19.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قاطی_پلو_سنتی😋😍
موادلازم:
پیاز ۱ عدد درشت
گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان
هویج ۲ عدد
لوبیا قرمز ۱ لیوان
بادمجون ۲ عدد کوچک
خلال بادوم ۱/۳ لیوان
خلال پسته ۱/۳ لیوان
زرشک ۱/۲ لیوان
شکر ۱ قاشق چایخوری
جعفری ۱/۲ لیوان
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
چوب دارچین و برگ بو از هر کدوم یک تکه
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه به مقدار لازم
کره ۴ قاشق غذاخوری
مواد را هم میتونی توی قابلمه با برنج لایه لایه بریزی و دمش بدی هم موقع سرو مخلوطش کنی
━••♥️⃟🍃••━
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
🍮🍮🍧
دسر متفاوت و راحت و سه سوته اصلا به درست کردنش شک نکن که خوشمزه ترین دسر همینه 😋😍
مواد لازم:
شیر : 2 لیوان
خامه : 100 گرم
شکر 1/2 لیوان
گلاب : 1 فنجان
زعفران غلیظ : به میدار لازم
پودر ژلاتین بنماری شده : 3 ق غ سر پر
✅برای بنماری کردن پودر ژلاتین باید روی پودر ژلاتین یک فنجان آب بریزید و بذارین روی بخار کتری تا صاف و یکدست بشه
✅حتما شیر داغ داغ باشه
✅میتونید موادتون در یک قالب بزرگ بریزید و یک جا درست کنید
━••♥️⃟🍃••━
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_طرحدار🍰🍰
کیک پنبه ای طرحدار با بافت خیلی خیلی لطیف که خیلی طرفدار داره میتونید برای مهمونیا درستش کنید👌🏻
#کیک
📝مواد لازم:
◗آرد ۱۰۰ گرم
◗تخم مرغ ۴ عدد
◗نشاسته ذرت ۲۰ گرم
◗شیر ۶۰ میلی لیتر
◗شکر دانه ریز ۹۰ گرم
◗روغن ۶۰ میلی لیتر
◗پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
◗آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
◗وانیل ۱ قاشق چایخوری
✅طرزتهیه:
زرد و سفیده رو جدا کنید، سفیده هم بزنید تا از لختگی در بیاد بعد شکر رو کم کم اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا حجیم و پفکی بشه، بعد آبلیمو رو اضافه کنید و همزمان و مداوم هم بزنید.
شیر،روغن و وانیل با هم مخلوط و ویسک دستی هم بزنید.بعد نشاسته ذرت و ترکیب آرد و بکینگ پودر رو بهش اضافه میکنیم با ویسک هم بزنید تا یکدست بشه.
حالا نصف سفیده تخم مرغ رو به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و فولد کنید. بعد بقیه سفیده رو اضافه کنید و کامل فولد کنید.
کف سینی کاغذ روغنی بندازید و مواد کیک رو داخل سینی بریزید.
یه مقدار از مواد رو با کاکائو مخلوط کنید بریزید داخل قیف و طبق ویدیو با خلال دندون روی کیک رو طرح بزنید.
سینی بزارید داخل از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه.
بعد از اینکه خنک شد کیک رو با کاتر به هر شکلی که میخواید در بیارید و از خامه برای وسطش استفاده کنید.
➖️سایز سینی : سایز ۲۵ در ۲۵
➖️میشه با همین دستور رولت درست کرد؟ بله فقط باید نازک تر باشه
━••♥️⃟🍃••━
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قند مجلسی طعم دار فقط تو ۱۰ دقیقه🙂
مواد لازم :
رنگ خوراکی
ژلاتین ½ ق چ
آب سرد ¼ پیمانه
پودر قند ½ پیمانه برای هر طعم
طعم دهنده های طبیعی :
پودر گل و پودر هل
وانیل یا زنجبیل
پودر زعفران
━••♥️⃟🍃••━
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای آسون و فوری با کدو سبز
📌مواد لازم:
کدو ۳ عدد
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه ۲ ق چ
زرد چوبه ۱ ق چ
آویشن۲ ق غ
روغن ۵ ق غ
نعناع ۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
📌طرز تهیه:
سر کدوها را جدا کرده و آنها را ورقهای خرد میکنیم و آنها را سرخ میکنیم.
پیازها را پوست کنده به صورت خلالی خرد میکنیم و سرخ میکنیم بعد از آنکه سبک شدند به آنها نعناع و سیر له شده رو اضافه میکنیم.
سپس کدوهای سرخ شده را به پیازها اضافه میکنیم و گوجه پوره شده را هم به آنها اضافه میکنیم.
در نهایت محتویات را له میکنیم سپس کشک رقیق شده به آن اضافه میکنیم.
━••♥️⃟🍃••━
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی رو اینجوری طعم دار میکنن😁🐟
مواد لازم :
گشنیز و سیر
گوجه و فلفل سبز تند
تخمگشنیز و فلفل قرمز
نمک و زردچوبه
پودر لیمو عمان
━••♥️⃟🍃••━
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر انار و پاناکوتای توت فرنگی🍧
یه طعم خیلی خوشمزه و جدید داره👌😋😍
━••♥️⃟🍃••━
20.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_گوشت_و_بادمجان
به جرأت میگم یکی از لذیذترین آش های ایرانیه که تو این سرما و حتی #شب_یلدا حسااااابی میچسبه😍
✅مواد لازم برای ۷ نفر:
نخود خام ۱فنجان
لوبیا سفید خام یک و یک چهارم فنجان
لوبیا قرمز ۱فنجان
گوشت گوسفندی با استخوان ۳۵۰-۴۰۰ گرم
بلغور گندم ۲/۵ فنجان
پیاز ۵ عدد ۲ تا برای داخل آش و سه تا برای پیازداغ
سیر ۲بوته ۵-۶ حبه برای داخل آش بقیه برای سیرداغ
سبزی های معطر خشک: نعناع خشک، آویشن و پونه کوهی خشک
فلفلسیاه و زردچوبه ۱ق.م
بادمجان دلمه ایی(چون تخمه کمتری داره) ۲عدد بزرگ
سبزی آش ۲۵۰ گرم
🔺نکته های مهمش:
➖️حتما حبوبات رو از روز قبل خیس کنید و چندبار آبش رو عوض کنید
➖️حتما گوشت و حبوبات رو باهم بپزید که مزه ها به خورد هم بره
➖️بلغور رو هم نزنید و تفت هم ندید که نچسبه
➖️آش باید آب کافی داشته باشه که بلغور به کف ظرف نچسبه
➖️بعد از بجوش اوندن آب شعله کم باشه خدود ۳-۴ ساعت آش بپزه
➖️کشک رو با زعفران مخلوط کنید آخرش به آش اضافه کنید
➖️وقتی گوشت و بادمجان له شده رو اضافه کردید ده دقیقه آش رو هم بزنید
━••♥️⃟🍃••━