7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما چجوری میپزین؟
.مواد لازم:
یه سینه مرغ
نمک و فلفل سیاه هر کدوم نصف ق چ
آرد درصورت تمایل حدود ۱ ق غ
۱-۲ ق غ روغن برای سرخ کردن
یه حبه سیر
.
برای این استیک مرغ، سینه مرغ درسته استفاده کردم چون حالت استیک داره درواقع ولی اگه دوس داشتین شما میتونید از وسط برش بزنید که نازک تر بشه و زودتر و بیشتر بپزه، اگه برش زدین زمان پخت رو ۲-۳ دقیقه کمتر کنید.
.
#سینه_مرغ #استیک_مرغ
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی ها نمیدونن برای آبپز کردن مرغ هم بهتره اول اون رو تفت بدیم بعد آب پز کنیم. اینطوری مرغ بهتر طعم دار میشه و بافتش هم تردتر میشه.
#مرغ #خوراک_مرغ
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی خانگی
مواد لازم:
شیر پرچرب: دو پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
کره: دو قاشق غذاخوری (اختیاری، برای افزایش طعم و بافت)
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
ترکیب کردن شیر و شکر: ابتدا شیر و شکر رو تو یه قابلمه کوچک با ضخامت مناسب بریزید، روی حرارت ملایم قرار بدید و به آرامی مخلوط رو هم بزنید تا شکر کاملاً تو شیر حل بشه، پس از حل شدن شکر، شعله رو کمی زیاد کنید تا مخلوط به جوش بیاید، وقتی مخلوط به جوش اومد، حرارت رو دوباره کم کنید و اجازه بدید شیر به آرامی بجوشه، این فرآیند ممکنه حدود 30 تا 45 دقیقه طول بکشه، حتماً هر چند وقت یکبار مخلوط رو هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبه، به مرور زمان، حجم شیر کم میشه و مخلوط به حالت غلیظ و کرمی درمیاد، وقتی مخلوط حدود نصف حجم اولیهاش شد، آماده است، تو این مرحله میتونید کره رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً ذوب و مخلوط شه، اگه میخواید طعم شیر عسلی کمی بهتر شه، در انتهای کار وانیل رو اضافه کنید، بعد از آماده شدن، قابلمه رو از روی ...
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅با این روش در عرض ده دقیقه پلو مجلسی بذار توی سفره آن✅
روی پست گفتم که چیکار کنید☺️
#پلو_مجلسی
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذابترین و خوشمزه ترین سالاد همینه حتما درستش کن
کلم سفید وقرمز وهویج روطبق فیلم برش بزنید و داخل اب ویخ وسرکه ده دقیقه اجازه بدید تا بمونه
ابکش کنید با ذرت و سس مایونز و نمک فلفل واویشن مخلوط کنید
و یکساعته داخل یخچال استراحت کنه تاخوشمزه تر بشه
#سالادکلم
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما همیشه موز که میخریم میمونه تو یخچالو سیاه میشه🫠
امروز اومدم باهاشون کیک درست کردم و چقدر هم خفن شد🥰
.
مواد لازم:
موز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
شکر قهوه ای یا عسل ۱ ق غ خ
پودر کاکائو ۲ ق غ خ
آرد ۳ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱ ق چ خ
موز رو با قاشق له کنید و بهش شکر ، تخم مرغ، وانیل، پودر کاکائو، آرد ، بکیکنگ پودر رو اضافه کنید و برای طعم بهتر روش یه مقدار شکلات چیپسی بریزید.
فر رو از قبل گرمکنید.
دمای قر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.
نوش جونتون❤️🥰
.
#کیک_خانگی #کیک_شکلاتی
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅با این روش در عرض ده دقیقه پلو مجلسی بذار توی سفره آن✅
روی پست گفتم که چیکار کنید☺️
#پلو_مجلسی
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما همیشه موز که میخریم میمونه تو یخچالو سیاه میشه🫠
امروز اومدم باهاشون کیک درست کردم و چقدر هم خفن شد🥰
.
مواد لازم:
موز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
شکر قهوه ای یا عسل ۱ ق غ خ
پودر کاکائو ۲ ق غ خ
آرد ۳ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱ ق چ خ
موز رو با قاشق له کنید و بهش شکر ، تخم مرغ، وانیل، پودر کاکائو، آرد ، بکیکنگ پودر رو اضافه کنید و برای طعم بهتر روش یه مقدار شکلات چیپسی بریزید.
فر رو از قبل گرمکنید.
دمای قر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.
نوش جونتون❤️🥰
.
#کیک_خانگی #کیک_شکلاتی
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧆#جعفرى_پلو
🍱مواد لازم:
مرغ خرد شده ٤٥٠گرم
جعفرى ٢٥٠ گرم
پياز خرد شده ١عدد بزرگ
برنج خيس كرده ٢پيمانه
ادويه كارى ١ق.غ
زعفران نصف استكان
سير ٥حبه
كره ٥٠ گرم
🫕🥘طرز تهيه:
ابتدادر تابه كمى روغن با نصف كره را ريخته پياز و مرغ را سرخ مى كنيم كمى تفت خرد سير كوبيده شده را مى ريزيم.در قابلمه آب به نقطه جوش رسانده برنج را با كمى نمك و روغن مى ريزيم.حالا نمك،فلفل و زعفران را به مرغ و پياز اضافه مى كنيم تا خوب سرخ شود بعد جعفرى راريخته تا مايع آب دار است ادويه كارى را هم مى ريزيم.بعد از آبكش كردن برنج كف قابلمه كمى روغن،آب و زعفران را ريخته برنج را مى ريزيم بعد مايع را لابلا اضافه كرده سپس كره و زعفران را هم ريخته در شعله كم به مدت ٥٠ دقيقه دم بكشد و آماده سرو است.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🫕سس باتارد
🍟🍟مواد لازم: 🧀🥨
آب گوشت 2 پیمانه
آرد 1 قاشق سوپخوری
کره 100 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
خامه 100 گرم
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
🫕🧆دستور : 🫕🧆
کره را در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت قرار داده تا آب شود . بعد آرد را بریزید و مرتب بهم بزنید تا آرد خرمایی رنگ شود
سپس آب گوشت را کم کم اضافه نمائید و مرتب بهم بزنید تا آرد سرخ شده در آب گوشت حل شود
سپس بگذارید سس آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود . زرده های تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل یا چنگال بزنید و به تدریج داخل سس بریزید بدون اینکه بگذارید سس بجوشد ، بلافاصله سس را از روی حرارت بردارید (زرده تخم مرغ نباید با سس بجوشد ، چون سس لطافت خود را از دست می دهد و بریده می شود ) سپس خامه و آب لیمو را به سس اضافه کنید
می توانید از این سس در انواع گوشت و مرغ و ماهی استفاده نمایید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱#لوبيا_پلوى_كلاردشتى
🥣مواد لازم:🍮
لوبيای رشتى پخته شده ١پيمانه
شويد ٣٠ شاخه
نمك به مقدار لازم
پياز خرد شده ١عدد
برنج آبكش شده ٣پيمانه
دارچين ١ق چ
روغن به ميزان لازم
🥘🍱طرز تهيه:
ابتدا قابلمه را از قبل گرم كرده و مقدارى روغن و پياز خرد شده را مى ريزيم و كمى تفت مى دهيم سپس شويد خرد شده را به آن اضافه كرده و بعد لوبيای پخته شده را و كمى نمك ريخته و با هم مخلوط مى كنيم ، كمى دارچين براى عطرش اضافه کرده ، حالا برنج آبكش شده را مى ريزيم و آرام هم مى زنيم تا همه مواد با هم مخلوط شود و در انتها كمى روغن با نصف استكان آب اضافه کرده دور برنج را جمع مى كنيم و مجدد كمى دارچين مى پاچيم و درب قابلمه و دم كنى گذاشته و ميگذاريم تا دم بكشد و آماده سرو شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥞#بورک_صدفی_با_سیب_زمینی_و_سبزیجات_معطر
🥪🫕مواد لازم
5-3 عدد خمیر یوفکا
5 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز
1 ق چ نعنا
2 /1 ق چ پودر رزماری
به میزان لازم نمک و فلفل
200 گرم جعفری
100 گرم کره
2-1 عدد تخم مرغ
🫕طرز تهیه:🥯🥐
1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید، سپس آنها را در یک قابلمه حاوی آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزند. بعد از آنکه سیب زمینی ها پختند، آنها را با آب سرد آبکشی کنید تا خنک شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده و آنها را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سیب زمینی ها را با گوشتکوب خوب له کنید. نیمی از کره آب شده، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
2. در یک کاسه کوچک مابقی کره را با تخم مرغ خوب بزنید ت . حالا یکی از خمیرهای یوفکا را باز کنید و مقداری از مخلوط تخم مرغ را روی آن پخش کنید. مقداری از مخلوط سیب زمینی را روی خمیر نزدیک ضلع پایین آن قرار داده ، آن را رول کنید. 3. بورک ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. حالا سینی را داخل فر با دمای 190 درجه روشن کرده اید قرار دهید تا بورک ها آماده شوند.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲