🔸 كسي از وجود مبارك امام جواد(علیه السلام) توصيه اخلاقي خواست عرض كرد كه ما را سفارش كنيد. حضرت فرمودند: قبول ميكنيد يا فقط ميخواهيد گوش بدهيد؟ عرض كرد نه قبول ميكنم. فرمود: اگر قبول ميكنيد اين مسائل را بدان، اينجا جاي امتحان و جاي بردباري است. اصلاً كسي خيال بكند كه اينجا بخواهد راحت به سر ببرد راحتي نصيبش بشود اشتباه است.[راحتی و آسایش مطلق تنها در آخرت و بهشت است نه دنیا]
🔸 آنكه اين نظام را ساخت اين جهان را ساخت فرمود: اينجا جاي آسايش نيست خودش هم كه ﴿وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ قيلاً﴾ ديگر از خدا راستگوتر كيست ؟ ولي خدا قسم ياد كرد فرمود: ﴿لَقَدْ خَلَقْنَا اْلإِنْسانَ في كَبَدٍ﴾ انسان در فشار و رنج و درد و زحمت و سختي قرار داده شد، اصلاً ساختار اينجا(دنیا) اين است. اين لام ، لام قسم است، كبَد يعني درد و رنج و فشار و مشكلات.
🔸 حالا يكی فشار مالي دارد دیگری فشار خانوادگي دارد يكی فشار سياسي دارد و يكی فشار اجتماعي دارد هيچ كس بي درد و رنج نيست؛ مستحضريد آنها كه وضع ماليشان خوب است با قرص خواب ميخوابند اين طور نيست كه مثلاً راحت باشند حالا كسي خيال بكند اين هفتاد هشتاد سال آسوده باشد نه آسايش جاي ديگر است آنجا كه:
☘﴿يَتَنازَعُونَ فيها کَأْساً لا لَغْوٌ فيها وَ لا تَأْثيمٌ﴾
آنها در بهشت جامهای پر از نوشیدنیهای طهور را که نه بیهوده گویی در آن است و نه گناه ، از یکدیگر می گیرند(آیه ۲۲ سوره طور)
☘﴿وَ قالُوا الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذي أَذْهَبَ عَنَّا الْحَزَنَ إِنَّ رَبَّنا لَغَفُورٌ شَکُورٌ﴾
آنها می گویند: «حمد ( و ستایش ) برای خداوندی است که [در بهشت] اندوه را از ما برطرف ساخت پروردگار ما آمرزنده و سپاسگزار است! (آیه ۳۴ سوره فاطر)
🔸 وجود مبارك امام جواد (سلام الله عليه) فرمودند: «الثِّقَةُ بِاللّهِ ثَمَنٌ لِكُلِّ غالٍ و سُلَّمٌ إلى كُلِّ عالٍ»
رسيدن به درجات عالی، درجات علمي و عملي و تقوا در دنيا و درجات بهشت در آخرت البته سخت است؛ ولي اعتماد و اطمینان به لطف خدا، بهاي هر كالاي گراني است.
🔸 امام جواد (علیه السلام) می فرمایند: نِيل به درجات عالي و رسیدن به مقاماتی مانند مقام سلمان, مقام اباذر, مقام مقداد در دسترس است، شما نردبان رسیدن به این مقامات را داريد، نگوييد سلمان و مقداد به آن مقامات رسيده اند ما نميتوانيم. اگر بگوييد يك مقامی خيلي بالاست، نردبانش را داريد و آن اطمينان به خداست.
🔊 سخنرانی آیت الله جوادی آملی
💢 ختمی مجرب به دستور آیتالله بهجت قدسسره برای افزایش رزق و روزی
ختم_سوره_واقعه
🔹شروع از دوشنبه ای که اول ماه باشد
روز دوشنبه اول ماه شعبان
21 تیر 1400
🔻 دستورالعمل ختم سوره واقعه:
⭕️ این ختم، از ختمهای مأثوره و بسیار مجرب هست که مورد توصیه علما و بزرگان بوده است و حضرت آیتالله بهجت هم مطابق اساتید معظمشان، بدان تأکید داشتهاند.
✅دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت استکه: چون اول ماه، دوشنبه باشد؛ شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله.
روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الْأَسْبابِ وَ يَا مُفَتِّحَ الْأَبْوابِ، اِفْتَحْ لَنا الْأَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي وَ رِزْقُ عِیالي فِي السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَرِيبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ يَسِيرًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَخَلِّدْهُ، وَ إِنْ كانَ مُخَلَّدًا فَطَيِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ طَيِّبًا فَبارِكْ لِي فِيهِ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ يَا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ، وَ وَحْدانِيَّتِكَ إِنَّكَ عَلی كُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، وَ إِنْ كانَ عَلی أَيْدِي شِرارِ خَلْقِكَ فَانْزَعْهُ وَ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ، وَ لَا تَنْقُلْنِي إِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
✅در ادامه مرحوم مجلسی رحمهالله از امام سجاد علیهالسلام نقل میفرماید که در روزهای پنجشنبه میان این چهارده روز، به جای دعای فوق، پس از اتمام سورههای شریفه، این دعا را قرائت نماید؛ آن دعا چنین است:
يا واحِدُ يَا ماجِدُ، يَا جَوادُ يَا حَليمُ، يَا حَنّانُ يَا مَنّانُ يَا كَريمُ، أَسْأَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثي، وَ تَقْضي بِها دَيْني، وَ تُصْلِحُ بِهَا شَأْني، بِرَحْمَتِكَ يَا سَيِّدي. اَللّهُمَّ إِنْ كانَ رِزْقي فِي السَّماءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كانَ فِي الأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كانَ بَعيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ قَريبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ قَليلًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَبارِكْ لي فيهِ، وَ أَرْسِلْهُ عَلَى أَيْدي خِيَارِ خَلْقِكَ، وَ لَا تُحْوِجْني إِلَى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ [بِكَيْنُونَتِكَ] وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللّهُمَّ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ،وَ لَا تَنْقُلْني إِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، [يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا واحِدُ يَا مَجيدُ يَا بَرُّ يَا كَريمُ] يَا رَحيمُ يَا غَنِيُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَنِّئْنا كَرامَتَكَ وَ أَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
#بهجت_الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴ (مجموعه ادعیه، اذکار و دستورالعملهای مورد توصیه حضرت آیتالله بهجت قدس سره)
✅ البته نکته مهم طبق فرمایشات حضرت آیتالله بهجت آناستکه به قدری این ختم مهم هست که میتوان آنرا حتی در غیر از شرایط ذکر شده به جای آورد؛ به طور مثال حتی میتوان در یک نوبت با تلاوت مجموع سورهها (١٠۵ بار) و خواندن دعاهای آن بجا آورده شود.
http://bahjat.ir/fa/content/9187
امام جواد الائمه:
هر که گوش به گویندهای دهد به راستی که او را پرستیده، پس اگر گوینده از جانب خدا باشد در واقع خدا را پرستیده و اگر گوینده از زبان ابلیس سخن گوید، به راستی که ابلیس را پرستیده است.
قال جواد الائمه (علیه السلام):مَنْ أَصْغَى إِلَى نَاطِقٍ فَقَدْ عَبَدَهُ فَإِنْ كَانَ النَّاطِقُ عَنِ اللَّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللَّهَ وَ إِنْ كَانَ النَّاطِقُ يَنْطِقُ عَنْ لِسَانِ إِبْلِيسَ فَقَدْ عَبَدَ إِبْلِيسَ.
سیاست خلفای عباسی با سیاست امویها فرق داشت. امویها خشنتر بودند ولی اینها موذیتر بودند یعنی سیاستمدارانهتر عمل میکردند که فقط عده قلیلی میتوانستند دست سیاست اینها را بخوانند.
یکی از کارهایی که اینها میکردند این بود که چون میخواستند ائمه را تحت نظر داشته باشند، به زور و اجبار، یکی از دخترهایشان را به آنها میچسباندند که باید با این دختر ازدواج کنی! بعد که ازدواج میکردند، میگفتند: دختر ما و داماد ما باید همین جا کنار خودمان باشند! برای این که به یک شکلی که مردم نفهمند اینها را تحت نظر و تحت مراقبت شدید و اذیت شدید داشته باشند.
معتصم بالاخره سبب شد که همسر امام جواد یعنی امّ الفضل (دختر مامون) امام را مسموم کرد، آن هم با یک وضع خیلی ناراحتکنندهای. و چون برای همه مسمومکنندهها معلوم و محرز بود که دستور خلیفه بوده، جرأت این که بدن امام را دفن کنند، نداشتند.
حتی معتصم دستور داد: بدنش را بیندازید در کوچه. دو سه روز بدن امام در میان کوچه افتاده بود. بعد به معتصم خبر دادند که یک وضع خارقالعادهای پیش آمده. هر میتی اگر سه چهار روز روی زمین افتاده باشد بدنش عفونت پیدا میکند و بدن این مرد روز به روز بر بوی خوشش افزوده میشود، و اگر مردم این موضوع را بفهمند اوضاع خیلی بد میشود.
این بود که خودش زودتر اجازه داد بدن امام را دفن کنند. وجود مقدسش را در کنار جدش موسی بن جعفر(ع) در همین محل معروف یعنی کاظمین(علیهما السلام) دفن کردند. و حالت ایشان از این جهت، تأسّی داشت به جدّ بزرگوارشان حسین بن علی(ع) که فرمود: مُلْقاً ثَلاثاً بِلا غُسْلٍ وَ لا کفَنٍ. و لا حول و لا قوّة الّا بالله العلی العظیم.
منبع: کتاب آشنایی با قرآن، ج12، ص32-29_ شهید مطهری
ام فضل بعد از خوراندن زهر به حضرت جواد علیه السلام پشیمان شد و گریه کرد. حضرت به او فرمود: «چرا گریه می کنی؟ اکنون گریه تو سودی ندارد. این را بدان که به سبب این جنایت، به چنان دردی مبتلا می شوی که هرگز علاج ندارد و چنان به تنگدستی افتی که جبران پذیر نباشد».
بعد از آن ام فضل به دردی بیمار شد که همه اموالش را در راه معالجه آن مصرف کرد، ولی سودی نبخشید و با نکبت بارترین وضع به هلاکت رسید.
در شهادت حضرت علاوه بر امفضل دو شخص دیگر نیز نقش داشتند. جعفر برادر امفضل و معتصم
جعفر نیز در حال مستی به چاه افتاد و جسد بی جانش را از چاه بیرون آوردند.
معتصم که خلیفه آن زمان بود، خلافتش ۶ ماه بیشتر طول نکشید.
و این بود سرانجام قاتلان امام جواد (ع)
حرز امام جواد
یکی از دعاهای مورد تأکید برای دفع بلاها حرز امام جواد (ع) است. آن حضرت میفرمایند: خود را به این دعا حرز (محصور و ایمن) کن که اگر لشکرهای روم و تُرک را ملاقات کنی و همگی به همراه جمیع اهل زمین علیه تو قیام کنند، از ایشان به تو بدی نرسد و از همه آنها ایمن باشی.
دفع بلا، نجات از هلاکت و بیماری یکی از خواص این دعا است که باخواندن یا همراه داشتن آن رفع میشود.
بسم الله الرحمن الرحیم
«یا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکْفِنی الْشُّرُورَ وَ آفاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَلُکَ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ»
ای نور وای دلیل روشن وای آشکارکننده،ای نوربخش، پروردگارا کفایتم کن از شرور و آفات روزگار و از تو خواهم رهایی را در روزی که دمیده شود در صور.
منبع: کلیات مفاتیح الجنان
🕊
از امام جواد(ع) نقل شده است:
در قيامت، بلا ديده ها و رنج كشيده ها مقاماتى دارند عالى و ارجمند. اين ها كسانى هستند كه "تسليم مشيّت" حق تعالى بوده اند و صبر داشته اند.
#علامهحسنزادهآملی🌱
💠 آخرین فرصت
نماز روز یک شنبه های ماه ذی القعده
🔰سید بن طاووس(ره) برای روز یکشنبه ماه ذی القعده نمازی با فضیلت بسیار، از رسول خدا صلیاللهعلیهوآله روایت کرده است.
مختصر آن فضیلت ها این است که هر که آن را بجا آورد:
🔺توبهاش پذیرفته و گناهانش آمرزیده میشود
🔺طلبکاران او در قیامت از وی راضی شوند و با ایمان از دنیا برود
🔺ایمانش از او گرفته نشود و قبرش وسیع و نورانی شود
🔺پدر و مادرش از او راضی شوند، آمرزش حق نصیب پدر و مادر و فرزندان و نسل او شود
🔺روزی او توسعه یابد
🔺فرشته مرگ در وقت مردن با او مدارا کند و جانش را به آسانی بگیرد
#نماز_یکشنبه_ذی_القعده
#توبه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📌خطر ازدواج دیر هنگام
امام #جواد(ع) می فرماید:
هر که به #خواستگاری دختر شما آید و به #تقوا، #دین_داری و #امانت_داری او مطمئن هستید، با او موافقت کنید؛
وگرنه سبب #فتنه و #فساد بزرگی بر روی زمین خواهید شد.
📚کلینی، کافی، ج5 ص347.
🏴شهادت امام جواد(علیه السلام) تسلیت باد.
✍رسول مهربانی ها(ص):
اگر علی (ع) آفریده نمیشد،
هیچ همتایی برای فاطمه (س)
وجود نداشت!
📚کنوزالحقائق،124
👓 سالروز #ازدواج با برکت امیرالمومنین و صدیقه طاهره مبارک باد؛
❗️ تنها خانهای در جهان که ۴معصوم همزمان در آن سکونت داشتند!
امیرالمؤمنین عليه السلام:
بهترين وساطتها اين است كه ميان دو نفر در امر ازدواج وساطت شود، تا سر و سامان بگيرند.
ميزان الحكمه جلد5 صفحه87
یکی درد و یکی درمان پسندد
یکی وصل و یکی هجران پسندد
من از درمان و درد و وصل و هجران
پسندم آنچه را جانان پسندد
حضرت صادق عليه السلام مى فرمايد:
انَّ اعْلَمَ النَّاسِ بِاللَّهِ ارْضاهُمْ بِقَضاءِ اللَّهِ.
داناترين مردم به حضرت معبود، خشنودترين آنان به قضاى الهى است.
وسائل الشيعة: 3/ 251، باب 75، حديث 354
#خوش_بینی
💡طبق تحقیقات در مورد ۵۰۰ شرکت کوچکی که رشد سریع داشتند، متوجه شدند که مدیران آنها از خوش بینی بالایی برخوردار بودند.
👀 نگاه خوش بینانه خودتان را در مورد دیگران حفظ کنید، بهبود و رشد در این طرز تفکر موجب رشد و توانایی خودتان خواهد شد.
📌روزی حضرت عیسی علیه السلام با عده ای از پیروانش از بازارچه ای میگذشت. ناگهان گروهی را دید که به دور سگِ مردهای جمع شدند و درباره آن گفتگو می کردند.
یکی می گفت بوی بد آن، انسان را خفه میکند!
دیگری می گفت چه قدر کثیف است!
سومی می گفت چه قدر زشت است!
وقتی که نوبت به حرف زدن به حضرت عیسی رسید گفت: همه شما عیب او را گفتید و من اکنون حُسن آن را می گویم؛ واقعا چه دندان های سفیدی دارد!!!
همه از این حرف تعجب کردند.
حضرت عیسی فرمود: "سعی کنید که همیشه از میان زشتی ها، زیبایی ها را نشان دهید."
✅ خوش بینی ساده لوحی نیست، بلکه دیدن نقاط قوت خودتان و دیگران است.
🔴آرامش و اندیشه در کلام گوته
🔶یوهان گوته (۱۷۴۹-۱۸۳۲) شاعر، ادیب، نویسنده، نقاش، و فیلسوف مشهور آلمانی در تعریف آرامش میگوید:
«آرامش پیامد اندیشیدن نیست!
بلکه آرامش نیندیشیدن به گرفتاریها و چالشهایی است که ارزش اندیشیدن ندارند ...»
حضرت امام باقر عليه السلام:
از افكندن كار امروز به فردا بپرهیز؛ زيرا اين كار دريايى است كه مردمان در آن غرق و نابود مى شوند
إيّاكَ و التَّسويفَ؛ فإنّهُ بَحرٌ يَغرَقُ فيهِ الهَلْكى
تحف العقول صفحه 285
💡حواسمون به اتلاف عمرمون هست؟
✅ اصلاح اخلاق
🔻اصلاحِ اخلاق، تنها و تنها يك راه دارد ... آن هم عبارت است از: تكرار عمل صالح و مداومت بر آن البته عملي كه مناسب با آن خوي پسنديده است، بايد آن عمل را آن قدر تكرار كند و در موارد جزئي كه پيش مي آيد آن را انجام دهد تا رفته رفته اثرش در نفس ( مستقر شده ) و در صفحه دل او نقش ببندد (و از بین نرود) .
(علامه طباطبایی ره - تفسیر المیزان)
❤️حضرت پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند:
أشدّکم من ملک نفسه عند الغضب و أحلمکم من عفى بعد المقدره؛
نیرومندترین شما کسى است که هنگام غضب بر خود تسلط داشته باشد و بردبارترین شما کسى است که پس از قدرت از گناه کسان درگذرد.
📚نهج الفصاحه
❤️حضرت امام رضا عليه السّلام فرمودند:
اَلْمُؤمِنُ اِذا غَضِبَ لَمْ يُخْرِجْهُ غَضَبُهُ عَنْ حَقٍّ، وَ اِذا رَضِىَ لَمْ يُدْخِلْهُ رِضاهُ فى باطِلٍ، وَ اِذا قَدَرَ لَمْ يَأْخُذْ اَكْثَرَ مِنْ حَقِّهِ؛
مؤمن، هرگاه خشمگين شود، غضبش او را از حق بيرون نمى برد و هرگاه خرسند شود، خوشنوديش او را به باطل نمى كشاند و هرگاه قدرت يابد، بيش از حق خودش بر نمى دارد.
📚بحار الانوار، ج 75، ص 355.
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
✳️ مهریهی مرا بازگردان!
🔻 هنگام ازدواج #حضرت_فاطمه سلاماللهعلیها وقتی مقدار #مهریه معين شد و آن بزرگوار از مبلغ موردنظر آگاهی يافت، خطاب به #پيامبر (ص) عرض كرد: ای رسول خدا! مهريهی دختران مردم، #دِرهمهاست، پس چه فرقی بين من و آنها خواهد بود؟ تقاضا دارم مهريهی مرا بازگردانی و از خداوند متعال بخواهی كه مهريهی مرا #شفاعت #گناهکاران امت تو قرار دهد.
🔸 آنگاه حضرت جبرئيل نازل شد، در حالی كه در دستش پارچهای لطيف ابريشمين قرار داشت و روی آن نوشته شده بود: جَعَلَ اللهُ مَهْرَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاء شَفَاعَةَ الْمُذْنبينَ مِنْ اُمَّةِ اَبِيهَا؛ خداوند متعال مهريهی فاطمه زهرا (س) را شفاعت از گناهكاران امت پدرش قرار داد.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
📚 از کتاب #فاطمه_اسوه_بشر
💢پذیرش بله، #تغییر نه!
❌هیچ وقت نگویید بعد از #ازدواج، همسرم را #تغییر میدهم
🔹معمولا ازدواج با این تصور که میتوان بعد از ازدواج، رفتار #همسر را تغییر داد اشتباه بوده و میتواند #سازگاری در زندگی را دچار اشکال کند. هر تغییری میخواهید باید قبل از ازدواج ایجاد شود.
💠«من فکر میکردم می توانم #رفتارش را تغییر دهم،اما نشد!» «همسرم هیچگاه تغییر نمیکند!» این جملات را در جلسه #دادگاهِ_طلاق، از زبان یک خانم شنیدیم. بله اگر کسی به امید تغییر در شخصی با او #ازدواج کند، و سعی تلاشش را بهجای پذیرش بر تغییر بگذارد، باید #احتمال بدهد روزی ممکن است ناچاراً جملات بالا را بر زبان جاری کند.
🔴 #ویژگی_رهبر_انقلاب_در_خانه
💠 از همسر رهبر انقلاب سوال شد آیا همسرتان در خانه به شما كمك میكنند؟ در جواب گفتند:
در حال حاضر نه ایشان چنین فرصتی دارند و نه از ایشان چنین انتظاری داریم. اما یك #خصیصه بسیار پسندیدهای كه ایشان دارند و میتواند نمونه و سرمشقی برای دیگران باشد این است كه زمانی كه ایشان در منزل هستند،
اگرچه معمولاً #خسته از كار روزانه میباشند اما سعی دارند تا جوّ خانه را از مشكلات محیط كارشان به دور نگه دارند.
📙 مجله خانوادگی محجوبه، ترجمه خانم مالکی، مصاحبه سال ۱۳۷۲
🌺🍀💐🌷🍀🌺
🔰گوش دادن فعال👂
#گوش_دادن مهمترین #مهارت ارتباطی است که میتواند باعث ایجاد و تداوم احساس صمیمیت بین #همسران شود. وقتی خوب گوش میدهید، همسرتان را بهتر درک میکنید، دقیقا با وی همساز میشوید، از رابطه زناشوییتان بیشتر لذت میبرید و بدون ذهنخوانی، دلیل گفتار و رفتار همسرتان را میفهمید.
گوش دادن نوعی اهمیت دادن به همسرتان است. گوش دادن تعهدی برای درک و همدلی، کنار گذاشتن پیش داوریهای خود، برای دیدن مسائل از نگاه همسرتان است. گوش دادن بیانگر این پیام است: «من به تو توجه دارم و میخواهم بدانم فکر، احساس و خواستهی تو چیست».
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🔴 #بهشت_قدردانی
🌷🌷🌷🌷
💠 گفتن یک کلمه «ممنونم» برای هر خدمتِ همسر (ولو خدمتی به کوچکی دادن قاشق به شما بر سر سفره) به ظاهر #ساده است اما تاثیر زیادی بر طرز #فکر و رفتارهای بعدی همسرتان دارد.
💠در واقع با گفتن این جمله، ثابت میکنید که #شکرگزار و قدرشناس هر کاری که برای شما انجام میدهد، هستید.
💠در نتیجه، همسرتان #احساس خواهد کرد که به تک تک کارهایی که برایتان انجام میدهد، توجه داشته و #آگاهید لذا سعی میکند به رفتارهای خوبش #ادامه دهد و همیشه در #بهشتِ نگاهِ قدردان شما لذت ببرد.
🌹🌹🌹🌹
ارتباط موفق_41.mp3
11.19M
#ارتباط_موفق
⚡️جرّ و بحث و قیل و قال (مِراء)، برای اثبات خود، قلب انسان را از محبت دیگران خالی میکند!
ـ کسانی که اهل اظهار نظر در هر موضوع و هر مکانی هستند،
ـ کسانی که اهل جر و بحث برای اثبات نظر خود هستند،
ـ کسانی که باور دارند فقط خودشان درست فکر میکنند و حتما نظر بقیه اشتباه است،
✘ دایرهی جذبشان، بشدت محدود و کوچک است!
#استاد_شجاعی 🎤
#دکتر_انوشه
#دکتر_اسلامی