرار میگیرند. یک مجموعه استاندارد از پیمانهها شامل 4 اندازه مختلف 1 پیمانه، 1/2 پیمانه ، 1/3 پیمانه و 1/4 پیمانه است. توجه داشته باشید که این پیمانهها نباید بیش از اندازه پر شوند، در نتیجه پس ازپر کردن آنها، با استفاده از یک چاقو سطحشان را صاف کنید. (هر پیمانه معادل 236 میلی لیتر است)
توصیه میشود که تا حد امکان از قاشقها و پیمانههای فلزی استفاده کنید چرا که نسبت به انواع مشابه پلاستیکی، بیشتر عمر میکنند.
ادامه دارد...
✍آشپزی های مامان
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خمیر_پیراشکی👇
یه تخم مرغ رو با 3 قاشق روغن و یکم نمک یه خورده زدم
بعد نصف لیوان ماست اضافه کردم و مخلوط کردم
بعد اول یه لیوان آرد رو اضافه اش کردم و ورز دادم
اما کم بود یه چندتا قاشق ارد باز اضافه کردم.(البته قاشق قاشق اضافه کردم)
راستی یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر هم به آرد اضافه و الک کرده بودم.
میشه گفت شاید در کل یک و نیم لیوان ارد زدم
البته اگر کسی خواست درست کنه احتیاط کنه.
یه قاشق روغن دیگه هم باز آخرای ورز دادنم اضافه کردم.
در نهایت خمیرم هنوز یکم میچسبید.
اما همونجوری روش رو با پارچه پوشوندم.
و موقع درست کردن پیراشکی ها یکم ارد کف سینی میریختم و خمیر ها رو روی اون پهن میکردم و پیچیدم که نچسبه.
دستم رو هم مدام آردی میکردم.
@sofrebanovanbeheshti
آموزش مجازی👏👏👏
به مناسبت اعیاد شعبانیه خانم رحیمی عزیزم(مامان علی و فاطمه )استاد قنادی و شیرینی پزی
آموزش (((( شیرینی نارگیلی ))))
را در گروه بانوان بهشتی
به صورت مرحله به مرحله برگزار میکنن🍩🍩🍩🍪🍪
امروز سه شنبه ۲۰فروردین سر ساعت ۲ بعدازظهر 🕑شروع میشه
به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️
اگه دوست دارید یاد بگیرید عجله کنید که ساعت ۲ جا نمانید 😉🏃♀
توجه توجه 📣📣📣
در حین آموزش ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️
پس دقت کنید که در ساعت ۲🕑 تا ۳🕒 بعداز ظهر امروز از ارسال عکس و دستور و ...خودداری بفرمایید ❌❌❌
اینم لینک گروه بانوان بهشتی 👇
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون ❤️❤️❤️🌺🌺🌺😘😘
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#فلافل_اصل👌👌👌
من خودم آبادانی هستم
اصلا برای فلافل نه سیب زمینی و نه تخم مرغ هیچکدام را نمیزنیم
همراه نخود ،فلفل سبز تند وپیاز زیاد و سیر چرخ میکنیم و حتما باید بکینگ پودر بزنیم
ادویه ی اصلیش هم پودر تخم گشنیز و پودر زیره و زردچوبه هستش همراه با ادویه ی مخلوط فلافل
@sofrebanovanbeheshti
🌸کسانی که عاشق شیرینی پزی🍪🍩 برای اعیاد شعبانیه هستن عجله کنن🏃🏃🏃
🌸🍃 #لینک_دسترسی_آسان👇🏻
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/8470
Moghadam-MiladAnvarKarbala1396[05].mp3
6.79M
🔸یارم ابالفضله ، دلدارم ابالفضله🔹
🎤 سبـک : مولودی (سرود)
🗓مراسم : میلاد انوار سرداران کربلا
#شیرینی_قیطونی👇
آرد ۲۲۰گرم/
پودرشکر ۳۰۰گرم/
نمک یک هشتم چایخوری/
روغن قنادی یا جامد معمولی ۳۰۰گرم/
آرد نخودچی ۷۰گرم/
آرد برنج ۱۱۰گرم/
هل دلخواه/۱/۴چایخوری/
روغن مایع۱/۴پیمانه/
گلاب۱ +۱/۲پیمانه/
پودر نارگیل،پودر پسته وکنجد غیره تزیین
روغن را انقدر با همزن زده صاف ویکدست شود
بعد پودر شکر وروغن مایع را ریخته خوب هم زده تا یکدست شود،
بعد آردها وهل ونمک را ریخته وکمی ورز داده
بعد گلوله های ۷گرمی درست کرده در دست فشرده کرده تا به صورت گرد در آید ودر گلاب یه لحظه غلتانده ودر پودر نارگیل وغیره زده ودر سینی که کاغذ دارد با فاصله زیاد گذاشته درفر ۱۸۰ تا زمانی که پخته وزیرش طلایی شود
@sofrebanovanbeheshti