eitaa logo
سبک زندگی دینی
125 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از غدیر شناسنامه شیعه
سفارش به خواندن نماز جعفر طیار در شب نیمه شعبان از على بن موسى الرضا «ع» پرسیدم: از شب نیمه شعبان فرمود : آن شبى است که خدا گردنها را از دوزخ آزاد کند و گناهان کبیره را در آن بیامرزد. گفتم: بیش از شبهاى دیگرى نمازى دارد، فرمود: وظیفه‏ اى در آن نیست ولى اگر خواهى نافله بخوانى بر تو باد به نماز جعفر بن ابیطالب و ذکر خدا را در آن فراوان کن با استغفار و دعاء. زیرا پدرم می‌فرمود: دعاء در آن مستجاب است. گفتم مردم می‌گویند: آن شب برات است. فرمود: آن شب، شبِ قدر است در ماه رمضان. سَأَلْتُ أَبَا اَلْحَسَنِ عَلِیَّ بْنَ مُوسَى اَلرِّضَا ع عَنْ لَیْلَهِ اَلنِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ قَالَ هِیَ لَیْلَهٌ یُعْتِقُ اَللَّهُ فِیهَا اَلرِّقَابَ مِنَ اَلنَّارِ وَ یَغْفِرُ فِیهَا اَلذُّنُوبَ اَلْکِبَارَ قُلْتُ فَهَلْ فِیهَا صَلاَهٌ زِیَادَهً عَلَى سَائِرِ اَللَّیَالِی قَالَ لَیْسَ فِیهَا شَیْءٌ مُوَظَّفٌ وَ لَکِنْ إِنْ أَحْبَبْتَ أَنْ تَتَطَوَّعَ فِیهَا بِشَیْءٍ فَعَلَیْکَ بِصَلاَهِ جَعْفَرِ بْنِ أَبِی طَالِبٍ ع وَ أَکْثِرْ فِیهَا مِنْ ذِکْرِ اَللَّهِ تَعَالَى وَ مِنَ اَلاِسْتِغْفَارِ وَ اَلدُّعَاءِ فَإِنَّ أَبِی ع کَانَ یَقُولُ اَلدُّعَاءُ فِیهَا مُسْتَجَابٌ قُلْتُ إِنَّ اَلنَّاسَ یَقُولُونَ إِنَّهَا لَیْلَهُ اَلصِّکَاکِ فَقَالَ تِلْکَ لَیْلَهُ اَلْقَدْرِ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ .
باقی زاده مؤلف کتاب «رمز موفقیت بزرگان» از کتاب «اسرار موفقيت» جرياني راجع به اثر دعاي پدر در فرزند از پدر مرحوم علامهٔ مجلسي، بدين صورت نقل کرده است: مرحوم علّامهٔ مجلسي، ثمرهٔ دعاى پدر عالم بزرگوار علاّمه محمّد باقر مجلسى رحمة الله علیه كه از نظر كثرت تأليفات و خدمت به اهل بيت اطهار عليهم السلام در ميان علماء شيعه كم نظير بلكه بى ‏نظير است، توفيقات عظيم خود را مرهون دعاى پدر بزرگوارش مى‏ باشد. مرحومِ مجلسىِ اوّل كه از بزرگان شيعه و صاحب حالات و كشف و شهود است مى ‏گويد: در يكى از شبها پس از آن كه از تهجّد فارغ شدم، حالتى برايم دست داد كه فهميدم اگر دعايى كنم به اجابت خواهد رسيد. در اين انديشه بودم كه از خداى بزرگ چه چيزى را درخواست كنم؟ ناگاه صداى گريه محمّد باقر از گهواره بلند شد. گفتم: خدايا به حقّ محمّد و آل محمّد صلوات اللَّه عليهم اجمعين اين كودك را مروّج دين و نشر دهنده احكام پيغمبر صلى الله عليه وآله وسلم قرار ده و او را از توفيقات بى ‏نهايت خود بهره ‏مند گردان. صاحب «مرآة الاحوال» گفته است: امور خارق العاده ‏اى كه از علاّمه مجلسى ظاهر شده است، مسلّماً از آثار اين دعا است.* به مناسبت-۱۱شعبان وفات "ملا محمدتقی مجلسی" محدث و فقیه گرانقدر شیعه (۱۰۷۰ ق)
📌صلح بین زن و شوهر امام (ع) فرمود: «امیرمؤمنان (ع) در شدت گرما به خانه باز مى ‏گشت، ناگهان زنى را ديد كه مى‏ گفت: شوهرم بر من كرد، من را ترساند، به من بی احترامی كرد و سوگند خورد كه من را خواهد زد. امیرمؤمنان على(ع) فرمود: صبر كن تا هوا خنك شود، آن وقت ان شاءالله براى تو خواهم آمد. زن گفت: در اين صورت خشم و شوهرم بيشتر خواهد شد. آن حضرت سر پايين انداخت و پس از مدتی سر برداشت و فرمود: به خداى سوگند! بايد كه حق ، بدون كمترين نگرانى، گرفته شود، خانه‏ ات كجا است؟ پس همراه او به راه افتاد و بر در خانه‏ اش رسيد و گفت: السّلام عليكم؛ جوانى از خانه بيرون آمد، على(ع) به او فرمود: اى بنده خدا! از خدا بترس، زنت را ترسانده و از خانه بيرون رانده‏ اى؛ جوان گفت: تو را چه به اين كار؟! به خدا سوگند كه براى خاطر اين سخن تو او را خواهم زد! اميرمؤمنان- كشيد و- فرمود: من تو را امر به معروف و نهى از منكر مى ‏كنم و تو منكر انجام می دهی و معروف را بد مى‏ شمارى؟ پس مردم از راه رسيدند و مى‏ گفتند: سلام عليكم یا امیرمؤمنان. آن جوان كه فهميد- در مقابل امام است- و بد كارى كرده است، صورت روى دست على(ع) گذاشت و گفت: اى اميرمؤمنان! لغزش من را ببخش، به خداى سوگند براى او همچون زمينى خواهم شد كه آن را لگد مال كند. امام نیز شمشير را در غلاف كرد و فرمود: اى زن! به خانه‏ ات برو و شوهرت را به اينگونه رفتارها ناگزير مكن.» 📚ابن شهرآشوب، مناقب آل أبي طالب، ج2، ص106.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای فقیر نشی به این ۲ نفر زیاد محبت کن❗️ 🌸‌پدر و مادر ♦️قال مولانا الهادی علیه‌السلام: 🔰العُقوقُ یُعقِبُ القِلَّةَ، و یُؤَدّی إلَی الذِّلَّةِ. 🔹نافرمانی از والدین، تنگدستی می‌آورد و به ذلّت می‌کشاند. 📚بحارالانوار: ۷۴/۸۴/۹۵
هدایت شده از غدیر شناسنامه شیعه
🌺امام زمان عج: ما در رعايت حال شما كوتاهى نمى كنيم و شما را فراموش نمى كنيم، اگر ج اين بود گرفتاريها بر شما فرود مى آمد و دشمنان، شما را ريشه كن مى كردند پس تقواى خداى بزرگ را پيشه خود سازيد ‎إنّا غَيْرُ مُهْمِلينَ لِمُراعاتِكُمْ، وَ لاناسينَ لِذِكْرِكُمْ، وَلَوْلا ذلِك لَنَزَلَ بِكُمْ الْلَأواءُ وَاصْطَلَمَكُمْ الْأعْداءُ فـَاتـَّقـُوااللّه َ جَلَّ جـَلالُهُ. ‎[بحار الانوار ۵۳: ۱۷۵.]📚 ‎ پ.ن: 📌گلایه امام زمان(عج) (عج) فرمود: اگر پیروان ما در و پیمان الهی و اتفاق می کردند و آن را محترم می شمردند، دیدار ما به تأخیر نمی افتاد. 📚قطب راوندی، الخرائج، ج۲، ص۹۰۳
30.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کودکانی که ، پدر و مادرشان به آنها احترام نمی‌گذارند در حضور کودکان دائما دعوا میکنند و کوچکترین اراده ای برای کنترل خودشان ندارند. 👶💪توی این خانواده ها بچه ها بزرگی میکنند و والدین هر روز کوچکتر میشوند. صبوری و خون خوردن سهم کودکان میشود و راحت طلبی سهم والدین
🔴تربیت «انسان» یا ...؟ 🖊احمدحسین شریفی کسانی که به جای توجه به تربیت دینی و اخلاقی فرزندان خود، هم‌ّ و غم‌شان جایگاه علمی و اقتصادی فرزندانشان است، خوب است به خانه‌های سالمندان سری بزنند؛ سالخوردگانی را خواهند دید که همّ و غم‌شان صرفاً تربیت پزشک و مهندس و تاجر و ... بود و نه «انسان». نمی‌گویم «به جای»، اما دست‌کم «به اندازه» نگرانی برای تحصیل و شغل فرزندان خود، لازم است نگران غیرت و معرفت و ایثار و دیانت و اخلاق آنان باشیم.
| ‼️سرمایه‌گذاری تربیتی ♦️احترام به کودک در شخصیت و عملکرد آینده او اثرگذار است.: 🔹کودکان سرمایه‌های آینده یک جامعه هستند، والدین با احترام گذاشتن به فرزندانشان ، آنها را برای یک آینده موفق تر آماده می‌کنند. 🔰«بسیاری از روانشناسان و مشاوران معتقد هستند که رابطه فرزند و والدین یک جاده دو طرفه است، به عبارت ساده‌تر یک تعامل است. در واقع به یک بچه هم باید احترام گذاشت و هم مهربانی کرد و هم توقع مهربانی و احترام داشت.»
| ‼️سرمایه‌گذاری تربیتی ♦️احترام گذاشتن به کودک به شکل گیری صحیح شخصیت، اعتماد به نفس و حرمت نفس کودک منجر می‌شود. 🔹والدینی که به فرزندانشان احترام می‌گذارند به کودک نشان می‌دهند که چقدر او برایشان عزیز است و اهمیت دارد، همین عزت نفس را در کودک شکل می‌دهد و این کودک می‌فهمد که چقدر حرف‌ها و نظراتش با اهمیت است. ‼️پی‌نوشت: تحقیقات نشان داده فرزندانی که از سوی خانواده بیشتر مورد احترام بودند، کمتر سراغ مواد مخدر رفتند یا دچار افسردگی یا سندروم‌های متعدد شده‌اند. خیلی از مشکلات روحی و روانی بچه‌ها ، پرخوری یا کم اشتهایی ناشی از همین مشکل است.
❌از الفاظی مثل اینکه، «تو بچه هستی»، «تو نمی‌فهمی» یا چیزهای دیگری که اعتماد به نفس آنها را خدشه‌دار می‌کند، استفاده نکنید. 🔰«اگر پدر و مادر برای فرزندشان صبوری نکنند هیچکس اینکار را نمی‌کند و این عواقبش اول از همه خود والدین را دربر می‌گیرد» ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ❌والدین خیلی اوقات به بچه‌ها آموزش می‌دهند که چطور به آنها احترام بگذارند اما نمی‌دانند باید خودشان چطور به بچه‌ها احترام بگذارند. 🔰ساده ترین چیزهایی که می‌توانیم رعایت کنیم: 🔅سلام کردن به آنها 🔅اسم گذاری و صدا کردنشان با احترام 🔅صدا زدنشان از لفظ آقا یا خانم استفاده کنیم. 🔅به دلائل واهی و بی جهت به آنها اخم و تخم نکنیم. 🔅اجازه ندهیم کودک سر هر مسئله کوچکی از ما بترسد. 🔅همیشه حواسمان به آنها باشد. 🔅اگر میهمانی می‌رویم آنها را فراموش نکنیم. 🔅در جمع ترکشان نکنیم و با احترام و متانت خطابشان کنیم. 🔅اگر اشتباهی از آنها در جمع سر می‌زند، همان لحظه واکنش نشان ندهیم بلکه در خلوت با آنها صحبت کنیم. ♦️اصلا هم این‌ها در نگاه دیگران بد نیست.
| ‼️سرمایه‌گذاری تربیتی ♦️یکی از دلائل لجباز شدن بچه‌ها همین است که به نظراتشان احترام گذاشته نمی‌شود یا برای خریدهای شخصی آنان و امثال این موارد به آنها محل نمی‌گذارند، همین زمینه لجبازی بچه را فراهم می‌کند.
♦️قال رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله: 💠«يَلْزِمُ الْوالِديْنِ مِنَ العُقوقِ لِوَلَدِهِما مايَلْزَمُ الْوَلَدَ لَهُما مِنْ عُقوقِهِما» 🔹همان گونه كه فرزند نبايد نسبت به والدين خود بي احترامي كند، شايسته نيست كه والدين نيز نسبت به او بي احترامي كنند. 📚ميزان الحكمه، ج 14