#کیک_ویکتوریا :
اول از همه ۲۲۰ گرم کره به دمای محیط رسیده را چند دقیقه با همزن بزنید( اول با دور متوسط بعد تند) حدود سه دقیقه تا نرم ویکدست بشه سپس۲۰۰ گرم شکر را اضافه کنید وتقریبا سه دقیقه بزنید
حالا چهار تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه کنید وهر کدوم را حدود سی ثانیه بزنید تخم مرغ اول را اضافه کردید نصف ق چ وانیل را اضافه کنید،سه ق غ شیر را اضافه کرده وکمی بزنید.حالا آرد ونمک وبیکینگ پودر را که سه بار الک کردید را کم کم اضافه کرده وبادور کند همزن بزنید (۲۲۰ گرم آرد نوک ق چ نمک ودو ق چ بیکینگ پودر) آرد که تمام شد همزن را خاموش کرده وبا لیسک از یک جهت همزده تا یکدست شود،مواد را در قالبی که کاغذ روغنی انداخته وچرب کردید ریخته روی آن را صاف کرده ودر فری که یک ربع گرم شده بگذارید(دمای ۱۸۰ به مدت بیست تا سی دقیقه)،از فر خارج کردید بذارید خنک بشه بعد راحت از قالب بیرون بیارید،من با خامه فرم گرفته و مربای توت فرنگی تزیین کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ترشی_سیر
من سیر ها رو حبه حبه کردم تا موقع خوردن راحت باشه.سیرها رو میشویم،بعد داخل شیشه ای که میخوایم ترشی بندازیم و از سیر پر میکنیم، بعد روش سرکه میریزیم تا پر بشه، اینکار برای این هست که ببینیم هر شیشه ای که میخوایم بندازیم چقدر سرکه میبره، حالا سرکه هایی که داخل شیشه ریختن و خالی کنید داخل قابلمه، برای هر شیشه ی متوسط که میخواین ترشی بندازید، یه قاشق رب انار و 3قاشق شیره ی انگور یا خرما لازم داریم. سرکه رو روی حرارت میذاریم تا بجوش بیاد، بعد مخلوط رب انار و شیره رو داخلش میریزیم. (این مخلوط باید طعمش رو به شیرینی باشه) اگه شیرینی اش کم بود میتونید یه قاشق شکر هم اضافه کنید. بعد سیرها رو داخل شون میریزیم و میذاریم 10دقیقه بجوشه، بعد از روی حرارت برمیداریم و همینطور داغ داخل شیشه ها میریزیم و در شو محکم میبندیم. این سیر ترشی حدود بعد از 6 ماه آماده است.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #مرغ_بریون 🍗😋👆
یک عدد عصاره مرغ
یک قاشق چایخوری پر آویشن
یک قاشق چایخوری پر فلفل قرمز تند
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک کم بزنید چون عصاره مرغ نمک داره
پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری پر )
نصف یک فلفل دلمه و یک عدد گوجه( برای داخل شکمش)
سیر دو حبه خلال شده( داخل پوست فرو میکنیم) و
دو حبه تا سه حبه رو نصف کنید ( برای داخل شکمش )
زعفران ساییده شده برای مزه دار مرغ
آبلیمو چهار تا پنج قاشق غذاخوری
کیسه تنورک یک عدد ( کیسه تنورک مخصوص پخت و پز داخل فره )
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#میت_بال_سوئدی_و_پاستا
300 گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز رنده و آبگرفته شده، 3 ق غ پودر سوخاری ،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پاپریکا،نمک،پودر آویشن و یک تخم مرغ اضافه کردم و خوب ورز دادم
یک قاشق جعفری خرد شده هم اضافه کردم و بعداز مخلوط و یکدست شدن به اندازه گردوی کوچیک از مایه گوشتی جدا کردم و گرد کردمش و یک ساعت در یخچال گذاشتم
کوفته رو تو کمی روغن سرخ کردم و گذاشتم کمی مغز پخت شد
در تابه یه قاشق غذاخوری آرد رو با یه قاشق کره تفت دادم ،یک لیوان شیر بهش اضافه کردم و هم زدم تا به جوش رسید 150 گرم خامه رو بهش اضافه کردم و خوب که مخلوط شد یک عصاره گوشت و دو قاشق سویا سس و کمی پودر آویشن اضافه کردم ، یکدست که شد کوفته ها رو بهش اضافه کردم وگذاشتم تا روی حرارت ملایم جوش خورد تا هم جا افتاد و هم به خورد کوفته ها رفت،پاستا رو طبق روال گذاشتم جوش خورد تا مغز پخت شد
برای سرو ،پاستا و میت بال ها رو در ظرف کشیدم و روی اون جعفری و پنیر پارمسان ریختم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
این مدل پخت سینه مرغ خیلی لذیذه حتما خودتون امتحان کردید تکه های مرغ(سینه مرغ) را با زعفرون ، روغن زیتون، نمک ، فلفل، ماست ، سس مایونز، وپیاز مزه دار کردم روی ظرف سلفون کشیدم دوساعت زمان دادم بعد هم به سیخ چوبی کشیدم ودر تابه چرب شده گذاشتم در تابه را گذاشتم و حرارت کم کم نیم ساعت بعد در تابه را برداشته و کره اضافه کردم تا کمی طلایی بشه وتمام.
محتویات #سالاد؛
دو عدد سیب زمینی پخته وخنک شده که مکعبی خرد کردم،کمی پیازچه خرد شده
یک عدد تخم مرغ پخته شده که ریز خرد کردم،کمی تربچه،دو عدد خیار خرد شده
برای سس:سس مایونز و سس خردل،نمک فلفل،ابلیمو
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#میلک_شیک_توت_سیاه
بستنی وانیلی : یک پیمانه
شیر : دو پیمانه
توت سیاه پوره شده : نصف پیمانه
شکر : 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
شیر را در فریزر قرار دهید تا روی آن یخ بزند.توت ها را با شکر مخلوط کرده و در فریزر بگذارید تا روی آنها کمی بلور ببندد.سپس شیر،توت و بستنی را داخل مخلوط کن ریخته و با دور تند سه دقیقه میکس کنید.در لیوان ریخته و بلافاصله سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نکات پخت #قرمه_سبزی:
حتما پیاز رو تفت بدید و سبک که شد گوشت رو باهاش خوب سرخ کنید زردچوبه بزنید باعث میشه روغن روی قرمه سبزی خوشرنگتر بشه
سبزی رو با گوشت و پیاز تفت بدید تا آب اضافیش کشیده بشه.
از مخلوط لوبیا چیتی و لوبیا قرمز استفاده کنید.
لوبیا چیتی باعث میشه خورشت حلیم بزنه
داخل قرمه سبزی یه تانکر آب نریزید آبش هرچی کمتر باشه خوشمزه تر و جا افتاده تر میشه،برای ترشیش علاوه بر لیمو عمانی از آب نارنج یا آبغوره استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کاپ_کیک_انجیر
3 عدد تخم مرغ،½ فنجان شکر
1 ق چ خ وانیل یا رنده پوست لیمو
½ پیمانه روغن یا ۶۰ گرم کره،1 لیوان آب
شیر ½ فنجان،نارگیل 4 ق غ خ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ خ،4-5 عدد انجیر تازه/2-2.5 فنجان آرد،ماست: نصف پیمانه
تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را به خوبی با همزن بزنید. شیر ، روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. ماست و نارگیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده الک کنید و به مواد اضاف کنید هم بزنید تا یک مواد یکدست حاصل شود.خمیر را درون قالبهای کاپ کیک بریزید دو سوم قالب را پر کنید و انجیرهایی که برش زده اید را روی مواد بگذارید و در فر از قبل گرم شده 180 درجه ای برای حدود 25 دقیقه پخت کنید. اگر وقتی با خلال دندان تست کردید ، نمی چسبید ، کیک را از فر خارج کرده.میتونید روی کیک رو با پودر قند یا پودر پسته تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شربت_توت_فرنگی
مواد لازم:
توت فرنگی یک کیلو
شکر ۳ لیوان(در اصل دو لیوان اما به نظرم کم اومد شما طبق سلیقه خودتون رفتار کنید)
آب ۴ لیتر
آب نصف لیمو
طرز تهیه:ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید ۲-۱ ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و ۵ دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید و نوش جان😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#باقالی_پلو
باقالی 200 گرم،برنج 2 پیمانه
شوید 150 گرم
مرغ 2 تکه،پیاز 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
زعفران دمکرده به میزان دلخواه
ابتدا باقالی رو به مدت ده دقیقه تو آبجوش ریخته و کفش رو میگیریم، با اینکار از کدر شدن غذا جلوگیری میشه. سپس آبکش میکنیم.بعد از خالی کردن آب برنجی که از قبل تو آب و نمک خیساندیم اون رو تو آبجوش و نمک ریخته یکم هم زده، سپس باقالی رو اضافه میکنیم و شوید تازه رو میریزیم، ده دقیقه صبر کرده، آبکش میکنیم و میذاریم دم بکشه. پیاز رو نگینی خرد کرده و توی روغن تفت میدیم، مرغ رو اضافه کرده، نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم، بعد از تفت دادن مقداری آب ریخته میذاریم مرغ بپزه.در آخر مقداری از زعفرون دمکرده رو روی مرغ ها ریخته و بقیه رو با مقداری از برنج آماده شده مخلوط کرده و بعنوان تزئین روی دیس برنج میریزیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#بستنی
مقداری اب بزارید جوش بیاد بعد رشته های فالوده را داخلش بریزید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید و با آب سرد آبکش کنید .
سپس رشته ها را دو قسمت کنید به یکی ¼ پیمانه (تقریبا میشه ۱ استکان کوچیک ) شربت آلبالو ، ۱ لیوان آب یخ و ۱ ق غ آبلیمو تازه و به یکی ¼ پیمانه شهد زعفرانی ، ۱ لیوان آب یخ و ۲ ق غ گلاب اضافه کنید و بعد قسمت البالویی توی قالب بستنی بریزید چوب بستنی بزارید و ۱۰ دقیقه بزارید فریزر و بعد قسمت زعفرانی را بریزید سپس ۴ تا ۵ ساعت بزارید فریزر و بعد هم نوش جان کنید .
شربت آلبالو و شهد زعفرانی شیرینی بستنی تون تامین میکنه در آخر بچشید اگه شیرین تر دوست داشتین شهد و شربت بیشتری اضافه کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
تركيبات #سالاد:
تمام ظرف كاهو خردشدست بعد روي كاهو ها مقداري گوجه گيلاسي ، خيار ، هويج رنده شده، نخود پخته شده كه من از كنسرو استفاده كردم تا يكدست باشه و نفخ كمتري داشته باشه اگر هم نخود كنسروي رو دوست نداريد ميتونيد نخود رو از يكي دو شب قبل خيس بديد و هر چند وقت يكبار آبشو عوض كنيد و بپزيد ، گل كلم ، سيب زميني پخته شده ، كاهو بنفش فرانسوي،كدو سبز خام رنده شده
#چاشني_سبز
. بسيار خوشمزه ست . چاشني اين سالاد شامل :
روغن زيتون ، سركه سيب ، پودر پياز ، عسل، سس خردل و جعفري ست . تمام مواد رو در دستگاه مي ريزيم تا جايي هم ميزنيم كه جعفري كاملاً خرد شده و يكدست بشه .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲