دستور #خاگینه_مغزدار_👇👇👇 برای شربتش نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت .
برای خود خاگینه هم من دو تا تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش دو قاشق غ پر ماست سفت و دو قاشق غ ارد سفید و یه ق چایخوری بکینگ پودر اضافه کردم و با قاشق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم😌
نکته : اندازه شربت سلیقه ایه من خودم کم شیرین دوسدارم و اینکه حرارت باید ملایم باشه
دمکنی هم بزارید خوبه
اگه فاصله قابلمه و حرارت کمه شعله پخش کن هم بزارید
بچه ها من این مقدار مواد و تو قابلمه خیلی کوچیک که مخصوص سیسمونی نوزاده درست کردم برای همین پف میکنه😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#دسرخانگی
#كرم_كارامل
دو بسته پودر كرم رو با ٤ليوان شير مخلوط ميكنيم و ميزاريم روي حرارت متوسط مرتب هم ميزنيم تا از كناره هاش شروع كنه به جوش زدن اونموقع از روي حرارت برميداريم وبه ازاي هر بسته ٢ق غ خامه صورتي ( براي دوبسته ٤ق غ) اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا خامه حل بشه و كرم يكدستي داشته باشيم وميزاريم كه يكم از حرارت بيافته از طرفي هم كارامل موجود در بسته رو در كف قالب مورد نظر ميريزيم و كرم وروش ميريزيم و ميذاريم يخچال تا خودشو بگيره خيلي زمان لازم نداره يك يا دوساعت كافيه تا كامل ببنده و در ظرف مورد نظر برگردونيد.
نكته: روي پاكت نوشته ١دقيقه بجوشد خيلياتون فقط ١دقيقه روي حرارت ميذاريدو ميگيد خودشو نميگيره و اين اشتباهه وبايد غلظتي شبيه فرني داشته باشد نبايد زياد هم بجوشد.
نكته دوم: قالب نيازي به چرب كردن ندارد وخيلي راحت از قالب جدا ميشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#پیراشکی_سینابون
دستور تهیه پیراشکی :👇
من این پیراشکی ها رو با خمیر جادویی (آموزشش ادامه متن) درست کردم خمیر که آماده شد چونه به اندازه یه گردو بزرگ میگیریم پهن میکنیم خیلی نازک نباشه بعد کره آب شده رو خمیر میزنیم وسط خمیر مخلوط شکر قهوه ای ودارچین میریزیم با کمی گردو لبهای خمیر رو بالا میاریم و دوباره خمیر رو جمع میکنیم بعد در سینی چرب شده میذاریم ۱۵ دقیقه دیگه استراحت میدیم با مخلوط زرده تخم مرغ وشیر رومال میزنیم روش کنجد یا سیاه دانه ویا پودر نان میریزیم من خودم پودر نان سوخاری ریختم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدیم و برای اینکه روی نان طلایی بشه چن دقیقه هم گریل بالا رو روشن میکنیم.
وقتی پخت روش کمی کره آب شده میزنیم و سریع در ظرف در بسته قرار میدیم تا پیراشکی ها نرم و لطیف بشه.
«خمیر جادویی»
مواد لازم :👇
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
دستور تهیه خمیر :👇
۱- خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).
۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
نکته :👇
این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها، پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_صبحانه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک_صبحانه
چند نکته :👇
میزان مواد در ویدئو مشخصه
به جای شیر میتونید آب جایگزین کنید ولی شیر باعث افزایش لطافت کیک و حفظ تازگی اون برای مدت طولانی تر میشه.
در مرحله اضافه کردن آرد میتونید فقط در حد بیست ثانیه با کندترین درجه همزن در یک جهت و به آرومی کیک رو هم بزنید تا مایه کیک کاملا صاف و یکدست بشه
من میزان شکر دستور رو 2/3 پیمانه ریختم ولی اگه دوست دارید شیرین تر بشه تا 1 پیمانه هم مجازید شکر رو بریزید.
قالب مناسب و متداول برای کیک صبحانه قالب لوف هست که در این دستور از قالب سایز 27×12 سانت استفاده شده
کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید و نیازی به چرب کردن دیواره نیست
اگه این قالب در دسترستون نیست از قالب های معمولی میتونید استفاده کنید.
برای فر برقی دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید.
تایم پخت بین 45 تا 60 دقیقه است یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک خارج بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تزیین کیک
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مافین_رنگی
مواد لازم
▫️3عدد تخم مرغ
▫️1لیوان شکر
▫️1لیوان آب
▫️نصف لیوان روغن مایع
▫️2لیوان آرد
▫️3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
▫️وانیل(5گرم یاکمی وانیل شکری)
▫️ بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری)
طرز تهیه
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید.
(تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲