فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاتل خلط پشت حلق🥺
با این ترکیب خفن خلط پشت حلقتو درمان کن
فقط کافیه عسل +لیموترش و با هم ترکیب کنی صبح به صبح ناشتا بخوری
━••♥️⃟🍃••━
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک با سه طعم خاص که همه عاشقشن🥰
شکلاتی و وانیلی و نسکافه ای😍😋
📌مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱لیوان
وانیل ۱ق م
شیر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
ارد۲لیوان
بکینگ پودر ۱ق م
پودرکاکایو ۱ق غ
نسکافه گلد ۱ق غ با ۴ق اب
✅طرز تهیه:
یه قابلمه بزرگ بزار رو گاز شعله متوسط چدن گاز بزار تو قابلمه حسابی که داغ شد قالب رو بزار و بهش زمان بده که بپزه بعد با چاقو تست کن اگه نچسبید لایه بعد همینطور لایه لایه بریز و تمام
━••♥️⃟🍃••━
#دسر #دسر_یخچالی🍝🍧
۱۰ مدل دسر یخچالی فوری و آسون که باورت نمیشه چقدر راحت درست میشه کم هزینه و اقتصادی هم هست و جون میده برای تولد و مهمونی و جشن 🥰
همین الان ذخیرش کن که توی مهمونی هات شیک پذیرایی کنی 🥰
مواد لازم :
۱۰ مدل دسر لیوانی برای ۱۰ نفر:
کره ۲۰۰ گرم
آرد گندم ۴ ق غ
شیر ۲/۵ لیوان
(پودر ژلاتین ۱ ق غ با ۲ ق غ آب مخلوطش کنید )
شکر ۴ ق غ( بسته به دائقه تون میتونید بیشتر بریزید )
وانیل ۱/۴ق
خامه ۶ ق
✅برای کرم کاکائویی: ۱ ق پودر کاکائو یا چند تیکه شکلات
✅برای کرم صورتی : ۲ الی ۳ ق غ ژله قرمز
✅برای زعفرونی : زعفران
✅برای نسکافه ای :یک بسته نسکافه فوری
✅برای سفیدم که هیچی نمیخاد اضافه کنید
ژله آورا: یک بسته+۱ لیوان آبجوش+نصف لیوان آب سرد
ژله آلبالو : ۲ بسته+۲ لیوان آبجوش+۱لیوان آب سرد
بیسکویت پتی بور نصف بسته
بیسکویت کرم دار شکلاتی نصف بسته
کیک نصف بسته
میوه هم که به دلخواست من از توت فرنگی و موز و گیلاس استفاده کردم
━••♥️⃟🍃••━
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کافیشاپی
📌مواد لازم:
۳۰۰ گرم شکلات کاکائو
یک کیلو خامه
۴ بسته کیک
سس کارامل
تمشک برای تزئین
━••♥️⃟🍃••━
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی
📌موادلازم:
آرد قنادی: ۳-۴ لیوان
تخممرغ: ۱ عدد
شیر ولرم: ۱ لیوان
شکر: ۴ ق غ
نمک: نصف ق چ
خمیر مایه فوری: ۱ ق غ
وانیل: ۱ ق چ
کره هم دمای محیط: ۵۰ گرم
📌موادلازم برای کِرِم شکلاتی:
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۱/۴ لیوان
آرد: ۱/۴ لیوان
چند تیکه شکلات
🔺نکات مهم:
✅آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیر به دستتون نچسبه و خوب ورز بدین تا بافت پیراشکی خوب بشه.
✅خمیر رو بعد از کاتر زدن ۲۰ تا۳۰ دقیقه بزارین استراحت کنه.بعد حواستون باشه پفش نخوابه که بافت پیراشکی خراب نشه.
✅حتما هم موقع کاتر زدن سطح کارتون رو آرد پاشی کنین.
✅من واسه راحتیه کار کِرِم شکلاتی رو داخل قیف ریختم.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقال 3 رنگ🍮🍊
#دسر_مجلسی
حجم لیوانی که من استفاده می کنم 200 میلی لیتر است
✅برای پودینگ پرتقال:🥰
500 میلی لیتر آب پرتقال (2.5 فنجان)
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته
شکر دانه ریز 3 قاشق غذاخوری
✅برای پودینگ سفید:🙃
شیر 1 لیتر
1 فنجان آرد سمولینا
1 فنجان شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری کاکائو (در پایان لازم است)
🔺طرز تهیه:👇👇👇
ابتدا آب پرتقال را با نشاسته و شکر خوب مخلوط کرده و بجوشانید. پس از جوش آمدن آن را از روی اجاق گاز بردارید. کاسه ای را که استفاده می کنید خیس کنید. از قالب بزرگ یا کاسه های کوچک مثل من استفاده کنید. پودینگ پرتقال را در کاسه ها تقسیم کنید و بگذارید خنک شود.
برای پودینگ سفید، شیر، آرد سمولینا و شکر را در قابلمه ای با همزن بزنید و بگذارید بجوشد. بعد از 2 الی 3 دقیقه که جوشید، آن را از روی اجاق بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. کمی بیشتر از نصف آن را در فنجان های پودینگ نارنجی تقسیم کنید.
کاکائو را به پودینگ که کنار گذاشتین اضافه کنید، هم بزنید و این مخلوط کاکائویی را روی پودینگ سفید بریزید (غلیظ می شود، با قاشق خوب پخش کنید)، روی آن را با لایه کشی بپوشانید و حداقل 4 تا 5ساعت در یخچال قرار دهید.
قبل از سرو لبه ها را با چاقو باز کنید و در بشقاب سرو کنید و به دلخواه تزئین کنید.
یک دسر بسیار سبک و مجلسی که می توانید در تابستان و زمستان برای مهمونیاتون درست کنید
━••♥️⃟🍃••━
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری
📌موادلازم:
آرد: ۱ لیوان سرپر
نمک: ۱ ق چ
فلفل قرمز: ۱ ق چ
فلفل سیاه: نصف ق چ
تخممرغ: ۲ عدد
آب: ۱ لیوان
سینه مرغ: ۴ عدد
روغن سرخ کردنی
آرد
📌ادویهها:
فلفل قرمز، نمک
━••♥️⃟🍃••━